Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Mondjuk szerintem múlt évben hamar jött a farsang, de hát most meg már régen tavasz van.
Tudom, én voltam a hülye.
Eremo az apukám. 😄
Ha valaki jár mostanában Eremo felé, az szóljon nekem elõtte..
viszon, bármily meglepõ is, egyre több a visszatérõ játékos.
Ezt tutoron mesélte valamelyik GM, illetve személyes tapasztalatom is ez.
Hát, érdekes mindenesetre 😊
Még jó, hogy engem is rég láttál! 😛
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Az idõ megszépíti az emlékeket...
Nem rémlett, hogy ennyire csúnya volt. xD
...keres.
Ahogy az ország "elsõ" - hogy Taj szavaival éljek - embere mondaná: "Abba lehet hagyni a játékot, tessék! Abba lehet hagyni!" 😄 😊 😛
Mindenkinek egyedi backpack-et! Így tovább!
Új mottó: "Éljenek a hacker-ek, éljenek a backpack-ek!"
Ha már a sprite-oknál tartunk:
ki emlékszik még erre a boltra és kötélre? 😊
</spam>
Thou art a very pleasant little rabbit.
>én nem, de mások miatt 12 év szopás included
ki kérte, hogy ide szülessen?
>én nem, ebben kivételesen ártatlan vagyok, de megmondta az ország >"elsõ" embere, hogy el lehet menni
>(sebaj, elsõkbõl lesznek az utolsók)
ki kérte, hogy legyen globális felmelegedés?
>én nem, de mégis kapok belõle
ki kérte, hogy olyan játékkal töltsem a szabadidõm, ahol a házát mindenki dekorálni akarja?
>én döntöttem így hülye fejjel 😛
ki kérte, hogy az emberek a cip 10 éves évfordulóján gyakjanak kemény lényeket red present bagekért?
>én, hogy kapjak egy pandát!
ki kérte azt a rohadt pandát, amikor végre esett egy?
>én, 1200k 2/3-áért = 800k-ért
ki kérte, hogy a cip azt rakja be arena rewardnak?
>én nem, hogy a franc vigye el õket, 150k lett egy panda...
ki fizet egy olyan szolgáltatásért, ahol mindig kib*sznak a fizetõ ügyféllel, mert lusták rajzolni egy-egy új sprite-ot, ha updatekor be kell rakniuk vmit?
>én többé biztosan nem 😛
szóval ez is egy hozzáállás, csak egy cég nem teheti meg következmények nélkül, hogy így áll az elõfizetõihez, mert az országból "nem lehet elmenni" csak úgy, de a tibiát 1 másodpercig tartott letörölni, és további 2-3 percig elégetni a hátralévõ prémi napokat nem váltással 😛
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Gondolkozzatok már...1kk vagy töbet kidobni egy 50k-s cuccra kész röhely <#idiota>#idiota><#taps>#taps>
http://bexter.hu Szép Fényeket!
nem fogom fel, hogy lehet ilyen szemét a cipsoft
mibe kerülne vmi 3. itemet csinálni a broken ammykból vagy a mostani aolokból, hogy ne tegyék tönkre a 6 éve rare cuccokat? :|
ugyanez a kurva pandákkal is, miért nem lehet vmi más rewardot adni az arénában, miért pont pandát kellett oda is rakni? ennyire lusták rajzolni egy új sprite-ot?
vigye el õket a gazdasági válság a pandás bp-ekkel együtt :|
ha broken amulet lesz az AOL akkor azt is el lehet adni gyûjtõknek majd <#idiota>#idiota>
de akkor is remélem sose lesz rá szükségem😊
mondjuk ha tényleg nem esik az emberrõl cucc akkor lehethogy jól fog jönni az a kb 20 bp különbözõ amulettem ami van, és végre használhatom õket😊
pedig most gondoltam hogy eladom de akkor mégse😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
remélem sose lesz rá szükségem hogy megértsem mikor mennyit kell fizetni és ezért mennyi védelmet kapok.
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
viszont azt írtad,hogy 119ig 2k +200gp/szint.
Én vagyok 93-as az azt jelenti,hogy 93*200 gp az 18600 gp+2K azaz én jelenleg 20600-at fizetek 1 belssingért,míg egy 120-as csak 20K-t.....
valami nem stimmol itt
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
> #103716 <
"rózsásat vagy pandásat kérsz?"
😄