124119
  • silbor
    Bár csak 1 pillanatra néztem be a nyaralásból de Boldog Szülinapot Shiwo!!!
    :)
  • Shiwo
    köszönöm szépen mindenkinek :)
  • Ram Abbalah
    BSZN Shiwo:) jó egészséget meg miegymás:)
  • Noodlee
    BOLDOG SZÜLINAPOT MESTER!
  • CattiBrie
    Miért kívánsz láb-amputációt neki? :S
  • Bexter
    Boldog szülinapot Shiwo, farkad érjen a földig :D
  • Kicsi Tibi
    BSZN Shiwo:)
  • CattiBrie
    Nini egy Bobber! :)
  • Bobber
    BSZN Shiwo
  • Czdano
    BSZN shiwo te sorcererek sorcererje ^^
  • kiscipi
    Boldog szülinapot Shiwo
  • Moszuke
    Shiwo-nak szülinapja van? gratula
  • olattila
    BSZ Shiwo
  • Moszuke
    Na találjátok ki, hogy ki jött vissza Tibiára? :P
  • CattiBrie
    Boldog Születésnapot Shiwo! :)
  • taj
    azt hittem a Koncz Zsuzsa Hair Addon poént már nem lehet fokozni :DDDDD

egyébként ha én éneklem azt a Bródy-dalt, akkor nem csak a Medusa fut el, ezért szoktam kizárólag nagyothalló shooterekkel gyakni menni :P

gondolom tudod, hogy mindkettejüket nagyon csípem, néha meghallgatom ezt, hogy a viszonylag újabb számai se maradjanak ki a repertoáromból, ha alkoholos mámorban előadóestet tartok valahol :P egy jó hifin majdnem olyan szép, mintha én éneklem :P legalább úgy sikít a közönség :P
  • Noodlee
    Nem vicc!

Ha Bródy dalokat énekelsz, miközben aktív az addon, akkor a Medusák nem támadnak meg, és simán gyakhatod őket, csak próbáld ki!
  • Shiwo
    jééé..én mindig azt hittem, hogy ez Kozsó hajtincse :)
  • Son Ice
    Előző komment, vagyis: Teszteld le. :P
  • Son Ice
    Teszteld le! :)
  • kiscipi
    áá még csak berserk potival meg sword ringel ennyi :P
  • taj
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

de lököttek vagytok! :P
  • CattiBrie
    http://tibia.wikia.com/wiki/Koncz_Zsuzsa_Hair
  • Noodlee
    Az utolsó ápdétben már bejött a Koncz Zsuzsa Hair Addon is, hajthatsz rá! :P
  • CattiBrie
    :):)

Nyíljon a ki a szemed! Neked játszanod kell! Jöjj közénk! Légy Te is a kis családunk tagja!
  • taj
    ja, és csak azért is: csip, csip
  • taj
    ez úgy hangzott, mint a kelj fel és járj :D
  • CattiBrie
    Lépj be és játsz! :P

Vagy ne csipogj. .P
  • taj
    gratula! ebben is lemaradtam akkor? :P
  • CattiBrie
    Ha kilépek és visszalépek úgy hogy nem volt server reset, meg semmi, akkor nem kapom meg az xp-t?
    Én azt gondoltam, hogy csak kilogolva "nem léphetek szintet". :D

De ha visszalépek, akkor megkapom szerintem - persze nem tudom.
  • CattiBrie
    Én abban nem vagyok biztos, hogy ez esetben a második, aki nem öli meg, de félig leveri, az (3 user esetén) 25% xp-t kap.
  • Son Ice
  • Son Ice
    Jah, ha ki-belépsz, akkor nem kapsz xp-t, viszont a másik player csak annyi xp-t kap, amennyi %-ot legyakott a lényből. Ezzel gondolom azt próbálták meg kiküszöbölni, hogy segítesz egy low lvl-nek úgy, hogy legyaksz a demonból 99%-ot, majd kilépsz (kidobatod magad mondjuk) és a csóka megkapná a 100%-ot.
  • kiscipi

• Son Ice
    Nagyon egyszerű (remélem nem értem félre a "kérdést"):
    A battle ablakban látod a lény csíkját. Az [1..100] intervallumban mutatja a lények életerejét (mert ugye, ha 0, akkor kikerül onnan, mivel a lény halott). Ez a csík az érdekes.
    Ha még nem ütött senki a lénybe és odamész és mondjuk lecsapsz belőle 50%-ot (független, hogy hány hp-t csaptál le belőle), és otthagyod; akkor ha más megöli a lényt, akkor 50%-ot kapsz az xp-ből. Tehát mondjuk egy 1000 hp-s lényből hiába ütsz le 4000 hp-t, ha a csík csak 50%-ig ment le, mert közben folyamatosan gyógyította magát.
    Tehát ha lenyomtad a lényt 50%-ig, majd otthagyod. Az felgyógyul 100%-ra és egy másik player is gyak belőle 50%-ot, akkor ő majd 25%-ot kap... és a harmadig player is 25%-ot kap belőle, amint megölte a lényt.
    Anno valami ilyesmit tapasztaltam... az infó nem 100%-os.
  • CattiBrie
    Érdekes gondolatok..

Tehát ha van egy lénynek 2700 HP-ja (és legyen 2700 xp érte), amiből én leütök egyedül 3000-et (nyilván gyógyul), akkor megkapom a 2699 xp-t, vagyis ha 99%, akkor 2673-at.

Jó lenne ha valakinek lenne ezzel kapcsolatban valami tapasztalata, hogy ez most hogyan működik.
  • taj
    szerintem pont ugyanúgy működhet, mint a lényekkel

viszont már nem emlékszem, pontosan hogyan működik lényekkel :D fakulnak az emlékek :P expet kapsz talán, de ha kilépsz közben és vissza, akkor mintha már nem járna az exp, de ez nem 100% :P

a lényeg, hogy a geot fél napokon keresztül ütöttem, és ha valaki lecsapta, akkor én kaptam utána az exp 99%-át, mert levertem róla 100k hp-t a visszagyógyulásnak köszönhetően :P akkor is, ha már nem voltam a geonál, és később ütötte le valaki
  • taj
    jósold meg a halálát újra :P
  • Bexter
    ss után nem hiszem
  • CattiBrie
    Ha elkezdek tréningelni valakivel.. folyamatosan sebzem...
    És ha ez az illető egyszer meghal, akkor kapok xp-t? :)