124119
-
#103935 Nyilván magamból indulok ki.. egy rér itemért nem adnék ki 1kk-t.. hacsak nem használati.. dehogy díszért.. ami nem jó semmire.. Éppen ilyen előrelátó megfontolásból. -
#103934 Asszem Tibiában a legkifizetődőbb hozzáállás, hogy amint van valamid, azt eladod, mert úgy buksz rajta a legkevesebbet. Bár! Nem igaz, hisz kell a spekuláció. Pl. ha lenne egy bp csokid, hülyére kerested volna magad. De már annak is megy le az ára.. Néha-néha van egy-két item, aminek megugrik ilyen upok miatt az ára..vagy éppen megromlik. Talán ettől izgalmas. Igen. Néha ütöm a fejem a falba, néha meg tök jó, most nyertem (azaz nyerhettem volna ha eladnám) - de úgysem teszem. -
#103933 Miért? Most nem ilyen a bolt? :D -
#103932 De hát akkor milyen genya a CIP, mert hogy meg-ólcsócsult az Arbalest... én meg milyen rosszul jártam, mert drágáért vettem.
Tudom, én voltam a hülye. -
#103931 Mellesleg, komolyan veszek aol-t, legfeljebb 50k áron.
Eremo az apukám. :D
Ha valaki jár mostanában Eremo felé, az szóljon nekem előtte.. -
#103930 Biztos az aol miatt. .) -
Husosfagyi #103929 Igen, abba lehet hagyni...
viszon, bármily meglepő is, egyre több a visszatérő játékos.
Ezt tutoron mesélte valamelyik GM, illetve személyes tapasztalatom is ez.
Hát, érdekes mindenesetre :) -
#103928 miket beszélsz ez tök szép :) -
#103927 "Nem rémlett, hogy ennyire csúnya volt. xD"
Még jó, hogy engem is rég láttál! :P -
Noodlee #103926 A jó öreg "kakaóscsiga" kötél.
Az idő megszépíti az emlékeket...
Nem rémlett, hogy ennyire csúnya volt. xD -
#103925 gyógyszer elgurul...
...keres. -
#103924 Én mindegyiket lexarom. :) -
#103923 Én már csak nevetni tudok a Cip ostobaságán! Annyit sem ér ez a játék, hogy bosszankodjak miatta. :)
Ahogy az ország "első" - hogy Taj szavaival éljek - embere mondaná: "Abba lehet hagyni a játékot, tessék! Abba lehet hagyni!" :D :) :P
Mindenkinek egyedi backpack-et! Így tovább!
Új mottó: "Éljenek a hacker-ek, éljenek a backpack-ek!" -
#103922 -
Husosfagyi #103921 <spam>
Ha már a sprite-oknál tartunk:
ki emlékszik még erre a boltra és kötélre? :)
</spam>
-
taj #103920 gondolom te önként és dalolva vetted fel a forint alapú (akkor drágábbnak tűnő hitelt), ha ilyen tapasztalt vagy a lakásvásárlásban :P
-
taj #103919 ki kérte, hogy az mszmp jogutód pártja 3-szor kormányt alakíthasson a rendszerváltás után mszp néven?
>én nem, de mások miatt 12 év szopás included
ki kérte, hogy ide szülessen?
>én nem, ebben kivételesen ártatlan vagyok, de megmondta az ország >"első" embere, hogy el lehet menni
>(sebaj, elsőkből lesznek az utolsók)
ki kérte, hogy legyen globális felmelegedés?
>én nem, de mégis kapok belőle
ki kérte, hogy olyan játékkal töltsem a szabadidőm, ahol a házát mindenki dekorálni akarja?
>én döntöttem így hülye fejjel :P
ki kérte, hogy az emberek a cip 10 éves évfordulóján gyakjanak kemény lényeket red present bagekért?
>én, hogy kapjak egy pandát!
ki kérte azt a rohadt pandát, amikor végre esett egy?
>én, 1200k 2/3-áért = 800k-ért
ki kérte, hogy a cip azt rakja be arena rewardnak?
>én nem, hogy a franc vigye el őket, 150k lett egy panda...
ki fizet egy olyan szolgáltatásért, ahol mindig kib*sznak a fizető ügyféllel, mert lusták rajzolni egy-egy új sprite-ot, ha updatekor be kell rakniuk vmit?
>én többé biztosan nem :P
szóval ez is egy hozzáállás, csak egy cég nem teheti meg következmények nélkül, hogy így áll az előfizetőihez, mert az országból "nem lehet elmenni" csak úgy, de a tibiát 1 másodpercig tartott letörölni, és további 2-3 percig elégetni a hátralévő prémi napokat nem váltással :P -
#103918 Legalább végre van értelme a sok nyakláncnak és amulettnek. -
#103917 azért lehet eladni, mert mikor bejött az új aol, nem akartak kibacni azokkal, akiknek a régi fajta volt, s kellett rá megoldás, hogy eladják annyiért, amennyiért tudnak venni újfajtát..az más kérdés, hogy mostanra olyan ritka lett, hogy nem adja el senki 50k-ért..akinek meg van a régi fajta, még mindig élhet azzal a tudattal, hogy az övé 1. generációs broken amu, max nem tudja már millákért eladni..evvan..a Warlord Sword-ot 360 gp-ért lehet(ne) eladni Outlaw Campban, azt valyon miért lehet ott annyiért eladni ? mégis hány ember kidobna több kk-t egy "360 gp-s" cuccra.. -
Combinate #103916 Szerintetek miért lehet eladni eremonál a broken amu-t 50k ért?
Gondolkozzatok már...1kk vagy töbet kidobni egy 50k-s cuccra kész röhely -
#103915 ez kb olyan sirás mint a yen meg frankhitelesek csinálnak :D senkise mondta h vegyél. bár egyet értek veled. -
#103914 Ki kérte, h bárki is vegyen broken amut? -
taj #103913 aha, most egy broken amulet legalább 1kk, update után pedig 10 fitying lesz, tök jó azoknak, akik kiperkáltak érte egy csomó pénzt, hogy legyen vmi ritka cuccuk
nem fogom fel, hogy lehet ilyen szemét a cipsoft
mibe kerülne vmi 3. itemet csinálni a broken ammykból vagy a mostani aolokból, hogy ne tegyék tönkre a 6 éve rare cuccokat? :|
ugyanez a kurva pandákkal is, miért nem lehet vmi más rewardot adni az arénában, miért pont pandát kellett oda is rakni? ennyire lusták rajzolni egy új sprite-ot?
vigye el őket a gazdasági válság a pandás bp-ekkel együtt :|
-
#103912 nem meloban vagyok, meg kedvem sincs -
#103911 Bex: lett több bp? -
#103910 buy aol -
#103909 Ha nem játszol, akkor tuti sose lesz rá szükséged. :) -
marton350 #103908 ez jóó!
ha broken amulet lesz az AOL akkor azt is el lehet adni gyűjtőknek majd
-
#103907 igen én is valami hasonlóra következtettem:)
de akkor is remélem sose lesz rá szükségem:)
mondjuk ha tényleg nem esik az emberről cucc akkor lehethogy jól fog jönni az a kb 20 bp különböző amulettem ami van, és végre használhatom őket:)
pedig most gondoltam hogy eladom de akkor mégse:) -
#103906 ugyanannyiért többet -
#103905 én mégmindig nem értem az egészet de nem is baj remélem mert nemakarok halni
remélem sose lesz rá szükségem hogy megértsem mikor mennyit kell fizetni és ezért mennyi védelmet kapok. -
#103904 jah elolvastam a lev 30 feletti szintet számolja,szal nekem 63*200+2K azaz 14600. -
#103903 lol -
#103902 itt nekem valami nem stimmol. 120 felett 20K/blessing. ez okes
viszont azt írtad,hogy 119ig 2k +200gp/szint.
Én vagyok 93-as az azt jelenti,hogy 93*200 gp az 18600 gp+2K azaz én jelenleg 20600-at fizetek 1 belssingért,míg egy 120-as csak 20K-t.....
valami nem stimmol itt -
taj #103901 jaj, de érezte valaki
> #103716 <
"rózsásat vagy pandásat kérsz?"
:D
-
#103900 -
#103899 -
#103898 -
#103897 -