124119
-
#107534 Ha előbb kezdődne, lehet, hogy tudnék menni. -
olattila #107533 Huh ez a mai ss kicsit sokaig tart... -
olattila #107532 Ma nyitok chanelt azoknak akik jonek a questre es ott megbeszelunk mindent.
En tudom hogy kb milyen kemeny a quest mert neztem sok videot rola :) habar tapasztalni is kell.
En nem szoktam szalatgalni a szornyek elol max reflekszbol el lepek de akkor is megvarom mig Cipi leszedi rolam :P
Most lassan kezdek bevasarolni amit csak lehet megveszek mert ugyebar elol leszek veletek :)
Na majd ingameben beszelunk :P -
taj #107531 nekem mondjuk ráér estig, addig úgyse tudom megnézni :P -
taj #107530 thx :* -
kiscipi #107529 nah jó fél pill és megcsinálom :P
-
taj #107528 naaaa, légyszi :P
az élet-halál harc általában izgibb, mint amikor túléli az ember az akciót :P -
#107527 "...aztán 1-2 destroyer majd lehet demon bácsi"
Ha valaki ilyet lát, elég ha megnyomja a print screen gombot. :) -
kiscipi #107526 ez a link 1 jugger hunt, azt nem teszem fel ;) -
taj #107525 még nem néztem a youtube-os linked, tartalmazza a halált is? csak hogy izgi legyen :D (ezért bírom Silent Defender öngyi akcióit is :P) -
kiscipi #107524 Azt az 1et megerősíthetem hogy ne szaladgáljon senki oda lent mert gyorsan lesz 1 plauból még 1-2 aztán 1-2 destroyer majd lehet demon bácsi is bekukkant a képbe :) tapasztalatból monom csak hogy Matit megerősítsem :) (Died at Level 138 by a plaguesmith. <-- ez oda lent ;) -
#107523 Szerinted mennyi idő lesz a quest? -
#107522 Estére aki jön azért a potival készüljön fel rendesen! főleg lvl 100 alattiak. van ahol durva lényekből nem egy fog jönni egyszerre. FONTOS!!! HA valakire átáll valami, meg ne mozduljon, ha elkezdesz vele szaladni tuti meghaltál és a csapatot is veszélybe sodrod. Majd a blockerek rohannak hozzád és veszik vissza a lényeket.
a varázshasználóknál legyen sd pár bp vel,ha 2 nél több lény jön akkor erőszeretettel használják.
Praktikus tanács,előbb mindig a gyengébb lényt szedjétek le,mert az hamarabb fog halni. Nézzétek meg melyiklény mire immunis, pl lost soul csak az explora ha jól rémlik.
Ez nem oktatás, csak jártam már ott és könnyű meghalni lovagnak is! -
#107521 szóval guildoldalon rögtön legyen statisztika? tetszik, lesz.
a last logint nem tárolom, de olyan van, hogy a rendszer mikor látta legutóbb online -
#107520 aki olyan hülye, hogy aszerint rendezi :) -
#107519 egyelőre nem tervezek ilyet, karakterekben gondolkodom, és nem accokban, de (nagyon) hosszútávon nem zárnám ki -
#107518 de, majd lesz ilyen, csak idő kéne sokkal-sokkal több, mint amim van :) -
#107517 mlvl kalkulátor
http://hu.tibia.hu/calculator/mlvl -
#107516 Még érdekes lehet a last login alapján sorrend.
Ha látnám, hogy én vagyok a legrégebben belépett, tuti belépnék. :))
Vagy lehente látni, hogy ki kihez viszonyatva mennyire inaktív. (pl Vackor régebben lépett be mint Hoki (hasamra ütöttem - fáj :S )) -
#107515 Guild oldalára:
- átlag szint
- palák, nájtok, druidok, sorcok száma - eloszlása
- aktív promoted karakterek - aránya -
#107514 Tele: a karakteroldalon fölösleges dátum szerint tudni rendezni a táblázatot (lvl, date, creature), mert elég érdekes dolgok jönnek ki, mivel nem számmal van írva, hanem karakterrel.
december, február, július, május, március, április.. -
olattila #107513 jol van kinezte a datumot en csak ido pontot neztem :P -
#107512 Amúgy tudod mi hiányzik nekem az adatlapok böngészése közben? Hogy milyen további karakterei vannak még. -
#107511 "Csak egy találat volt, ezért továbbvittünk a guild oldalára " :) -
#107510 Tele!
Tibia.com-on guild nevére kattintva nem szeretnénk, hogy bejöjjön a tibia.hu-n a guild adatlapja (a karakterek mintájára)? -
#107509 Egyébként meg akkor ponthogy 2010 kéne, hogy oda is érjek. :D -
#107508 Hát én nem tudom, Ata bólintott az időpontra. :) -
Husosfagyi #107507 de miért nem 2008?
Ha már egyszer nem július 2009... :) -
#107506 Az biztos majszol valakinek. :)
De aki oda le tud menni, az már volt lent. :) -
#107505 és aki menne, de nem talál le? :D -
olattila #107504 Igen Catti akkor :) -
olattila #107503 Attila the explorer (ez rookon van 14-es) vagy Dark of Attila (ez mainon 10) -
#107502 Pontosabban!
Az időpont:
2009.06.08 19:00 CEST?
Amúgy találkozni is jó volna lent a -1-en.
// Még nem biztos, hogy megyek. - Most éppen egy negyedik programom van holnap estére.. -
#107501 oki, mondj 1et közüllük és bmeghívom a fodba -
kiscipi #107500 A kis csapatunk kirándult 1 kicsit :) -
olattila #107499 Figyelem!!!!
Kedves questelok akik szerdan jonnek Ice Island utolso missionra :)
Az idopont az delutan 7 orakor van de szeretnem ha mindenki 7 ora elott mar kesz lenne hogy tudjuk elkezdeni es minel hamarabb befejezni :) (vanak akik nem tudnak sokaig maradni).
Mindenki hozzon magaval amit jonak lat a lenyeg az hogy legyen szep tiszta a terem :)
Kerek mindenkit hogy legyen ott idoben :P mert ha nem akkor... :)
Tiszteletel:
Nagy Krapekk
Bovebb infoert a jatekban vagy itt :P -
olattila #107498 Shiwo nekem van 2 karakterem amelyikek szabadok 2 honapig :) -
#107497 engem rád emlékeztet -
#107496 Ki az a nagy köcsög ott középen? :D -