Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maerlyn
sztem nekem jó lesz

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

Badogember
5-6 tól valameddig😊

-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.

Badogember
noh mivel mindenki aki beszélt velem azt mondta mind1 melyik nap mert ráér.

Legyen okt 17 pénteken.
pzzaparadicsomban
non stop nyitva van. ha esetleg nem pösti ember jön akkor beszélje le valakivel a szállást, ha nem szeretne ott hajnalozni😊

ki az aki jönne?

-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.

Badogember
ásít...

Son Ice
Tényleg... Te voltál szomjas és én ittam sokat. 😄 Fél háromig megint elszámolgattam.

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

CattiBrie
Mert szomjas voltam.

[/spam]™

Son Ice
Miért üres a VIP-em?
És miért voltam olyan hülye, hogy megittam egy vödör teát? 😄

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

Shiwo
It is currently active, but has too few vice leaders.
It will be disbanded on Oct 10 2008 if there are still less than four vice leaders then.

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Badogember
asszem nekem sem lenne rossz egy heu bot😊

maerlyn
Your account name is now hidden with asterisks when you log into your account. Thank you for your feedback. Tomorrow, we will add a feature which allows you to choose between showing your account name and email on your account page and hiding it.

maerlyn
akkor ne csipogjon, hanem kezdjen hangosan anyázni 😊

CattiBrie
LOL

[/spam]™

Son Ice
<#crazya> Akkor olyat szabad, hogy akkor csipog, ha meghaltál? <#crazya>
Vagy ez is szabályellenes? <#nezze>

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

CattiBrie
Ez ma már nem is megy.. 2 képernyõ múlva ki kell, hogy pukkanj. 😄

[/spam]&#8482;

Son Ice
Igaz... visszasírom a régi szép idõket, amikor Darában azzal szórakoztam a palával, hogy afk-ot szimuláltam a depo elõtt. Jött a kedvenc pk-som és elkezdett lökdösni a skorpió felé. Ha jött közben valaki, akkor szépen meghúzódott a ház tövében, mintha õ is afkolna. Majd amikor ismét szabad volt a terep lökdösött tovább. Aztán csodálkozott, hogy mikor odaértünk egy lövéssel leszedtem a skorpot és kiröhögtem.
...azok a régi szép idõk... 😄

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

CattiBrie
Igen! Tessék asszimilálódni! 😄
Szegény PKs, ha már erõlködik, hagy legyen sikere. 😊

[/spam]&#8482;

Son Ice
Konzekvencia: etikátlan nem meghalni, ha pk-zni akarnak. 😊
...csak azért, mert Cip képtelen 10 éve hangot tenni a game-be. (vicces hangsúly, nem megbántódni)

CattiBrie
nem szeretnék CRC hibás lenni 😊

[/spam]&#8482;

maerlyn
mert a naming rule-ok vonatkoznak arra is, azokért meg CR jár

maerlyn
nem engedné beállítani, ahogy ilyen nevû karit sem tudsz létrehozni

maerlyn
mi van?

CattiBrie
De a title az nem name.. az változtatható, nemde? Akkor miért nem szóbeli figyelmeztetés jár érte? Miért kéne cr?

[/spam]&#8482;

Hát, próbáld meg.

Úgyis a leader tud csak ilyet csinálni - legfeljebb lesz egy kriminális rekordja 😊

Az, hogy magyarul a lovagina egy ékezet nélküli összetett szó is lehet - az életben nem magyaráznád ki <#nemtudom>

21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????

CattiBrie
Dedede a titlében. 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
A kikapcsolhatóság? 😊

[/spam]&#8482;

a "lo" után tartalmaz egy olyan szót, ami nem lehet bent karakternévben.
Hasonló példa:

Agememnon - "game"

Ezért nem lehet létrehozni.

félre.
Attributes: Atk: 50, Def: 30 +3
Attributes: Atk: 51, Def: 28 +2

A +2 és +3 hozzáadódik a pajzsod védelméhez - ha használsz olyat.
Ha nem használsz, akkor a másik szám (30, 28) számít.

De ez annyira nem új. Szerintem kb 1 éves 😊

gogogo 100k 😊

CattiBrie
Ez jól hangzik... ki kéne próbálni. Mondjuk engem ez kicsit meglep.. Mert ha így van, akkor a (bizonyos értelemben) Tibia 3D. 😊)

[/spam]&#8482;

CattiBrie
A Lovagina title illegális? <#vigyor3>

[/spam]&#8482;

CattiBrie
De és? Ha egy kezes, úgy is pajzs van nála és akkor az a védelem számít, nem?
Vagy valamit félretudok?

[/spam]&#8482;

CattiBrie
És train közben nem merem letenni a Tibia ablakot tálcára! Az ablak kb. 10%-át mindig látom! (látom, ha jön valami (lény vagy player), és látom a defaultot (privi, egyéb üzenet))

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Hát ez az! Ha lenne, akkor messzirõl tudnánk, hogy meg vagyunk támadva. De miért nincs ilyen lehetõségünk? Legyen mindenkinek, és akkor nem csít!

Nem mondom, hogy nem esne jól az, ha tudom, hogy mikor van a HP-m 400 alatt. Bár szerencsére még soha nem volt, node mi van, ha valaki éppen PK-z?
Jelen felállás szerint felmerül a kérdés, mi a facér nem a géped elõtt ülsz és lessed 2 percenként, hogy ki ólálkodik körülötted? Bocs, afk voltam. :S

[/spam]&#8482;

CattiBrie
😊))))

[/spam]&#8482;

CattiBrie
"viszont az hogy otthagyod a gépet és ha ellenél vagy bármi ..."

Ha lenne ilyen funkció, valami ilyesmi okok miatt nem tudom miért nem örülnék, vagy zavarna, hogy van. Valami hasonló félét akartam fogalmazni, vagy még sem. Minden esetre jól esett ez a komment - mert én sem tudom, mit akarok. 😞

Tegyük fel hogy most egy botter ilyet használ: csipog, ha privije jön, csigo, ha GM van a képernyõn.. hát nem érdekes, hogy CSAK akkor van a gépe elõtt és pont 3 mp-en belül, mint ahogy a privi megérkezett, vagy a GM belépett a képernyõre .. na, én valami ilyesmitõl félek.

Ezek nagyon átláthatóak most is a bottereknél, hogy írok neki, hogy 'botter' a defaultba, és 10 mp-en belül jön a választ, hogy nem, õ nem az. Tudjátok, nem hiszem el. 😞

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Én az elején azt hittem, hogy ha nagyobb a monitorom, akkor többet látok a játékpályából. 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
"Ha olyan egeret használsz amin plusz programozható gombok vannak, az elõnyszerzésnek minõsül?"

😄
De utáltam Bobbert, hogy neki az egerén volt egy enter gombja! 😄
Amikor még noob voltam lootolásból és az entert püföltem. 😊😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Hát éppen ez az! Hol van a határ? Mi számít annak, hogy elõny?

screenshot, wiki, mapfile..
És tényleg! Ha most olyan kiba szigorúak akarnánk lenni, akkor tényleg minden infót szerezzen meg mindenki magának.

De hát nem ilyenek vagyunk! Miért ne segítenék abban, hogy elmondom, merre milyen lény van, melyik quest hogyan mûködik?

A Tutoronak is kiszolgáltatni képet a Teszt szerverrõl tilos.. és mégis. 😊 És tök izgi volt elõre látni új Kaz-t. 😊

Jó, hogy a questek spoilerben vannak.. de és? De azt meg miért lehet tudnom, hogy melyik NPC veszi meg Port Hope-on a daggert?

Én használtam a Stat progit. És megtudtam belõle, hogy mennyi xp-m kell még a következõ szintlépéshez. Amit akár ki is számolhattam volna, és szintén megkaptam volna. Tehát, most akkor elõny az, hogy tudom, mennyi xp van hátra? Inkább kényelmes.

Viszont az, hogy szabadon szórt a program és a kis nyúbik azt sem tudják, hogy ez most bot vagy nem az (ld. múltkori eset), az meg azt jelenti, hogy talán célszerûbb lett volna szûk körben tartani a progit magát.

Amúgy.. ha egyszer újra gyakni fogok, talán majd szeretném használni a Statot. Bár engem elsõsorban a programozási tehetség nyûgöz le, ami a hátterében van, és nem az a 3k xp. .)

Illetve a Stat információ elõnyhöz juttat.. kiszámol nekünk egy-két fontosabb dolgot, amit amúgy mi is meg tudnánk csinálni, csak ez így kicsit kényelmesebb. És erre mikor, melyik GM fog rájönni, hogy fut nálam ilyen program? Egyik sem.

Viszont ha csipogna.. abban már nem vagyok olyan biztos. (de ez egy másik komment)

[/spam]&#8482;

Son Ice
Te csíter! 😄😄😄

én fogtam a nero wave editort, bevágtam 12 perc néma hangot (mert a dragon hamtõl addig van tele a kari hasa asszem, már nem emlékszem) és utána egy csippanást, majd beraktam végtelenítve winampbe, és így tanultam vizsgákra + rúnáztam/tréningeltem 😛
12 perc után volt etetés, aztán back to afk
a winamp nem jelezte, hogyha pk-zni akartak, de sztem non-pvp-n egyébként sem unfair advantage, ha jelezné egy szoftver, mert itt tilos pk-zni és ban jár érte, csak ezt a cip biztos nem fogadná el indoknak 😄
meg bíztam benne, hogy Heu felhív, ha ölnek minket és afk vagyok 😄

Thou art a very pleasant little rabbit.

Son Ice
És a mapviewer és a tibiacam? Én azokat nem használom, szóval 1:1.

Son Ice
Nem is arra gondoltam, hogy ez vitatkozás... ennek az ötletnek amúgy meg örültem. 😄

Badogember
már kezdem érteni anno miért hagytam abba a nézegetését😄

Badogember
Mana needed from Magic Level 8 (+0%) to Magic Level 9: 10,497,600

9eces szintre meg

Badogember
Mana needed from Magic Level 7 (+75%) to Magic Level 8: 874,800

majdnem 1 milla manát kell elõni... azért ez elég komoly😛

Badogember
hmm

Number of 'utevo lux' cast in this time: 43740

nem is olyan sok lehet nekiállok😄 csak 43740 szer kell lenyomnom a varit😛

Badogember
én nem vitatkozom, én csak megkértelek ha sok 5let között lesz erre is idõ beépíthetnéd, vagy csinálhatnál egy ilyen progit nekem, amit játék közben ki-be lehet kapcsolni😊

Bexter
...

http://bexter.hu Szép Fényeket!

maerlyn
és? free accnál erre lehet számítani, ha utolsó login után eltelt n hónap, ahol n a kari lvlje, de legfeljebb 20 (24?)

Son Ice
Az erig.net-en mintha lenne olyan kalkulátor, amit Firi mondott, hogy jó lenne, ha mutatná a programom (mennyi idõt kell még trénelnie). Akkor az oldalt kéretik bannolni. Amúgy meg van kalkulátor is rajta, amit sokan használnak. Ha ennyi a szintem és ennyi % kell még, akkor ennyi lényt kell ölnöm és ennyi idõbe telik. Vagy a magic lvl-t 180 ingame-óra múlva lépem meg. Akkor ez mind-mind illegális?
Az enyém csak online kalkulátor... és?
Amúgy nem a tibia.com-on vannak a kvesztek leírásai sem, hogy azt hogyan kell megcsinálni. Sõt, még térképek is vannak mellékelve. Illegális?
Hol a határ a legális és illegális között?
És miért kell egyáltalán errõl "vitatkozni"?

Bexter
csomo

http://bexter.hu Szép Fényeket!