Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
08:55 Your last visit in Tibia: 04. Oct 2008 01:01:02 CEST.
08:55 Server is saving game in 5 minutes.
Please come back in 10 minutes.
😄
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
én bent vagyok ,biztos sga-ban a hiba ,de ne félj ,a PG él és virul \o/
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Aki nem tölt be egyik guildben sem semmilyen tisztséget és prémis accounttal rendelkezik, segítsen a FoD-nak! Már csak 7 nap van hátra!
[/spam]™
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
most vettem észre ,csak nem jut eszembe annak a képfeltöltõ oldalnak a neve ,de mind1😊
Csak én.
Ez akkora töbletterhelést okoz a hálózaton, hogy letiltják az url-t.
off:
Valakinek mond valamit az a szó hogy "Websense"?
Hát száradjon le a keze annnak aki ezt kitalálta.
De azért megoldom hogy benézzek így is 😊
Firi helyett én fogom összeírni, hogy kik jönnek a talira. A létszámra szükség van az asztalfoglaláshoz.
Dátum: 2008. október 17. péntek
Idõpont: 18:00-tól hajnalig
Helyszín: Pizzaparadicsom http://www.pizzaparadicsom.hu/
Az étterem 0-tól 24 óráig áll a rendelkezésünkre.
Kérlek, jelezd részvételi szándékod és késõbb ellenõrizd ezt a listát, hogy valóban rajta vagy!
Akkor jelezz, ha biztos, hogy ott leszel!
Ha esetleg nem pösti ember jön akkor beszélje le valakivel a szállást, ha nem szeretne ott hajnalozni😊
Akik ott lesznek: Firi, Tygep, Sonic, Vackor, Ram, Krog, Catti
[/spam]™
13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D
13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D
Tibia tali
Firi helyett én fogom összeírni, hogy kik jönnek a talira. A létszámra szükség van az asztalfoglaláshoz.
Dátum: 2008. október 17. péntek
Idõpont: 18:00-tól hajnalig
Helyszín: Pizzaparadicsom http://www.pizzaparadicsom.hu/
Az étterem 0-tól 24 óráig áll a rendelkezésünkre.
Kérlek, jelezd részvételi szándékod és késõbb ellenõrizd ezt a listát, hogy valóban rajta vagy!
Akkor jelezz, ha biztos, hogy ott leszel!
Ha esetleg nem pösti ember jön akkor beszélje le valakivel a szállást, ha nem szeretne ott hajnalozni😊
Akik ott lesznek: Firi
[/spam]™
Köszönöm a megértést.
Továbbá elnézést kérek azoktól, akiket esetleg megbántottam, vagy igazságtalannak érezték a dolgot.
Sonic