124119
-
#104694 http://sziget.mine.nu/~tibia/hu/character/ease ;) -
#104693 gondolom igen -
#104692 Nyugi?
Last login: May 06 2008, 11:47:21 CEST -
#104691 Tudtam, hogy valamit elfelejtettem. :S
Ranigi has been invited.
Greensiker has been invited.
Beírtam.. no nem mintha én tettem volna. :) -
#104690 Nyugira emlekszem masra nemigazan, most ease lett a nevem. -
#104689 kérdésemre még nem kaptam senkitől választ :( -
#104688 Az oldalam még tele van helyesírási meg egyéb hibákkal, de nem nagyon csinálgattam mert azt hittem nem nézi senki :) -
#104687 Felírhatnád valahova az account számodat meg a jelszódat, és akkor nem kéne mindig 0-ról kezdeni :P -
#104686 Figyelem PG-sek! Bejelentek!
Új Leadere lett a guildnek Arcor személyében.
Köszönöm az eddigi bizalmat meg, hogy létrina lehettem!
Arcor jobb lesz. Már tapasztalt, öreg róka. :)
Saját magam választottam Őt az alapján, hogy régi, aktív, prémis játékos legyen, aki el is vállalja. Szóval ilyen egyszerű. Remélem, nem probléma, hogy nem szavazgattunk, stb. Úgy érzem, nem volt szükség rá.
Utolsó mozdulataimmal variáltam egy kicsit a new hope és aged rankok tagjaival.
14:28 Tezila: Your account balance is 35994 gold.
Az összes pénzt, ami a számlámon volt, átutaltam Arcornak.
14:29 Tezila: Very well. You have transferred 35994 gold to Arcor Dael.
14:29 Tezila: Your account balance is 0 gold.
Leaderina -
#104685 igen, ez szép adag kódolás lesz majdan :) -
#104684 lol, figyelnem kéne :D
hasznos oldalnak tűnik, majd nézegetem még -
#104683 Ja, hogy ez Silbor.. :D -
#104682 14:07 You see Pherbot (Level 11). He is a sorcerer.
Érdekes név.. -.- -
Noodlee #104681 Miért halt meg az erig.net? :( -
#104680 Igen. Tudom, mire gondolsz. :(
Én is ezért kedvelem a nem népszerű helyeket.
Milyen neveken futottál eddig? -
#104679 Rendben, knight leszek nem is tudom hanyadszorra. Eddig mindig olyan 15. szint kornyeken olyan szinten felidegesitettek a tobbi jatekosok hogy a lelki bekem miatt inkabb abbahagytam. Remelem most tovabb birom :P -
#104678 lehet inkább a hallgatás jogát kéne neked addni? :D -
#104677 [szól]
:) -
#104676 Szólás jogát megkapod :D -
#104675 Regisztráció, admin jogok..
én kérek egyet -
#104674 sztem saiax.extra.hu
// sai postfixéből -
#104673 linket dobhatnál -
#104672 saiax oldalán is érdemes megnézni az ajánlott hunt ehlyeket szintekre meg kasztokra lebontva. -
#104671 ilyesmiket kellene pakolni az új oldalra is
felraktam a todo listára -
#104670 De ha jösz mindneképp SECURA szervert válaszd mert mi ott vagyunk és nincs átjárás :) -
#104669 Ja, és magas szintű druidból még mindig hiány van. :) -
#104668 Játékkal ismerkedni, freesként a knight a legjobb szerintem.
De ha komolyabban gondolod, akkor esetleg megéri felmérni a terepet.
Például vedd figyelembe a saját stílusodat. Hogyan szeretsz harcolni. Közelről, messziről. Szereted-e a varázslatokat.
Ja, és Secura szerver. :)
Illyetve itt van egy magyar leírás a kasztokról:
http://tibia.dyno.hu/index.php?menuid=useful&id=vocation -
#104667 Elmult pár éve tapasztalátból kiindulva pala vagy knight :) (utobbi azért mert én is az vagyok :P ) -
#104666 egy kezdo milyen karit kezdjen most szerintetek? -
#104665 Jo drága lehet :D -
Noodlee #104664 10:52 Asta Vian [5]: sell carlins word -
#104663 Abbol nekem is kéne. Sonic ha gondolod nekiugorhatunk együtt. -
#104662 ami a questhez kell anyacsavar ? nekem van pár, workerek szórják -
#104661 A csavar mennyire rare item? És van valakinek eladó? -
Kicsi Tibi #104660 Én is szívesen hentelnék partyban csak kéne egy druid, mert Marcival még megy az xp megosztás és több mint 20 lvl van közöttünk:) -
#104659 Az utolsó kép különösen kapcsolódik a témához :D -
És a bónusz Tajnak:
-
#104657 Kár, hogy nem készült róla videó.. azt megnézném. :D -
#104656 Pont ez jutott nekem is eszembe a partiról :D -
#104655 Elsősorban szerintem azért jó partiban vadászni mert élmény. Első dl vagy a gs-es buli goromán mekkora volt :D
Meg lehet közben beszélgetni, marhulni és együtt örülni ha esik valami.
Ami bónusz, hogy partiban 5%-al több xp-t ad minden ami nem olyan sok, de egy hosszabb vadászaton sok kicsi összegyűlik :)
Mióta megint prémi lettem rengeteget workereztünk Tygeppel. Megérte őket gyakni mert egyedül nem boldogultam volna azon a helyen a hátam mögötti resp miatt de ketten úgy haladtunk, hogy folyamatos volt a resp és csak néha jött 5 egyszerre :D
Tovább volt miénk a resp is mert ugye lassabban fogy a poti/cap és soha nem jöttem ki minuszba. Rengeteg helyre mehetnénk már, csak egy druid nagyon kellene mindenhová, hogy megérős legyen.
Voltunk Matival Tygeppel hydra szigeten, ott az xp nem volt olyan jó hárman de lehetett marhulni a lyukaknál. Elmegyek mellette, mondom megnézem hátha áll valami quara a luk alatt. Hopp egy Hydra :D
Demonozni is voltunk bár csak egy órára, ott pl minden leugrás előtt nyomtam egy parti spellt ami plusz magicet ad. Keveset talán számitott a sebzésbe és a gyógyiba amit Teccik tolt. Persze gondolom több sorccal van igazán érteleme.
Hellspawnoknál is tök jót henteltünk hárman az mondjuk kurva nagy minusz volt de jó volt :D Főleg mikor jött 3 és jutott mindenkinek. 322-t mikor odacsapott kicsit meglepődtem :D Aztán lenyomtunk 2 plaguesmitht is. Egyedül ilyeneket sosem látnék se én se Mati de tök jó érzés hogy ezt is elintéztük hárman. Blood Brothers végét is partiban csináltuk és simán letoltuk guilden belül :)
Szóval mindent összevetve szerintem jó buli a parti :)