124119
-
#104534 mert akkor rajtam kívül egyedül Arcor volt aktív sorc, senki más, míg nájtból ott voltatok ti, a sok leveles, nagy skilles lovagok, akik közt esélyem nem volt kitünni :P -
#104533 Tele oldaladon guildon belüli rendezést nem raknál bele:? Ne csak név hanem szint szerint is lehessen listázni :) -
#104532 Hát igen, de most lovag vagyok nem tartok hátat szörnynek soha :P és nem tud megizélni -
#104531 Tudod, ha egyszerre többen, akkor a hátad mindig a fal felé legyen.. vagy megizél egy sárkány. :) -
#104530 Nem mert én kurtam el, mert hátul kellet volna lennem nem elől -
#104529 Akkor ez PK volt? -
#104528 Így már én is. :D -
#104527 Ma este fele megvalósítom a 4 évvel ezelőtti bukásomat :D
Megyek és egy hallal agyoncsapok egy sárkányt :D
Háttérinfó: Sorcom volt és pecáztam. HOgy minnél több halat elbírjak nem vittem magammal fegyvert. KÖzben crewin hívott dragizni. Elmentem vele de nem tünt fel hogy fegvyer helyén egy hal van. Leugrándoztunk a lukon és azt vettem észre crewin sehol én meg elkezdtem sárkányt csapkodni. A második köpésnél elhulltam :D -
#104526 Így már értem mit írtál :D -
#104525 váltott* -
#104524 "futkozni egy olyan lény elől amire én vadászok"
Igen, ez elég mókás. :) -
#104523 Bexter is változz lovagra. :) -
#104522 hé! nincs palám, és nem is lesz :P -
#104521 Jé Silbor! Buktad a házat? :) -
#104520 guardnál nagyobbra én sem merek egyedül menni, és leszarom, hogy zavarnának el: kb. nulla befektetéssel korrektül dobják a lootot és az xpt, soul is sokáig jön még belőlük -
#104519 Személy szerint 2005 ösze óta knightozom előtte sorcom volt :P És semmi pénzért nem váltanék másik kasztra. Azért mert knightal vagyok ad egy biztosnég érzetett. Tudom hogyha nagyobb dögg is jön nem fog egy köpésre lecsapni :D
Sorcal meg az volt a gondom h franc kedvem sincs futkozni egy olyan lény elől amire én vadászok. -
#104518 nagyok* -
#104517 én meg fosós druid vagyok, guardnál nagyobbat nem ölök egyedül, és hiába zavarnak el, ha kellemesen dobják a lootot és az xpt is :) -
#104516 Én nem tudom. Majd a nagyon megmondják. :) -
#104515 Szeirntem nem. -
#104514 Én ugy tudom egyik update alkalmával se vettek el tőle semmit sőt. -
#104513 mókás :)
látszik, hogy fejlesztik az sgt, de ez IMO baromság -
#104512 Úgy érted, hogy csak nem jutott előnyhöz? -
#104511 A lándzsa eldobása nem volt gáz.. amíg nem jött egy lovag. :P -
#104510 Mondjuk ha 200-as a lovag SPje, akkor legyen az ütése 20%-kkal nagyobb. Vagy inkább kapjon 20%kkal több xp-t. Vagy valami.
Ez olyan mint, hogy pasiknak miért van mellük.. mellbimójuk. Nem használják semmire. :) -
#104509 Nem rosz a knight :D Amit a kis suhancok nem bírnak el azt kihozom én és eladom :D -
taj #104508 és szídja :P -
#104507 Amúgy én nem értem, hogy a lovagnak minek van spul pointja. Elég rossz lehet azt nézni, hogy van, de.. minek? -
taj #104506 jó, miért hagyta a lovagot... :P -
#104505 Nekem nem rémlik olyan up ahol knight szívott volna. Volt? -
#104504 Ja, igen! Sonic is paláról váltott lovagra! :) -
taj #104503 na részemről ennyi a téma, ha valaki, akinek nem a lovag a főkarija, biztos benne, hogy jó kaszt a lovag, akkor mutassa meg, hogy az, és tényekkel bizonyítsa, hogy milyen jó azzal gyakni, mennyi expet csinál, milyen jól keres stb. :P
amikor elkezdtünk játszani 2004-ben, még volt egy kevés előnye a lovag létnek (mindegyik kaszt szívás volt, és mindnek volt egy kis előnye is), de mára az updatek miatt saját tapasztalat alapján a legrosszabb kaszt
a pala lándzsákat szedett kézzel, vagy muníciót gyártott/vett és cserébe valamivel jobb lényeket tudott gyakni a lovagnál
a spellcaster rúnát gyártott, vagy vett, közben rotikat kardozott, de aztán ellőtte nagy lényekre, amit csak ők tudtak igazán jól gyakni, és ehhez általában szükségük volt egy blokerra
a lovag azonnal tudott mindig gyakni cyc szintű lényeket, picit nagyobb lényekhez (pl. ork berzerker) már uh-t kellett vennie/gyártania -
#104502 "saiax, shiwo, tele pl. miért hagyta a lovagot és váltott palára?"
shiwo, tele pala? -
#104501 Ha azt akarom, hogy "gazdagodjak", akkor majmokat ölök vagy teknősöket. Ha kaját akarok gyűjteni, mammutokat... Ha fejlődni akarok, akkor nagyobb lényeket ölök, cserébe az viszi a pénzt (potik). Szerintem ez így jó. Nyilván nem lehet egyszerre fejlődni, gazdagodni; ugyanakkor veszélytelenül "élni".
Minden update-kor valamelyik kasztot szivatják, ez már így megy hosszú ideje. A másik kaszt tagjai kicsit fellélegeznek (legalábbis én igen - bitos van kivétel), az éppen szivatott kaszt tagjai morognak (és azt mondják, miért minket szivatnak; és kezdik utálni a másik kasztot).
Most a palákat szivatják, holnap a lovagokat, aztán a spellkasztereket... utána meg majd mindet egyszerre. :) Ez van.
Mondhatnám én is, hogy milyen szar, mert a lovagommal nem éri meg afkolni, mivel nincs belőle péntem. Míg egy pala vagy spellkaszter max eladja amit gyártott... Nem véletlen üvöltözöm néha, hogy Sell 5 bp utani hur. A soul pontokról meg csak annyit, hogy a palámmal tök meztelenül ásó/kötél nélkül 5 enchanted spearrel és némi kajával Port Hope-on simán összeszedem a szükséges soult úgy, hogy egyetlen lény mégcsak a közelembe se jut. Próbálja ezt meg bárki egy meztelen lovaggal, Avengerrel a kezében. :)
Ha afk-ból pénzt akarok, akkor ES-eket gyártok a palával amiket utána eladok. Lehet, hogy a pala ennyi-t meg anynit költ egy hunt alkalmával, de ha afkol, akkor simán ennek a többszörösét is megkeresi. Cserében meg úgy növekszik, mint egy gomba....
[elgurult gyógyszer után rohan...] -
taj #104500 amit nem igazán tapasztaltál, hogy a lovaggal ott kezdődik a szívás, hogy átjön mainlandre, mert ő nem tud crypt chamblereket, dwarf guardokat gyakni lev 12-től, mint a palám/druidom, hanem cirka 30-40 szinttel később jut el ide (és addig gondold el, milyen lényeket öl), aztán jönnek a majmok, gyíkok, ds-ek, kalózok, a vampek, és a dragonok valamivel később, nekünk ezek is nagy lények, nem a behemothnál kezdődik a nagy lény
saiax, shiwo, tele pl. miért hagyta a lovagot és váltott palára?
cattinak, fagyinak, krognak, ramnak miért nem jutott eszébe, hogy "ó, mégicsak lovaggal kéne játszani"? egyedül bobberről tudok, aki paláról váltott, de ő azt mondta, hogy túl egyszerű volt a pala, lev 56 fölött már gyakorlatilag nem volt kihívás akkoriban, ezért lett spellcaster, és balty is hasonló indokkal hagyta abba
egyébként Ram indított egy lovagot (Senkifia), és megunta, nem bírta felhúzni, pedig ő is pont azért indította, hogy bebizonyítsa nekem, hogy jó a lovag :P ráunt a carrion roti gyakásra és a tréningre :P
miért csak lovagot láttam még meghalni amiatt, mert elaludt gyakás közben? :P "támad", puffog, lootol, "támad", puffog, lootol
úgyhogy inkább húzta a sorciját a pala mellett :P
-
Husosfagyi #104499 azt nem mutatom, mondom... -
#104498 De. A 2. legjobb armor mindenki hordhatja a legjobb shildet mindenki hordhatja legjobb sisakokat mindenki, és a legjobb cipőt is mindenki hordhatja. Szóval minden kaszt cuccbol fullosra tudja vértezni magát. Ergo marad a skill és a "hogyan támadom a szörnyet" ami különbséget tész védelem terén.
Már régóta hangoztatom, hogy pl shildet elvenném a sorctol druidtol és palátol is. A kis gyenge varázshasználok és akétkezü palák ne akarjanakmár shildel futkozni :D. A jobban védő cuccok sulyát is felemelném és kasztonként meghatároznám mennyi felszerelés is birnak el magukon. MOndjatok egy fanatsy filmet ahol varázshasználó full armorban futkozik :) -
olattila #104497 azert arra is kell gondolni hogy ha elkap egy kicsit nagyobb szorny akkor szivas :)
-
#104496 Naigen.. ezért válaszottam a paladint. -
#104495 Tibia alap gond ott kezdődik hogy a 4 kasztból 3-nak nem kell a lény közvetlen közelében lenni ahhoz hogy sebezze azt.