124119
-
-
#107493 hmm.. a FoD is akkor lesz megszüntetve, ha nem találok 2 prémist vice-nak... -
#107492 Sajnos ettől még a karaktereket benne nem törlik. :D -
#107491 Szorítsunk együtt...
Bár így ha ránézek egyre akkor egyértelműen tudom, hogy egy állatkertbe vannak bezárva és azonosítva vannak, de ha szétszóródnak, bajban leszünk a felismeréssel. :S -
#107490 Dies Irae!
It will be disbanded on Jul 21 2009 if there are still less than four vice leaders then.
http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Dies+Irae -
#107489 Biztos azonnal rá lenne mondva h xy game másolása. :)
Így is minden upkor az, hogy wow meg mittóménmiből vannak az ötletek. :) -
#107488 nem technikai értelemben..van pár fantasy világ, ahol létezik mechanika (neadjisten még gőz által hajtott dolgok is)
úgy értem, hogy mondjuk nem lehetne trade-en olyanokat irkálni, hogy "buy sov !!! \o/ " vagy hogy "iten plx", hanem normális módon kell kommunikálni, ahogy tennénk azt a valóságban (tehát I want to buy a sword of valor" vagy "please give me some free items"
mindjárt máshogy hangzana a dolog, mégha időigényesebb is leírni..
magyarul kábé annyi a különbség, mintha a trade-en "veszek sovot" "kell sorc dq-ra" vagy "aggyá ingyé cuccot" helyett úgy kell fogalmazni, hogy "eladó sword of valort keresek" vagy "sorcerert keresünk dessert questre" , "tudnál nekem adni pár, számodra már felesleges tárgyat ?"
ahogy nevekben sem lehetne mondjuk modern, létező személy, csak fantasy-hoz, középkorhoz passzoló nevek..(én mondjuk egy többnyelvü játékosréget esetén, ahol az angol az elfogadott alapnyelv, nem is engednék nem-angol szavak használatát, legyen az magyar, német vagy lengyel) -
#107487 nem kell várni rám 8 ig. hamarabb ráérek. -
#107486 csináljon egy pvp-enforced szervert, a többin meg legyen bannolva minden .pl ip :D -
taj #107485 mondjuk én nem tudom elképzelni, hogy tényleg önként átvonulnának a polákok :D
ez olyan, mintha építenél munkatáborokat a segélyből plazmatévét néző "skandinávoknak" Mo-n, és azok önként bevonulnának egymás közé, ahol nincs kitől lopni, egyszerűen dolgozni kell :P
-
#107484 karóra, focilabda, csavar.. -
#107483 Role Play
egy olyan szerver, ahol jobban ügyelnek arra, hogy belepasszoljon a fantasy környezetbe (tehét szigorúbb névszabályok, rövidítések, nem a világhoz passzoló szövegelések, stb tiltása)
(mondjuk az angolul nem jól beszélők nagy része bukná a szervert, de legalább nem lenne annyira sok láma lengyel :) -
#107482 Royal paladin alapú? :) -
#107481 hát, tényleg jó lenne egy kevésbé pollákolt szerver
viszont pvp-re nem mennék, sosem vonzott a más játékosok legyilkolása és az sem vonz, hogy engem hentelnek le és így prémia is kilőve :(
persze jó lenne néhanapján szétrugni 1-1 baca hátsóját, de inkább megmaradnék non-pvp szerveren..cip csinálhatna szervereket lengyelországba, ha már ugyis olyan qva sok van belőlük és minden polláknak megengedni, hogy áthúzzanak oda..
mondjuk egy erősen RP alapú, prémis, non-pvp szerver jó lenne -
#107480 minifix tibiahun: ha csak egy találat van gyorskeresésnél, akkor rögtön visz a karilapra -
taj #107479 securán már gáz a sok magas szintű polák, aki nagyon köcsög módon visszaél a szintjével, amint alkalma nyílik rá, szóval azt várnám, hogy ezt nem merik annyira megtenni egy pvp szerveren
ha játszanék, akkor én megpróbálnék premiára költözni, mert bíznék benne, hogy ott kevesebb a botter, frees karikat ott nem lehet felhúzni bottal, mivel csak premium szerver, és így talán kevesebb olyanba futnék bele, aki minden ok nélkül le akarna kaszabolni, és nem félti a kariját egy esetleges bosszútól, mivel nem ő dolgozott érte :P -
taj #107478 akkor felmerül a kérdés...
ha át lehetne költözni pvp szerverekre, ki maradna/költözne? -
#107477 Jajj! Rólad jut eszembe, hogy megnézem a géportálos oldalt.. :D -
Noodlee #107476 Volt hír, hogy átjárhatók lesznek a szerverek. -
taj #107475 előfordulhat, hogy rosszul emlékszem...de nem volt felvetve ilyesmi, hogy át lehet költözni pvp szerverekre? -
#107474 Ja, értem. :) -
#107473 valami ilyesmi, szerintem is attól függ, hogy hányan gyakták -
taj #107472 kb. azt mutathatja, mennyi esélye volt szerencsétlennek :P
tipp: annihilated 20 fő fölött lehet -
#107471 Ezeket nem nagyon értem.
Mi a különbség, hogy kill/slain/crushed..? -
#107470 Lehet, hogy talán mégis ráérek. -
#107469 :D
-
olattila #107468 holnap delutan 7-oratol -
Noodlee #107467 Mikor lenne a quest? -
#107466 Karen nem tud jönni. -
#107465 Igen.
Nincs gond.
Kép van.
Vicces.
-
#107464 akkor mi a gond ? valaki akivel party-ba voltál, elment dragizni..a party chanelen eddig is kiírta a lootokat, mégha jó messze is voltatok 1mástól -
#107463 Party channel. Látom, amit a másik lootol, látja, amit lootolok. -
#107462 és csak ott a tekiknél vagy más lényeknél is össze-vissza írkál ?
meg másnak is csinálja ? mert ha igen, akkor bug -> lehet reportolni tutoroknak -
#107461 De de, folyamatosan. :) -
#107460 akko nem tom..bug :) többet nem jáccotta meg ? -
#107459 Szerintem is. -
#107458 #107449 -
#107457 szerintem Sonic oldalának a kódját felejtette el -
#107456 eccerü...levertél egy hacsit, ami elmenekült...időközben te elmentél tekizni, valaki meg agyonverte..de mivel te sebeztél bele a legtöbbet, téged illetne a loot, így nálad írja ki -
#107455 Amúgy azt hiszem, 2k-ért lehet újat igényelni.