124119
-
#109136 Szerintem aki poi-ra bemegy az kénytelen megbízni a csapatában mert onnan csak két módon juthat ki:)
vagy a saját lábán vagy zsákban amit a templomban tesznek le:)
szóval a csapat lényeges:) -
silbor #109135 akire azt mondjátok h. megbíztok benne... az persze.
-
#109134 És jófej-normális-megbízható külföldiek is jöhetnek? :) -
silbor #109133 Fagyi felvetette h. nem steril PG menne...
A többi guildben is vannak (magyarok)akiknek kellene a quest vagy csak szimpla jófejségből jönnének (esetleg hoznának izmos karokat és segítő healt hányó druidákat). persze akinek a questet csináljuk téríti a költségeket (ésszerű határokon belül) :) -
silbor #109132 persze nem arra gondoltam h. beugrasz 10 demon közé és kihúzod a netet majd átfordusz a tv felé h. megnézd a Dr. House 1 évadot! :)) -
#109131 Az jó.. szerintem jó kevesen vagyunk hozzá. -
#109130 Vagy mondjuk 10. :) -
silbor #109129 Tele: én is Boldog Szülinapot kívánok! -
silbor #109128 ez igaz.de mi van ha 2 lény van ott? -
silbor #109127 most pedig vessünk fel egy témát!
POI
kellene itt pár playernek. pl. nekem is.
a gondom az hogy olyan időpontokban van amikor nem tudok 3+ órát itt ülni a gép előtt.
Fagyi felvetette h. mi lenne ha pán-kárpátmedencei poi lenne?
szóval én szivesebben fizetek magyaroknak annyi pénzt a questért! -
#109126 Boldog Szülinapot! -
#109125 Én azt állítom, hogy ha kick van, utána tovább öli a karakter a lényt. -
silbor #109124 persze persze a debuff ok érthető.
valahol láttam egy topicot amiben arról írtak h. ha disconnect van akkor a karinak át kellene váltania autoattack-ra. Érdekes gondolat. Talán tényleg megmentene a kick-től néhány alkalommal (pntosabban a kick okozta cselekvésképtelenségből fakadó haláltól). Föleg arra gondolok mikor pl. slime öl meg lvl234-en :))
Azt spec.nem tudom hogyan működik az h. felismerik h. leszakadtál!? -
#109123 Az enyém magas.. én szeretem a férfiakat. :) -
taj #109122 ebből is látszik, hogy a lovagok a legtisztábbak, nekik kicsi a gay indexük (=magic level) :P
-
taj #109121 azért a debuff is elég sokáig bent tudna tartani
demonnál, dl-nél, dragonnál, warlocknál, infernalistnál, mindenféle egyéb tüzes lénynél 5 körön át égsz, ami ilyen lényeknél azért nagy valószínűséggel halál, de felmerül a kérdés, hogy mi van, ha az 5 kör alatt megint kapsz magad alá tüzet :P
mérgezés: ez talán még tovább tart, AS-nél pl. kifejezetten sokáig, ott 15-ről indul talán
energia: hát erre már nem emlékszem :D -
#109120 napot -
#109119 reggelit! -
Noodlee #109118 Reggelt -
#109117 Estét -
silbor #109116 hehe vizuális típus vagyok -
silbor #109115 azon meg nem mérem az biztos. dögöljön meg az egerem ha oda beteszem a lábam! -
#109114 vagy feláll - egy, gugol - nulla, és látótávolságban állnak az emberek innen Regesburgig -
#109113 Lehet, hogy pvp-n még több. -
silbor #109112 ugyan... nincs mit... 2 perces meló volt csak :) -
#109111 Köszönjük! -
silbor #109110 tudom hogy ez az csata jelző fontos a pvp szervereken (nehogy má kilépjen a kispisti mikor 6-an üldözzük. De itt non pvp-n lehetne olyan mint más mmorpg-ben h. amint leszakad rólad a mob kiesel csatából. Rühellem h. mindig várni kell. Az oké lenne hogy ha debuff van rajtad vagy mérgezés akkor míg el nem múlik maradsz csatában. Na mind1. -
Husosfagyi #109109 21:27 Husosfagyi [154]: gratt 93 :)
21:27 Silbor [93]: köszi:) és viszont kívánom :))
Ez se rossz... :) -
silbor #109108 +t :)
-
silbor #109107 2 mérés:
pontosan 1 perc volt mind a kető :) -
#109106 Nincs valakinek kedve tesztelni, hogy pontosan mennyi másodperc alatt múlik el az utolsó támadás óta a megvagytámadva ikon? -
silbor #109105
vagy az sem rossz hogy kiabálja hogy "egy egy nulla egy nulla nulla..."
-
#109104 18:28 Husosfagyi [154]: volt egy 10 seces akadásom, azóta fél sec körüli állandó lagom van
18:28 Husosfagyi [154]: gyanítom hogy most nem optikán furikáznak a bitek hanem telefonos operátor kiabálja hogy "jobbra" "balra" "most lőj" "gyógyíts"
:DDDDDDDDDDD -
#109103 olyat, hogy felborul egymáshoz közeli lvup/lvldown sorrendje, és látszólag a lvlupnál van indok, a halálnál meg nincs -
#109102 Ez nem rossz hír. :D
http://hu.tibia.hu/news/138/compensation
De nem vagyok köztük.
Furcsa, hogy így bonyolítják.
Így szokott ez eddig menni:
• +1 nap prém mindenkinek // hát ez sem lenne túl fer megoldás
• server reset // na emiatt is bosszankodnának páran
-
#109101 Tehát olyat, ha valaki kétszer hal? Vagy ha "hülyeség" van a .hu-n? -
#109100 nem írt, ez egy remek példa arra, milyen szar a tibia.com
ha szintet lépsz lefele, akkor a halálod azonnal kikerül, felfele lépéskor pedig órás késések is simán előfordulnak - ha közben meghalsz mégegyszer, akkor pedig már kavarodik az egész a tibiahun.
mostanság igyekszem ez ellen tenni, ha friss ilyet talál valaki, szóljon minnél hamarabb, amíg megvannak a részletes logok -
#109099 Ő írt a Tibia.hu-ra? Mármint infót, hogy min lépett szintet. Vagy valamit félrelátok?
http://hu.tibia.hu/hu/character/archereek_hunter -
#109098 Ennek a questnek az utolsó része kiknek kéne? Mert a SH-ból is van pár ember akinek még nincs meg és fogunk menni. -
#109097 változó, a pontot pont figyelembe veszi, és jelentése is van, kb. a whitespace-t jelenti, azaz a "tibia.com" durván annyi, mint a ""tibia com"" (figyeld a dupla idézőjelet! :) )