124119
-
Xing #122557 "For every day of your Premium Time Voucher you convert into Experience / Skill Voucher days using the slider below, one day of Premium Time will be subtracted from the Premium Time on your account." -
#122556 lehet ilyeneket vásárolni? -
Xing #122555 "If you activate more than one voucher, the bonus will add up, therefore, you will get a bonus of 200% for 2 vouchers, 300% for 3 vouchers, etc"
-
Xing #122554 Én ezt úgy értettem, hogy kevesebb van mint régen. -
Xing #122553 Az lehet. -
#122552 csak? :) -
#122551 huhh pár napig vacakol a netem nem tudok leülni a gép elé és 53 új üzenet fogad :) ezt már szeretem :) -
#122550 nem gondolom, hogy lehet egyszerre többed.. ha veszel egy hetet és rátolsz még egyet, akkor nem egy hét Hawaii lesz, hanem 2 hét.. :) -
#122549 "hány online játékos van napközben"
de sokkal több szerver is van, nem? kétszer annyi mint régen, éppen ezért, hogy eloszoljon a terhelés (lag..).. de ezt csak tippelem -
#122548 Úgy értem, hogy megrendelted 3-szor és egyszer utaltad át. -
Xing #122547 Vissza kapom az árát? :p -
Xing #122546 Már elhasználtam ezeket a prémiket, ráadásul ez 2005-ben volt. -
#122545 Nem lehet, hogy átutalással próbáltál fizetni, de függőbe maradt? -
Xing #122544 -
TZson #122543 Nem tudom, hogy micsoda, mert nem látom :) -
#122542 A south parkba volt nem rég egy rész, amiben mondtak egy nagy igazságot. Nem kell mindenkit rávenni, hogy vásároljon. Elég néhány embert függővé tenni, de őket annyira, hogy minden pénzüket odaadják.
Egy csomóan voltak régen is, akik szinte az egész fizetésüket tibiára költötték. Főleg a feketepiacon vásárolt gp-re. Ők úgy játszottak, hogy a pénz nem számít, vesznek 10kk-t, aztán huntolnak ahogy belefér... Megveszik az összes outfitet, beszerzik az összes rare itemet, mountot, mindent, amitől menőbbnek érzik magukat. Ha megjelenik valami új item és 15kk az ára, már veszik is a gp-t és licitálnak egymásra.
És nem kell ehhez gazdagnak lenni, csak függőnek...
Szerintem cipsoftot bántotta, hogy ő kimarad ebből a bizniszből és ezért (is) irtotta ki a bottereket, mert azok termelték az eladandó gp-t. És ezért lettek a premium scrollok is.
Idő kérdése, hogy mikor lehet majd 100 euróért gp-t vásárolni, vagy 300 euróért egy új fegyvert. Ha ilyen lenne, tuti rácsapna egy csomó függő... -
Xing #122541 Ez micsoda és mi történik ha rányomok a withdrawra?
Kép
Utoljára szerkesztette: Xing, 2014.12.03. 15:10:19 -
Xing #122540 Hasonlóan az outfitek :( -
Xing #122539 Van olyan mount ami 10.000 forintba kerül O.o -
Xing #122538 Van skill és experience voucherem. Ha vennék rá mégegyet 6300 Xp-t adna egy DL :) -
Xing #122537 Visszavonom :D
Ez nagyon cool:
-
Xing #122536 :o
Annak örülnék, ha a cuccok valahogyan megjelennének az outfitben de gondolom ez hatalmas munka lenne. Mai napig egyetlen olyan outfit van ami tetszik és ahhoz is meg kell ölni Ferumbrast.
Mondjuk a legutóbbiakat nem láttam még de most ilyen búvár meg rovar skin. Mennyire utal a kasztra? :( -
#122535 Tényleg kevesen vannak, ahhoz képest, ahányan régen játszottak. De szerintem most azt a kevesebb embert jobban fejik, mint régen. Régebben csak a prémiért kértek pénzt. Ma már egy csomóan fizetnek a world change-ért, a név és nemváltásért, recovery key-ért. A prémi scrollokból sokkal több fogy, mert beviszik őket a játékba és eladják gp-ért. Ez viszont rendesen meg van vámolva, mert minden bevitel előtt egyet fel kell használni. Szóval duplán fogy a scroll... Újabban meg fizetős mountok és outfitek is vannak.
-
Xing #122534 Így néz már ki az ME? Dúrva. -
Xing #122533 72 alkalmazottjuk van, közben én is megnéztem. Bámulatos mi minden el nem kezd érdekelni ha tanulni kéne :D
Azt hittem egyébként mással is foglalkoznak, meg abból indultam ki, hány online játékos van napközben. Nem tűnt olyan soknak amit hozhatnak a prémiumok. Minden esetre örülök annak ha megy a bolt. Rossz érzéssel töltene el, ha egyszer csak megszűnne a Tiibia. 2003-ban regisztráltam tehát elég sk emlék köt hozzá. -
#122532 Találtam számot is. Cipsoft 2012-es árbevétele: 8,879,000 Euro.
Durván 2.7 milliárd forint. -
TZson #122531 Lehet, hogy inkább ezzel foglalkoznak :D
-
#122530 Az irodájukat elnézve, meg ahány embert foglalkoztatnak, szerintem sokat hoz nekik. Még csak megszorítások sincsenek náluk... Ingyen banán és mogyoró a konyhában? Most újították fel az épületüket.Nagy gáz nem lehet akkor :D
Több, mint 50 állandó dolgozó alkalmazása és 63 szerver üzemeltetése, 2 kontinensen. Kell, hogy legyen bevételük, ha ezeket mind finanszírozni tudják. Ráadásul nem is indiaiakat dolgoztatnak, hanem németeket.
Nem mondom, hogy olyan biznisz, mint az atomerőmű építés, de szerintem megéri nekik foglalkozni vele akkor is, ha nem aranyosak :D -
#122529 Mert mi a fő profiljuk? -
Xing #122528 Aranyosak, hogy azért még mindig foglalkoznak a Tibiával. Nem hiszem, hogy olyan nagy profitot hoz. -
#122527 Jobb később, mint soha. De annyiban "védem" őket, hogy elég furfangosak a bot kliens készítők. Billentyűzet és egér gombnyomásokat szimulálnak, mindent randomizálnak, mindent rejtenek. Nehéz őket algoritmussal elkapni távolról, úgy, hogy azért elég komoly bizonyítékot kell szerezni az account törléshez.
Személyesen kimenni a botterekhez pedig szélmalomharc. Még ha lenne is rá elég ember, akkor is szirénázik a program a tulajdonosának, hogy CM/GM van a képernyőn.
De valahogy megoldották és az a lényeg. Na meg, hogy szándékukban is állt törölni az accountokat. Nem úgy, mint régen, hogy csak bant osztottak és főleg csak a freeseknek. -
Xing #122526 Negatív. Én nekimentem valami level 60 körül egy démonnak amikor még csak 1 charge volt az SD-ben és mana fluid volt csak.
Mondhatom nagyon megérős buli volt ... :D -
#122525 "Az egyetlen kaszt, aki készít és használ SD rúnákat"
annó, mikor még kis sorc voltam, szerintem közel és távol én voltam az egyedüli őrült, aki használt SD rúnákat.. -
#122524 Igyekszem közvetíteni az érdekes dolgokat :)
Eddig nekem se volt kedvem olvasni a cikkeket, úgyhogy most van egy kis pótolni való.
Az első napon én is majdnem meghaltam. Aztán inkább átálltam a fokozatosságra. Először csak dl-ek, aztán nightmare-ek. Tegnap voltam először csapattal, inq-n. De úgy érzem, hogy 3 nap elég volt, hogy visszarázódjak :) Ahhoz képest nem sok, hogy több mint 3 éve nem játszottam élesben :)
Tavaly toltam egy kicsit preview szerveren, de kisebb karakterrel nem volt olyan nehéz.
Utoljára szerkesztette: rroolli, 2014.12.03. 13:25:19 -
#122523 Ami ebből a legmeghökkentőbb számomra:
- A summon teljesen druid exkluzív lesz!
- Paladinoknak lesz hatékony területre ható támadásuk!
- A paladin tud majd gyógyítani másokat (vajon hogyan?) a sorcerer viszont nem!
- A druidnál gyenge támadás van megjelölve! A palánál csak közepes.
- A sorcerer fog csak SD-zni. Így megint a sorcnak lehet a legnagyobb tűzereje.
Legdurvábban talán a druidokat érintené ez az átalakítás. Eddig egyszerre voltak a legerősebb támadók és a legjobb gyógyítók. Ebben a tervben inkább gyógyítók és kevésbé támadók.
Mondjuk eddig sok "nagy" átalakításról kiderült, hogy végül csak picit nyúltak bele. Pl hogy a mountok mennyire gyorsítják az ember járását... Vagy anno egy csomó új item, amiről kiderült, hogy nem is lehet megszerezni őket. Vagy új spellek, amikről kiderült, hogy 2 perces cooldown-juk van és igazából nem is lehet huntolni velük... De majd látjuk :) -
#122522 Nagyon érdekes dolgokat olvastam a "vocation balancing"-al kapcsolatban :P
1 hónapja került fel a cikk, hogy teljesen át fogják dolgozni a 4 kasztot. Ezen már régóta dolgozik egy cipes ember és most jutott abba a fázisba a projekt, hogy nagyjából összefoglalták a tervezett változásokat és ezekkel együtt nyitottak 1-1 fórumtémát az összes kasztnak.
Röviden: Minden fegyvert, ruhát, spellt, rúnát meg fognak babrálni annak érdekében, hogy minél igazságosabbak legyenek az erőviszonyok, ugyanakkor minden kaszt a maga módján utánozhatatlan legyen.
Bevezetnének egy 2. promotiont, level 100 után. Ez azért lenne érdekes, mert kétféle lehetőséget kínálna minden kasztnak.
Knight:
"Excellent blocker"
Szerepe: tank
Másodlagos szerepe: physical damage dealer
Képességei:
- Gyenge támadás
- Erős védelem
- Gyenge gyógyítás (csak magát)
- Nem tud rúnát használni
- Csak physical damage (kivéve enchanted fegyverekkel)
Második promotion (választási lehetőség):
- Fókusz a tankoláson (block): speciális challenge spell (exeta res), 2-nél több lényt blokkol egyszerre
- Fókusz a fizikai sebzésen: erősebb támadás, speciális képességek
Druid:
"Excellent healer and supporter"
Szerepe: healer, supporter
Másodlagos szerepe: elemi sebzések
Képességei:
-Gyenge támadás
-Erős gyógyítás, képesség mások gyógyítására
-Folyamatos sebződést okozó támadások
-Gyógyítja debuffokat (égés, mérgezés, skill csökkenés, stb)
-Egyetlen kaszt, aki summonolni tud
Második promotion:
-Fókusz a gyógyításon: erősebb gyógyítás, speciális buffok és debuffok
-Fókusz a támadáson: nagyobb sebzés, speciális támadó spellek
Paladin:
"Mindenhez kicsit ért"
Szerepe: fizikai sebzés, távolsági harc
Másodlagos szerepe: blokkolás, közelharc
Képességei:
-Közepes támadóerő
-Egyetlen kaszt holy spellekkel
-Gyengén gyógyítja magát, gyengén gyógyít másokat
-Néhány rúnát tud használni
-Keveréke a sima és területre ható támadásoknak
-Blocker (nem annyira jó, mint a lovag)
Második promotion:
-Fókusz a több célpontos harcon: erősebb terület sebzések, speciális területre ható lőszerek
-Fókusz az 1 célpontos harcon: erősebb sebzés 1 célpontra, speciális buffok, debuffok
Sorcerer:
"An excellent damage dealer"
Szerepe: (nagyon) erős death sebzést visz be
Másodlagos szerepe: erős elemi sebzéseket visz be
Képességei:
- Erős támadás
- Gyenge védelem
- Gyenge gyógyítás (csak magát)
- Az egyetlen kaszt, aki készít és használ SD rúnákat
- Még több death támadás (death wave, death beam, strong death strike)
Második promotion:
- Fókusz a max sebzésen: energy és fire támadásokat erősítő spellek (buffok), erősebb támadó spellek
- Fókusz a "crowd control"-on: speciális spellek a lények támadásainak elnémítására és megakadályozására, erősebb támadó spellek
Ez nem csak "proposal", valószínűleg már félkész stádiumban van és valóban lesz ezekből valami!
Utoljára szerkesztette: rroolli, 2014.12.03. 13:00:33 -
#122521 5 - 10 év alatt eljutottunk idáig ? brutális.. -
Xing #122520 Ezek tök jó újítások! Tetszenek.
Nagyon beindult a fórum, mindig kedvet kapok ilyenkor játszani :)
Bár legutóbb is vettem prémit egy hosszabb szünet után és kapásból meghaltam mindenhol ha átállt rám valami vagy beúszott teljes képernyőn a másik asztal az F5-re és azért haltam meg :D -
#122519 Vov, lehetnék guildtag? :) -
TZson #122518 Van hat magyar prémis, szóval simán lehetne... 1 hónapig :D