Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de hogy nyugtassák a népet néha elfognak párat
amúgy az is biznisz lenne ha bannolják, mert ugyanúgy ki van fizetve a prém, viszont annyival kevesebben terhelik a szervert.
ezért mondom, hogy a csipnek biznisz ha vannak botter - ezért nem szûrnek
kit érdekel? fizet, prémet! akkor meg? hol a tökömbe érdekel engem hogy most hogy játszik?
[/spam]™
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
...márha nem ül ide valaki
azt viszotn nem tudom hogy bannolnának-e érte
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
1, Firi a lányom beteg lett, a héten Pécs a program ...
2, Fagyi : Lex üzente, hogy elõre utalt/küldött kéthavi lakbért
3, jók legyetek , puszi mindenkinek !
13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
\"11:08 You deal 410 damage to a dragon.\" 20:28 You deal 425 damage to a bog raider.
Btw a bann azért lehet, hogy járna érte. xD
Egy körkérdésem lenne... érdekel mindenkinek a véleménye. Ha írok egy programot, ami mondjuk csippen egyet, ha megtámad egy enemi (megjelenik a támadás jel)... vagy ha kiad egy hangot (mondjuk Ouch) ha sebeznek rajtam... az bot? makró? vagyis azért ban jár?
...jah, csak mert unatkozom. 😄
Amit házhoz visznek, az tök más.
[/spam]™
Valami peccset fognak telepíteni.
Szóval aki nem tud bejelentkezni délután 1 és 5 között az ne lepõdjön meg! 😊
Downtime because of a patch! On Tuesday, September 30, all game servers and the Tibia website will be offline from 13:00 CEST to approximately 17:00 CEST. Please excuse any inconvenience.
nah ezt se lehetne mindenhol megcsinálni, tuti lenne valami high level baromállat, aki megpróbálná lenyúlni
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
kéne 1 vice a FoD-ba
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Over the last three years, the board has been improved and upgraded many
times, and consequently, fewer and fewer users are having problems with
registrations. Tibianews's development staff has removed all accounts,
over 4,100 in all, which were never activated.
Link
[/spam]™
infernán láttam
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
Leves, lol 😄