124119
-
#104614 For the last hour, your character needs to be logged off for 12 minutes to regain 1 minute of its stamina. Please note, however, that stamina only starts to regenerate after you have been logged off for 10 minutes.
12 óra 10 perc -
#104613 Annyira negatív vagy basszus :S
Szerintem ez is tök jó dolog... Hazaérek egyetem után és van egy órám játszani akkor kapok egy kis kompenzációt a többiekkel szemben akik tibiázás közben mennek wc-re is.
Egyébként neked van jobb ötleted amit jogilag megtehet a Cip a botterekkel szemben? Mert lehet mondani hogy szar amit csinálnak de akkor mondj jobbat. -
taj #104612 sorc nézi :DDDDDDDDDDDD
(és shared exp bekapcsolva!) -
#104611 Addig jó, amíg lehetne rosszabb is. :) -
#104610 Ez nem így van. Amég te nem nyomsz attackot addig nem csökken, akár csaphatnak is közben. -
#104609 Lovag felmegy, exori..
Pala felmegy.. izé..
...
Csak ugye melyik kaszt tudja kivárni, hogy közel jöjjenek? -
#104608 Végülis ezért lenne értelme a csapat hentnek. Knight blokkol, druid gyógyít, sorc nézi, pala lő.
Bár ahogy Fagyi is mondta mi teljesen más szemszögből éljük meg az updateket, ugyanis a normál szerver a pvp, a non-pvp és az enforced "különleges" szerverek és elég kevés van belőlük.
Nyilvánvaló hogy pvp-re próbálják optimalizálni dolgokat és arról nem sok tapasztalattal rendelkezünk hogy ott hogyan vált be.
Én mindenestre meg vagyok elégedve a sorccal, egyik updattel sem volt gondom. (UE maradhatott volna :D) Szerintem jól csinálják amit elkezdtek és rossz olvasni hogy ennyire elégedetlenek vagytok, persze én nemtudom milyen rossz a másik 3 kasztnak. De ahogy régen sem érdekelt egyik sem, most sem érdekel és nem váltanék.
Valamint ahogy régebben is írtam nem kell ugyanazt tudnia mind a 4 kasztnak, mi értelme lenne? Ne tudjanak ugyanolyan dolgokat ölni, ugyanazokra menni stb. Mindegyik kaszt jó valamiben és ez így van rendjén. Mindenki választhat és nem szokták szerintem feje tetejére állítani a dolgokat. Az már más kérdés, hogy senki nem olvassa el a kasztok leírását játék előtt tibia.comon.
Vannak drasztikus lépések pl akinek a nyakán marad 100 bp uh az nyilván nem jó, de nem dől össze a világ. Matiassal tök jól elgyaktuk az uh-ját úgy hogy én gyógyítottam és nem jött ki rosszabbul mintha egy druid gyógyította volna.
Valamint nem csak a knightoknak drága a poti. Level 80-an előtt soha nem tudtam elmenni úgy hentelni, hogy pluszba vagy legalább nullára jöjjek ki...
Nem mondom, hogy nem lehetne még tökéletesíteni a dolgokon, de szerintem nem is annyira vészes a dolog.
-
#104607 Vagy nincs frissítve. -
#104606 Top 9 be bespameltünk magunk :D -
#104605 A ghostok azok olyan izék.. azokat én is otthagyom. :) -
#104604 szerintem strongból (manásból), és többet -
#104603 saiax jó az oldalad :) -
#104602 :(
Blokkolok a druidodnak 100-ig :) Csapatban összeszedhetnénk hamar :) -
taj #104601 ez most akkor megint ilyen érdekes Cipes megoldás :P -
#104600 Az ő guild házukban lakom :D -
Noodlee #104599 OMG!
Ha nem aktív az ember, akkor mikről nem marad le :)
http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Sok+Papucs -
taj #104598 mert spellcasterrel és palával föl-le ugrálva volt érdemes a vampeket leírtani az elején :| -
taj #104597 eh, vigye el a fene, a 2 seces késleltetés kiment a fejemből!
most a többi kasztnak is gáz az a terem :P
-
#104596 Én is megszenvedtem azon a helyen. Kifelé menet nem vészes mert lehet csalogatni, de befelé kissé szívás amikor felmegyek és ott egy rakat necro, vamp, meg a summonjaik. 2 másodpercig álldogálni kell és tűrni ahogy darálják a hp-mat, aztán lehet támadni, de csak egyesével. Vagy használhatom az instant holy gfb spellt ami kevesebbet sebez mint spellcasternek a gfb és egy "kicsit" költségesebb is. Sokkal durvább az a terem mint az utána levő wyrmek. -
taj #104595 átálltam vimeora, de amilyen formám van, ezt is megveszi a google 1 hónap múlva, és itt is elkezdik írtani a jogvédett tartalmakat :D -
Husosfagyi #104594 nem fordítottad rosszul, csak jól el van dugva kb két mondattal arrébb :) -
#104593 Ez az egy óra plusz 50% xp-t az én fajtámnak találták ki akik naponta max 1 órát tudnak játszani :D -
#104592 Ok, igazad van... Most néztem a lovagomat... Több mint 8 óra alatt jött vissza 48 perc... Így most tart a lovag 41:48-nál... és tegnap lement 41:00 alá... Akkor rosszul van írva... vagy én fordítottam rosszul. -
Husosfagyi #104591 ss mint server save vagy serpent spawn? -
Husosfagyi #104590 Ez igaz, DE!
Mivel extra bónuszt kapsz az első egy órában, ezért ez az egy óra sokkal lassabban töltődik.
Idézni nem tudok, de 1 percért 10-12 percet kell offline lenned.
Szóval itt nem érvényes az 1 percért 3-at kell "csak" offline lenned! -
taj #104589 engem akkor szerettek, amikor bejöttek a kukacok, és én úgy tudtam halat venni viszonylag jó áron, hogy én adtam a kukacokat
lev 100 fölött darában rotiztam :D
csak akkor esett le az állam, amikor észrevettem, hogy Alfonzo is ott hentelt :DDDD beszólt, hogy egy nap alatt kigyak rotikból 80-100k expet, közben gyárt 2 bp sd-t, ezt eljátsza pár napig, és megy demonozni, aztán a lootból vagy sd-t vesz, vagy elrakja jobb időkre, és jön vissza rotizni :P ez még a rúnafüggős időkben volt, amikor nem fluidból gyaktak a casterek -
taj #104588 én majdnem a hajam téptem ki, olyan idegesítő egy korlátolt karival (lovaggal) pucolni azt a termet :P kergetné az ember a lényeket, mert melléjük kéne jutni, de egyfolytában paralizálva ez picit nehéz :P
viszont a resp egész jó, ha jó helyen vár az ember, és van esély kapni bohot, ss-t, vamp shieldet
druiddal azt is könnyebb volt megpucolni, és a néha respelő ghostokkal sem szívtam :P -
#104587 de gondolom 6 great potit nem használtál el :) -
#104586 Nekem 90 után volt az első dl solo. -
#104585 Én első dragi solomat lvl 60 onmertem megcsinálni, első dl solot meg lvl 80 körül. 60 alatt én is gyaktam rotikat nem is keveset :D el is küldtek fibulán dragikhoz meg anyukámba :P -
#104584 "To regenerate stamina, you must be logged off, and for every 3 minutes you are logged off your character will gain 1 minute of stamina.
Note: Stamina only starts to regenerate after you have been logged off for 10 minutes."
-
#104583 Nem. 3 percenként jön vissza 1 stamina. Csak 10 percet kell logofban lenned, hogy elkezdjen növekedni... de az első 10 perc után már 3 percenként növekszik. -
#104582 nem egészen...ha jól rémlik, most 1 percnyi stamina visszajövéshez 10 percet kell logoffban lenni, tehát az az 1 óra 10 óra logoffal tér vissza...ha 6 óránként vált a botter, akkor nem lesz +50%-a -
kiscipi #104581 hehe megvolt már:) nem kicsit sza..
lehet holnap megcsinálom a videó miatt :)) -
#104580 Jól sejtem, hogy ezzel a Stamina csökkentéssel, ugyanakkor az első órában +50%-os xp-vel csak a normál (csak megszállott) playereket szivatta meg a Cip?
[Gondolat]
Eddig ugye naponta 8 órát lehetett tolni átlagban, most 6-ot lehet. Vagyis... eddig a botter 3 karaktert tolt felváltva (8-8-8 órákat); most 4 karaktert kell (6-6-6-6 órákat). Ráadásul, ha nem 6 óránként vált, hanem óránként, akkor gyorsabban fejlődik a karaktere 50%-kal... mire újból az első karakter lép be, megint fullon van a staminája...
[/Gondolat] -
#104579 igen van bár aki sokat online,s lemegy a staminája,sosem fogja megtudni,mivel nem nő vissza maxra :-pp -
#104578 You never forget your first dragon!
...ezt átírnám erre:
You never forget your first update! -
#104577 Igen... premiseknek. -
#104576 Tényleg ez a ha maxon van, akkor +50% ez még van? -
#104575 ...annyiból nem mindegy, hogy mennyit sebez rajtam egy lény egy körben... A rotiknál tök mindegy. :) Démonnál már annyira nem...