124119
  • CattiBrie

• Shiwo
    hmm.. a FoD is akkor lesz megszüntetve, ha nem találok 2 prémist vice-nak...
  • CattiBrie
    Sajnos ettől még a karaktereket benne nem törlik. :D
  • CattiBrie
    Szorítsunk együtt...

Bár így ha ránézek egyre akkor egyértelműen tudom, hogy egy állatkertbe vannak bezárva és azonosítva vannak, de ha szétszóródnak, bajban leszünk a felismeréssel. :S
  • maerlyn
    Dies Irae!

It will be disbanded on Jul 21 2009 if there are still less than four vice leaders then.

http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Dies+Irae
  • CattiBrie
    Biztos azonnal rá lenne mondva h xy game másolása. :)

Így is minden upkor az, hogy wow meg mittóménmiből vannak az ötletek. :)
  • Shiwo
    nem technikai értelemben..van pár fantasy világ, ahol létezik mechanika (neadjisten még gőz által hajtott dolgok is)

úgy értem, hogy mondjuk nem lehetne trade-en olyanokat irkálni, hogy "buy sov !!! \o/ " vagy hogy "iten plx", hanem normális módon kell kommunikálni, ahogy tennénk azt a valóságban (tehát I want to buy a sword of valor" vagy "please give me some free items"
    mindjárt máshogy hangzana a dolog, mégha időigényesebb is leírni..

magyarul kábé annyi a különbség, mintha a trade-en "veszek sovot" "kell sorc dq-ra" vagy "aggyá ingyé cuccot" helyett úgy kell fogalmazni, hogy "eladó sword of valort keresek" vagy "sorcerert keresünk dessert questre" , "tudnál nekem adni pár, számodra már felesleges tárgyat ?"

ahogy nevekben sem lehetne mondjuk modern, létező személy, csak fantasy-hoz, középkorhoz passzoló nevek..(én mondjuk egy többnyelvü játékosréget esetén, ahol az angol az elfogadott alapnyelv, nem is engednék nem-angol szavak használatát, legyen az magyar, német vagy lengyel)
  • Matias con Toth
    nem kell várni rám 8 ig. hamarabb ráérek.
  • maerlyn
    csináljon egy pvp-enforced szervert, a többin meg legyen bannolva minden .pl ip :D
  • taj
    mondjuk én nem tudom elképzelni, hogy tényleg önként átvonulnának a polákok :D

ez olyan, mintha építenél munkatáborokat a segélyből plazmatévét néző "skandinávoknak" Mo-n, és azok önként bevonulnának egymás közé, ahol nincs kitől lopni, egyszerűen dolgozni kell :P
  • CattiBrie
    karóra, focilabda, csavar..
  • Shiwo
    Role Play

egy olyan szerver, ahol jobban ügyelnek arra, hogy belepasszoljon a fantasy környezetbe (tehét szigorúbb névszabályok, rövidítések, nem a világhoz passzoló szövegelések, stb tiltása)

(mondjuk az angolul nem jól beszélők nagy része bukná a szervert, de legalább nem lenne annyira sok láma lengyel :)
  • CattiBrie
    Royal paladin alapú? :)
  • Shiwo
    hát, tényleg jó lenne egy kevésbé pollákolt szerver

viszont pvp-re nem mennék, sosem vonzott a más játékosok legyilkolása és az sem vonz, hogy engem hentelnek le és így prémia is kilőve :(

persze jó lenne néhanapján szétrugni 1-1 baca hátsóját, de inkább megmaradnék non-pvp szerveren..cip csinálhatna szervereket lengyelországba, ha már ugyis olyan qva sok van belőlük és minden polláknak megengedni, hogy áthúzzanak oda..

mondjuk egy erősen RP alapú, prémis, non-pvp szerver jó lenne
  • maerlyn
    minifix tibiahun: ha csak egy találat van gyorskeresésnél, akkor rögtön visz a karilapra
  • taj
    securán már gáz a sok magas szintű polák, aki nagyon köcsög módon visszaél a szintjével, amint alkalma nyílik rá, szóval azt várnám, hogy ezt nem merik annyira megtenni egy pvp szerveren

ha játszanék, akkor én megpróbálnék premiára költözni, mert bíznék benne, hogy ott kevesebb a botter, frees karikat ott nem lehet felhúzni bottal, mivel csak premium szerver, és így talán kevesebb olyanba futnék bele, aki minden ok nélkül le akarna kaszabolni, és nem félti a kariját egy esetleges bosszútól, mivel nem ő dolgozott érte :P
  • taj
    akkor felmerül a kérdés...
    ha át lehetne költözni pvp szerverekre, ki maradna/költözne?
  • CattiBrie
    Jajj! Rólad jut eszembe, hogy megnézem a géportálos oldalt.. :D
  • Noodlee
    Volt hír, hogy átjárhatók lesznek a szerverek.
  • taj
    előfordulhat, hogy rosszul emlékszem...de nem volt felvetve ilyesmi, hogy át lehet költözni pvp szerverekre?
  • CattiBrie
    Ja, értem. :)
  • maerlyn
    valami ilyesmi, szerintem is attól függ, hogy hányan gyakták
  • taj
    kb. azt mutathatja, mennyi esélye volt szerencsétlennek :P
    tipp: annihilated 20 fő fölött lehet
  • CattiBrie
    Ezeket nem nagyon értem.
    Mi a különbség, hogy kill/slain/crushed..?
  • CattiBrie
    Lehet, hogy talán mégis ráérek.
  • maerlyn
    :D
  • olattila
    holnap delutan 7-oratol
  • Noodlee
    Mikor lenne a quest?
  • Matias con Toth
    Karen nem tud jönni.
  • CattiBrie
    Igen.
    Nincs gond.
    Kép van.
    Vicces.
  • Shiwo
    akkor mi a gond ? valaki akivel party-ba voltál, elment dragizni..a party chanelen eddig is kiírta a lootokat, mégha jó messze is voltatok 1mástól
  • CattiBrie
    Party channel. Látom, amit a másik lootol, látja, amit lootolok.
  • Shiwo
    és csak ott a tekiknél vagy más lényeknél is össze-vissza írkál ?

meg másnak is csinálja ? mert ha igen, akkor bug -> lehet reportolni tutoroknak
  • CattiBrie
    De de, folyamatosan. :)
  • Shiwo
    akko nem tom..bug :) többet nem jáccotta meg ?
  • CattiBrie
    Szerintem is.
  • CattiBrie
  • Shiwo
    szerintem Sonic oldalának a kódját felejtette el
  • Shiwo
    eccerü...levertél egy hacsit, ami elmenekült...időközben te elmentél tekizni, valaki meg agyonverte..de mivel te sebeztél bele a legtöbbet, téged illetne a loot, így nálad írja ki
  • CattiBrie
    Amúgy azt hiszem, 2k-ért lehet újat igényelni.