124119
-
#104414 Én angolul használom, nemtudom miért -
#104413 köszi -
#104412 feltűnően sok hit érkezik angol felületre, külföldi karakterlapokhoz
ki kezdte el reklámozni? :) -
Husosfagyi #104411 csontsüsü barlangjában.
volt amikor egyedül voltam - hát azt nem kívánom senkinek. Nem mertem körbemenni... -
#104410 hol dl-eztél?
poi vagy beregar alatt a csontsüsünél? -
Husosfagyi #104409 kitöltögettem a szintlépéseimet - hát elég egyhangúra sikerült!
Mondhatni eredményes volt a mai nap :) -
#104408 http://sziget.mine.nu/~tibia/hu/character/nagy_krapekk
rögtön a te karidhoz visz :) -
olattila #104407 nekem kellene az az oldal ahol meg tudod nezni mikor haltal es mikor leptel szintet.
Persze ha nem gond :) -
#104406 statsite™
főoldalon megjelenik az is, mennyi lvlup/lvldown volt -
#104405 ide kell beírni, a komment mezőbe: http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=teccikerteni
bejelentkezés után lent keresd ki a karaktered, mellette lesz egy edit link, ott tudod berakni -
#104404 ln ismertem tajt,nem volt nagy szám,ne sajnáljátok :-pppp -
#104403 én ma wyvern-en léptem szintet,de valamit tuti én bénázom,nem tudom beírni,azt mondja,hogy nem találom a kódot próbáld meg mégegyszer..
nem tudom mit cseszek el. -
olattila #104402 sajnalom en is h elmegy.
En sem ismertem de sokat hallotam rola.
Azert remeljuk h meg visszajon egyszer -
#104401 egyetértek -
#104400 Ennyi erővel a videók 90%-át leszedhetnék... Amúgy meg videoklippek is vannak fent, azok nem copyrightoltak?
Amúgy a pénzeddel kapcsolatban ajánlanám Kicsi Tibit, most arénára se futja neki... Magamat nem mondom, nem mintha lenne annyi pénzem mint Fagyinak vagy Tygepnek, csak nem szeretek más pénzéből élni. De a legjobb az lenne ha játszanál, mert bátran mondhatom jó pár ember nevében hogy "példakép" vagy a számunkra, még akkor is ha már nem volt alkalmunk megismerni. Sajnos ebbe már nem reménykedek ha a cuccaidat ajándékozod :( -
#104399 15:08 You advanced from Level 49 to Level 50. Atompala tovább száguld -
#104398 nem szükséges, de mindenképp ajánlott
használd a vimeot, szebb-kényelmesebb-jobb, mint a youtube, és még nem érte el a jogvédők armadája -
#104397 mi volt a gond?
10:45-ös és 11:00-ás frissítés is rendben megtörtént -
#104396 megvolt -
taj #104395 moby zenéjét nem szeretem, ha pedig vmi oldalról van szó, ahova lehet feltölteni, azt MÉG nem ismerem :P de gondolom ha pl. vimeora töltöm fel, akkor sem fognak pattogni, hogy miért használok copyrightolt zenét
a forrásfile-t már régen töröltem, de rájöttem, hogy a köztes wmv még megvan Darel chellos tárhelyén, szóval elvileg még nézhető a dolog, csak azt kéne kitalálnom, hogy abból hogy csinálhatnék embeddelt videót, ha áttöltöm az extrás tárhelyre, bár gondolom muszáj vmi videó megosztót közbeiktatni, majd utánaolvasok valamikor -
Berselius #104394 Erre van a moby gratis :) -
Berselius #104393 Miért nem megy az oldal, Tele? -
olattila #104392 Azt en is remelem mert akkor megyek kerek valakitol egy baseball utot es szetverem a burajat :) -
#104391 Reméljük nem hunt közben gondolja meg magát rendszergazdid :) -
olattila #104390 Wahaha Tele valamit csinaltal a Tibiaval vagy valaki beszelt a rendszergazdaval? :)
Reggel olyan meglepetes ert h be tudtam lepni :D -
#104389 Tele a 101-et javitsd ki légyszi frost dragon hatchlingra. Köszi :* -
Husosfagyi #104388 kivágott dl cave közepén... nem enged vissza -
#104387 00:09 You advanced from Level 48 to Level 49. -
taj #104386 eh, gonosz youtube kinyírta az anni videónkat, mert copyrightolt a zene alatta -.-
kíváncsi vagyok, ki kér engedélyt Vangelistől, ha fel akarja használni a zenéjét... -
olattila #104385 Hat jo is lenne vallami mert igy elunom az eletem s nagyon fog hianyozni minden foleg a PG :)
Amugy elinteztem mar a depo kiuriteset es a hazat is azzal nem lesz gond.
Majd itt fogom kovetni h mi tortenik de online nem hiszem hogy leszek ha csak valami csoda nem tortenik :P, aminek nem nagy a valoszinuseg de ez van igy jartam.
Nem csak a Tibiat tiltotak le hanem a Letolteseket es meg belso halozatunk sincs hogy jobb legyen sot nagyon gyenge netert nagyon sokat kell fizesunk es meg igy sorolhatnam :P De most tobbet nem spemelek mert Catti vegen idejon es legyilkol :P
Na de jo jatekot mindenkinek sok lvl-upot sok lotot es legyetek jok
Ja es Fiuk vigyazatok a lanyokra :P -
#104384 olyat nem, ami triviális, azaz egy gombra nyomj és megy, memóriaszerkesztgetéssel sikerült anno nekem -
#104383 prémis depoban levő cuccok ott maradnak, házakból a helyi depoba kerülnek a cuccok, szóval ürítsd ki ezeket, amíg teheted -
#104382 Szerintem Tele tud megoldást. :) -
#104381 a manit el is gyakom :P csak gondoltam megérdeklődöm, hátha van fölösleges demon dustja :) -
kiscipi #104380 msn? -
olattila #104379 Nem lehet mindent letiltottak probaltam beszelni vele de azt mondta semmi eselyem mig nem lesz jo nett :( -
#104378 Nem lehetne dumálni rendszer gazdával hogy ezt az egyet hagyja meg neked és viszel neki cserébe piát vagy valamit? -
olattila #104377 Na gyerekek en is bucsuzok most nem tudok jatszani tobbet :(
Letiltottak a Tibiat mig nem lesz jobb nett vagyis orokre lehet majd csak vakacioban tudok jatszani :(
Amugy amu Yalaharon van cucom azt elkuldik valahova es ami a hazban van azt is?
Hanem valaki be kene lepjen a karakteremel es kiuriteni a yalahari depomat meg a hazamat.
Na sziasztok jo jatekot meg mindent majd talalkozunk nyaron :( -
#104376 De ő demon dustal akar huntolni!
vera premije? :P -
Husosfagyi #104375 gyakni kaptad, nem demon dustot venni :P