Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szimplán tartja a 21-et, mint minden nõ (azért nem 18, hogy külföldön is legálisan vehessenek alkoholt maguknak (: )
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
De ha nem kapok magamtól akkor majd botolok😊 (görbe bottal addig verem mindenki fejét amíg nem adnak 😊)
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.


Valameik nap az ünnepek alatt én is végiglátogattam az összes karakteremet nehogy törlõdjenek 😊 Pedig szintet tuti hogy már sose fogok játszani de akkor is egy szép része volt a fiatalságomnak 😊
Mért hát már olyan vén vagyok 😊
pedig már majdnem írtam, hogy AVG(#122141, #122142, #122143, #122144), bár ez a 29101 kicsit sok lesz 😉
[/spam]™
Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)



Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)

DFTBA ಠ_ಠ
Szerencsére elég normális társaság jött össze ott. Szerintem a legtöbb embernek elég meghatározó volt a Tibia, aki még mostanában is felnéz néhanapján ide.
A drakeneket azért szerettem, mert majdnemhogy nem volt senki rajtunk kívül. Egy esetre emlékszem, hogy voltak rajtunk kívül.. de amúgy egy csomó volt, valami 6 szinten körbe (8 szoba) csupa drakenek.
[/spam]™
[/spam]™