Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don\'t need to \"GET A LIFE\"... I\'m a gamer... I have LOTS of lives.
Csak gondoltam leírok még néhány részle-t, hogy még érthetõbb legyen. 😊
(Tudom, te sem gondolod, hogy én gondolom, hogy te ezt támadásnak írtad, csak leírtad, hogy tudjam, hogy te azt nem támadásnak írtad ;P)
És nem gondolom, hogy állandóan elnézéseket kell kérned. 😊
[/spam]™
Masodszor nem tudtam, hogy o szolitott meg, es azert irtam, mert tobbszor lattam mar itt az sg-n, hogy elbeszelgetett valaki az ilyen szemelyekkel. Es ezert erdekelt, hogy mi motival valakit arra, hogy ilyen szemelyekre forditson idot.
A nem jol sikerult beszolasom miatt elnezest kertem, de megegyszer megteszem, szoval: Sonic elnezest, nem ugy gondoltam, hogy barmit is beleirnal a programba... viccnek szantam, nem jol sult el...
Es aze no... ne hasonlitsd az en hozzaszolasom ahhoz... <#vigyor5>#vigyor5>
Es nem... a tapasztalatok sorrendje nem kotelezoen kell meghatarozo legyen..😊
21:38 You see Zaraza (Level 75). He is a knight.
22:31 Zaraza : ??
22:32 Catti-bia : ?
Reakcióidõ megvan. De hamar rájött. Azóta egy szót sem szólt. 😊
20:30 óta folyamatosan irtotta a lényeimet... Most 22:31-kor visszatért a gép elé.
[/spam]™
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
Amúgy 99,9%-os afk vagyok. 😊
[/spam]™
Nálad biztos átmeneti elmezavar volt 😛
Kis newbie pöcs, és ilyen a szövege? <#violent>#violent>
Azért mert egy igen nem jól sikerült beszólásod volt Sonic felé, aki szintén egy kedves ismerõsöm, attól még téged sem utállak.
Vagy a tapasztalatok sorrendjének meghatározónak kellene lennie?
[/spam]™
Viszont gondolkodtatok el mar azon, hogy eloben egy ismeretlen beszolna es szepen elbeszelgessetek vele? Volt mar ilyen? Erdekes helyzet nem? Megeri? <#vigyor2>#vigyor2>
Tök normális és rendes volt velem.
Az tény, hogy Fagyinál nagyon elcseszte a dolgokat.
De az az a része nálam, hogy amit hallottam róla. És az, amit hallottam róla az egyértelmûen negatív. Viszont amit én tapasztaltam és nem csak hallottam az részemrõl pozitív.
Ok. Kis kölök, ez látszik. És továbbra sem vagyok suppport. De neki volt szerencséje, hogy akartam vele beszélgetni, letesztelni, hogy mennyire genyó (hiszen az elõítéleteim megvoltak). De csalódnom kellett.
Viszont te csak Fagyi véleménye alapján ítélsz, és máris gonosz akarsz lenni vele. 😞 Persze, nekem sem feltétlen van türelmem szórakozni olyannal, aki egyszer valamelyikünknél egyértelmûen bebizonyította, hogy tökagy. Nehéz.
[/spam]™
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
de ha valakibe bele akarsz kötni úgy is találsz valamit.. illetve soksoksok PGs-t lehetne némlokkolni akkor
[/spam]™
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Nyúbi a láthatáron!
Cenzúrázom:
17:13 Nem Tom : 1 te kértezdted hogy miben segíthetek 2 b*** **g magad bunkó gyrek
<#circling>#circling>
13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D
Bobber Style Rulez!
120+ felett szerintem elég hamar össze tudja szedni a pénzt egy két apróságra😊
de ha gondolod firi van egy páncélcsizmám amit szivesen eladok 😊
bár neked lehet hogy odaadom akár nagyon olcsón is 😊
de ha már nagyon olcsó akkor meg minek kérjek érte pénzt😊
szóval remélem érted a gondolatmenetet😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
nem tellik cipõre meg pulcsira, pedig lassan itt a santa claus😛
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
\"11:08 You deal 410 damage to a dragon.\" 20:28 You deal 425 damage to a bog raider.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Annyira azért nem vagyok függõ.