124119
-
#108535 majd kiderül. páran nézegetjük a GCt meg a fórumot is, majd meglátjuk, felmerül-e a neved valahol -
#108534 az ismerkedést hogy képzeled el? nyilván a guildchanel nem megfelelő, összmagyar csati meg így is szokott lenni -
Moszuke #108533 Mi a neved ingame? -
#108532 Amúgy meg herótom van ettől az új channel rendszertől. :) Nem férek el :) Nagyon remélem, hogy legkésőbb következő up-kor csinálnak vele valamit. -
Moszuke #108531 Most fizettem be újra prémire, maradok most tibián egy hónapig, azután majd meglátjuk mi lessz. -
#108530 Biztos mert úgy vagyok vele, hogy amit most beszélgetni szeretnék Veled, azt itt beszélgetem. :)
Amúgy meg nem tudtam, hogy online vagy. -
Moszuke #108529 Talán kissé lekezelő voltál velem és ez rosszul hatott ki rám.
Miért nem írsz rám ingame? -
#108528 Tiszteletet. De ezt nem csak egy 13 éves gyerektől. Hanem mindenkitől. -
#108527 Ahham. Azt gondoltam tettem valami rosszat. Csak éppen nem tudtam mit. De akkor jó, mert akkor valószínűleg mégsem tettem semmi rosszat. :) -
Moszuke #108526 Mit vársz egy 12 vagy 13 éves gyerektől? -
Moszuke #108525 Uhmm...nem tom, spontán jött belőlem még akkor a rosszindulat. -
#108524 Ezt azért kérdem, mert nekem fogalmam nincs. -
#108523 És arra emlékszel, hogy miért írtál rólam ilyet? -
Moszuke #108522 Persze, hogy nem.. az még akkor volt mikor hülye voltam. -
#108521 Akkor most már nem vagyok "nagy BÜDÖS SZAJHA FASZFEJ PICSA FONYAT PINÁJU KURVA"? -
Moszuke #108520 Lol xD
-
Nah, tudom mit tettem régebben mikor 12-13 voltam, de hát az a régi moszuke volt, de én képes vagyok megváltozni és meg is változtam.
Csak az van, hogy én állandóan akadályokba ütközök hiszen, ti mindig ilyen ellenségesek vagytok velem akármikor felmegyek tibiára. Meg az is baj hogy valaki (valakik) rosszat akarnak nekem néha és emiatt megpróbálnak mindent elkövetni annak érdekében, hogy pokollá tegyék a tibián töltött időmet.
Én már teljesen kifogytam az ötletekből, hogy hogyan tudnám meggyőzni itteni magyarokat arról, hogy én már nem aza moszuke vagyok aki csatlakozott a PG be még anno 2005 ben.
Én gondolom azt, hogy mi képesek lennénk meglenni békében ugyanúgy mint más emberek ebben az országan vagy a világon, vagy más játékokban.
Szerintetek az emberek nem tudnak változni?
Hát az a ti döntésetek, hogy ha nem hisztek nekem vagy igen, de én majd megfogom próbálni azt, hogy megváltoztassam a rólam alkotott képet a szemetekben.
Gondolom, hogy pár ember it nagyon cinikus és még mindig gondolja, hogy rossz vagyok... pl : "Nézd már a moszukét már megint szart kever" vagy "Moszuke annyira hülye , csináljünk már mégnagyobbat belőle."
De hát gondolom ti sem vagytok enyire gonoszak, és ha mélyen magatokba néztek ti is fogtok pár olyan percet, vagy részt tibián amit ti nem akartatok volna soha sem átélni, még ti is voltatok noob ok egyszer mikor elkezdtetek játszani ezzel a játékkal.
Mindenki itt egy igazi karakter, mindenkinek megvannak a saját tulajdonságai, amin tudunk változtatni.
Nos...remélem ez egy kicsit ösztönzően hatott annak érdekében, hogy pár százalékban bizonyítsam azt, hogy már nem az vagyok aki.
-
A nevem a játékban Moszuke The Predator , küldj nekem egy üzenetet nyugodtan. -
#108519 Nem használtál sok vesszőt a mondatban. Így elég ellentmondásos lett. :) -
Hammerlex1 #108518 nem sg szabályzathoz kötödünk ha vki nem tarja be az húzhat haza vagy ahová akar fontos hogy bezsélje a magyartotot és ha nem is magyar akkor meg legalább angol menjen -
#108517 Vagyis bárki, aki beszélni magyartot?
- Mert és ha jön egy low lvl newbie, hogy ő szeretne guildtag lenni. De angolul is alig beszél?
- És olyan magyar, aki köztudott, hogy botol? Meg más szabályokat is áthág?
- Hazudós
- 8 éves
Az ilyenek is benne lennének/lehetnének a guildben?
-
Hammerlex1 #108516 Lényegében igen de pl Omniit is szívessen látom:D -
Hammerlex1 #108515 Én nem ismerlek egyszer voltam egy szóváltásnak a tanúja
-
#108514 Tehát akkor bárki, aki magyar? -
Hammerlex1 #108513 Ez mint mondtam Newbie guild lenne tehát ömlesztve mindenkit akivel már beszélgettem és nem tűnik szörnyű nagy sutyeráknak ha még necces akkor is kaphatna tőlem egy esélyt mert én olyan jószívű gerek féle vagyok de ha nagyon elvedul akkor megy a csudába elfelé illetve hogyha z illető szeretné áttkérni magát PGbe abban is lehet kompromisszumokat kötni elvégre ez a guild amolyan "kiképző" lenne vagyis arról szóln hogy jönnek z újjak és szépen ismerkedés van stb -
#108512 Account sharing? .) -
Moszuke #108511 Ti tényleg ennyire utáltok engem? D:
Nem is ismeritek az új moszukét. -
#108510 :DDDDDDDD -
Moszuke #108509 Dehogy, ma alakult, de nagyon kevesen vannak és az inaktivitás is nagy. -
#108508 miért ? már ott is kiismertek ? -
Moszuke #108507 Én mehetek? xD Úgy sem tetszik nekem a mostani guildem. -
Berselius #108506 Szívesen jelentkeznék ha prémis volnék -
#108505 És kiket vennél fel az aktuális felállásban.
Nyilván a vice-okon kívül. :) -
Hammerlex1 #108504 Ömm én megalapíttanám a newbie guildet ehhez lenne szükségem Viceokra
Kérlek titeket hogy valakik vállalja a poziciót nagyon hálás lennék neki
-
Hammerlex1 #108503 Bódog szülinapot Shiwo:)
-
#108502 Legalább tudjuk hog ymég mindig nemtudok gondolataidban belenézni -
#108501 Én Szarfia-ra gondoltam. :)
S -> Sz
ph -> f -
#108500 Sárpia - Sárpina - Hárpia - Hárpina - Szarpia - szarpina
rám számíthatsz :P -
#108499 Ezt a nevet, Ti hogy ejtenétek ki?
17:20 You see Sarphia (Level 191). -
#108498 -
#108497 mert akkor mondhatom neki hogy ne lábatlankodjon :D -
#108496 Szép idő van!