124119
  • CattiBrie
    Ha jól rémlik Huma mondott olyat, hogy akkor jön vissza játszani, ha magyar team lesz POIn. :)

http://hu.tibia.hu/guild/pannon_guardians

Legrégebben látott karakter: Huma Guardiani (2009. január 21. 12:15:14 CET)

• CattiBrie
    Amúgy ha nem defilerről vagy hff-ről van szó, akkor egyszerre eggyel elbánok egyedül.
  • CattiBrie
    Hogy képben legyünk:

• CattiBrie
    Második részben az enemik:

Spectres, Diabolic Imps, Defilers, Destroyers, Hellfire Fighters, Plaguesmiths and Lost Souls

Ebből Defiler-t nem tudom milyen. A Hellfire Fighter-t meg Cipi nem blokkolná. Szerintem abból egy is több mint sok.
  • CattiBrie
    Én a main hallba való megérkezésre azt mondom, hogy egyértelműen halál.

A második részre azt mondom, hogy veszélyes és nem egyszerű, de talán megcsinálható. De Serby nélkül már nem. Hacsak nem lenne Ram.
  • silbor
    jól hangzik
  • Tygep
    Ez se rossz megoldás, amit Catti ír :) Így is el lehet kezdeni, a sealekhez kell azért a komolyabb csapat.

Ill azt lenne még jó tudni, hogy a necroház felöli teleportot, ami a main roomba visz, mikortól lehet használni. A main roomból elég kiteleportálni vagy kellennek hozzáa trónok is.
  • CattiBrie
    Nagyon waste.. de én úgy látom, hogy először úgy kéne POI-nak nekiállni, hogy részletenként. Először csak mindenki menjen oda egyedül és próbáljon a kasztjának megfelelő járatot kipucolni. Ezt meg fölösleges lenne összeszervezni.. stb.

Aztán lenne egy béta kör, amikor a main hall előtti részig mennénk be. Itt már team kéne. Meg ott is van valami loot. Talán nem olyan hüde gáz megcsinálni. Mindenki jönne, aki huntol. És ugye ott is van kiugrási lehetőség. (Mielőtt érintenénk a main hallt.) Szerintem idáig már most meg tudnánk csinálni sima magyar csapattal.

És egy harmadik körben lehetne komolyra fordítani. Szerintem a main halltól sokkal durvább minden, többszörösen.
  • CattiBrie
    Hát én még mindig hülyének nézem magamat, ha belegondolok.. írtam, hogy miért.. nincs aktív gárga..
  • Shiwo
    és még hülének néztetek, mikor említettem, hogy majd magyar csapattal menek poi-ra... most meg már tervezitek is :P
  • silbor
    igen igen igen ezengem nagyon érdekelne. már nézegettem mennyibe kerülne ha a könnyebb utat válsztom.de csapattal jobb lenne :))
  • Tygep
    És valószínüleg nem menne elsőre 3 óra alatt, de olyan 6-7 órát reálisnak tartanék.
  • Tygep
    Boldog szülinapot Tele!

Zak: én tudok prémet fizetni.

Poi témában azért lassacskán összejön a magyar csapat is. Blocker, shooter úgy érzem van már elég, poi képes druidból van némi hiány. A kulcs kérdés inkább az idő, hogy mikor sikerülne minden érintettet gép elé ültetni egyszerre.
  • Shiwo
    BSZ Tele
  • CattiBrie
    http://tibia.wikia.com/wiki/Shadows_of_Yalahar_Quest/Spoiler
  • CattiBrie
    Amúgy egy guild target dummy questnek látom esélyét.
  • CattiBrie
    Elfelejtettél belépni a játékba.
  • CattiBrie
    Hus, Ser, Cat, Nag, Joc, Nyu, Lex, Mac, Tel
  • CattiBrie
    Főidőben

Guild Members: 130 Guild Online: 9

Ebből 4 poi képes.
  • silbor
    akkor ez a poi quest nem túl szerencsés ebben afelállásban az veszem ki még az optimisták szavaiból is. akkor marad a meghirdetett akció.

a kick-kel kapcsolatban: az valyon ugyan az amikor ki ikszeled a tibiát vagy kihúzod a netet. mert ha kilépsz akkor megy a szervernek azonnal az infó. persze van különbség abban h. éppen csatában vagy vagy csak a depoban álldogálsz. mert csatában arra is rákérdez hogy logout (és azt nem engedi) vagy exit...
  • maerlyn
    ez változó, de elvileg <45 sec
  • CattiBrie
    Nekem fogalmam nincs.
    Ezt is le kéne tesztelni. -> bezárom a Tibiát, számold mennyi idő múlva tűnök el - vagy ilyesmi
  • Shaman
    Egyszer volt pont scarab cave-ben kickem,s túléltem,de nagyon pirosban jöttem vissza.
    nekem az lenne a kérdésem,hogy mennyi idő után dob ki? akkor lehetne esélyeket számolni.
    Mondjuk kivág téged,de a karid mennyi ideig marad bennt a szerveren 1 helyben állva?
  • CattiBrie
    De nem is 2 démon öléséről van szó.. mondjuk egy scarab cave kick, vagy ilyesmi. Mondjuk lehetne training is - azt meg elvileg ütés nélkül túl kéne élni (kivéve ha egy másik player besegít).
  • Shaman
    az a gond,hogy te pala/knight ölésből indulsz ki.

Egy spellcaster nem így öl. A lény be van célozva,s nyomogatja a különböző exorikat/rúnákat,hogy lője az adott lényre,magyarul nem automatikusan lövi (kivéve a rod/wand,mert az automatikus,de lopikula sebzése)
    Szóval a spellcasterek kicknél simán behalnak,mivel nem gyakják a lényt,nem nyomogtaja nekik senki az exori/rúnát.
  • CattiBrie
    Guild Members: 130 Guild Online: 9

Nagy az inaktivitás. Ebből kettő poi képes.
  • taj
    Boldog Szülinapot Tele!
  • taj
    én úgy hallottam, hogy túl rágósak, ezért nem próbáltam sose :P
  • Bobber
    szerintem azon be tudna a csapat jutni de a sealok kicsit huzosak lennének:)
    én csak azt tudomhogy egyszer véletlenül beleléptem az egyikbe és egy kör alatt kaptam vagy 3k sebzést:)
    pedig alig volt egy pár lény ott mert előzőleg már ki volt takarítva:)
    és igy is örülhetek hogy túléltem:)
  • CattiBrie
    Én egyelőre abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán bejutnánk a négy tűzfalon. Erősen kételkedem.
  • CattiBrie
    Már azt hittem, hülyén fogalmazom. De a "tovább öli" nálam azt jelenti, hogy előtte is ölte. :)
  • CattiBrie
    Én még mindig úgy gondolom, hogy 8 óra alatt nincs meg.
  • maerlyn
    ha kijelölted attakkra, igen - mert azt a szerver intézi :)
  • Bobber
    hát ahogy Catti is irta elég kemény csapat kell:)
    amugy nem tudom miért gond az a 3 óra:)
    nekünk még közel 10 óra volt mire lenyomtuk és már a vágán azt se tudtuk hol vagyunk:)
  • CattiBrie
    amúgy a maze részt szívesen bevállalnám
  • CattiBrie
    Legalább 2 lovag kéne 150+, de inkább 200 körül, akik elöl mennek és blokkolnak.. ezek mögé kell egy hunt team. 150 körüliekből álló távolharcosok minél többen..

De hátra is kell hagyni jó pár embert, hogy ne legyen resp (a sealben) és a main hallban.
  • CattiBrie
    "You will enter a room with some Phantasms, Betrayed Wraiths, Plaguesmiths, Blightwalkers and a Hand of Cursed Fate."

Ezek közül ilyeneket már öltem:
    Phantasms, Betrayed Wraiths, Plaguesmiths

Mondjuk POI közben a Handot is, de hát az azért nem számít.
  • CattiBrie
    legalább 20 fős gyakó team szokott lenni, meg jópár resp blokkoló

A főterembe kell legalább 5 respblokkoló - nem is tudom, mi jöhet ott.
  • Noodlee
    Van valaki, aki tud prémet befizetni?
  • silbor
    a kérdés: milyen csapat kell? mennyien, milyen összeállításban? és h. van-e reális esély arra h. meg tudjuk csinálni és nem pedig 3 óra hentelés után kihalacsapat. mert bár fun run lenne de azért "time is money, fuck is funny"