Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
http://bexter.hu Szép Fényeket!
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Mivel extra bónuszt kapsz az elsõ egy órában, ezért ez az egy óra sokkal lassabban töltõdik.
Idézni nem tudok, de 1 percért 10-12 percet kell offline lenned.
Szóval itt nem érvényes az 1 percért 3-at kell "csak" offline lenned!
lev 100 fölött darában rotiztam 😄
csak akkor esett le az állam, amikor észrevettem, hogy Alfonzo is ott hentelt 😄DDD beszólt, hogy egy nap alatt kigyak rotikból 80-100k expet, közben gyárt 2 bp sd-t, ezt eljátsza pár napig, és megy demonozni, aztán a lootból vagy sd-t vesz, vagy elrakja jobb idõkre, és jön vissza rotizni 😛 ez még a rúnafüggõs idõkben volt, amikor nem fluidból gyaktak a casterek
Thou art a very pleasant little rabbit.
viszont a resp egész jó, ha jó helyen vár az ember, és van esély kapni bohot, ss-t, vamp shieldet
druiddal azt is könnyebb volt megpucolni, és a néha respelõ ghostokkal sem szívtam 😛
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Note: Stamina only starts to regenerate after you have been logged off for 10 minutes."
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
lehet holnap megcsinálom a videó miatt 😊)
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
Eddig ugye naponta 8 órát lehetett tolni átlagban, most 6-ot lehet. Vagyis... eddig a botter 3 karaktert tolt felváltva (8-8-8 órákat); most 4 karaktert kell (6-6-6-6 órákat). Ráadásul, ha nem 6 óránként vált, hanem óránként, akkor gyorsabban fejlõdik a karaktere 50%-kal... mire újból az elsõ karakter lép be, megint fullon van a staminája...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
...ezt átírnám erre:
You never forget your first update!
Ha nagyon szõrszál hasogató akarok lenni: a Stamina is csal 3 percet. Amint attackolva vagy, 42:00-ról leugrik 41:58-ra (pedig semmit nem csináltam, csak épp megtámadtak). És 41:00-nál már csak 1x-es XP-t kapsz.
[/spam]™
1000 hp 600 gyógyi
4000 hp 700 gyógyi
tököm akarna magas szintû lenni -.-
[/spam]™
aztán ebbõl persze nem lett semmi 😛
én nem tudtam semmit a kasztokról a választáskor 😛
semmi kedvem nincs még egy karit felhúzni lev 100 fölé
kérdésedre válaszolva, azért, mert azt hittem, hogy egyszer jó lesz, és én is mindenfélét ölhetek majd
ezért tréningeztem kitartóan, azt hittem, én is olyan lényeket tudok majd gyakni, mint a többiek, nekem sem lesz anyagilag bukta bizonyos lényeket szólózni stb.
hiú ábránd volt 😛
titkon reméltem, hogy beraknak vmi olyan képességet, ami áthidalja a közelharcos funkció gyengeségeit, amit wowban a charge-olással oldottak meg, de non-pvp tibia serveren nem tudom, hogy pontosan hogyan kellene
gyakorlatilag ingyen ölték a behemothokat, én meg böködtem a majmokat, jó vicc volt 😛 máig nincs egy behe fangom se, mert ami esett, az csapatban esett, és el kellett adnom, hogy vmit fedezzen a költségekbõl 😛
de mindegy, megvolt a jutalomjátékom a druidon, kár hogy rövid volt, de öltem mindent, ami szem szájnak ingere ^^
Csak mert ha nem számít, akkor van egy lovag 1000 hp-val, gyógyít mondjuk 600-at, és van egy nagy lovag 4000 hp-val és gyógyít mondjuk 700-at. Ez így igen vicces lenne.
[/spam]™
Amúgy Te mennyit játszottál úgy, hogy spearrel próbálkoztál és széjjel dobálta a speart?
[/spam]™
Amúgy szerintem mindig lesznek ellentétek, amíg lesznek kasztok és egy szép napon azt nem mondja a Cip, hogy egyesíti a kasztokat... Elsõ updatekor a lovagot a palával, a sorcot a druiddal olvasztja össze; a következõben pedig az így létrejött 2 új kasztot. Na akkor senki nem sírna... bár akkor meg azon menne a rinya, hogy valakinek van ideje afkolni (gyártani), valakinek meg csak gyakni... vagy fordítva...
Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.
\'Eccer élünk....
\'Eccer élünk....
Ha mondjuk az lenne a szituáció hogy lev 80-ig tök jó kaszt volt aztán elrontották akkor megértem mert tényleg ottvan egy lev 80-as felhuzott kari és az ember már nem szivesen vált. De a lovag mindig ugyanazt tudta, közelharc. Régen sem volt jobb a knight amikor választottad.
Szóval ha annyira utáltad/utálod miért mentél vele lev 140 fölé?
Most is azt mondom, hogy gyere vissza mondjuk Strategisttel. Egész használható kis druid már lassan 😊
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.