Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
Legyen okt 17 pénteken.
pzzaparadicsomban
non stop nyitva van. ha esetleg nem pösti ember jön akkor beszélje le valakivel a szállást, ha nem szeretne ott hajnalozni😊
ki az aki jönne?
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
És miért voltam olyan hülye, hogy megittam egy vödör teát? 😄
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
It will be disbanded on Oct 10 2008 if there are still less than four vice leaders then.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Vagy ez is szabályellenes? <#nezze>#nezze>
...azok a régi szép idõk... 😄
Szegény PKs, ha már erõlködik, hagy legyen sikere. 😊
[/spam]™
...csak azért, mert Cip képtelen 10 éve hangot tenni a game-be. (vicces hangsúly, nem megbántódni)
[/spam]™
Úgyis a leader tud csak ilyet csinálni - legfeljebb lesz egy kriminális rekordja 😊
Az, hogy magyarul a lovagina egy ékezet nélküli összetett szó is lehet - az életben nem magyaráznád ki <#nemtudom>#nemtudom>
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
Hasonló példa:
Agememnon - "game"
Ezért nem lehet létrehozni.
Attributes: Atk: 50, Def: 30 +3
Attributes: Atk: 51, Def: 28 +2
A +2 és +3 hozzáadódik a pajzsod védelméhez - ha használsz olyat.
Ha nem használsz, akkor a másik szám (30, 28) számít.
De ez annyira nem új. Szerintem kb 1 éves 😊
gogogo 100k 😊
[/spam]™
Vagy valamit félretudok?
[/spam]™
[/spam]™
Nem mondom, hogy nem esne jól az, ha tudom, hogy mikor van a HP-m 400 alatt. Bár szerencsére még soha nem volt, node mi van, ha valaki éppen PK-z?
Jelen felállás szerint felmerül a kérdés, mi a facér nem a géped elõtt ülsz és lessed 2 percenként, hogy ki ólálkodik körülötted? Bocs, afk voltam. :S
[/spam]™
Ha lenne ilyen funkció, valami ilyesmi okok miatt nem tudom miért nem örülnék, vagy zavarna, hogy van. Valami hasonló félét akartam fogalmazni, vagy még sem. Minden esetre jól esett ez a komment - mert én sem tudom, mit akarok. 😞
Tegyük fel hogy most egy botter ilyet használ: csipog, ha privije jön, csigo, ha GM van a képernyõn.. hát nem érdekes, hogy CSAK akkor van a gépe elõtt és pont 3 mp-en belül, mint ahogy a privi megérkezett, vagy a GM belépett a képernyõre .. na, én valami ilyesmitõl félek.
Ezek nagyon átláthatóak most is a bottereknél, hogy írok neki, hogy 'botter' a defaultba, és 10 mp-en belül jön a választ, hogy nem, õ nem az. Tudjátok, nem hiszem el. 😞
[/spam]™
[/spam]™
😄
De utáltam Bobbert, hogy neki az egerén volt egy enter gombja! 😄
Amikor még noob voltam lootolásból és az entert püföltem. 😊😊
[/spam]™
screenshot, wiki, mapfile..
És tényleg! Ha most olyan kiba szigorúak akarnánk lenni, akkor tényleg minden infót szerezzen meg mindenki magának.
De hát nem ilyenek vagyunk! Miért ne segítenék abban, hogy elmondom, merre milyen lény van, melyik quest hogyan mûködik?
A Tutoronak is kiszolgáltatni képet a Teszt szerverrõl tilos.. és mégis. 😊 És tök izgi volt elõre látni új Kaz-t. 😊
Jó, hogy a questek spoilerben vannak.. de és? De azt meg miért lehet tudnom, hogy melyik NPC veszi meg Port Hope-on a daggert?
Én használtam a Stat progit. És megtudtam belõle, hogy mennyi xp-m kell még a következõ szintlépéshez. Amit akár ki is számolhattam volna, és szintén megkaptam volna. Tehát, most akkor elõny az, hogy tudom, mennyi xp van hátra? Inkább kényelmes.
Viszont az, hogy szabadon szórt a program és a kis nyúbik azt sem tudják, hogy ez most bot vagy nem az (ld. múltkori eset), az meg azt jelenti, hogy talán célszerûbb lett volna szûk körben tartani a progit magát.
Amúgy.. ha egyszer újra gyakni fogok, talán majd szeretném használni a Statot. Bár engem elsõsorban a programozási tehetség nyûgöz le, ami a hátterében van, és nem az a 3k xp. .)
Illetve a Stat információ elõnyhöz juttat.. kiszámol nekünk egy-két fontosabb dolgot, amit amúgy mi is meg tudnánk csinálni, csak ez így kicsit kényelmesebb. És erre mikor, melyik GM fog rájönni, hogy fut nálam ilyen program? Egyik sem.
Viszont ha csipogna.. abban már nem vagyok olyan biztos. (de ez egy másik komment)
[/spam]™
12 perc után volt etetés, aztán back to afk
a winamp nem jelezte, hogyha pk-zni akartak, de sztem non-pvp-n egyébként sem unfair advantage, ha jelezné egy szoftver, mert itt tilos pk-zni és ban jár érte, csak ezt a cip biztos nem fogadná el indoknak 😄
meg bíztam benne, hogy Heu felhív, ha ölnek minket és afk vagyok 😄
Thou art a very pleasant little rabbit.
9eces szintre meg
majdnem 1 milla manát kell elõni... azért ez elég komoly😛
Number of 'utevo lux' cast in this time: 43740
nem is olyan sok lehet nekiállok😄 csak 43740 szer kell lenyomnom a varit😛
Az enyém csak online kalkulátor... és?
Amúgy nem a tibia.com-on vannak a kvesztek leírásai sem, hogy azt hogyan kell megcsinálni. Sõt, még térképek is vannak mellékelve. Illegális?
Hol a határ a legális és illegális között?
És miért kell egyáltalán errõl "vitatkozni"?