124119
  • maerlyn
    és ez mennyiben jobb annál, hogy szintlépésenként új kód van? nem sokkal, egyetlen esetben hasznosabb: ha n+1 szintlépést akarsz egyszerre beírni
  • maerlyn
    belépés van, regisztráció nincs ;)
  • CattiBrie
    12:42 You see a dead creature (Vol:10). You recognize a blood crab. It was killed by Catti-bia.
  • CattiBrie
    Akkor jól értem. :)
  • CattiBrie
    Csak engem nyomott ki?
  • Son Ice
    Csak nem fogja mindenki azt sasolni, hogy Neked éppen mi van beírva a karakterlapodon... Meg gondolom azért nem tart 3-4 óráig felvinni, hogy AFK-on szintet léptél. :)
    ...egyébként igen, akkor éppen bárki tudná módosítani. (valamit vs. valamiért elv - vagyis 100% biztonság vs. kényelem)
  • CattiBrie
    De amíg abcdef, úgy bárki módosíthatja az adatokat. (ahogy én értelmezem)
  • Son Ice
    Jelenlegi megoldás (gyorsabb) az lenne, ha mondjuk minden szintlépéshez használhatnád ugyanazt a fix kódot (amit mondjuk most generálna Tele karakterenként). Mondjuk a kód: abcdef
    Ezt beírod a karakterlapodra, majd módosítod/kiegészíted a szintlépéseidet. Utána a karakterlapodon átírod a kódot: abcde_f-re... Ezzel megszünteted a módosítási lehetőséget. Ha újból módosítani szeretnél, akkor csak visszaírod a karakterlapodon a kódot abcdef-re.
  • CattiBrie
    Fagyi: Nekem így lett meg a map:

A végére meguntam a sok WG-t (Miután kinyírtam már vagy 10-et) és rohantam, volt legalább 2 WG és néhány worker is.
  • Son Ice
    Már miért tudná más kitölteni az adatokat Nálad?
  • CattiBrie
    És akkor más is ki tudja tölteni az adatokat nálam. :)
    Egyelőre nincs regisztráció meg belépni dolog.. :)
    Én most enélkül gondoltam megoldani.
  • maerlyn
    ilyesmi lesz, igen: regisztrálsz, utána új kari hozzádaása, név, kapsz egy kódot, és ezt ellenőrzi. nem kell, hogy ugyanazon a tibiás accon legyenek a karik, valamint mindegyik hidden lesz.
  • maerlyn
    ilyet hol látsz? :) bár tényleg bugreport volt, és olyat is javítottak, amit én (is) reportoltam :)
  • Son Ice
    Nekem lenne rá ötletem... ahogy a szintlépéseknél be kell mindig írni egy adott kódot, lehetne úgy, hogy kapok egyetlen kódot, amit berakok a karakterlapomra. Utána már tudok azzal a karakterrel regisztrálni (mivel a karakterlapomon van a megadott kód). Ezután pedig már be tudok mindig lépni és jogom van akkor "szabadon" módosítgatni/beírni az új adatot a szintlépéshez.
    Továbbfejlesztés: ha több karakterem is van (mert ugye van), akkor a regisztráció után kérhetek további kódokat, amiket "hozzákapcsolhatok" a többi karakteremhez.
  • maerlyn
    de igen, meg is lesz oldva (értsd: kitaláltam) csak ugye az idő...
  • CattiBrie
    11:27 You see a golem blueprint.
    It weighs 1.20 oz.

Szolo
  • CattiBrie
    10:27 You see Kaakan (Level 42). She is an elder druid. She is Sunshine of the Blazing Stars.

Mondjuk, ha Kakaan lenne..
  • CattiBrie
    Be lehet lépni!
  • CattiBrie
    Nekem valamikor 17 órától dolgoznom kell.
    Este valamikor meg jön értem a barátom. De nem tudom még, hogy mikor.
    Így még mindig nem tudom, hogy ráérek-e. :)
  • CattiBrie
    Eddig ilyenek nem voltak.

Biztos találtak valami NPC-t.

hi
    mission
    yes
    mission
    yes
    mission
    yes
    mission
    yes
    mission
    yes

És máris plusz 4 lvl. :)
  • kiscipi
    Igazából nem is baj, hogy lehaltam. Legalább tudom hogy nem vagyok halhatatlan.
  • CattiBrie
    A négy sarok.
    Szóval mappoltál.
    Hát, ha tőlem kérded volna.. de szerintem wikién is fent van.
  • CattiBrie
    Azért nagyon nem semmi! Jó volt látni egy ilyet. Mármint, hogy mintha, hogy mit ne. :)

Én azt gondoltam, hogy ha a fal mellett maradsz, akkor talán túléled, ott nagyon középen voltál. Bár valószínűleg a hely is hülye, mert tele van erősebb lényekkel. :(

A behe meg gyorsabb a plagunál, de jól feltartotta a behét a plag, így a behe (a gyorsabb) hogy lemaradt. :)

Köszi, hogy megosztottad!
  • kiscipi
    Kerestem a kristályt, de mapp nélkül nehézkes volt.
    Jah és majdnem meglett :D
  • Noodlee
    Ha ma este csak az Ice Island quest lesz, akkor kihagyom.
    (Anno 1404-el játszik)
  • CattiBrie
    Mappoltál, vagy wtf?

• kiscipi
    El noob kodtam az tény. De ilyen izgalmas 10 precem még nem volt ingame, de csak végét kaptátok meg :D
  • olattila
    Ha igy jonnek a szornyek ahogy most nalad akkor kiraly mert hamar szetszedjuk oket :D
  • CattiBrie
    Nem lehetne valahogy megoldani, hogy ne kelljen minden egyes szintlépéshez újra módosítanom a karakterem adatlapját?

tibiahu-levelup-6885f
    tibiahu-levelup-7b2fc

Nekem nincs ötletem rá.
  • Husosfagyi
    3 órás leállás, megint bugot javítanak.
    Megint volt egy XP-bug....
  • Matias con Toth
    mondtam hogy a zöldet kell :D

Bomba szakértő utolsó mondta:
    Akkor elvágom a pirosat!
  • CattiBrie
    "Mentve. Frissítés után látszódni fog."

helyett

"Mentve. Frissítés után látszani fog."
  • kiscipi
    Run Forest Run!!

Ne rohangáljon lent senki
  • Matias con Toth
    körübelül ha minden jól megy, akkor 1,5 -2 óra kb. Ez lehet kevesebb is attól függ miylen hamar szedjük széta lényeket.
    Nekünk 14 en a multkor ennyi idő alat sikerült, de volt benne 3 knight meg jó pár 60 körüli.
    szóval tűzerőt tekintve most kb ugyan ott leszünk.
    Videók annyira nem jók, nem lehetbelőlüktájékozódni elégé, rövid időket mutatnak.

Ha óvatosan megyünk nem lesz semmi para. akkor egyszere max csak két lény jön. ha kapkodunk, nagyon könnyen ott maradhatunk, mindannyian.

Egy tényleg nagyon fontos dolog amin áll vagy bukik az egész az hogy senki ne pánikoljon beha meglát valamit.

Lesz ts ott is lehet kiabálni, egy kupacba leszük és fogjuk láttni, adig kell kitartani míg oda ér egy knight.

Este majd a chenelen lehet kérdezni, de adig is ingame leszek.
  • olattila
    NEm en voltam :P
  • kiscipi
    Hmm úgy tűnik, hogy valaki elfelejtette a piros gombot megnyomni a német servereknél...
  • CattiBrie
    Fagyi, elnéztem: "Bad Name Report".
  • kiscipi
    már lassan felis töltöm :)

• olattila
    De jo a nemet serverek nem menek...
  • olattila
    csak az a baj Catti hogy van aki nem tud jonni hamarabb mert dolgozik vagy valami dolga van :( en is szeretem volna hamarabb megcsinalni de legtobb embernek 7 ora a jo