124119
-
#104054 én nem tudtam vele élni, s örülök neki
a sok low-level (<50) emberke ne gyakjon már 3k+ xp-s dögöket -
#104053 Csak az örül a stairhop megszűnésének aki nem tudott élni vele. -
#104052 • Mi az, hogy kevesebb stamina, lassabb regenerálódás???
Miért? Hogyan? Kinek?
lásd előző kommentem
• "láthatatlan szörnyekről nem lesz infó a memóriában" És ez miért jó? És mit jelent?
- szintén előző kommentem
• Stairhop? Ez kinek fájt? Miért szivatnak?
- nájtoknak fájt, hogy palák s spellcasterek megtehették
• Mit számolnak rajta? Most is van ilyen.
- lásd előző kommentem..
• Miért lesz dbl xp week már megint? Mire fel?
- csak hogy örüjjenek a pléjerek, a sok noobnak bejövős volt a múltkori dupla-xp hét -
Husosfagyi #104051 korrekció: dupla xp márc 18-tól 25 ss-ig -
#104050 aszondjahogy..
Stamina 56 óráról lemegy 42-re
visszanőni akkor fog, ha kilogolsz, akkor is 10 perc után kezd el visszanőni... amíg a 42 órából nem használsz el 1 órányit, addig a prémis karik 50% xp-bónuszt kapnak (ez azoknak jó, akik naponta csak fél - 1 órát gyaknak) (enforced világon playerért nem kapsz extrát)
12 percenként 1 percnyi stamina fog visszajönni logoffban
az uccsó 14 órában fele xp-t kapnak a playerek
ahogy Fagyi is mondta, teleportálás (lépcsőzés) után 2 secet kell várni a támadó dolgokkal (gyógyítani tehát lehet), szal a stairhop nem lesz annyira nyerő már (én ennek örülök )
szintén mondta Fagyikusz, hogy a lényekről nem lesz infó a memóban, ez a makrósok és aimbotterek ellen jó dolog
xp-számláló szintén szobajött, a leírás alapján szinte totál a statprog megfelelője lesz (Sonic perelj ! :D)
meg a dupla xp hetet is megemlítette..
(mondjuk nem tom minek kért akkor fordítást -.-) -
#104049 Ezeket nem értem!!!
• Mi az, hogy kevesebb stamina, lassabb regenerálódás???
Miért? Hogyan? Kinek?
• "láthatatlan szörnyekről nem lesz infó a memóriában" És ez miért jó? És mit jelent?
• Stairhop? Ez kinek fájt? Miért szivatnak?
• Mit számolnak rajta? Most is van ilyen.
• Miért lesz dbl xp week már megint? Mire fel? -
Husosfagyi #104048 Röviden:
- kevesebb stamina, lassabb regenerálódás
- láthatatlan szörnyekről nem lesz infó a memóriában
- nincs több stairhop (2 másodperc kell szintváltásnál a támadáshoz)
- beépített XP számláló
- Dupla XP-s hét!!!!!!! Márc 25 ss-től!!! -
#104047 mingyá meglesem -
Husosfagyi #104046 Kint van az új teaser.
Lefordít plx!
És ne te, Tele :) -
#104045 Úgy, hogy megmondtam, min létem.
// a többit nem mondtam meg, mert kiba lusta vagyok ezzel foglalkozni :) -
#104044 szintlépésnél mire föl vannak szörnyek írva? lásd catti-bia -
#104043 ezért nem kell ész nélkül nyomni mindenre -
#104042 Taj fordíts! :)
Nem semmi.
És csomó Tibiás effektet használ. :)
Meg tök jól animálja a dolgokat. :) -
#104041 az faca..akkor január óta ott lehetett a keyloggeres link -.- -
#104040 igen -
#104039 az updater script elég szépen naplóz, a kimenetét meg kapom mailban, automatikusan cimkézve és arhiválva van ;) -
#104038 lol :D ez jó lett :D a zene is egész türhető :) -
#104037 [center] -
marton350 #104036 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak úgy megsúgom ,hogy van Harry Potterkek nevű kari is ,mind2 ugyanazé az emberé és ő magyar -
#104035 ez alapján ha jól értem már januárban szerkesztette ? -
#104034 LOL -
#104033 Legfeljebb napi 1. -
Moszuke #104032 08:44 You see Hermionegrange (Level 29). She is a master sorcerer.
Már csak valami ilyesmi hiányzik..Herryputter
Lol.... ja kül megtaláltam a másik felhasználó nevemet így legalább mindenki képben lessz, hogy ki írkál -
#104031 mi ez az inaktivity?
elfelejtitek, hogy negyedóránként kapok egy mailt, hogy kik vannak online :P -
#104030 http://sziget.mine.nu/~tibia/feed/guild/pannon_guardians
:] -
#104029 http://sziget.mine.nu/~tibia/hu/guild/pannon_guardians
frissítve kb. egy órája, illetve ezentúl minden reggel 9kor :] -
Husosfagyi #104028 szerintem sem indokolt gyakoribb frissítés -
#104027 kérdezek is egyet: szerintetek milyen sűrűn van értelme frissíteni a guildlistát? ilyenkor a nyilvántartott guildeket updateli, valamint a tagokat. lesz guildlista és tagok listázása is, valamint a kari oldalán is meg fog jelenni a guildtagsága.
az én ötletem a napi egy, server save alatti frissítés, de nem tudom, ez elég lenne-e. RFC. -
#104026 a régin volt, elég régóta, ide is volt linkelve. az újra most hegesztettem a guildek frissítését, szóval úton van ide is.
halálnál összeszedi magának, lvlupos beírás tervezve van. képet nem akarok, IMO randa lenne, de majd meglátjuk, egyelőre ki van írva a lény neve és linkelve van a wikiás oldala.
súgok: perpill ~240k szintlépés van nyilvántarva, ez az adatbázis ~17MB helyet foglal. nem lesz képfeltöltés, amíg nincs a reklámokból annyi bevétel, hogy fenntartsak belőle egy szervert :D -
Combinate #104025 Ez olyan mint a yellow rose... "Opsz ide kukizz találtam egy jellów rózt!! Megnézzük menyit ér!!! Ah!! 2kk!! Oh várjál csak, már csak 1gp-t...." -
taj #104024 van guild rss is a stat site-on? wow! :D
ha fel lehet majd tölteni a szintlépős lény nevét, és esetleg képet a szintlépésről (bár ez tárhelyigényes), akkor extra cool lesz
bár ha simán odalinkelnél mellé lény képeket wikiáról, az is jópofa lenne :D mármint ott mozogna az adott lény a szintlépés mellett -
taj #104023 teljesen igazad van, tényleg egyértelműen ez a legjobb stratégia, de a cip akkor is figyelembe vehetné, hogy ez egy olyan játék, ahol nincs limit a fejlődésben, és egy idő után nincs mire elkölteni a pénzt, és a rare itemek gyűjtése is egy opció, ha minden updateben tönkretesznek néhány rare cuccot, akkor felidegesítenek néhány régi játékost, aki vagyonokat költött a cuccokra, és most nem arról beszélek, hogy az arbalest ára lemegy, mert arról lehetett tudni, hogy minden egyes player lenyomhatja érte a questet, de vannak cuccok, amik szuper ritkák, igazán rajzolhatnának helyettük mást, hogy ne pont ugyanazt kaphasson mindenki az új update után :|
------------------------------------------
BSZ BOBBER! -
taj #104022 ezen felröhögtem :P -
Noodlee #104021 -Te skizofrén vagy?
-...mi?
-Igen ti!
-
#104020 mindenhol vissza lett állítva, ahova belenyúlt
ezeket szerkesztette: http://tibia.wikia.com/wiki/Special:Contributions/Osemkowicz7 -
#104019 árulkodó, hogy egy "Osemkowicz7" nickű gyerek szerkesztett, és .pl TLD-jű oldalra linkelt -
#104018 biztos nem véletlen van _minden_ oldal tetején ez a szöveg, már jó ideje:
Please do NOT visit any external links, we will not move our content to another site, TibiaWiki is perfectly secure as-is and we will certainly not direct you to download a file, especially an SCR file.
Please be cautious! -
#104017 amúgy állítólag már megkezdték a tisztogatást, tehát a linkek visszaállítását -
#104016 Még jó, hogy online vagyok.. nem vetem észre, hogy írtátok.. :) -
#104015 15:43 Husosfagyi [128]: beware KEYLOGGER ON TIBIA.WIKIA!!
15:43 Shiwo [91]: o.O
15:43 Andris the druida [38]: eszrevettem
15:43 Andris the druida [38]: :(
15:43 Husosfagyi [128]: explorer societys lapon
15:44 Husosfagyi [128]: és az assasinoson
15:44 Husosfagyi [128]: meg állítólag a citizen hat-esen is
15:44 Andris the druida [38]: mik valtoztak?
15:44 Husosfagyi [128]: nemtom, csak gyors infó egyelőre ennyi...
15:44 Andris the druida [38]: oke
15:44 Andris the druida [38]: akkor mostantol nincs 1 darabig wikia
15:44 Husosfagyi [128]: nézheted
15:45 Husosfagyi [128]: csak ne kattintgass minden külső linkre...