Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Secura.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Sep 11 2008, 18:11:17 CEST Died at Level 10 by a rat
Sep 11 2008, 18:07:40 CEST Died at Level 10 by fire
Sep 11 2008, 18:05:00 CEST Died at Level 11 by fire
Sep 11 2008, 18:01:45 CEST Died at Level 11 by a bat
Sep 10 2008, 21:06:30 CEST Died at Level 11 by a dwarf guard
Sep 10 2008, 20:11:30 CEST Died at Level 11 by a dwarf guard
Sep 07 2008, 21:30:48 CEST Died at Level 6 by a cave rat
Sep 07 2008, 21:15:01 CEST Died at Level 6 by fire
Sep 07 2008, 21:02:25 CEST Died at Level 6 by a bat
Sep 07 2008, 20:46:23 CEST Died at Level 6 by a cave rat
Sep 07 2008, 14:34:05 CEST Died at Level 6 by a cave rat
Sep 07 2008, 14:31:10 CEST Died at Level 7 by fire
Sep 07 2008, 14:27:22 CEST Died at Level 7 by fire
Sep 07 2008, 14:24:34 CEST Died at Level 7 by fire
Sep 07 2008, 14:20:52 CEST Died at Level 7 by fire
Sep 07 2008, 14:18:59 CEST Died at Level 7 by a spider
Sep 07 2008, 14:15:51 CEST Died at Level 8 by a skeleton
[/spam]™
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
Thou art a very pleasant little rabbit.
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
[/spam]™
azért ne alacsonyodjunk le a szintjükre, jó?
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
[/spam]™
/...gonoszul vigyorog./
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Name: Lichy palladyn
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 102
World: Secura
Residence: Ankrahmun
Account Information
Real name: Mr. Lonely
Position: Tutor
Banished: until Oct 10 2008, 13:59:38 CEST because of using unofficial software to play
valóban
[/spam]™
Reggel mikor beléptem ss után Huma már nagyba tolta az uht a druiddal.
Ram online volt, és közölte taj még alszik mert tegnap elázott, és igaz este mikor belépett még mondta hogy márpedig menni fog órára, de reggel ram után 1-2 órával õ is megjelent.
Aztán meló után csatlakozott Zak is, és elmentünk desert kvesztes hely felé mapingolni mert h ott van valami.
de régen is volt😛
Gondoltam bedobom a köztudatba mi jutott eszembe.
Szerintem Doáék pincéjénél legyen 2-3 napos szabadfoglalkozás😊
pedig nem sok választ el az álom lvl 100tól
de nem tudom mikor lesz az hogy meg is lépem a szintet😞
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
...Majd mész te és rend lesz ,egy lengyel sem mer free itemezni ,vagy csalni😄😊
Tegnap azt álmodtam, hogy õ egy GM.. -.-
[/spam]™
[/spam]™
[/spam]™
Avengernek, MPA-nak "adtam ki" magam, egy háztetõn csücsülve.
Eredmények:
4. helyezett: low lvl player, akinek gõze se volt, hogy hogyan jöhetne fel a drága itemért, elkezdett feldobálni minden vackot, hogy eltakarjon (persze esetemben sikertelenül).
3. helyezett: high lvl player felvarázsolta magát, majd nevetett egy jót.
2. helyezett: low lvl player: elüvöltötte magát, hogy én egy csaló vagyok... névvel, mindennel együtt.
1. helyezett - avagy aki a saját kárából sem tanul: közepes lvl; azt sem tudta hogy kell feljönni, más odadobált egy rakat parcelt... egymás után felugráltak, majd a másik player lement és eldobálta a parcelokat... mondom a karakternek, hogy várjon... lemegyek, hozok még parcelokat... a másik player továbbra is fontosnak érezte eldobálni azokat... alanyunk még mindig fent van. Hozok vagy 10 újabb parcelt... felmegyek, mondom neki majd jöjjön le gyorsan... odapakolom a sok parcelt, végre lejön... közben másik még mindig dobálja el... alanyunk megköszöni, felmegyek... ismét átváltozok... erre a normálatlan ismét fel akar jönni. Majd 10 másodpercenként kér free itemet.
Azt hiszem egyre rosszabb lesz a helyzet. 😞 Nincs példakép, nincs aki megmutassa nekik, hogyan is kéne játszani/viselkedni. Ellenségeskedés megy mindenhol. 😞
nem voltatok elég gyorsak.
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????