124119
  • Son Ice
    ...ezen kívül pedig azért nem tudod Te nyúzni egyből, mert a Cipnek így egyszerűbb volt megírni... és, mert eddig semmit nem tudott normálisan megcsinálni.
    Ha nagyon szőrszál hasogató akarok lenni: a Stamina is csal 3 percet. Amint attackolva vagy, 42:00-ról leugrik 41:58-ra (pedig semmit nem csináltam, csak épp megtámadtak). És 41:00-nál már csak 1x-es XP-t kapsz.
  • CattiBrie
    De tök mindegy lesz, hogy ennyi vagy 3* ennyi hp-d van.
  • Son Ice
    Ez pont arra elég (a 10 másodperces várakoztatás), hogy a noob odajön és engem odébb lökjön, hogy aztán ő nyúzhassa. Työ Cip!
  • Son Ice
    Nekem most a great health potion kb. 1/3-ot gyógyít... kb. 600-az jaja...
  • CattiBrie
    Én azt nem értem, hogy ha én öltem le a lényt miért nem tom azonnal nyúzni meg odébb dobni? Ezért miért nem tudják beletenni? Ennek mi hátránya lenne?
  • Son Ice
    Igen, de ettől még örülök neki...
  • Son Ice
    ...jah mert biztos perelt volna a Sláger Rádió... :)
  • CattiBrie
    Szóval akkor

1000 hp 600 gyógyi
    4000 hp 700 gyógyi

tököm akarna magas szintű lenni -.-
  • Son Ice
    A kezdetektől eldobálta nekem is... aztán jött, hogy pár dobás után nemcsak eldobta de el is tört... utána meg még rá is halt a lény, akkor jött be a 10 sec-es várakozás... akkor lett tele a t*k*m az egésszel. Nagy segítség lett utána, hogy a pala kezébe "repül" a spear... Mondjuk nem értem miért nem lett spear helyett bumeráng a neve. :D
  • CattiBrie
    Tehát akkor megállapítjuk, hogy a -stairhop minden kasztnak wastet csinál. :)
  • Son Ice
    Nem... félreértettél... A jelenlegi kasztokat összeolvasztani... nem új kasztokat írtam.
  • Son Ice
    A magic lvl számít a potiknál. Nézz utána mennyi esély van a lovagnak, hogy mlvl-t lép...
  • CattiBrie
    Mindenki indítana az új kasztból.. :)
  • taj
    mert Ram azt mondta, hogy akkor tudunk együtt mászkálni :P
    aztán ebből persze nem lett semmi :P
    én nem tudtam semmit a kasztokról a választáskor :P
    semmi kedvem nincs még egy karit felhúzni lev 100 fölé

kérdésedre válaszolva, azért, mert azt hittem, hogy egyszer jó lesz, és én is mindenfélét ölhetek majd
    ezért tréningeztem kitartóan, azt hittem, én is olyan lényeket tudok majd gyakni, mint a többiek, nekem sem lesz anyagilag bukta bizonyos lényeket szólózni stb.
    hiú ábránd volt :P

titkon reméltem, hogy beraknak vmi olyan képességet, ami áthidalja a közelharcos funkció gyengeségeit, amit wowban a charge-olással oldottak meg, de non-pvp tibia serveren nem tudom, hogy pontosan hogyan kellene

gyakorlatilag ingyen ölték a behemothokat, én meg böködtem a majmokat, jó vicc volt :P máig nincs egy behe fangom se, mert ami esett, az csapatban esett, és el kellett adnom, hogy vmit fedezzen a költségekből :P

de mindegy, megvolt a jutalomjátékom a druidon, kár hogy rövid volt, de öltem mindent, ami szem szájnak ingere ^^
  • Son Ice
    Stairhopp: a lovagnak épp olyan szar... épp ma voltam Bot - akarom mondani Ape - Cityben. Egyik helyre fellépek, 2 Merklin. Egyik mellettem állt közvetlenül, up előtt egy ütéssel egyből simán lecsapom, de most: nekem is meg kell várnom a 2 másodpercet; addig ő szépen odébb blattyog, közben rámvigyorog, nyom egy poisont rám és még meg is csap... persze közben a másik sem pihen. Ugyanez, ha lemegyek a lyukba mondjuk a krokodilokhoz. Ha lent van 3 krokodil, akkor legalább 2 sebzést bekapok, mire el tudom kezdeni ölni őket... eddig lementem, egyiket kapásból lenyomtam... a másik kettő meg sem sebzett... igen, tudom: keveset sebeznek... de sok kicsi sokra megy... és ha azt vesszük, hogy folyamatosan megyek és nem egy szinte gyakok... össze lehet adni a sok kis sebzést... ha mondjuk 2 órát gyakok és 5-6 percenként le/felmegyek másik szintre... szóval ne nyafogjatok. :)
  • CattiBrie
    Én azt nem rétem, hogy miért nincs előny, ha magas szintű az ember? Lehetne mondjuk, hogy a lvl számít a lovag gyógyításába. Mármint bele kéne.. vagyis mi számít?

Csak mert ha nem számít, akkor van egy lovag 1000 hp-val, gyógyít mondjuk 600-at, és van egy nagy lovag 4000 hp-val és gyógyít mondjuk 700-at. Ez így igen vicces lenne.
  • CattiBrie
    Szerintem inkább törjön, mint eldobja.

Amúgy Te mennyit játszottál úgy, hogy spearrel próbálkoztál és széjjel dobálta a speart?
  • Son Ice
    Még jó, hogy az akkori update előtt eladtam a 100 bp UH-mat. :D
  • Son Ice
    Egyébként pedig miért nem kér meg egy hlvl pala egy hlvl lovagot, hogy blokkoljon? Miért akar mindenki egyedül hlvl lényeket ölni? :D
  • Son Ice
    Csináljátok, amit Tygep... A lovagja és a palája is lvl 100 fölött van... lehet tolongani... ki csinálja utána? Ha szivatják a palát, majd a lovagot tolja tovább... vagy éppen visszavált palára... :)
  • Son Ice
    Amikor a knight szívott? Hümm... lássuk csak: amikor elvették az UH lehetőséget? Amikor kb. sz@rt sem gyógyított. Azóta sem értem ez mire volt jó. Ajánlom a Cipnek, hogy a pala ne tudjon magának Enchanted Speareket gyártani és a Spellkaszterek se tudjanak maguknak támadó/gyógyító rúnákat varázsolni. Az Enchanted Spear-t a lovag tudja faragni, a gyógyító rúnához pedig pala kelljen... Állítsuk feje tetejére a világot...
    Amúgy szerintem mindig lesznek ellentétek, amíg lesznek kasztok és egy szép napon azt nem mondja a Cip, hogy egyesíti a kasztokat... Első updatekor a lovagot a palával, a sorcot a druiddal olvasztja össze; a következőben pedig az így létrejött 2 új kasztot. Na akkor senki nem sírna... bár akkor meg azon menne a rinya, hogy valakinek van ideje afkolni (gyártani), valakinek meg csak gyakni... vagy fordítva...
  • Son Ice
    A palát meguntam, amikor eltört pár dobásonként a spear (jó update volt, köszi CipSoft)... szerintem én vagyok az egyedüli, aki lovaggal még lvl 46-on is rotikat gyakott (bot nélkül); aki kiröhögtette magát lvl 79 körül, amikor odamentem Ankban az egyik sima dragonos helyre és megkértem egy 40 körüli palát, hogy ugyan már engedjen legyakni egyetlen sárkányt, mert még soha nem szólóztam olyat. Először elhajtott, azt hitte viccelek... de aztán meggyőztem. Szerintem azóta is rajtam röhög. :)
  • Son Ice
    Igen, engem kihagytál... ;( Nem is szeretlek. :P
  • Kicsi Tibi
    Én nekem holnap jó délelőtt meg este fél 7 után, de max 9-ig. Szombat is jó:p
  • Bredan
    Valamikor csapatot szerveznék yalahar quest 7-ik részére a quarákhoz. Akit érdekel, szeretné megcsinálni, vagy csak kedve van quarákat öldösni az jelezze mikor érne rá
  • Noodlee
    A lovag szintjével nem nő a szörnyek szintje olyan ütemben, mint a többi kaszté, illetve nem kifizetődő, ha olyanokat is gyaksz, mint a többi kaszt.
  • Arcor
    Uh-t aláírom :S
  • Bredan
    De még ha lusta is volt valaki gyártani magának, az UH-nak csak 3-3,5k volt BP-je,míg a great health potinak 3,8k, és még így se gyógyit annyit mint régebben az UH...
  • Arcor
    Taj, amikor elkezdtél játszani akkor sem tudott többet a lovag, nem volt erősebb azóta csak jobb lett. Mégis lovagot választottál, te választottad nem volt kötelező.
    Ha mondjuk az lenne a szituáció hogy lev 80-ig tök jó kaszt volt aztán elrontották akkor megértem mert tényleg ottvan egy lev 80-as felhuzott kari és az ember már nem szivesen vált. De a lovag mindig ugyanazt tudta, közelharc. Régen sem volt jobb a knight amikor választottad.

Szóval ha annyira utáltad/utálod miért mentél vele lev 140 fölé?
    Most is azt mondom, hogy gyere vissza mondjuk Strategisttel. Egész használható kis druid már lassan :)
  • maerlyn
    félreérted: Tajnak ott volt Strat, így gyakorlatilag ingyen volt egy nagy valag uhja, míg most mindenképp vásárolni lenne kénytelen
  • Bexter
    Lehet elvették az uh-t de helyette kaptunk lötyit ami olcsobb lett mint uh volt. Igaz nem gyógyit annyit cserébe :)
    lovagspellek... hát a light méreg meg exura-n kivül az összes lovagpsellet törölném. (nah jo levitate maradhat talán) lovag legyen lovag varázshasználo meg varázshasználó.
  • taj
    támadó rúna használat*
    (necro quest azóta szánalom lovaggal :D)

Kiscipinek ajánlom, és legyen róla videó! :P
  • taj
    hmm:
    -szinttel egyre többet gyógyító uh
    -uh használat
    (ezzel ugye hazavágták a lovagok uh készletét és druidjait, nekem kettőt is :D, a lovag innentől kezdve már másodkarin SEM igazán tud értelmesen afkolni, max ha tradeli, amit gyárt, de tradelni alapból gáz tibiában... :P)
    -lovagspelleknél számít a lény védelme egy bizonyos update óta, szóval egy nightmaren nagyot exori granozol, egy demonon kisebbet

Szóval összességében nem sok lovaggyengítő update volt.

Azért örülök, hogy vannak elégedett lovagok! :P
  • maerlyn
    k, majd lesz ilyen is
    meg részletes keresésben is lesz lvlre szűrés
  • maerlyn
    nem
  • Bexter
    igen arra gondoltam.
  • Bexter
    Letöltöd és ugy tudsz vele
  • maerlyn
    mármint hogy akármelyik oszlop szerint rendezhető legyen?
  • DarkHorSe
    hello, ezt lehet jatszani bongeszobol? vagy flash alol?

• Shiwo
    amúgy Sonic paláról váltott knightra, ő a fehér holló ill fekete bárány :)