Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gratulálok!
Thou art a very pleasant little rabbit.
menyasszonyom uncsitesói csatlakozhatnának-e a PG-be ?
Ranigi 17 éves, van egy 21-es palája
Greensiker (23-mas sorc tán)/Drelnoc (16-os lovag) az õ öccse, 15 éves
már 2 éve regisztráltak, elég ingadozó hogy mennyit tibiáznak, van hogy gyakran, van hogy hónapokig nem
mindenesetre egy jó társaság marasztaló érv tud lenni 😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
a statprg kommunikáljon a statsite-al
és akkor kifejteném: elõre meghatározott idõnként/eseményekkor jelezne a progi az oldalnak, persze az egész egyszerre, illetve az egyes funkciók külön-külön is ki/bekapcsolhatók lennének.
eddig felmerült ötletek:
-utoljára látott érték pontosítása, azaz karakter ki/bejelentkezéskor üzenet a szervernek, hogy ez mostantól (nem) játszik
-bizonyos idõnként (fél óra?) aktuális xpt elküldeni az oldalnak, azaz ott is lenne egy progressbar, hogy az aktuális szinttel hogy állsz
-levelupkor az épp kapott xpt elküldeni az oldalnak, hogy az ok beírásakor ott legyen súgónak
talán nem hagytam ki semmit.
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Annyira akartam, hogy Hoki fejlõdjön, hogy legyen egy nagy spellcaster, mindig zavartam gyakni, és másnap látom, hogy meghalt. Nagy bûntudattal megprivizem, vagy 3-szor bocsánatot kérek, magyarázom, hogy én úgy tudtam, neki már sima ügy ott gyakni blabla, erre írja vissza a kérdõjeleket, és semmi mást. Erre kifejtem, hogy biztos miattam halt meg, mert elzavartam oda gyakni, mire vidáman írja, hogy "ja nem, MSN-eztem" 😛
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
meg a hasonlóan izgalmas halálok 😄
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ah, sose felejtem el, milyen durva volt, amikor Hoki gépe a meleg miatt újraindult demon gyakás közben, és persze a karija online maradt 😛
Feltûnt, hogy nem röpködnek az sd-k, én meg nem hagyhattam ott Hokit, hát nyomkodtam magamra az uh-kat...és ekkor a demon célpontot váltott, odament Hokihoz, és elkezdte püffölni a manashieldjét...ittam manát, exeta res, demonnal vissza a másik sarokba, már full attack, explo rúnák, hogy megpróbáljam megölni, de a demon megint célpontot váltott, nyomom az exetát, nem megy, demon üti Hokit, õ áll, mint egy szobor, iszom végre egy manát, exeta res, vissza a sarokba, kicsit még küzdöttünk a demonnal, Hoki kipukkadt, "lol, a rohadt életbe" - gondoltam, és felmentem, mert nem igazán akart meghalni a demon. Enyhén remegtem az átélt izgalmak miatt, kimentem inni, vártam, hogy Hoki ír a másik karijáról, hogy mikor jöhet vissza, erre azt látom, hogy egy kék gömb felvillan alattam, megjelenik Hoki a demon resp közepén, a demon odamegy mellé, és üti, ekkor beugrottam a teleportba, mire megláttam Hokit, már a hp-jából röpködtek a sebzések, nyomtam rá egy uh-t, ekkor megmozdult végre, emiatt nem találtam el az uh-val, 0 manával és 7 hp-val lépett fel a lépcsõn, én mentem utána, és amikor elnyomtam rá a 2. uh-t, rögtön utána lángolt egyet 😄
Azért voltak jó pillanatok ^^
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
éppen szintet váltottam, és full respes szobában körbeálltak a tüskékhátú cimbik, talán annyi kedvezményt adtak, hogy a lyukra nem tudott teki állni, így csak 7 ütött 😛
mondjuk akkoriban még nem voltak olyan népszerûek a tekik, ma már nehezebb lenne full respet találni 😄
Nekem huntjaim során összesen 3x volt netszakadás úgy, hogy sokáig még bent volt a karakter... mindegyiket túléltem
hát, mondok egy példát.
én routeren és kábelmodemen keresztül játszom.
amennyiben afk vagyok és újraindítom a kábelmodemet, bent maradok, és elég jó eséllyel folytatni tudom ott, ahol abbahagytam.
Itt nem közvetlenül a "végberendezések" egyike megy tönkre, hanem valami a route során.
Amennyiben tényleg minden egyes route váltásnál kivágna a játék, akkor élvezhetetlen lenne az egész.
Normál esetben az ilyen váltásokat észre sem kelene vennünk - és úgy gondolom nem is vesszük észre.
ez a "szakad a net" ez szerintem tovább finomítandó fogalom.
Túl sok a csaló ahhoz, hogy egy ilyen opciót fair módon lehessen használni.
Egy idõben ha összeomlott a kliens, rögtön kivágott.
Mivel visszaéltek ezzel a dologgal és mesterségesen 'crash'-elték a klienst, lehetõség volt elég szorult helyzetekben is túlélni ezzel a módszerrel. Ugyanez mûködött GM érkezés esetén stb... is.
Szerver oldalról nagyon nehéz, vagy lehetetlen megállapítani, hogy mi lenne adott helyzetben a helyes megoldás...
Nem úgy, hogy mellém áll egy CM és nézi, hogy na még bent marad, mert ez itt még üti és 5, 4, 3.. és meg is halt. Most már kilogoltathatjuk.
[/spam]™
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.
A múltkor kétszer megtettem a yalahar --> pytheus the rotten utat úgy, hogy egyetlen lényt sem öltem.
Elbohóckodtam vagy 20 percig, de staminám nem csökkent.
Hogy miért csináltam?
Elfelejtettem aranyköcsögöt vinni magammal 😄
Tényleg nem csökken, amíg nem támadsz.
Amit Sonci talált, az egy tényleges bug, rengetegen panaszkodnak miatta.
Tegnap reportoltam bugként a dolgok, bár nem hiszem hogy tennének bármit ellene...
Így próbáltam: belog után full stamina, támadva sem voltam (mindent ki akartam zárni)
leugrottam a csatornába, majd exori con-nal lelõttem egy rat-et (100% hatásra mentem 😛)
Az eredmény egy döglött patkány és -2 perc stamina volt ebben az esetben is.
Szép jó ápdét :]
Mivel ösztönzik a playereket (nem a lovagokat, hanem a többieket), hogy megérje nekik csapatban gyakni lev 120-tól, amikor egyedül jobban járnak? 😛 Mert az oké, hogy egy darabig nyuszi az ember, és jó, ha van elõtte egy lovag, de aztán mi lesz?
party spelleket használtok?
mit érdemes közülük?
anyagilag mit érte meg nektek csapatban gyakni?
(npc-nek nem eladható értékes lootok léteznek még?)
Összébb hozná a csapatott és rájönnénk hogy eggyes helyeken a másik nélkül nem ment volna ahogy ment.
Vélemény javaslat?
12 óra 10 perc
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Szerintem ez is tök jó dolog... Hazaérek egyetem után és van egy órám játszani akkor kapok egy kis kompenzációt a többiekkel szemben akik tibiázás közben mennek wc-re is.
Egyébként neked van jobb ötleted amit jogilag megtehet a Cip a botterekkel szemben? Mert lehet mondani hogy szar amit csinálnak de akkor mondj jobbat.
(és shared exp bekapcsolva!)
Pala felmegy.. izé..
...
Csak ugye melyik kaszt tudja kivárni, hogy közel jöjjenek?
[/spam]™
Bár ahogy Fagyi is mondta mi teljesen más szemszögbõl éljük meg az updateket, ugyanis a normál szerver a pvp, a non-pvp és az enforced "különleges" szerverek és elég kevés van belõlük.
Nyilvánvaló hogy pvp-re próbálják optimalizálni dolgokat és arról nem sok tapasztalattal rendelkezünk hogy ott hogyan vált be.
Én mindenestre meg vagyok elégedve a sorccal, egyik updattel sem volt gondom. (UE maradhatott volna 😄) Szerintem jól csinálják amit elkezdtek és rossz olvasni hogy ennyire elégedetlenek vagytok, persze én nemtudom milyen rossz a másik 3 kasztnak. De ahogy régen sem érdekelt egyik sem, most sem érdekel és nem váltanék.
Valamint ahogy régebben is írtam nem kell ugyanazt tudnia mind a 4 kasztnak, mi értelme lenne? Ne tudjanak ugyanolyan dolgokat ölni, ugyanazokra menni stb. Mindegyik kaszt jó valamiben és ez így van rendjén. Mindenki választhat és nem szokták szerintem feje tetejére állítani a dolgokat. Az már más kérdés, hogy senki nem olvassa el a kasztok leírását játék elõtt tibia.comon.
Vannak drasztikus lépések pl akinek a nyakán marad 100 bp uh az nyilván nem jó, de nem dõl össze a világ. Matiassal tök jól elgyaktuk az uh-ját úgy hogy én gyógyítottam és nem jött ki rosszabbul mintha egy druid gyógyította volna.
Valamint nem csak a knightoknak drága a poti. Level 80-an elõtt soha nem tudtam elmenni úgy hentelni, hogy pluszba vagy legalább nullára jöjjek ki...
Nem mondom, hogy nem lehetne még tökéletesíteni a dolgokon, de szerintem nem is annyira vészes a dolog.
Blokkolok a druidodnak 100-ig 😊 Csapatban összeszedhetnénk hamar 😊
Ha nem aktív az ember, akkor mikrõl nem marad le 😊
http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Sok+Papucs
most a többi kasztnak is gáz az a terem 😛