Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bexter

v3

http://bexter.hu Szép Fényeket!

maerlyn
ez jobb

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

CattiBrie
v3.1 béta 😄

[/spam]™

maerlyn
nem tudom, engedi-e az npc megvenni prem nélkül, de ha sosem volt prémed, aolt eddig is tudtál venni, az inq letolásához viszont kell a premy

Bexter

v2

Naaaa jó hogy má nem 6 <#idiota> Igaz te hamarabb kezdtél el játszani mint én... De...mégis csak nem, mert én már azelõtt tibia-mobillal gameltam.
Bexter
crown backpack

CattiBrie
Én fél 5. 😄

[/spam]&#8482;

Rosszabbul játszunk mint 4 éve.....vagy 5? <#idiota>
Shiwo
nem lehet, hogy a promótól független lesz a tárgy eldobása, s csak a blessingtõl lesz függõ ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Jelenleg tud - ezt nagyon valószínû hogy meghagyják.

Viszont, a cucc vesztés körül valami nem stimmel...
Mivel ebbe beletartozik a promó is, ezért cuccot dobni még mindig van esélyed...

21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????

CattiBrie
crown backpack // ezt annyira el tudom képzelni
beholder backpack // ezt annyira el tudom képzelni
underwater backpack // bár ezt el tudják cseszni
bloodstained backpack // ezt annyira el tudom képzelni
snake backpack
undead backpack
panda backpack // ez cuki lehet
poor man's backpack // ez olyan LBs (poor negyed)
demon backpack // szerintem ha ez lesz ezt elcseszik, de azért kívánics lennék
moon backpack // ezt mélykéknek képzelem el

a többi nem érdekel

[/spam]&#8482;

Shiwo
viszont prémis küldi

kérdés ha valaki prémisként megcsinálta, s utána frís lesz, akkor tud-e venni náluk blessinget

CattiBrie
Ha az ember 2 hónapra abbahagyja a játékot, megéri minden cuccát pénzbe fektetni? 😄

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Mert mibe kerül mindet megcsi? :S
Deizék..

[/spam]&#8482;

Shiwo
dizájn..ezekre lehet szavazni, a 3 legtöbb szavazatot kapott bp-t megcsinálják a grafikusok és bekerül a gémbe, mint sima bp

(key ringgel meg majd akkor bacik rá mindenki, ha megcsinálják, hogy csak kulcsot lehessen benne tárolni..)

Nem feltétlenül. Mi a helyzet az inquisition blessinggel?
Az free területen van... elvileg kicsit drágább, de ha mind az ötnek megfelel - továbbra is képes vagy item loss nélkül halni - vagy nem?

CattiBrie
4.52 %
transportation -> new area // egyértelmû

Meg ez is:
9.73 %
improved login

Bár ilyen nekem régen volt.

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Ez mind csak dizájn?
Vagy lesz key ring bp is? 😊

[/spam]&#8482;

Shiwo
What is your favorite premium feature?
more areas

36.77 %
more spells

19.68 %
promotions

10.44 %
more outfits

9.73 %
improved login

7.13 %
houses

4.52 %
transportation

4.15 %
premium-only game world

2.69 %
none

1.75 %
others

1.17 %
larger VIP list

1.03 %
guild leadership

0.51 %
larger depots

0.34 %
improved chat options

0.08 %

Shiwo
savazás a bekkpekkekre..

crown backpack - This backpack would fit the crown set perfectly, it would be yellow and red, looking rather noble. (c-setthez passzoló, sárga és vörös színü)

beholder backpack - This backpack would have a big eye and tentacles, and it might be animated. (nagy szem, csápok, esetleg még mozog is..)

underwater backpack - This backpack would be ornamented with pearls and corals. (gyöngyökkel és koralokkal díszített bp)

lucky backpack - Such a backpack could be ornamented with a four-leaved clover or a rabbit's foot, for example. (nyúllábbal v négylevelü lóherével díszítve)

rainbow backpack - You would prefer a rainbow coloured backpack. (a szivárvány színeiben pompázó bp)

gemmed backpack - You would prefer a backpack that is decorated with gems. (drágakövekkel díszített)

bloodstained backpack - A bloodstained backpack would be black with red blood stains on it. (fekete, vörös vérfoltokkal)

snake backpack - This backpack would either be made out of snake skin, or maybe a snake would be wrapped around it. (kígyóbõr/pikkelymintás bp)

backpack made of leaves and flowers - This backpack would be made of leaves and would have a couple of flowers as decoration. (virágokkal és levelekkel díszített bp)

undead backpack - The backpack could maybe look a bit like a ribcage, it would show some bare bones for sure. (szakadt, csontokkal díszített bp)

panda backpack - A panda backpack would be a cute backpack with a panda face. (panda-fejet formázó bp)

poor man's backpack - This backpack would be made out of different rags and patches. (szakadt, foltokkal díszített bp)

demon backpack - This backpack would have the eyes and horns of a demon.
(démonszemmel és szarvval díszített bp)

pink / hearty backpack - This would be a typical girly backpack, in the colour of pink, with hearts on it. (rózsaszín szivecskés bp, csajoknak 😊

moon backpack - This backpack would be dark blue, decorated with the moon or stars and maybe a bit of a "glow in the dark" feeling. (sötétkék bp holddal vagy csillagokkal)

CattiBrie
extra híján:

http://www.tibia.com/library/?subtopic=experiencetable

lvl 98 = 14753700 xp
lvl 99 = 15219400 xp
lvl 100 = 15694800 xp

15219400-14753700 = 465700

Ennek a felét kell hozzáadni a (15694800-15219400)-hoz, ami
(15694800-15219400) + (465700/2) = 232850

15694800-nak a 232850 a 1,48%-a

Valami nem stimmel még. 😊

[/spam]&#8482;

Bexter
errõl jut eszembe 😄 átülök nagy géphez és csinálok egy bp kollekciót 😄

Shiwo
mondjuk 1 dolgot nem tok, esetleg ha valaki rájön szóljon, hogy lvl 100-on 1,5 szintet bukni miért 4,5% veszteség ?

CattiBrie
Csökken a halálkori veszteség.
Sokan panaszkodtak emiatt.
Végre lép a CIP.

De ezek mellett, ne feledjük az új BP kollekciót!!!
-.-

[/spam]&#8482;

Shiwo
lényegébe jah...a 120 felettiek meg ugyanannyit perkálnak ki, csak hordhatnak más nyakláncot

Bexter
ergo ezzel uppal annyit érnek el hogy 50k ért kevesebbet vesztek és nyakláncot is hordhatok

CattiBrie
Bexter
blessing hogyé is van?

CattiBrie
aol nélkül lvl 100-as 1,5 szint

hümm..

Köszi Shiwo a trenszlétet! <#wave> <#eljen> <#worship>

[/spam]&#8482;

Shiwo
elvileg 4 blessinggel 1% esélye lesz, hogy eldobod a cuccaid freesként

Shiwo
elvileg müxenek, mert frees is vehet, csak ügye frees 4-et tud venni

Bredan
Még jó hogy még megvannak a blessingjeim. Vagy freesként az se mûködik?

\'Eccer élünk....

Shiwo
bár inkább csak röviden...nahszóval:

átvariálják a vesztés %-át..
24. szintig az aol/blessing nélkül 10% esély van a cucc eldobására ill 10%-ot veszítesz skillbõl, levelbõl..nagyobb szinteken ez már csökkenni fog..lvl 50 -en 1 szintet vesztesz, s 50 szintenként még felet..tehát egy 100. szintü kari másfél szintet fog bukni, egy 150-es 2 szintet, 200-as két és fél szintet, stb..persze arányosan, szal egy 180-as kábé 2,3 szintet veszít... a skillek hasonlóan lesznek..

tehát egy lvl 100-as meghal aol és bless nélkül, akkor 1,5 szintet buk, ami kábé 4,5%-os veszteségnek felel meg.. (ami most ügye 10%) valamint a skilljeinek is 4,5%-át bukja..

ezentúl az áldás a cuccok eldobásának valószinüségét is csökkenti..ráadásul a blessig ára ezentúl szintfüggõ lesz..minél magasabb szintü valaki, annál drágább..lvl 30-ig 2k-ba kerül, 31-tõl 119-ig 2k + 200 gp/lvl , és lvl 120 felett 20k/blessing

az eldobás %-ának esélye a hátizsákra is hatással van, tehát ha nincs aolod, de van 1-2 blessinged, akkor lehet nem dobod el a hátizsákod (ami asszem most tutira veszik aol nélkül)

1 blessinggel 30%-kal csökken az esélye, hogy elhagyod a cuccaid, 2 blessinggel 55%-kal, 3-mal 75%-kal csökken az esélye, 4 blessingért 90%-kal és 5 blessingért tutira nem vesztesz el semmit

az aol-ra nem lesz szükség, az broken amuletté fog változni, amit Eremo 50k-ért megvesz..

a fõnix-tojás az egyik bless árát 10%-kal csökkenti, míg a Blessing of the Inquisition 10%-kal fog többe kerülni (az The Inquisition Quest -et akik letolták, azok megtudják venni ezt az áldást, lényegében az 5 áldás egyben, nem kell rohangálniuk a különbözõ helyekre..)

promos karik 30%-kal kisebb eséllyel dobják el a cucaikat, mint a freesek, és a blessingek 8%-kal csökkentik (tehát egy lvl 100-as 5 blessinggel csak 1,35%-ot fog bukni, mostmég legjobb esetben is 2%-ot)

az aol bevonása a blessingbe azért jó, mert ezentúl érdemes lesz használni a különbözõ nyakláncokat

CattiBrie
Tehát freesként buksz itemet "rendesen". Mintha nem lenne aolod. (?)

[/spam]&#8482;

maerlyn
igazából megszopatták a freeseket
eltörlik az aol-t, mind az 5 blessing megvétele lesz ilyen hatással, de freesként ugye csak négyet tudsz megvenni, míg aolt tudtál mástól

Heu
Õ engem is megprivizett, de a linkig már nemjutottunk 😊

\"11:08 You deal 410 damage to a dragon.\" 20:28 You deal 425 damage to a bog raider.

Shiwo
ááá... nah jó, lefordítom érthetõre 😄

CattiBrie
Lehet, hogy az eredeti jól esett volna mellé. Tudom, nyissam meg..

De úgy rétem, ha látnám egymás mellett az angol és EZT a 'magyar' szöveget, elõbb olvasnám az angolt el, mint a magyart. 😄

[/spam]&#8482;

maerlyn
Igen, van olvasásra, az elsõ patch teaser itt! A mai elindít egy tapaszt minden tavasszal és csökkenése mellett a frissítéseket. Ezek a javítások többnyire tartalmazza a kiigazítások és javítások a játék és a mûszaki teljesítményt. Annak ellenére, hogy új tartalmat és új funkciók lesznek fenntartani a nagy frissítések nyáron és télen, ezen javításokat biztosan valami várakozással tekint.

Az elmúlt néhány hónapban, azt kérte, hogy ha az Ön véleményét a halálbüntetés votings és a javaslat és a vita fórumon. Sok játékos hozzájárult ahhoz, hogy ezek a viták, és értékes visszajelzéseket, és sok ötleteket és javaslatokat. Vált világossá, hogy a legtöbb játékos úgy véli, hogy a veszteség a tapasztalatok, a szakértelem és elemeket kell túl nagy Tibia. A belsõ viták már keresi a módját és eszközeit, hogy e probléma kezelése alapján a visszajelzést. Ezzel a javítást, akkor csökkentheti a halálbüntetést, hogy egy bizonyos mértékig. Biztos azonban, hogy Tibia fog maradni a kihívás, kemény játék, és a jövõben is, a halál nem lesz kellemes élmény.

Elõször is csökkenteni fogja a tapasztalat és készség csökkenése általában. Akár szinten 24, azonban minden karakter nélküli áldások és támogatása fogja veszíteni 10%-a szakképzettség és a tapasztalat pontok, mint azelõtt. Feladó szinten 24, a százalékos arányát tapasztalati pontokat, hogy elveszíti a halál lassan csökken. A karakter szintjének 50 elvesztik 1 szinten, és majd egy fél szinten több minden 50 szinten. Ez azt jelenti, egy karakter szintje 100 elveszti 1,5 szintet, a szint 150 karakter elveszíti 2 szint, és a karakter szint 200 lesz elveszít 2,5 szinteket, és így tovább. Tehát a karakter szintje 180 fog veszíteni körülbelül 2,3 szinten.
A veszteség ügyességi pontokat is függ a karakter szintje. Minél magasabb szintû, annál kevesebb százalékot ügyességi pontokat fog veszíteni, ha meghalok. Mondjuk, egy szinten 100 hal nélkül áldást és támogatása után a tapaszt. Õ fogja veszíteni 1,5 szintet, ami mintegy 4,5%-a szintet (10%-a volt, mielõtt a javítás). Hasonlóképpen, majd 4,5%-ot veszít az õ képességeit.

Másodszor, az összes karakter fõ fog azzal a lehetõséggel, hogy csökkentsék a tétel, a tapasztalat és készség csökkenése vásárlásával áldások. Az ár egy áldás most függ karakter szintet, amely lehetõvé teszi áldást is érdekes karakter alacsonyabb szinten. Akár szinten 30 áldás gp költségek 2000-tõl 31-119 szinten van, hogy fordítson 2000 gp + 200 gp minden további szint felett szinten 30, a karakter szintje 120 felett áldást költségek 20.000 gp.
Most nagy mennyiségben gondolom, hogy 100.000 gp hang sokkal 5 áldások, de nem csak áldást csökkentheti a tapasztalat és készség csökkenése. Ezenkívül csökkenti annak valószínûségét, hogy elvesztik egy tétel, vagy a hátizsákban. Ha csak 1 áldás, már csökkenti annak valószínûségét, hogy elveszítené az a berendezés, 30%-kal, 2 áldások 55%-kal, 3 75%-kal, 4, 90%-os és a játékosok, akik mind az 5 áldást ne vesszenek el a nehezen megkeresett holmijának egyáltalán abban az esetben, ha a halált.
Mivel a karakterek nem csökkentik a tétel 100%-os veszteséget most az amulett veszteség már nem szükséges. Tehát a karakter szintje 120 fizet 100.000 gp, hogy ugyanaz a költség, mint korábban, amikor szükséges megvenni az áldások 50000 gp és egy amulett a veszteség 50000 gp. Miután a tapaszt amulett elvesztése megváltoztatja egy törött amulett, amely Eremo majd boldogan vásároljanak, akkor a 50000 arany.
Aktuális árváltozásokat vonatkozó áldások volna beállítani, hogy az új költség: A fõnix tojás csökkenti az árat a szikra a Phoenix 10%-kal, és a felvásárlást az áldást az Inquisition növeli az árat, 5 áldást 10%-kal.

Mindent összevetve, a karakter elveszíti kisebb tételek, tapasztalattal és szakértelemmel pontok után a tapaszt. Promotion továbbra is csökkentheti a halálbüntetést, 30%-kal. Minden áldás, csökkenteni fogja a tapasztalat és készség csökkenése 8%-kal, ami egy kicsit kevesebb, mint korábban, amikor egy áldás, hogy csökken 10%-kal. De hiszen csökken a halálbüntetés általános, egy karakter szintje 100, például csak 1,35%-át elveszíti a tapasztalatok és ismeretek után a tapaszt, ha már megvette az összes 5 áldást és támogatása. Mielõtt a javítást, egy karakter szintje 100 csökkenthetnék a veszteség tapasztalattal és szakértelemmel pontokat csak legfeljebb 2%. Sõt, akkor végül sokszor a többi nagy nyaklánc, mint a tünde amulett, vagy a sárkány nyaklánc, amelyek hasznosak a mindennapi ellen harcol vad és veszélyes lényekkel.

Készüljön fel a kihívást küzd!
Saját közösségi Managers

innen 😄

Kint van a következõ patch-rõl az elsõ teaser.
A death penality-t taglalja.

Ezentúl nem kell AOL ahhoz, hogy ne hagyj el semmit - lehet használni blessinget is helyette.

Szinttõl fog függeni a blessing ára és hatásossága is.
Kinek van kedve lefordítani?
Én már belevesztem a százalékokba 😊

Shiwo
biztos ki tudsz jönni, max nem élve 😊

CattiBrie
Tényleg gén még mindig nem tudom hogy lehet Ferumbrashoz eljutni..

Valakinek fizetni kell, dehogy kinek.
Meg hogy ez amúgy egy quest?
És mennyibe fáj?
És ha fizettem, akkor utána mennyi ideig mehetek be?
És ha bementem ki tudok jönni?

..

😊

[/spam]&#8482;

Na ezért nem járok veletek démonozni :p

maerlyn
privvel mi sem tudunk mit kezdeni, de ha public csatin (help/gc/trade/rlchat) hirdeti, akkor repül a statement report

ez nem igaz, én szeretem a palákat
jól átsütve <#hehe>

Thou art a very pleasant little rabbit.

ha nem publikus helyen hirdeti, vagy véletlenül nem priviz meg egy gm-et ezzel a szöveggel, akkor nehézkes 😄

ha egy senior tutort megpriviz, szerintem akkor sem történik semmi, bár majd a tutorok kijavítanak, ha nem így van

htx, de nem most tartom 😛

Az, hogy mikor történt.
CattiBrie
Ez most mi volt?

[/spam]&#8482;