124119
  • Noodlee
    wtf is "új profil"
  • Son Ice
    0:00-40:59 között 3 kilépve töltött percenként kapsz 1 percnyi staminát.
    41:00-42:00 között 12 kilépve töltött percenként kapsz 1 percnyi staminát.
    Mindegyikre vonatkozik (0:00-42:00), hogy csak akkor kezd el regenerálódni a stamina, ha 10 percet kilépve töltöttél.
    Ergo az utolsó óra staminája lassabban jön vissza...
  • CattiBrie
    A stamina visszajövetelének ideje.

Ha 0:00 és 41:00 között van más, mint amikor 41:00 és 42:00 között van?

Csak mert ez nekem nem derül ki ebből a wikiás leírásból.

Ez a két mondta ott csak úgy van:

• for every 3 minutes you are logged off your character will gain 1 minute of stamina

• For every 12 minutes you are logged off you get 1 minuted added to the character's stamina

• Noodlee
    Nyugodtan nyisd meg, semmi gáz nincs vele. Amúgy ff-et használok, azért gáz, hogy azzal nem megy.
  • maerlyn
    pont azért, mert böngészővel nem megy, csak bughalmazzal :)
  • maerlyn
    ott érdekes, hogy te a 41+ stamina regen idejét (ami négyszer lassabb, mint 41 alatt) kivetítetted az egészre, és ez alapján számoltad, mennyit lehet huntolni naponta hogy kb. szintben maradjon.
  • CattiBrie
    12:27 Husosfagyi [143]: 12:26 Szwyvern [2]: szia 12:26 Szwyvern [2]: szdragon vok
    12:28 Catti-bia [149]: 12:23 Szwyvern [2]: szia 12:23 Szwyvern [2]: szdragon vok
    12:28 Nagy Krapekk [112]: :))
    12:28 Nagy Krapekk [112]: most en jovok :P
    12:28 Catti-bia [149]: hajrá :D
    12:29 Nagy Krapekk [112]: 13:29 Szwyvern [3]: szia 13:29 Szwyvern [3]: szdragon vok
  • CattiBrie
    De én ezt most nem szeretném megnyitni. De akkor meg miért nem jó az a böngésző, amelyikkel megy?
  • CattiBrie
    "Másrészt: az utolsó (41+) óra akkor lett megvariálva, mikor bevezették ott a prém +50% xpt, kedvezve azoknak, akik ritkán és keveset tudnak játszani, azaz így ők egy kis előnyhöz jutottak azokkal szemben, akiknek több idejük van játszani."

Jelen esetben, hol érdekes a 41+ os többlet xp?
    Mert én nem erről beszélek.
  • maerlyn
    itt és most megy foxszal, első körös tipp: csinálj új profilt a rókában, és nézd meg, azzal megy-e
  • Noodlee
    warez oldal :)
  • CattiBrie
    Jó, akkor az túlzás, de úgy is volt kerekítés..
  • CattiBrie
    Rosszul hangzik. :)
  • Noodlee
    ez a kép jön be, amit beszúrtam, de ahogy írtam is, ie-vel megy, csak ff-el nem.
  • maerlyn
    Még mikor normálisan huntoltam, akkor is lassabban fogyott a staminám, mint ahogy múlt az idő. A változtatása óta nem huntolok igazán, szóval friss és biztos tapasztalatom nincs, a stamina és az idő közt szerintem most sincs 1:1 egyenes arányosság.
  • Noodlee
    bdwteam.net
  • CattiBrie
    Hát ez még nem magyarázat.

Te inkább nézz mailt!
  • CattiBrie
    "Első körben: az, hogy 40 percet csökken a staminád, közel sem jelenti azt, hogy annyit huntoltál."

Ha 40 percet gyakok és 20-30 másodpercenként xp-t kapok, akkor a staminám fullról (42:00) nem 41:20 lesz?
  • Son Ice
    Your stamina indicates how much longer your character is able to gain experience. You can hunt for 42 hours until you no longer gain experience from killing creatures, however, the last 14 hours of hunting will only yield half the experience you would normally receive. Within the very first hour (hour 42), premium players will receive an experience bonus of 50%, rounded down to the nearest whole number. When your stamina is drained down to 0, you won't receive experience points at all. To regenerate stamina, you must be logged off, and for every 3 minutes you are logged off your character will gain 1 minute of stamina. However, it will take even longer to regenerate the stamina for hour 42 since you gain way more experience in it. For every 12 minutes you are logged off you get 1 minuted added to the character's stamina. Stamina was added in Update 7.8. Stamina was reduced from 56 hours to 42 hours in Update 8.41

Stamina is only drained when you are gaining experience after killing a monster. If you are training with summoned monsters, being attacked, or making runes, your time of stamina will remain. Thus, if you wish to lose as little stamina as possible, it is tactical to use spells or runes with a large area effect.

Note: Stamina only starts to regenerate after you have been logged off for 10 minutes.

forrás: http://tibia.wikia.com/wiki/Stamina
  • CattiBrie
    Akkor én ezt most nem értem.
  • Son Ice
    Az utolsó egy óra (41:00-42:00) azoknak "szól", akik nem olyan sűrűn tolják a Tibiát, mint iskolaszünetben a diákok. :D Bár iskolaidőben vizsgaidőszakban még gyakrabban... szóval azoknak, akik néha-néha mondjuk dolgoznak is (mondjuk ez sem jellemző rám) és nem érnek rá egész nap tolni mint... Szerintem ez kb. fair... persze nem így gondolnám, ha egész nap játszhatnék és a Staminám már csak 28 óra lenne... :)

Kicsit más:
    Körkérdés: van olyan fejlesztése a Cipnek, amivel mindenki egyértelműen elégedett?
  • maerlyn
    definiáld, hogy nem megy
  • maerlyn
    Első körben: az, hogy 40 percet csökken a staminád, közel sem jelenti azt, hogy annyit huntoltál. Másrészt: az utolsó (41+) óra akkor lett megvariálva, mikor bevezették ott a prém +50% xpt, kedvezve azoknak, akik ritkán és keveset tudnak játszani, azaz így ők egy kis előnyhöz jutottak azokkal szemben, akiknek több idejük van játszani.
    Amit a te számításodhoz figyelembe kéne venni, az a 41 óra alatt regen, azaz 1 perc stamina = 3 perc offline idő. Nyolc óra, 480 perc, ezalatt közel három órányi stamina tölt vissza. Kicsit már reálisabb a kép, nem?
  • CattiBrie
    De milyen oldal?
  • Noodlee
    Nem megy a benti gépemen az oldal ff alatt, viszont ie-vel megy.
    Biztos a marha rendszergazda bacott el nekem valamit a szerveren, de már a jelszava sem a régi :S
  • CattiBrie
    Ez mi?
  • CattiBrie
    Stamina: 41:20

A stamina teljes regenerálódásához 8 órát és 10 percet kell kilépve töltened.

Egy átlagos normális ember 8 órát alszik egy nap.

Ebből következik, hogy CIP szerint az a normális, ha a játékos, akinek csak egy karaktere (accountja) van az naponta 40 percet gyilkol.

Kerekítgetve a dolgokat:
    - napi 1 óra gyakás
    - napi 9 óra offline
    - napi 14 óra training/üzletelés/csetelés

-.-
  • Noodlee
    kicsit off:

Ezzel mit tudok kezdeni?
    Explorerrel megy az oldal.
  • CattiBrie
    Jaaaa..
    phö..

Ő csak begyűjti a zsét?
    Érdekes megoldás ez is. :))

De akkor is ad újat, ha megvan a régi?
    És akkor 1k-ért respel a tible? :)
  • Tygep
    Igen, nála lehet pótolni az elveszett holy tible-t. De nem adja neked tradeban, hanem vissza küld oda ahol találtad legutóbb, ott veheted fel megint.
  • CattiBrie
    Mit gondolsz, nekem megvan a POI quest vagy nincs?
    És ha megvan és nem tudtam róla, hogy lehet venni, akkor mégis honnan volt?

:P

Azért köszi. Nem PoH-on kerestem. :)
  • olattila
    kerested a holly tiblet? :P ott van kicsit lejebb egy hegynek a belsejeben :)
  • CattiBrie
    http://tibia.wikia.com/wiki/Oldrak

NPC Oldrak

Items traded:
    Sells:
    Holy Tible 1,000 gp

Ó, ha ezt tudom.. nem keresgélem..
  • olattila
    Nekem kell egy knight aki blokol es le tudlak vinni :P
  • silbor
    hát köszi... eljött ez is :)
    de még mindig kicsinek érzem magam és az így is marad :)
  • Noodlee
    Behére mennék én is, a múltkoriról lecsúsztam :S
  • Husosfagyi
    Silbor!

Grat a 70-hez :)
  • silbor
    :( kár mert akkor arról lemaradtam :)
  • kiscipi
    nem tok belépni :S
  • Kicsi Tibi
    Tygep tegnap mesélte hogy nyomjátok ott:)