Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Kíváncsi lennék ki az...
Hát... talán oka van... bár nem ismerlek (azt hiszem); de elég sokat olvastam/hallottam Rólad... és azt hiszem jobb is így. 😊
Akkor már értem, hogy mi a probléma xD
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
You read: Your gods need YOU!
Join the holy Inquisition to fight the enemies of your gods and your country!
Contact Henricus in the Inquisiton quarters beneath the Thaian jail!
Ezt eddig csak én nem láttam?
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
Nem igazán tudom kire gondolsz?
"Attól én még találkoztam néha Mátéval"
Máté? Tudtommal õ nem nyúlt le semmit senkitõl. Vagy õ egy másik Máté?
"éjszakákon át magyarázta az egyik guild tagnak, hogy milyen hülye a guild leader (egyébként javíthatatlanul az is maradt)"
Na ezt nem teszed zsebre Cattitõl 😛
Szerintem nincs Cattivel semmi baj 😊
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
Gondolom ez csak akkor kezdõdött, amikor már eldõlt, hogy nem látunk szívesen a guildban. Hogy miért alakult így, arra már nem emlékszem, de szerintem az attitûdöddel volt baj már az elején is. Bár arra sem emlékszem, hogy én egyáltalán részese voltam-e ennek a döntésnek, vagy a szokásos nyári szünetem alatt tûntél fel, viszont arra emlékszem, amikor egy másik karival is megjelentél, és mindenféle érdekes dolgot hazudtál arról, hogy hol dolgozol. Persze gyanús volt az egész, és az elsõ keresztkérdésünknél lebuktál, majd kifakadtál ellenünk, amikor közöltük, hogy nem látunk szívesen.
Mindenesetre a lényeget meg kell értened: ebben a játékban 5 másodperc alatt bárki bukhatja évek munkáját. Akiben nem lehet megbízni, azt nem szívesen juttatjuk olyan helyzetbe, hogy azzal vissza tudjon élni. Nem egy embert vesztettünk el ilyesmi miatt. Bobber unokaöccse például visszaélt a jóindulattal: valaki adott neki egy szobát a házában, ahogy nyitvamaradt a tulaj szobájának ajtaja, azonnal megszabadította minden értékétõl. Ezek után nem akarta újrakezdeni, pedig anyagilag támogattuk volna, de azt mondta, hogy õ addig nem fog játszani, amíg Bobber guildtag, mert nem járt közben az érdekében az unokaöccsénél, akiben csak azért bízott meg ennyire, mert valamelyik tag rokona volt. Attól én még találkoztam néha Mátéval, ha Budapesten vagy Balatonalmádin/Veszprémben járt, és szólt, hogy találkozhatnánk, sõt meg is hívtak airsoftozni Miskolcra, csak úgy alakult, hogy nem tudtam menni, mert tavaly nem akartam harci sebeket az állásinterjús idõszakomra.
Nem te vagy az egyetlen, aki elõadta, hogy milyen rosszak vagyunk, de a másik embert sem értettem meg soha, hogy miért csinálja fölöslegesen a cirkuszt, pedig õ talán alapító tag is volt, mi semmiben nem korlátoztuk, mégis éjszakákon át magyarázta az egyik guild tagnak, hogy milyen hülye a guild leader (egyébként javíthatatlanul az is maradt <#idiota>#idiota>). Volt olyan is, akit "korlátoztunk" a blacklistes elvárásainkkal (amikor nem saját hibájából került bl-re, de szerettünk volna white guild maradni, és megkértük, hogy oldja meg az ügyét), ezért kilépett a guildból, de ettõl nem rossz a kapcsolata velünk, elvbõl nem fizetett volna valamiért, amit ellene követtek el, majd amikor hasonlóan járt el az elkövetõvel szemben, akkor felnyomták bl-re.
Egyetlen egy komolyabb törés volt a guild életében, akkor jött létre a FOD, de azt a törést 1 személyre lehet kenni, és most meg is teszem, mert úgysem olvassa a fórumot <#ravasz1>#ravasz1>, és tényleg egyedül döntött, de õ is jóban lett a lapátra tett emberekkel.
Thou art a very pleasant little rabbit.
Azt azért sajnálom, hogy egy-egy ilyen jött-ment csorbítja a régi guildek hírét...
Általában az ilyenekrõl 1-2 hónapon belül kiderül, hogy nem oda valók.
Rendszerint ki is teszik õket... dehát addig is szabadon garázdálkodnak...
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
Tegnap például egy nem túl régi High Guardos PKzni próbálta Andrist a behénél az ellökõs taktikával (Elite Exo vagy ki)
Xillyt pedig egy szintén SGA-s csóka pékázta, ugyanott, néhány napja...
elég negatív dolgokat találtam.
Ezt leszámítva viszont kellemesen csalódtam mind most, mind kb. 1 évvel ezelõtt.
Támogatom én is ezt a javaslatot.
Látom újra feltûnt a "fekete bárány".
Én csak annyit tudok róla, hogy kipakolta (álítólag) a GH-t. A #103416 kommentjében elég normálisnak tûnik a figura, nem egy Moszuke.
Amúgy a Dragon Raiders guildben is elég sok tapló van, mivel találkoztam elég sok guild tagjukkal, amikor még aktív játékos voltam, és az unakaöcsém is mesélt pár dolgot róluk.
Szerintem megnézhetnénk/megnézhetnétek azt a "tiszta vizes" dolgot 😊
Hát öntsünk tiszta vizet..
Biztos nem véletlen, hogy sok PG ennyi rossz és negatív dolgot tud Rólad mondani és egy negatív fantomként élsz az emlékekben. Ezt így azért lássuk be: Valami oka csak van. Ok nélkül senki nem mond a másikra rosszat.
PG-ben is rengeteg új emberke van. Õk is bekerültek, mert úgy vettük észre, hogy normálisak. Tehát a közösség nem zárt. Be lehet kerülni. De igen is meg kell válogatni, hogy kivel barátkozik az ember.
[/spam]™
De nem érted a lényeget. Nem attól jó valaki, hogy ad a rászorulónak.
Talán Kicsikirálynak volt a postfixében valami ilyesmi hogy "ne halat adj, hanem tanítsd meg halat fogni". Véleményem szerint nem jó dolog, mindenféle hülye gyereknek szétosztogatni pénzt. Ahogy én élõben sem adok senkinek csak úgy pénzt úgy a játékban sem.
De ebben is lehet más a véleményünk és mégsem mondhatjuk el, hogy az egyik felfogás rossz, vagy éppen jó.
Fõleg, mert szerintem még nem múltál el 18 éves, keveset éltél (és ezt nem rossz, lenézõ szándéllak írom). De lehet, hogy késõbb errõl máshogy fogsz gondolkodni.
[/spam]™
Nekem speciel igen nehéz elfelejtenek, amiket ok nélkül mondtál rólam.. másnak.
Én már az akkori viselkedésedet nem értettem. Akkor miért kellett olyannak lenni?
Meg szerintem egy csomót hazudtál össze-vissza. Legalább 3 embernek adtad ki magad csak nekem.
Most akkor merre is laksz, mennyi idõs is vagy.. mert ezekbõl tudok 3 variációt. Bár nem attól leszel a haverom, hogy ezeket megtudom rólad. Mert valahol nem ez a lényeg. Nekem elég annyi válasznak, hogy nem mondom el. Nem kell mindenféle valótlant összehordani. De mond meg ha tévedek és nem Te voltál, aki próbált etetni minket minden hülyeséggel.
[/spam]™
Azt ne, mert azért bannolható vagy.
[/spam]™
Egy: Miért? Próbáltál korábban beosonni? 😊
Kettõ: Egyáltalán nincs, miért lenne? Pont hogy SGA meg minden.. és hát valljuk be, ahogy Téged ismerlek sajnáltam szegény guildet. De most meglepett ez a hosszú és normális komment. Bár még nem olvastam végig csak az elsõ két bekezdést.
[/spam]™
#103414 Ha valami bajod van a guild-al akkor azt a vezérrel beszéld meg, ne a hátunk mögött pletykálj, és kíváncsi is lehetsz, de akkor hamar megöregszel. Külömben is ez egy nagyon jó guild és jó a társaság is. Ugyan olyan jó mint más guildok securán, mint a PG, Knights who say NI, Dragon Riders, blablabla....
#103415 Jaj igen, van vele valami gond? Inkább azt írjam oda hogy, "PG Hater" vagy..."Hated by PG" vagy mi legyen akkor? Mert látom nektek minden bajotok van már és nem bírjátok abbahagyni és túltenni magatokat a múlton. Ahhoz képest hogy próbálok veletek kedves lenni, próbálok változtatni a múlt eseményein amit ti ellehetetlenítetek. Azalatt a 4 év alatt több mint 5 MMORP-vel játszottam, Silkroad, WOW, Garry's Mod, A51, Külömben is WOW on majdnem úgyan úgy bántalk velem mint itt Tibián a magyarok velem. Attól hogy itt mindennek összehordtok engem, pl: tolvaj, accountsharer, meg mi egyéb, meg olyan kategóriába soroltok mint a Swat alias, meg a Demon Knight Hun, attól még nem tartozok közéjük. #103339 Ott meg azért mert már elõtte ideges voltam mert még mindig nem kaptam visszta ab' ból ellopott cuccomat amit egy 45-lotpott el, és akkor õ meg nem képes válaszolni magyarul, és leszar engem, mint ha nem is léteznék...igen persze hogy felb*** az agyam azzal. Ha képes lett volna kultúrált emberhez méltóan viselkedni akkor nem történt volna az meg.
Ja és catti próbálok én mindenkivel kedves lenni, Fagyi is elmondhatja ezt mikor egy másik char-al kunyerált nem tom hány gp-t és odaadtam neki mert nem sajnáltam tõle, mikor ti még 10gp-t se vagytok képesek adni egy rászorulónak. Én mindig segítettem azokat akiknek kellet a segítségem, és nem hordtak össze vissza annek meg ennek, mint ti. Azért írom ezt le mind mert már teljesen televan a hócipõm azzal, hogy ti így bántok velem állandóan, és mert hátam mögött pletykáltok minden hazugságot ahelyett, hogy a szemembe mondanátok.
Azért jöttem csak vissza mert megpróbálok változtatni a múlt eseményein, de látom ez lehetetlen.
Külömben is, nekem is van egy véleményem rólatok de nem modnom el azt senkinek sem mert a sajátom nem másé. És igen megint visszajöttem, célom lvl 50+ és az hogy kibéküljek veletek.
Ha tetszik ha nem akkor is kibékülök veletek minden áron. Megpróbálok kedves lenni, amúgy sem vagyok anyira haragtartó, szoval ez én észemrõl könnyû lenne, de nektek tuti nem, ahogy ismerlek titeket.
Tudom, hogy ez lassan már egy regény lessz de azért is tovább írom, hogy megmutassam nektek hogy képes vagyok megváltozni és eszerint cselekedni.
Aki meg nagyon érdekelt abban hogy mi a történet másik fele, az nyugodtam kérdezhet ingame, és elmodnom neki mi volt az elmúlt 5 évben.
Majd késõbb tovább írom.
Painless Divinity
A serious guild with a few requirements which must be followed; • Level 100+ • SPEAK ENGLISH! • Play serious & Fair! • Use the guild-chat always, ALWAYS! • Treat players as you want to be treated! • We DO support the Blacklist & SGA rules! • Check the guild forum often to see if anything new as been added.
SGA.. szabályok, angol, korrekt játék.. na, erre kíváncsi leszek.
Mellesleg hol van sg-rõl? Volt accountja.
[/spam]™
Thou art a very pleasant little rabbit.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Döbbenetes, valamelyik nap voltam fültanuja egy hasonló beszélgetésnek hõtanon.
Duration Price (including all taxes)
1 month (30 days) EUR 7.45 (EUR 7.45 per month)
3 months (90 days) EUR 19.95 (EUR 6.65 per month)
6 months (180 days) EUR 34.95 (EUR 5.82 per month)
12 months (360 days) EUR 59.95 (EUR 4.99 per month)
Forrás: www.tibia.com
Nincs benne lvl korlát, addig fejlõdsz ameddig akarsz. Rengeteg küldetés van benne, melyekben jó tárgyak szerezhetõk. Természetesen lehet kereskedni is, guildbe tömörölüni, csapatban küldetésezni, vadászni. Bizonyos küldetésekben ez létkérdés 😊