124119
-
#108575 "Játékosok és idézett lények blokkolása többé nem lehetséges."
akkor ezentúl átlehet menni a másik játékoson, vagy hogy lesz ez ?
-
#108574 Nem hittem volna hogy máig aktiv player is kapott tőlem :D Tartsd meg és add oda newbinak majd :) -
#108573 :DDDDDDDDDDD -
#108572 akkor majd visszaküldöm a nubcuccot, amit akkor kaptam tőled, névre nem emlékeztem, csak hogy Farkas mutatta be nekem, és olyan outfitje volt :) kaptam dark shieldet talán, meg valami sisakot is -
#108571 tartom magam a korábbiakhoz: játsszon, aztán majd meglátjuk, a közösség mit szól hozzá. kivettem a permignore listámról, részemről ez a legtöbb, amit most hajlandó vagyok megtenni.
más: ha valaki erőlteti, hogy ő *megváltozott*, általában ugyanaz, aki régen volt. -
#108570 igen, mért? -
#108569 2006 novemberében fehér öregapó-outfitben mászkáltál? -
#108568 elsősorban az angolul nem tudóknak: a legújabb, világtípusok változtatásával kapcsolatos tibia.com-os kiemelt cikk lefordítva a tibia.hu-n -
#108567 Kérdezd meg érdekel e valakit a változás/nem változás téma :) -
Hammerlex1 #108566 én az első paltemet nyertem:Dkockán 50 goldért meg a srác adott hozzá egy gatyót is ingyér:).Visszatérve Moszukére nézzétek ha megváltozott ha nem ez nem fog kiderülni hogyha nem beszélünk vele én nem akarok senkit se kioktatni vagy ilyesmi és senki nem haragudjon meg rám de legalább egy kicsit beszélgessünk vele hogy megtudjuk igaz amit mond vagy sem. -
#108565 Érdekes párbeszédrészlet..
11:22 Catti-bia [149]: I am sorry Daa Roo. Now she logged back and said. Her PC was the bad. And she had all blessings. Sorry again but I didnt know before.
11:22 Daa Roo [54]: ...
11:23 Catti-bia [149]: only 3 points :( But I know not so usual in Tibia when a player say sorry to another. :)
.. azóta sem írt semmi többet. :(
-
#108564 Engem is ő hozott ide, fórumra, mert tibia.hu-n (régin) Ő email cime volt fent és őt kérdeztem :D És tőle vettem első plate armoromat <3 :> -
#108563 Hány tucat newbie-nak adtam kezdő felszerelést azzal a feltétellel ha már nem kell neki küldje vissza had adjam más kezdőknek :D Egy se küldte vissza :P -
#108562 Néha nagyon kedvet kapok hozzá... csak nincs rá időm... -
#108561 Megszólalt belőled a programozó.. :))
Ahogy Te csinálnád. ^^ -
#108560 Például mennyivel jobb lenne - ha már van ilyen tutorial az elején vagy mi -, ha elindulsz a játékban és mondjuk belecsapsz egy másik ember lényébe, hogy kiírja pirossal, hogy ezt nem illik stb. Esetleg xp-t is veszíthetne a player, ha többször egymás után ezt csinálja. -
#108559 Engem anno Catti "hozott" a játékba (talán sokan tudják). Elmesélte, hogy mi ez a game és kicsit körbevezetett. Amikor megláttam egy enemit, egyből elkezdtem gyakni függetlenül attól, hogy azt már másik player ölte. Catti kétszer rám szólt, hogy ezt nem illik, mert íratlan törvény, hogy amibe más belecsapott, azt békén hagyjuk.
Ezt a történetet csak azért mondtam el, mert én innen tudtam meg, hogy mi illik/nem illik. Ha Catti olyan lett volna, hogy: "gyere lenyomjuk az összes player lényét", akkor valószínű azóta is azt tenném, mert azt hinném, így helyes. Bár lehet, hogy Catti rosszul tanított és le kéne ölnöm a lényeket.
Nem tudom Moszuke milyen, de sok jót nem hallottam róla. Ezért én nem is szeretnék állást foglalni; amiket hallottam/láttam, az alapján még valóban várni kéne 2-3 (esetleg több évet), és nem kéne állandóan azt hajtogatnia, hogy: "megváltoztam". Azt úgyis észre lehet venni, ha valóban így van. -
Moszuke #108558 Te rajtad nem lehet kiigazodni. -
#108557 Keptün Sedó vásárolt anno (több mint fél éve kb) tőlem egy plate armort. Múltkor (pár hete) felróttam, hogy nem fizette még azóta sem ki (hanem nekiállt vitatkozni, hogy miért annyi). Szegény low lvl játékos, tök drága.. Én felajánlottam, hogy fizethet beholder szemmel (meg más itemek). Hát az neki nincs és honnan szedjen olyat. Aztán most (pár hete) kifizette (jupi). Azóta sem láttam ingame.
Én anno örültem, ha vásárolhatok normális áron magasabb játékostól. Soha nem akartam, hogy ingyen adja, vagy olcsóbban. Nekem bőven elég volt, hogy nem kell más, esetleg gonosz játékosokkal trédelnem. Pláne, mert mind azt írta, hogy fast, meg nagy valószínűséggel át akar majd verni. -
#108556 amikor még kis suttyó voltál..te lehet nem emlékszel rá, de én még igen -
Moszuke #108555 Mivan? Mikor kértem én tőled monit kölcsön? -
#108554 majd mikor először jön a quest, addig csak annyi van, amit tesztszerveren összeszedtek a tutorok, az meg ugye nem 100% -
#108553 speciel annó én adtam kölcsön neked manit (még akkor, mikor voltam olyan balga, hogy védtelek), amit azóta sem láttam
(és nem kérem most vissza, azzal már nem teszed jóvá a dolgot) -
#108552 csak arra céloztam, hogy ilyen változásokhoz pár év nem elég -
Moszuke #108551 Miért, én megloptam valakit? -
#108550 még1x köszi a béeszeket :) -
#108549 én speciel nem voltam paraszt az idősebbekkel se tizenévesen, se előbb, se utána...lehet vannak/voltak élcelődő, piszkálódó beszólásaim, de azok is kétértelműek, és igyekeztek nem sértőek lenni, de eszembe sem jutott, hogy le$ß-zak másokat, meglopjam őket vagy egyéb módon tönkretegyem a szórakozásukat -
#108548 én tudom :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!photoshoppal :) -
Moszuke #108547 Szerintem mindenkinek megvolt az ilyen periódusa...(nah nem az :P) -
taj #108546 Boldog Szülinapot Shiwo! -
Hammerlex1 #108545 jah és 12 évessen én is paraszt voltam de akkor még nem tibiáztam csak flash gémeket toltam 13éves korom óta egyre jó neveltebb vagyok:)szóval Vice kell nagyon bárkit szívessen látoka guildben amúgy is ha csak úgy tagnak jön:) -
Hammerlex1 #108544 Én adnék Moszukének egy esélyt ennyit mindenki megérdemel de holnpig lelövöm magam és kevesseb üzit mert husszú elolvasni:D -
#108543 http://tibia.wikia.com/wiki/Lightbearer
Erről valaki nem tud részletesebb quest-leírást? -
#108542 Befejeztem. :) -
Can you guess which flag is from which country?
A japánt meg a barazilt megtaláltam.
Meg talán az oroszt. -
Moszuke #108540 Jól van na, lincseljetek meg, vagy valami..lol... -
#108539 Ez nagyon durva. :D
Lazy Newbies.. :D -
#108538 múlt idő, mert javították, de a módot nem tudom -
#108537 érdekes módon én már 13 évesen sem küldtem el ismeretleneket az anyjuk faszára látatlanban, a neten keresztül. -
#108536 Rájöttem, hogy régen néztem nap képét..
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet/ett feljutni oda?