Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Már nem is én, hanem a többiek?
Nyitva: 11.00-24.00
Ugyanez a kérdés.
Bár ha mindenkinek meg van oldva tente hely, akkor nem szóltam.
[/spam]™
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
Mr. Pizza Ristorante
VII., Dohány utca 69. (sarok)
Nyitva: 11.00-24.00
Telefon: 342-1541, 343-2262
Más 5 letem nincs max mehetünk még a Patkó Bandiba.
Én is szeretnék pár cuccot ha lehet:
100 scarab coin - 7500 gp
marlin - 1500 gp
ornamented shield - 2000 gp
2 norse shield - 2000 gp
dwarven axe - 2000 gp
feather headdress - 850 gp
leopard armor - 1000 gp
helmet of the deep - 5000 gp
- 21850 gp
Nézd meg az árakat, ha jó dobom házba, ha meg nem, megegyezünk <#papakacsint>#papakacsint>
Köszi!
Még Sonic is jön az üres használt parcelekkel 😊😊😊
Catti-bia
Port Hope
Meg kéne csinálni a druidámmal.
Vajon letolja egyedül? 😊
Vagy elkísér valaki? 😊
Ott ugye nincs level korlát?
Mert akkor lehet letolom a lídörrel is. 😊
// suliban vagyok hirtelen ötlet, most nem nézek Wikit...
Kazordoon
Köszi 😛
Spellbook of Enlightment 4k a kozep ar
Most egyelore enyi ha nem jo az arr akkor irj vissza 😊
Anarchizerg [41]: jah andersen már rég meg halt Marci hun the pala [50]: ki? Anarchizerg [41]: aki meséket írt Marci hun the pala:Securán?hanyas lvl?
http://bexter.hu Szép Fényeket!
frozen starlight
es meg az a sarga koto
ezek kellenek nagyabol es kb menyibe kerulnek? 😊
Account sharing is illegal.
Tehát illegális és tiltott dolog odaadni az account számodat (nevedet) másik játékosnak!
[/spam]™
[/spam]™
És azért említetted, hogy mennyien leszünk?
Összesen hány férõhelyük van?
[/spam]™
http://bexter.hu Szép Fényeket!
\"11:08 You deal 410 damage to a dragon.\" 20:28 You deal 425 damage to a bog raider.
mert ez egy olyan dolog h tudas kell hozza es soknak nincs akkor ezek szerint 😛
...ezek után nem is kell. 😛
Valaki segitene hogy hogyan lehetne elmagyarazni? 😛