124119
  • ColemanTibioid
    Sziasztok.
    Egy kérdésem lenne. Felraktam a Windows 7-et, és azóta nem indul a Tibia. Ráklikkelek a Tibia ikonra és újraindul a gép. Vmi ötlet? Mit tegyek?
  • CattiBrie
    A vízilabda meccs nem hent. :P

Akkor elnézést, látszik, mennyire nem játszom. :P Oké, akkor voltak kvesztek úgy, hogy még PG-sek voltatok.
  • Noodlee
    Azért azt a mondatot kicsit erősnek/túlzásnak érzem.
  • Matias con Toth
    "Amikor hentet szerveztetek, akkor már régen nem voltatok a PG-ben."

Ez nem igaz.

Pl Jana szervezett mikor még pgsek voltunk egy vízilabda mecset direkt free helyen hogy oda mindenki el tud jönni. Nem kapkodott senki utána. the ice islands quest utolsó terme után se kapkodott senki, amikor meg hírderük, időben. Cipi volt, aki eljött volna csak csúszás miatt nem tudott. De bepótoltuk neki is. Nézzétek vissza a guild fórumot tibia.comon ha még nem töröltétek akkor ott van miket szerveztünk.

Ha meg valakinek lehet "szubjektív" véleménye akkor nekem az, ami az adatlapomon van.
  • CattiBrie
    :)

Minden dolog változik, ahogy egy játékban a játékosok sem állandóak. Mondom én, aki még csak Tibiával játszott. Gondolom másoknak más játékokból is vannak ilyen tapasztalatai. :)

"Most ki hagyna ott bármit, hogy segítsen a társának? Mert szerintem senki. "
    Előbb azt kéne összeszedni, hogy egyáltalán ki játszik.
    Meg az, hogy szerinted.. ez megint csak egy szubjektív vélemény.

És az, hogy hogyan van ez valójában, azt hiszem, ezt nem tudhatod.

Azt hiszem, nem okoltalak semmiért. - Már ha ez nekem szólt.
    Amikor hentet szerveztetek, akkor már régen nem voltatok a PG-ben.

Másért meg azért rossz érzés egy ilyen kijelentést látni/olvasni/hallani, mert hiába voltam alapító tag (mégha nem is prémes), de azóta is majdnem minden nap ingame vagyok (az más dolog, hogy állandóan afk) és ezek ellenére halott a guild. Bár gondolom, akkor másképpen értelmezed teljesen azt, hogy mi a nem halott guild. Csak így olyan, mintha én is halott lennék.. le lennék írva. És ez rosszul esett. :(
  • CattiBrie
    "vessző és a létige meg nem jelenése miatt meg egy üveg bor miatt összefolyt"
  • CattiBrie
    Az elég szubjektív, hogy ki mit vár el egy guildtől. Én a saját házamba nem rakom ki a legjobb cuccimat, mert máshogy gondolkodom erről. Nem szeretem mutogatni, hogy mim van.

Egy csalódás meg meghalt a guild is más tészta szerintem.
    Én most sem szeretek (jelen idő) piaci ár alatt adni semmit guilden belül.

Pedig nemf eltétlen gondolom, hogy ezek a leader feladatai. :)

Fasza gyerek voltél, ezért is sajnálom, hogy már nem vagy! :)

És ahogy anno jó móka volt, most is vannak hasonló, vagy éppen jobb élmények! :)
  • Noodlee
  • Matias con Toth
    Azért halott, mert már rég nem olyan, mint volt. Én még emlékszem olyanra mikor kaz tetején spontán ház avató buliból egy hatalmas foci partyt nyomtunk. és senki nem azzal foglalkozott, hogy jaj most nem nő a skillje meg a szintje hanem együtt volt a banda és jól éreztük magunkat. Aztán a közös gyakások, mikor pl gs ezni volt a banda meg az első démonozásra is emlékszem. Meg közös questekre.
    Meg ha valakinek segítségre volt szüksége mindig volt aki segítsen. Én emlékszem olyanra hogy Ram feljött geotól tréningezésből mikor a Bermuda 3 szögbe még hordták a gseket. Most ki hagyna ott bármit, hogy segítsen a társának? Mert szerintem senki.
    Amikor megpróbáltunk tenni a közösségért, csak lehurrogást kaptunk. Mikor a magyarok nem jöttek és mondtuk pár külföldi barátunknak hívhatnak másokat akkor is megszóltak minket olyanok, akik ott se voltak, hogy azt hitték ez egy magyar quest. Azért nem volt full magyar, mert magyarok akkor is úgy jöttünk össze, ahogy az SH ba vagyunk.

Sajnálom, ha bárkinek nem tetszik a véleményem, de igazság szerint mindenki hibása a PG ben aki hátal áll a dolgoknak és nem engem kell okolni miatta.
  • taj
    félreértés ne essék, tudom :P
    Teccik (van) lev 100+, én lev 50 karakterektől beszéltem, csak a vessző és a létige meg nem jelenése miatt összefolyt
  • taj
    nekem akkor volt az első "meghalt a guild"-élményem, amikor közölték velünk, hogy csak Darel és én voltunk olyan hülyék, hogy kirakjuk a gh-ban a közös teremben a ládánkba a cuccunkat, csak mi bíztunk 100%-osan mindenkiben :P (Camelot és a kerekasztal 2 lovagja)

oldalakon át tudnám sorolni, hogy mi volt még csalódás, de gondolom mindenkinek megvan a saját kis története, hogy mi volt neki csalódás, és nem is akarok vitát generálni :D (Sonic például biztos engem tart máig a patás ördögnek, mert erőltettem a white guild dolgot :P, Doa 23 demonozásról/dl-ezésről mondott le, amit beígértem, van akit nem hívtam gyakni, mert ügyetlennek tartottam, bár egész sok pénzem volt néha, mégsem szerettem piaci ár alatt vesztegetni a cuccokat guildon belül, még a visszavonulásomkor sem adtam semmit djinn ár alatt, Ram pl. biztos utált a panaszkodásom miatt, mert szerencsém az nem nagyon volt, a véleményemet néha akkor is kimondtam, ha az bántó volt stb.)

viszont guild leaderként azért rendesen elláttam a dolgomat, ha nem is voltam sokáig leader, questekben próbáltam segíteni minden magyarnak, ha sokat is lengtem ki külföldiekkel lógva, és bárkiben megbíztam annyira a magyarok és a külföldi cimborák közül, hogy befogadtam a házamba, ha kellett neki egy hely pakolni, megvettem bármit/licitáltam/eladtam/fordítottam/segítettem/prémet intéztem/geot blokkoltam, ha vki megkért, nem nyúltam le a lootot, nem hackeltem meg senkit, és utolsó pillanatig lebeszéltem mindenkit a lovag kasztról, de ebben sose hallgatott rám senki :D (úgy kell nekik, haha!)

summa summárum, fasza gyerek voltam, lehettem volna jobb, de ennyi futotta tőlem, és jó volt PG-snek lenni, még akkor is, ha Polgár Jenőnél a mennyezet repedezett, és a majálison Dzsinóéknál sok volt a köcsög!

a karim pedig már minden könyörgés ellenére rég töröltem volna, ha valaki nem beszél le, hogy ez milyen gyenge emberes láma megoldás arra, hogy valaki kiszálljon...majd vett egy pisztolyt, és fejbe akarta lőni magát, amikor vmi másból kellett kiszállnia, szóval így adjatok az emberek szavára! :P

azért sokszor eszembe jut, hogy milyen jó volt belépni és jókat röhögni, hiányoznak azok is, akik ide nem irkálnak, utólag még a bannok is tök poén emlékek (főleg másé :D Zak Gm szídása, Teccik lány futtatása, namelock utáni karineve :D)
  • maerlyn
    az ő szemükben az is
  • Shaman
    Félreértés ne essék én nem lev 100+-on öltem scarabot.
    Egyébként valóban nem éri meg. Én akkor gyaktam őket mikor felderítettem a dungeonjukat,vagy útközben AS-ekhez.Bár leginkább átfutok,csak ha nagyon útban van.
    Mikor "pici" voltam akkor kóboroltam néha arra,s egyszer ha jól rémlik akkor ott dobott ki,amiről írtam.
  • CattiBrie
    Azt hittem, valami akkor halott, ha minden porcicája (porcikája) halott.
  • CattiBrie
    lvl 13-on öltem :)

// De palával is toltam, de az nem szpellkaszter. :)
  • taj
    csak arra hadd utaljak vissza, hogy az alapprobléma a gyakás közbeni kickekhez nyúlik vissza (hogy ki marad életben, és ki nem), Teccik lev 100+, én lev 50+ spellcasterekről beszéltem, a te druidod lev 31, és ha pl. scarab coinokat akartál, akkor érthető, de ha fejlődni akartál, akkor nyilván nem olyan nehéz belátni, hogy a scarabnak ritka szar az exp/hp aránya, és racionálisan (hideg, számító, férfi aggyal) az egyik legrosszabb választás manából ilyen lényt ölni, mert az a legdrágább muníció (spearek olcsók, kardot meg nem tölti után az ember)

• CattiBrie
    Hát én biza pedig azt öltem..
  • kiscipi
    hehe :D
  • taj
    pedig neked kell befutni a 3 hff közé a magic wallt kinyitó kapcsolóhoz poin, most sorsolták ki a neved erre a feladatra :P
  • taj
    spellcaster nem öl scarabot, mert ritka rossz a hp/exp aránya, maximum szummonált lénnyel, ha még kicsi a spellcaster/vagy csak rúnát akar gyártani, és közben akar egy kis expet, bár szerintem jobban jár lárvákat/rotikat kaszabolva lovag harcmodorral

úgy általában nem éri meg semmilyen kis lényt gyakni spellcasteren lev 50 fölött, mert sokan vannak, gyorsan elviszik a manát, a lootot pedig nem tudja hova rakni egy spellcaster

szóval dragon/necro/hero/vamp és hasonló lények jönnek szóba, de azoknál meg tuti hal kicknél :P
  • kiscipi
    megesik :) azóta is retired vagyok 1 kissé :P
  • taj
    én tuti magyaráztam, hogy kaptam már 1300 fölötti pofonokat egy hff-től is, úgyhogy csak a mákon múlt, hogy 3 hff-fel pózolva nem kerültél a temetőbe :P plusz szerintem volt ott még FE és vmi durvább FE
  • kiscipi
    hát jah, utánna volt hogy 3at fogtam ugyan ott Cattival, 1 lehalt utánna meg 2ttől kaptam 1 full hp-s combot :)
  • taj
    pedig te voltál az, aki odament egyedül egy tucat hff közé korábbi képek alapján, én meg értetlenkedtem, hogy hogyan lehetséges ez, amikor 3 már lev 200 fölötti lovagokat is ki tudott ütni az én időmben :D
  • taj
    mindenkiről nem tudok nyilatkozni, de Balty-t láttam meghalni deep fibulán (tibicam) :P
    ő tényleg öreg lehetett, mert ha összeszámoljuk, hogy hány Balty születésnap volt eddig, akkor valahol 55 és 70 közötti számot kapunk szerintem :D
  • Noodlee
    A régi az valóban halott, már egy jó ideje.
  • CattiBrie
    Tibia talival álmodtam. :)
  • CattiBrie
    "Old Pannon Guardians died,"

• maerlyn
    ty mindenkinek
  • olattila
    En a druid reszet tudnam vallalni mert latam hogy hogyan csinaljak a profik es szerintem simman menne nekem is az meg 124-esen is :) mert van egy teknika amivel meg lehet konyen oldani es szinte nem is veszelyes az a megoldas :P
  • Matias con Toth
    Magyar Poi team:

Szerintem először könnyebb quetsekkel kéne kezdeni min pl a Banuta quest ugyan azokkal az emberekkel, akik jönnének poira a hunt teambe. Több ok miatt:

1 Az emberek 80% aki menne oda életében nem gyakott 4 főnél nagyobb teamba.

2 Az emberek 80% nak fogalma nincs pl a kommunikációról tsen.

3 Az emberek nagy részének nehéz elfogadni azt, ha egy ember mondja, nekik mit csináljanak, ez nem egyén hiba, ez a magyar virtus.

4 Druid hiány van nem kicsit. Nekünk van egy druidunk aki aktív és olyan szint közeli, hogy el tudna jönni. PG- be van 2 ED aki olyan szintű, hogy tudna jönni. Lovaggal se bővelkedünk, akik jelen számításban Szóba jöhetnek Cipi, Gyud, Serby és én.

5 Ha kasztok hiányait fel is tudjuk tölteni még mindig ott, maradnak az emberi, ellentétek emberek között, amit nem biztos, hogy félre tudnak rakni.

Szóval összegezve, ha a magyarok ilyet akarnak szervezni nagyon fel, kell kötni a gatyánkat! Mindenkinek és hogy ebből legyen, valami most neki kell állni, gyakorolni, tavasszal lehessen oda először menni próba huntra!
  • kiscipi
    igen, oda dob fel a lépcső vagy tp a reward roomból
  • CattiBrie
    Mi ez a hely itt? o.0

Ez keletre a main halltól van?
  • CattiBrie
    Strategy: Avoid its lethal beam, it can do up to 1500~ hp of damage. Try to be at full hp at all times.

Én ezt 3000 hp-ra tenném.
  • kiscipi
    http://www.youtube.com/watch?v=Dr-EUzXCzYs

bocsánat 4 kockás
  • CattiBrie
    Est. Max. Damage: 2749 hp per turn

Ez azelőtt 1700 volt.
  • kiscipi
    asszem youtubon láttam videót mikor mennek be az emberkék
    pill és megkeresem
  • CattiBrie
    De ezt honnan tudod? Meg Neked? Hol van leírás erről? Mert biztosat még soha senkitől nem hallottam. Szeretném a questnek ezt a részét. F1
  • kiscipi
    hff közelébe nem megyek Catti tudja miért
    a defiler nem tűnik parának wiki alapján
    a többi jöhet sorba :)
  • kiscipi
    a lovagos részt már pucoltam ki igaz csak testen, a teleport nem a mainroomban visz hanem a reward roomba s onnan lehet bemenni, asszem egy 3 kocka széles folyosón, sima ügy 2 kockára az a druid féle átlőhető fal utánna meg csak lurolni kell, a jugger es seal biztos menne szerintem