124119
  • maerlyn
    eddig manuálisan működött, azaz szólsz nekem és én beírom
    a héten meg akarom csinálni, hogy ti tudjátok beirogatni
  • Bexter
    tele
    hogy lehet vagy hol lehet beirni mitől léptem szintet? :D
  • Bexter
    Értem, igy világos és jobb mint amit én hittem.
  • Husosfagyi
    nem vagy képben.
    stairhop ezentúl arra jó, hogy felnézz/lenézz/benézz.
    Támadni nem tudsz csak, mozgásodban továbbra sem leszel blokkolva.
  • Husosfagyi
    na igen,

kékeknél például 2 djinn + 2 marid az alapfelállás, ami durvulhat 2 marid+6 djinnig.
    Egy kör alatt alapból felezik a hp-m, még ha ugrok akkor is.
    Ha fent maradok két másodpercen át, azt egyáltalán nem biztos hogy túlélem.
    pedig csak "kis" "szotyi" 2-300 xp-s dögökről van szó...

Szerintem 2 másodperc az túl hosszú lesz...
  • Bexter
    én ugy értelmeztem hogy 2 sec ig nem tudsz lépcsőzni, szoval ha fel/le mész várnod kell 2 secet hogy újra le/fel menj ugyanazon a lépcsőn.

Vajon lukakra is vonatkozik ez? vagy létrákra?
  • Shaman
    Arról inkább ne is beszéljünk,hogy akkor mostantól,hogy fognak megcsinálni egy inquisition questet? ott van nem is 1 rész ahol áll vagy 10 különböző durva lény a lépcső felett,s egyszerűen nem tudja túlélni az a lovag ako oda áll blokkolni,s eddig úgy tolták,hogy a spellcasterek fel-le ugráltak,míg letakarították a lépcsőt.
    Mostantól,lehet,hogy akkor vagy nem lesz vagy nagyon nehezen megcsinálható lesz ez a quest.
  • Shaman
    azért ez a atairhop megszűnés nem annyira jó.

Most nem arra gondolok,hogy démont gyakok vele lev 30-on,mert abban igazatok van,hogy az nem fair. Inkább a tömegre..
    Például elmegyek djinnezni yalaharon zöld rongyért,s nem tudok fellépni az emeltre,mert áll 6 darab a lépcsőnél. Ezeket mondjuk avalanche-al le tudtam szedni. Most akkor majd nem tudok felmenni....
    Szóval,ha én nem tudok 2 secig támadni a lény se tudjon :-pp
    Én inkább emiatt a tömegeffektus miatt féle,sok hely van ahol a szintedhez képest simán megölhető lények vannak,de mondjuk egy-egy lépcsőnél összegyűlnek,s az már gáz.
  • Shaman
    Szerintem nem az exp miatt ölték ott a behet hanem a loot miatt amit donhat.
  • CattiBrie
    Tök jó!

Bár én eddig is mutattam Angelnek. :)
  • maerlyn
    mostantól lehet külföldieknek is reklámozni, elérhető angolul is az oldal
  • maerlyn
    friss: statsiteon mostantól elérhető az egyes karikhoz is feed. linkeket megtaláljátok a kari adatlapján, guildfeed is hasonlóan linkelve lett
  • taj
    hétfőtől 3 napig falun leszek, szóval no spam a részemről,addig szorgoskodjatok :P
  • taj
    hogy legalább esélye legyen a sebződésnek
  • taj
    vagy a behemoth is toljon gyakran paralízist, mint a demon
  • taj
    hahahaha, no more stairhopping :P
    nem hiszem el, hogy eddig tartott rájönniük, hogy csinálni kéne vmit
    közben olyan karik nőttek fel gomba módra demonoknál és behemothoknál, hogy nem igaz :| és a looton sem kellett osztozniuk senkivel -.-

most még azt kéne megoldaniuk, hogy futtatva is annyit sebezzen egy behemoth/demon, mint kardozva ^^
  • taj
    2008 beköszöntével...
    Új kísérletek jöttek prémi szerzés céljából...
    És semmi sem jobb, mint egy cirkuszi szám.
    Nyami, krémes.
    Micsoda torta, haver!

Noobcsapda 2
    ---------------
    - Ne lármázzatok!

Level 2-es híd
    ---------------
    - Lev 2-re van szükséged.
    - Ne kételkedj egy noobban!

Rookgard country club
    ---------------------
    - Adj neki!
    - Aff!
    - O.o
    - Ki volt?

A Cipsoft erre az updatere új életformákat hoz nekünk...
    De...
    Gondold meg jobban, mielőtt a víz alatt laksz...
    - Ok, te lent alszol.
    - Ok.
    - Olvasol nekem egy mesét alvás előtt?
    - Nem.
    - :(
    - Jó éjt!
    30 perccel később...
    Utóirat:
    (ezt nem értem, mert nem használ központozást, de vmi olyasmi sztem, hogy:)
    Machetronnak: a kenu nem ázik be!

Az új vadászó helyek új rejtélyeket hoznak...
    Vigyázz, hol állsz mozdulatlanul!
    - Dobd be az aranyat!
    - Ok.
    - Ingyen cuccok itt!
    - Enyém!
    - :D
    - O.o
    - xD
    - O.o

A Cipsoft bemutatja nekünk ezt a lehetőséget...
    Az új outfitek...
    Rángasd el onnan!
    Ehhh...bemutatja önöknek a táncoló banánt...
    Óóóó! Nah, jobb eltávolítani, ne szórakozz...

Ez alkalommal a Cipsoft elhozza nekünk az új lényeket...
    reggel 2 óra 37 perc
    reggel 2 óra 38 perc
    - Miáú
    - Miáú
    - Elhallgass!
    - Miáú
    - Miáú
    - -.-
    - Miáúúúúúúúúú

Örvendj az updatenek
    ^^
    Megjegyzés: már nagyon gyorsan jön Szadimikulás (tippre).
    A téli update megérkezett, és sok új dolgot hozott, és sajnálatos módon más dolgokat le is cserélt...
    - Mi ez?
    - Hmm, bogarak.
    - Van nagy (trollos beszéd)
    - Te bántottad.
    - :D
    - Üdvözöld a kis barátomat!
    - Segítség!
    - Kuss legyen!
  • Combinate
    Miért gurul el mindig a gyógyszered?
  • Son Ice
    Elvileg lehet pont ellenkezőleg is... ha most kapsz mondjuk 30 lényről infót másodpercenként... mondjuk mind a 950 kliens... persze csak a példa kedvéért... és ezután csak 10 lényről kapsz másodpercenként (mert a 20 "feleslegesről" nem)... akkor 3x kevesebb adatforgalomra van szükség lény tekintetben... ami akár még gyorsíthat is.
  • CattiBrie
    Szívjanak a botterek. :)
  • Son Ice
    Megint elgurult a gyógyszerem:
  • CattiBrie
    De - nem a botterek tekintetében - van előnye annak h már korábban látszik a lény, nem?
    Például, ha egyel alattad van, akkor már mozog a lény, ha kettővel akkor nem. Ez azelőtt nem volt. Ha alattad volt lénye, akkor az egy helyben állt, míg nem ugrott oda be valaki.

Bár gondolom ez is két irányú, hiszen az egy dolog, hogy a Te kliensed tud valamit a szörnyről.. vagy hogy a szörny tud valamit Rólad.

Ha csak akkor kapom meg az infót, hogy van egy lény, az lehet laghoz vagy máshoz vezető, nem? Például, mi van ha nem kapok megfelelő időben infót a lényről?
  • CattiBrie
    Szerintem fele annyit sem fog tudni, mint a tiéd.. Most is számolja az xp-t a kliens. :D
  • CattiBrie
    Nem.
  • Son Ice
    Kérdés: volt már olyan up, hogy minden kaszt számára előnyös lett volna egyszerre? Valamelyik (egy vagy több) mindig szívott nem?
  • Son Ice
    A "láthatatlan" szörnyeket kicsit pontosítsuk... láthatatlan itt azt jelenti, hogy egy szinttel alattad/feletted van... vagy a képernyőn kívül esik... nem az, amelyik invisible éppen...
    Gondolom a képernyőn (battle ablak) lévő lényekről továbbra is lesz infó... másképp nem is lehetséges... elég, ha a csík (hp szintje) látszik, az máris a memóriából kiolvasható... nem hiszem, hogy azt megszüntetik. Egyébként ezzel maximálisan egyet értek! DE... és itt jön a de.... már korábban kellett volna!
  • Son Ice
    Nem nagyképűségből - most kivételesen tényleg -, de nem lepődnék meg azon, ha valahogy híre ment volna a S.t.a.t-nak és ezért tennék bele... mondjuk, ha így van, örülnék egy kis százaléknak... :) Azért kíváncsi vagyok a "végeredményre".
  • Son Ice
    Én speciel örülök annak, hogy a le-felugrálok és erős lényeket gyakok ergo én vagyok a májer funkció megszűnik. Bár annyira nem érdekelt a dolog; csak sokan mondják, hogy Behot öltek... jah... állj csak oda és akkor mondd, hogy leölted!
    Szóval örülök, hogy nem a lovagokat szivatják ismét... most amúgy is a palák és spellkasterek voltak soron... majd következő upnál ismét jön a lovag szivatás... ez már így lesz az idők végezetéig...
    ...míg egy szép napon egybeolvad a 4 kaszt :D már alig várom.
  • Shiwo
    és az elmúlt 141 szintet stairhoppal lépted meg ?
  • CattiBrie
    Mondjuk úgy h általában várni kell.. de néha volt olyan, hogy hamar odébb ment, akkor örültem. Nem egyféle lényt öltem az elmúlt 141 szint óta. :P
  • Shiwo
    a staminád regenerálódik lassabban, nem a hp-d
  • Bexter
    Van olyan lény? :D ezek szerint egy fajta, köff :) az kevés lesz
  • Bexter
    - Kevesebb sztamina nagyon engem nem érint, ha egész nap gyaktam se ment le annyira h érdekeljen.
    - Lassab regenerálodás viszont zavar :(
    - Láthatattlan szörnyek remélem sok bottert kinyirnak :D
    - Nekem fájt fele annyi lvl es emberke nagyobb dögöket öldösöt mint amire én 10 potit rááldoznék. Igy ferebb. (mondjuk ez várható volt9
    - Xp számláló se izgat ott van a mi kis számlálónk az a legjobb! sonic perelj!
    - Dupla xp-s hét kapcsán viszont felmerül pár kérdés. Elöző azért volt mert a runákat átvariálták és hogy legyen idő ellőni azokat. De itt most semmi hasonlo változásról nem hallotam ami indokolná ezt a dupla xp-s hetet.
  • CattiBrie
    De a lassú dögöknél?

Van olyan lény, ami végig ott áll a lépcsőnél és külön várnom kell h elmenjen onnan..
  • Son Ice
    Még jó, hogy abbamaradt a fejlesztés...
  • Bexter
    Nemtudnak mert addig a dög elmegy
  • Combinate
    Bye bye infernalists....
  • Tygep
    Így, van de mégis sokan csinálják. És sokaknak megéri. Stairhoppoltam már én is, de nem szeretem. És örülök neki, hogy nem fog működni.

Erre a mondatra hívnám fel a figyelmet:
    Make sure you can handle the creatures that await you before you enter a spawn!

Vagyis normálisan elé állva, kicsit futva le tudd kezelni biztonságosan a lényt amit gyakni akarsz.
  • rroolli
    Low levelek nem gyaknak 3k xp-s dögöket. Az erősebb lények gyógyulnak mint az állat, meg általába egy 50es el se tud jutni oda ahol olyan respel. Lehet 30-as karival behét ölni yalaharon, de palával fél óráig kell lőni, druiddal meg rámegy egy bp icicle. Xp/óra pedig rosszabb mint ha scarabozna.
  • CattiBrie
    Ez a stamina dolog megint a botok ellen?
    Azért szerintem a lovag is tud stairhopolni.