Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
14:30 Marci hun the pala <72>72>: kattintok tradeben a csúszkán és 7et feljebb megy
14:30 Marci hun the pala <72>72>: most nincs ilyen:S
14:30 Marci hun the pala <72>72>: most állítgathatom be kézzel:S
14:31 Marci hun the pala <72>72>: és nem volt több oz-om ,úgyhogy a platinum coinból a visszajárót a földre dobta-.-
valahogy szerintem mintha a régi trade jobb lett volna...
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
az "unfair advantage" kifejezést használja
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
(SCA-nak jobb a védelme)
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
Stonecutter Axe
It can only be wielded properly by players of level 90 or higher.
You feel the power of this mighty axe.
Attributes: Atk: 50, Def: 30 +3
Hands: One-Handed
Weight: 99.00 oz.
Loot value: 320,000 - 2,500,000 gp.
Dropped by: None.
Buy from: Players
Sell to: H.L. (Outlaw Camp), 320 gp
Notes: This axe is currently available in game, however, it is not dropped by any Creatures.
Click Here to Show/Hide Spoiler Information
Spoiler warning: Quest and/or game spoiling details follow.
Can only be obtained through the Annihilator Quest.
Spoiler ends here.
Skill vs. Creature vs Player
Avg Max Avg Max
40 83 165 41 83
60 124 247 62 124
80 165 329 82 165
90 186 371 93 186
100 206 412 103 206
Damage values assume attacker uses Offensive Fighting mode, and that target has 0 armor.
This item is in the Weapons class.
Hellforged Axe
It can only be wielded properly by players of level 110 or higher.
Attributes: Atk: 51, Def: 28 +2
Hands: One-Handed
Weight: 88.00 oz.
Loot value: 800,000 - 1,500,000 gp.
Dropped by: None.
Buy from: Players.
Sell to: Players.
Notes: This item was implemented in Update 8.2. Second best one-handed axe.
Click Here to Show/Hide Spoiler Information
Spoiler warning: Quest and/or game spoiling details follow.
Obtainable in the The Inquisition Quest.
Spoiler ends here.
Skill vs. Creature vs Player
Avg Max Avg Max
40 84 168 42 84
60 126 252 63 126
80 168 336 84 168
90 189 378 95 189
100 210 420 105 210
Damage values assume attacker uses Offensive Fighting mode, and that target has 0 armor.
Az a gond, hogy a Tibiának nincs hangja! <#shakehead>#shakehead>
Viszont láttam egy videót, amin megmutatták ügyes emberek, hogy milyen lenne, ha lenne...
Hát, nem biztos hogy kérek belõle <#nevetes1>#nevetes1>
11:44 Firilio <134>134>: hello
11:45 Firilio <134>134>: anyone here?😛
11:45 Kleiner Druid <130>130>: Hello 😊
11:45 Kleiner Druid <130>130>: sure :p
11:45 Blueberrie Holder <50>50>: Hi 😊
11:45 Firilio <134>134>: if i use xp calculator it is legal or illegal? i dont use just interesting😊
11:45 Kleiner Druid <130>130>: legal 😊
11:46 Firilio <134>134>: and skill calulator?
11:46 Kleiner Druid <130>130>: such things are fine 😊
11:46 Firilio <134>134>: thnx😊
11:46 Blueberrie Holder <50>50>: They do exist on supported homesites so 😛
11:46 Kleiner Druid <130>130>: np 😊
szóval elvileg nem kéne hogy ezért bárki is zizegjen
Ami valóban csalásnak minõsülhet az az hogyha tényleg bot vagy makró progi fut a gépen ami helyetted cselexik (runát gyárt, harcol, stb)
viszont az hogy otthagyod a gépet és ha ellenél vagy bármi is belép a képbe elkezd zajongani csipogni villogni sajnos szerintem is csalásnak minõsül mert ha ugy nézzük ilyen alapon a sorcommal elmegyek egy elhagyatott helyre beállítom hogy csipogjon ha kell és igy gyártom a runát stb minden figyelmeztetésnél eszek egy falatot ellövök egy runagyártó varit majd elmegyek megint kv-zni. Szóval elvileg ez kimeríti szerintem a makró fogalmát, bár lehet hogy nem értetek velem egyet. Szóval a lényeg a lényeg hogyha otthagyod a gépet akkor ugymond nem vagy közvetlen kapcsolatban a tibiával és ha bármi ami figyelmeztethet hogy baj van lejárt az idõd stb progi fut akkor az csalásnak minõsül.
Igaz ezt lehet cáfolni Sonic azon kommentjével hogy mi van hogyha a telefonomat állítom be. Jogos viszont akkor csak tényleg azt tudod hogy na most kell menni runát gyártani és közben nem tuod mi történik körülötted. Viszont ha akkor is csipog a gépe amikor megtámafnak akkor már tudod átvitt értelemben hogy mi történik körülötted még ha nem is vagy a gépnél.
Na remélem érthetõek a gondolataim mert nekem egyre zavarosabb😊
Szólottam UFF
ui.:remélem nem bántottalak meg a véleményemmel sonic és a véleményem ellenére támogatom az ötletedet de sajnos ha az én logikám szeint gondolom végig ill gondoljuk végig a dolgot akkor szerintem igazam van😞
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
így iy úgy is le kell gyaknom õket, max tom hogy 4 órát még minimum a gép elött leszek😄
Need to kill 288.5 dragons to get from level 134 (+77%) to level 135. At a rate of 1 dragons every 1m, it would take 4h 48m 27s.
én mindenesetre örülnék egy olyan proginak ami kirja h mennyi dõkell még a treningnelk a szintlépéshez. Bekapcsolom belépek megnézem majd kikapcwosolom😊 attól h van fenn pl egyolyan progi (miközben ezt irom deepen afkalok dleknel) ami mutatja mennyi xp kell még adott esetben az nem elõny szerintem, mivel hiába ha nincs fenn akkor is ugyan annyi kell mintha fenn lenne. ergó tök mind1 hogy aztlátod 1 millióhétszázhatvanezer xp a köv szit vagy azt hogy 99%
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Amíg ez a fogalom nem tisztázott, nem tudjuk egyértelmûen megmondani, mi engedhetõ meg, és mi számít egyértelmûen csalásnak/makrónak.
Egy cavebot egyértelmûen csalásnak minõsül. A következõ szabályt sérti:
"Using unofficial software such as a macro program or a so-called "tasker" or "bot" to automatically execute actions in Tibia for you"
Viszont, ha afkolsz, és szörny van a közeledben ami rádállt, ezt a kliens is visszajelzi. Egy 8x8-as ikon azonban nem mindenesetben tölti be jól ezt a szerepet. Nem mindenki szokott a képernyõre tapadva afkolni...
Véleményem szerint a lehetõség megadása a halál elkerülésére ilyen esetben nem elõnyszerzés. (ez bonyolult volt kicsit)
Továbbá, nem hajt végre helyetted semmiféle akciót - akkor "nem játszik helyetted" - így nem ad több információt, mint maga a kliens.
Ha belegondoltok, a kliens információját jelenti meg, akár a stat.
Az, hogy most elkezd villogni pirosan az egész kép, vagy beindt egy légvédelmi szirénát, az most részletkérdés.
Help-en volt egy jó kérdés a múltkor: Ha olyan egeret használsz amin plusz programozható gombok vannak, az elõnyszerzésnek minõsül?
Ha valami spéci gamepad-et/joystick-ot/egeret/controllert használsz, az elõnyszerzésnek minõsül?
Ki-ki válaszolja meg ezt a kérdést maga...
Tehát, ha Te írsz egy programot, ami (Tibiától függetlenül) elkezd visszaszámlálni 15 perctõl (egy gombnyomásra)... és mondjuk 1 percnél lejátszik egy mp3 filet, akkor megszegted a Tibia szabályokat, mert egy másik szoftvert használtál, amivel másokkal szemben elõnyhöz jutottál.
De a telefonomat azért beállíthatom idõzítõre, hogy 15 perctõl visszaszámoljon ugye? Jah nem... de hülye vagyok, hisz' abban is szoftver van. Vagy az már lehet, hogy egy másik "gépen" indítok el egy visszaszámlálót?
Más: akkor semmilyen screenshotot sem lehet csinálni (mert látod rajta, hogy hol milyen lények vannak), és a tibiawiki is csalás, mert ott le vannak írva a kvesztek... ergo elõnyhöz jutsz.
Sõt, map file-okat sem küldözgethetünk egymásnak... Derítse fel mindenki a mapot maga.
Én úgy gondolom ez mind badarság... ahogy az is, ahogy felfújod ezt a Statos dolgot. Semmi elõnyt nem jelent. Használod, nem használod... Eldöntöd. Ennyi.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Oldalon való bejelentkezésnél többé nem •••• az Account 'Name'! 😞(((
[/spam]™
[/spam]™
Viszont én nem kevés - néha 10 percekre is - ott szoktam hagyni a karakteremet.. És nem használok semmilyen kieg. szoftvert. Igaz a Színlopó programmal elõnyhöz jutok, ha használom, mert meg tudom állapítani, hogy milyen színkódú az életcsík..
[/spam]™
[/spam]™
😊😊😊😊
Ahogy Taj írja, olyan szoftver használata, ami bármilyen módon elõnyt ad neked.
[/spam]™
Using additional software to play the game:
Keep in mind that you are supposed to play the game yourself, not to have a tool or program play it for you. Doing so gives you an unfair advantage over players who invest time and effort to gain power. Using unofficial software such as a macro program or a so-called "tasker" or "bot" to automatically execute actions in Tibia for you will lead to an account banishment not below 30 days, or even the deletion of your account. Thus, play fair.
Using additional software to play the game such as cheat programs is not only forbidden, but also poses a high hacking risk. These programs - especially if offered to you by other players - often contain a virus, trojan or some other sort of backdoor through which a hacker can access your computer and take over your account. It is highly recommended not to ever download and use such a cheat program.
[/spam]™
Manipulating the client program or using additional software to play the game.
Bármilyen szoftvert használni a játékhoz.
[/spam]™
Ez van az SGA-ban
3. Csalás
Tibia szabályok megszegése 3.b) és 3.c) pontban.
3.1 Cavebotting
Szoftver használata, amitõl a karaktered magától vadászik úgy, hogy akár nem is vagy a gép elõtt.
3.2 Makró használata
Szoftver használata, amely ismétlõdõ folyamatokat hajt végre a karakterrel.
3.3 Teleportálás
Szándékos kihasználása a játék gyengeségének, hogy visszatérj a saját városod templomába. Azok is megszegik a szabályt, akik segítenek ebben.
De a .com-on ez:
3. Cheating more...
a) Bug Abuse
Exploiting obvious errors of the game, for instance to duplicate items. If you find an error, you must report it to CipSoft immediately. more...
b) Game Weakness Abuse
Intentional abuse of weaknesses in the gameplay, for example arranging objects or characters in a way that other players cannot move them. more...
c) Using Unofficial Software to Play
Manipulating the client program or using additional software to play the game. more...
d) Hacking
Trying to steal other players' account data. more...
e) Multi-Clienting
Playing on more than one account at the same time. more...
f) Account Trading or Sharing
Offering account data to other players or accepting other players' account data. more...
Ez kicsit több. 😊
[/spam]™
Olyan program, szoftver használata, ami elõnyt ad neked. Elõnyt ad a játékban az elõrejutáshoz, plusz információkhoz jutáshoz? Hogy is?
Hol van ez pontosan leírva, Tele?
[/spam]™
Jó, tudom, ami meglátja az nem fogja tudni, hogy az a csík ott most pont mire való. Persze akkor a Sajátgép - tulajdonságok panel se legyen rajta egyik képen sem.
[/spam]™
A PK 'legális', nem bannolnak érte ha megteszed. Csak nem etikus. De ez már SGA szabályzat..
De maradjunk az afknál. Azért mert hülye a player és bárhol nekiáll afkolni, akkor az õ baja ha meghal. Ne afkolj veszélyes helyen.
Firi a cultok közelében trénel. Én mindig rohanok a kultoknál. Tehát ha arra megyek nem szándékosan viszem rá a lényeket. De azt gondolom, nem az én hibám ha ott õ emiatt meghal. Miért ne rohanhatnék. És akkor ez már valahol lure-olás.. vagy mégsem? Kötelezõ megölnöm minden szembejövõ lényt? Azért ez sem igaz.
[/spam]™
De benyomnék vagy 2-3 ropogós perecet 😞
[/spam]™