Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bexter
elfelejtettem ki volt aki tibia blogot át akarta venni? rájöttem hogy lehtne átpaszolni

http://bexter.hu Szép Fényeket!

rroolli
észre se vettem, el van tüntetve...

megnéztem az oldalad ,jó😊 persze még nincs teljesen kész😊

U.I.:a stat látszik egy v több képen

U.U.I.:egyre többet hazsnálom az apróbetût ,nemtudom miért 😄

rroolli
fogalmam sincs, de ha valaki tudja leírhatná, mert akkor oda nem megyek <#vigyor3>

lol ,emmeg hova ment?😄

Badogember
Mennyi xp😊)

-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.

rroolli

Badogember
Nezz tibiacamot😛

-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.

Olyan Tibia-hiányom van 😞

spam sparam...

21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????

Doa
Anno felhívtam figyelmed az euro árának csökkenésére (biznisz 😛), hogy occon tudsz venni prémit. Szóval huzz bele mert megkereslek megtekerlek megfejjelek sírva kéred a kegyelmet 😛

Ezzel mentünk a hétvégén: Audi RS4 4.2L-es V8-as 450 LE. Egy van az országban. Nagyon király volt, nincs ellenfele :D

nem úgy volt hogy 13:00kor kezdõdik? és hogy 6kor lesz vége ,szóval szerintem ha tényleg pontosan 1kor kezdik akkor 7re ,fél 7re végeznek ,de így 8 ,fél 8 ,de persze lehet hogy megint hülye vagyok😛

múltkor mindenki tök nagy számokat mondott az updatekor ,aztán a kiírt idõpont elõtt 1 órával be lehetett lépni 😄

szerintem 7 környékén belehet majd lépni de akkora lagg lesz hogy képtelenség lesz bármit is csinálni<#awink>

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

Badogember
Amúgy jeg gondolom azért spemmelsz ilyen rendesen, mert végre találtál melóhelyet, csak épp a lényeget felejtetted el leírni, hogy melyik nap jó neked talira😛

Badogember
Lehet kezdeni tippelni mikotról lesz megen mûködõ server😛

Badogember
14:04 Server is going down in 5 minutes.
Please log out.

rroolli
"We expect to be back on service around 17:30 CEST. Thank you for you for your patience."

Badogember
nem kell izgulni😛 lvl 140 vagy lvl 150 körül ugy is megállok, kell a 100 as axe skill😛

amúgy meg azért gyakok h legyen pénzem az uj axes kvesztre😛 meg ha jól megfigyeled a halál listámat, van rajta 1 bejegyzés és elötte is volt, épp hogy eltünt az egyik jött a másik😛

Shiwo
<#integet2>

szerintem lehet olyat, ami csak olvas adatot a memóba, de nem ír bele, hanem az egérrel szórakozik..persze ahhoz nem árt adott méretre állítani az ablakot, stb.

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

áfonyáék Gm-ek, szóval lehet sejteni, ki nyer 😛

Thou art a very pleasant little rabbit.

Fekete áfonya versus málna, azaz a gyümölcsök harca Securán 😄

Son Ice
Szerintem is... mivel:
- az AFK az legális.
- a PK nem az!
...ergo szabálytalanság ellen egy pici szabály áthágással lehet-e élni... ez a nagy kérdés. Arról nem beszélve, ha tényleg valakinek futhatnékja van a wc-re 😄

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

Son Ice
Ha lüke a programíró, akkor simán le lehet bukni.
Azonban ne feledjük, hogy a kliens módosítása nem egyértelmûen szándékos manipulálás. Gondolok itt a vírusokra, amik elõszeretettel csücsülnek bele programokba. Ha CRC ellenõrzést csinálnak és ezt elemzik szimplán, akkor nagyon tévedhetnek és azt is kockáztatják, hogy beperlik õket, ha emiatt törlik/bannolják. Catti felvetésére talán ez is lehet válasz. Azért a Cip sem hülye (teljesen), és ugye, ha megvan a bevétele, õt nem érdekli ki mit csinál. És talán nemtörõdömségbõl, talán óvatosságból nem csinálnak semmit... ki tudja.
Ha pedig folyamatosan vizsgálod a memóriát, vagy a hálózati forgalmat, azt sem tudja egyértelmûen elkapni a Cip, mivel ezt teszi minden víruskeresõ/tûzfal program. Szóval nem egyszerû dolog.
Amúgy pedig az egyik legõsibb, legprimitívebb rést már igazán befoltozhatná a Cip (kb. fél perces munka). A védelme még mindig minimális a programnak... nem csodálom, hogy ennyi a hack.
Amúgy Tele jó helyen tapogatózik... Billentyûeseményeket és egéreseményeket emulálva és ezt képfelismeréssel kombinálva lebukás esély csak akkor van, ha nem vagy a gépnél... amúgy gyakorlatilag megfoghatatlan (persze kis energiaráfordítással ezt is simán el lehetne kapni).
Másik része, amikor direktbe küld a servernek üzeneteket (biztos sokak számára ismerõs a "fast hand", 100 próbálkozásból talán ha 1x van esélyed).
Ahogy pedig Tojas "kérte" anno... nem véletlenül nem teszem közzé a Stat forrását.

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

ha valahogy bizonyítódna, hogy ilyen programot használ valamelyikünk, akkor tuti bannolás lenne, de én nem érzem cheatnek
ha otthagyom a karim, és lurolnak rám/ellöködnek, akkor az sztem inkább árt a játéknak, mert meghalok és beintek a cipnek, hogy ezért a szarért nem fizetek 😛

csöppet hülye 😄

most nézem, hogy Firi lehagy lassan nagy sunyiban! a végén muszáj lesz szintet lépni 😛

snakebite rod - 0 gp 😄

maerlyn
lehet. ha máshogy nem, akkor SendMessage(wm_KeyDown,valami)

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

maerlyn
mióta bejött a trade system, lehet, sõt: kell (hacsak nem kukázol magadnak)

maerlyn
nem a bottereket lehet ezzel megkülönböztetni, hanem akik belenyúlnak a kliensbe, elsõsorban a .spr fileba

maerlyn
elvileg észre tudják venni, legalábbis nem túl régi tapasztalatok ezt mutatják. Sonic sokkal jobban ismeri a kliens lelkivilágát, õ talán tud biztosat mondani

rroolli
Szerintem azt meg tudják csinálni hogy a program úgy írányítja a klienst mint egy játékos, tehát egymás után küldi neki az utasításokat. Ezen az elven szerintem nem szükséges a kliens módosítása, de mivel nem vagyok programozó valószínûleg hülyeséget írtam. <#vigyor2>

Son Ice
Elsõsorban hibafelderítésre használja a Cip... hogy a náluk ki nem derült egyértelmû bug-okra mielõbb fény derüljön és tudják azokat javítani. Ez fakadhat akár operációs rendszerek közti eltérésbõl is. Az ötlet egyébként nem rossz.

CattiBrie
De ha be van építve.. akkor pont mire használja? vajon

[/spam]&#8482;

Son Ice
Van egy szomorú hírem... Igen is és nem is.
Már elég fejlett a Cip hack-keresõ funkciója (jelzem be van építve a kliensbe, bár elég könnyû "kiiktatni").
Még nem lövöm le a poént, hátha más is szeretne harcba szállni a használt üres parcelekért.

CattiBrie
Lehet olyan botprogramot írni, ami nem nyúl bele semmibe.. "felületi program"
És lehet olyat, de az már azt hiszem hack-nak számít, ami belenyúl a kliensbe meg mindenbe, amibe csak tud.

és ezzel kapcsolatban akkor te mondd meg nekem azt, hogy ha valaki ilyet használ, azt ugyehogy a CIPnek ki kellene tudnia szûrni? Márha írna rá egy peccs-t. Hm?

[/spam]&#8482;

Son Ice
Lécci-lécci... én is bele szeretnék szólni a botolós témába.
Tegye fel a kezét az, aki szerint nem lehet olyan bot programot írni, ami nem nyúl bele a kliensbe. Kicsit érthetõbben: lehet-e bot programot írni anélkül, hogy módosulna a kliens.

A helyes megfejtõk között használt üres parcelt sorsolok ki.

CattiBrie
tehát semmi köze a kérdésnek a lényeghez 😛

[/spam]&#8482;

CattiBrie
azért mert vettem parcelt, az nem jelenti hogy próbáltam külön labelt

[/spam]&#8482;

Shaman
mikor vettél utoljára parcelt/labelt?

Már rég lehet magában venni.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

rroolli
labelt tuti lehet

CattiBrie
Igen, én eredetileg a label-re gondoltam. 😊

Mondjuk abban sem vagyok teljesen biztos, hogy azt lehet magában kapni. 😊

Illetve akkor lehet, hogy a worm is jó. Majd ki kell próbálni. 😊

[/spam]&#8482;

rroolli
label <#beka3>

Én amondó vagyok, hogy: Leather Boots

Buy from: Rudolph (Edron) 2 gp,

Aldo (Venore) 2 gp

És még: Arrow

Buy from: Raffael (Island of Destiny) 2 gp

Keresek tovább 😊

No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)

CattiBrie
nem csak nagy csomagban?

[/spam]&#8482;

CattiBrie
és lehet venni 1 gp ért kukacot?

[/spam]&#8482;

rroolli
kukac, 1gp

CattiBrie
félreértések elkerülése végett: fizetsz érte

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Találós kérdés, csak úgy.

Mi a legolcsóbb tárgy, amit Tibiában megvehetsz és az mennyibe kerül?

[/spam]&#8482;

CattiBrie
mi lesz a házaddal?

[/spam]&#8482;

CattiBrie
még a végén valaki valami jóra megcsinálja a gémet 😊

[/spam]&#8482;