124119
-
olattila #104494 amugy a druidok is olyanok mint akarmelyik kaszt.
En is epp ugy koltom a penzt mind mas foleg ha dragonal kicsit nagyobb szornyet olok :)
Sokszor engem is elkuldenek demonozni meg egyebet olni mert 90-es vagyok de mast nem tudok olni csak dragont egyedul es azt sem mindig eri meg mert volt ugy hogy 3 napig egyaltalan semit nem adtak eppen hogy adtak 6k-t es azzal anyi.
De en is olyan vagyok mint Cipi :)
Amit o elval blokolni azt en is olom vele sot mar lvl 80 kozott behemotot oltem egyedul.
Tisztaba voltam azzal hogy meghalok egy utesbol is de kockaztatam de csak a jatek elvezeteert.
Amugy szerintem nem az szamit h menyi penzed van es hogy nem koltod el hanem hogy minel jobban fejlodjel es minel jobban elvezd a jatekot.
En is sokszor megszivom mert kozbe gyujtom a penzt es mire ossze jon egy kis osszeg hogy vegyek meg valamit arra meghalok szokas szerint :)
Na de errol enyit druidok is epp ugy manatemetok mint egy pala vagy knight. -
#104493 "Ugyanakkor, azt nem látja senki"
Mé nem reklámozod mellé? -
#104492 MOndjuk amikor a rodok meg wandokat bevezették akkor őket szidtuk mi lovagok :D -
taj #104491 "mindenki a palákat bántja pedig ott vannak a sorcok és a druidok is"
Többfrontos háborút csak elveszteni lehet :P -
Husosfagyi #104490 megüti magát? -
Husosfagyi #104489 Tegnapelőtt mutattam többeknek, hogy mi jött össze dl-eknél lootként.
4 royal helmet, 3 trófea, dsm, dragon slayer, vagy 170 bőr, 16 scale.
mindenki csak annyit tudott mondani, hogy "wow".
Ugyanakkor, azt nem látja senki, hogy ehhez a mennyiséghez mennyit költöttem fluidra, és hogy 500-asával vettem hozzá az assassin starokat 3 napig.
Hát ennyit a jó lootról meg a gazdagságról :]
Nem jött visza a belefeccölt lőszer/fluid ára, de nagyon jó szórakozás volt :) -
#104488 Még jó, hogy nem veszít a karakter 100 HP-t, amikor lemegy egy lyukon, hiszen olyan nehézkes leugrani. :P -
#104487 Én ma reggel nem mertem lemenni a serpent spawn + 1 dragon mellé. De lenéztem. -
#104486 Jaja, lehet, hogy a dragonok jók, de sem az én világom. És ahogy mondod, én sem akarok senkit kerülgetni. Persze mindenki tudja, hogy az én hozzáállásom milyen. Egyedül gyakni és nem kell más, aki kötexik, beszól, lop.. stb.
Ezért nem (sem) szeretem az oly common süsüket. -
#104485 Részemről 10k potival indulok utnak, egy hétre kitart. Sokat mondjuk nem játszom. Cycákat meg frost giantokat elöldösöm jol dobják lootot. Csak kicsit furcsán érzem magam ott mivel fele akkora szinü egyéb kasztok huntolgatnak és küldenek el demonozni :D. De sebaj én 5 ször annyi ideig ott vagyok mint ők hála capnek:P A potit meg a kis kilengéseimre hazsnálom fel, amikor is elmegyek gs-t dl-t soloban püfölni. Nem éri meg nagyon nem, de jól esik :D -
kiscipi #104484 Nah most már én is megszólalok :)
Nos ha én mondjuk átlagban olyan 30-40k nyi potival indulok el gyakni, amiből örülök ha össze jön kb 20k loot(lehetne 100k+ is csak nincs kedvem a lvl 40 es egyéb karikat kerülgetni a dragiknál, ezért inkább nightmarezek ), megesik hogy még ennyi sem.
Karddal valahol 330+ nál lehet a rekord ütésem míg exori grannal 500+, de volt olyan hogy az emerald sworddal 3 ütés körül volt 1 patkány.
Én teljesen megvagyok elégedve a lovagommal,megtudok ölni bármit legfeljebb veszteséggel nah és?, lehet nincsenek millóim a bankba sőtt multkor volt 2k erre jött az adomány :), nem is szeretném bírálni az egyéb karaktereket, mert nem értek hozzájuk, de mindenki a palákat bántja pedig ott vannak a sorcok és a druidok is.
ennyi...
-
invisible spy
:) -
Ez jó lett :D -
taj #104481 én sose szólóztam azt a helyet, ahogy sok másikat sem :P
mindig állt mögöttem valaki, aki félelmetesebb az Elite Konzervdoboznál :P -
#104480 Total time online during 2008 is 348h 45m. Rank is 185004.
Elég sovány főleg hogy:
Created: Sep 04 2005, 16:38:46 CEST :P -
#104479 Total time online during 2008 is 1080h 15m. Rank is 30090. -
taj #104478 tibia + online time countert beírod a firefox cím sávjába, ez jön föl
pskjonette vagy vmi ilyesmi
azt hiszem későbbi a site, mint a karid, úgyhogy nem a kezdetektől vagy nyilvántartva, Cipinél ezen nem is gondolkodtam, hogy esetleg így lehet o.O -
#104477 Ezt az online idős dogokat hol találtad? :) Kiv lennék enyimére. -
taj #104476 (elírtam, 2071.25 óra játékidő cipinél, nem 2701.25, de a jó számmal számoltam az átlagot)
-
Noodlee #104475 101% igazság. -
#104474 Utsó bekezdés: azért tedd szépen hozzá, hogy azért, mert bevállalós vagy! :P
Én inkább megvártam a lvl 140-et a szolo djinn toron aljának színezésével, mint 100 körül kinyúljak. :P -
taj #104473 "mert alig tudok belépni 1-2 órára naponta"
vs.
"Nem hiszem hogy valaha is jobban fejlődtem volna mint Kiscipi, csak rá kell nézni hogy ő hol tart és én hol tartok most."
Kiscipi: Level 125 EK
1339.5 óra játékidő, amióta létezik Saiax karija
előtte 731.75 óra játékidő
összesen= 2701.25 óra játékidő
átlag 16.57 óra/szint
Saiax the paladin: Level 101 RP
1446.75 óra játékidő a karakter létrehozása óta
átlag 14.3242574 óra/szint
Mennyit tréningeztél Saiax a 300-as sebzésért? Mennyit tréningezett Cipi a 400-ért? Mennyi ideig gyártottál muníciót ebből az online időből? Mennyi ideig gyártott Cipi? Ha akarna, tudna egyáltalán? Kinek mekkora skillje van ennyi tréning után? Mekkorát üt rajtad egy lény, amikor full attackban sebzed futtatva/ugrálva? Mekkorát üt Cipin, amikor mellette kell állnia? Mennyit gyógyít az exurád? Mennyit Cipié? Mennyibe kerül, ha ugyanannyit akar gyógyulni manafluiddal/life fluiddal, mint te? Mennyi pénze van Cipinek (adomány nélkül), és mennyi neked? Milyen cuccaitok vannak? Ha Cipi és te együtt elmentek lenyomni egy behemothot, ki mennyi expet kap belőle? Ismered a pala találati arányáról szóló grafikont, ami azt mutatja, hogy milyen távolságból milyen a találati arányod bizonyos fegyverekkel?
És ne említsem az assassin start, de Cipi bármi elé oda mer állni, úgyhogy máris jobb a lovag kaszt, bár te sem a lovagoddal játszol :P A lényeg az, hogy nincs értelme odaállni. Én is le tudom szólózni majdnem az összes lényt tibiában, akárcsak Ram, de nem mindegy, hogy 25-1000 manát + 0-2 royal speart vesztek exurázgatás közben, vagy elhasználok 10-20 ultimate healing potiont 1 lényhez (és vedd figyelembe, hogy amikor én abbahagytam, azután ő még fél évig játszott, szóval közel egy szinten voltunk). Nem ebből áll a játék napi szinten a lovagnak, és nem is warlord arénából, ami nem is ad semmi pala cuccot, ergo inkább a lovagok fegyvereit hivatott kicsit bővíteni. Majmokat, tekiket, gyíkokat, törpöket, orkokat hentelünk lev 100-ig, ami baromi unalmas. Ti meg vesztek néhány royal speart lev 25-ön, és ott az instant fun. Frost dragonig tökéletes. Angel of Distans - tibia legnagyobb palája - is azzal gyakott lev 300 fölött, nem assassin starral. Mi meg fluidot veszünk, hogy le tudjunk nyomni néhány szotyi lényt, mert azok is szétszednek.
A pala terminátor, én két palával laktam 5 évig albérletben, és hiába próbáltam tartani a lépést expben, pénzben, lényekben, skillekben, mindig én maradtam alul mindenben. Pedig nem wowoztam közben másfél évet, mint ők, nem voltam klántag America's Armyban 75-ös honorral sehol,nem néztem végig full sorozatokat, nem játszottam végig más játékokat stb. A közelébe sem értem a pala kasztnak. Semmiben. És lenne rá egy-két tanum, hogy nálam elvetemültebb player nem sok volt, állandóan online voltam. Szeretném én látni azt az embert, aki azt mondja, hogy ő játszott több vocationnel, és a lovag mellett döntött, mert az a jobb. Én is inkább a druidomat húznám :P De tessék, húzd fel a lovagodat lev 100-ra, és meséld el, hogy melyik volt a jobb :P
De mindegy, nem ezért hagytam abba, hanem más dolgom volt/van. A lovagot sem féltem, csak trial verziós karinak tartom :P Jó nekünk, hogy blokkolhatunk, hogy odaállhatunk. Én nem gazdagodtam meg belőle, expet sem kaptam, unalom ellen jó volt néha. Meg elsőként haltam meg, ha valami rosszul sült el :P Pl. amikor Arcort elvittük demonozni Vihax-szal, az első demonnál meghaltam. Amikor a banshee questen warlockokat próbáltunk ölni, én egyedül meghaltam. Amikor OF questen szétkaptak a warlordok, én haltam csak meg. A többiek örültek, hogy el tudtak futni, és lám, túlélték :P Lost Prince lev 100-on demonokat szólózott, Ram szintén. Te is meg tudnád ölni a demonokat, csak ezentúl nem ugrálva. Neked sem kerülne többe, mint Cipinek. Nem hiszed? Próbáljátok ki! -
#104472 első verzióval palák, másodikkal a spellcasterek járnának jól
-
#104471 Hát Cipi valamit nagyon jól csinál. :) -
#104470 Gondolom, ha normálisan játszanék, akkor nekem is vennem kéne a lőszert. De nem tudom, mert normálatlanul játszom - illetve normálatlanul nem játszom. :) -
#104469 "Amennyiben a lőszert elő tudod állítani, nem beszélhetsz nagyon veszteségről - a bevételnek csak a fluidot/softot kell fedeznie - ami nem szabad hogy probléma legyen."
Vegyük Ramot, aki szintén pala.. Nem tudta előállítani a lőszerét. Az most az én hülyeségem, hogy az a hülye stratégiám, hogy if itthon vagyok, then login - mégha nem is játszom. -
#104468 És ha mondjuk hop után garázslat nincs, de sima lövés igen? Vagy fordítva, garázslat van, és fizikai támadás nincs. -
#104467 Én nem mondtam, hogy nem igazságos. Csak leírtam a tapasztalataimat, és szomorkodtam miatta, ennyi.
Még mindig mondom (az utána szólóknak is), hogy szabad kasztválasztás joga van.
Ha van szterhop, ha nincs, nekem a pala kell, és más kaszt nem. -
Kicsi Tibi #104466 Múltkor azért túléltél 3 bog raidert+ x blobot....igaz akkor wasted lehetett, ami nekem életeben nem lesz annyi pénzem:D -
#104465 Ezt nem csak Tajnak írom, hanem azoknak is akik azt hiszik hogy a palák valami terminátorok. Mindig lehet mondani hogy a másik kasztja sokkal jobb, én meg pont azt látom hogy lovagoknak sokkal jobb a védelmük és a sebzésük is. És ne mondja nekem senki hogy "de az assassin star...", mert azt átlag ember nem engedheti meg magának, legalábbis nekem nem futja arra hogy 10 perc alatt ellőjek 10k-t. Sőt, még az enchanted spear is luxus sokak számára. Én is eléggé beosztom, csak akkor viszek olyat ha muszáj, mert alig tudok belépni 1-2 órára naponta és azt nem afkolással fogom eltölteni, ha vennék az meg legalább 2szeresére emelné a költségeimet. Ezek után az marad hogy royal spearrel lődözök időm nagy részében, tehát kb 15-el kevesebb attackem van shooterként, mint egy lovag aki állítólag blocker. És ez nagyon szépen látszik a sebzéseken, főleg amikor dicsekednek lovag ismerőseim hogy 400-at sebeztek, nekem meg nem volt még 300 se royal spearrel. És az még hozzájön, hogy a találati arányom is jóval rosszabb.
Ez most nem panaszkodás, de ennyit erről hogy szegény lovagnak milyen rossz, mert kap egy kis fizikait a dl-től. A pala meg futkározik fel-alá az 50-60as shieldingjével, aztán véletlen beleáll a wave-be és vagy túléli vagy nem(95ösen sárgából leszed nullára). Nem hiszem hogy valaha is jobban fejlődtem volna mint Kiscipi, csak rá kell nézni hogy ő hol tart és én hol tartok most. Warlord arénát is megcsinálta, én meg álmodozok róla hogy majd 130 felett talán... Oda mer állni szinte bármi elé, én meg örülök ha sikerül elfutni. Nem hiszem hogy annyira félteni kéne a lovagokat. -
Noodlee #104464 Érdekes. Töröltem a figura szpemmelését, és a kommentszám meg elcsúszott :)
-
#104463 Megkapod bannod kis köcsög :D -
#104462 ugye sejted, hogy ez hamar törölve lesz? -
#104461 az ötlet jó, de nem manuálisra kéne megcsinálni, valamint perpill a koncepció a lvlváltozások követése, ami eddig sem feltétlen volt egyenlő a halálok/lvlupok változásával, eddig is lehetett lvlen belülre halni.
felkerült a todo listámra, ütemezést úgy gondoltam, mint a guildek és a lények frissítését: server save alatt végignézni azokat, akik az elmúlt 24 órában voltak online, és ezalatt haltak is. -
#104460 megvolt -
#104459 igen, valahogy úgy :D
darálthúsként :P -
Husosfagyi #104458 Új funkcióként lehet kérni death parsolást?
Úgy értem, mivel a halálozási veszteség lecsökkent, ezért nem feltétlenül jár szintvesztéssel.
Ugyanakkor, aki szeretné lekövetni a halálokat, az kattint egy "reprocess death reasons" vagy valami hasonló gombra, és erre beszúrásra kerülnének az amúgy szintveszteség nem járó halálozási okok. -
olattila #104457 a nightmerest kene torulni :)
es koszi :P -
#104456 és mi történt? :D szendvicsbe vágtak? :P -
#104455 btw, most, hogy nem igazán van időm játszani, megvolt az első tibiás álmom: szar helyen afkoltam és jött egy demon meg egy djinn :D