Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ne nekem mond en csak mondtam h magyar.
na es ne kotekedjel mar 😊

Tygep
Akkor is, legalább egy look-t nyomjon a cuccra 😊

Magyar a gyerek es Gyori 😛

Tygep
ezeket büntetni kellenne... 😊

Czdano
Lol 😊)))

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

16:52 You see Without Rod (Level 23). He is a sorcerer.

16:40 Peti The Druid <9>: SELL 3 WOLF HEND 400GP

LOL

Son Ice
15:59 You see Alkesz (Level 10). He is a knight.

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

igen,

de majd hétfõn a customer support feldolgozza a reportokat és intézkedik 😊

21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????

Most is online.

Az igen😄

Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.

maerlyn
hû, ez mekkora banán lesz 😄

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

Game chat:

22:15 Knight Of Lord Benjamin <63>: (I'm not the real owner playing here i dont know what the real owner does but one thing i know for sure is that i don't bot) =)

Enyim a frag :p

CattiBrie
<#wave>

[/spam]&#8482;

21:10 You see Ballagas (Level 21). He is a paladin.

😊

No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)

maerlyn
légy nyugodt, lesz, sõt: az angol felületet használóknak az eredeti hír, magyar fel~nak pedig a magyarra fordított változat fog megjelenni

Shiwo
lehetne bele 1 olyan rész, ahova az angol híreket valaki magyarra fordítva betudja írni

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

maerlyn
a tibia@ is jöhetne, a tele@ legyen a main acc, a többi csak alias (utóbbiak is számítanak az 50-be?)

maerlyn
most is átváltható angolra, tudomásom szerint az egész oldal (a fejlécképet kivéve)
igen, tervezve van ilyen tudásbázis dolog az oldalra, de most egy blessing kalkulátort sincs idõm rápakolni, egy hétig winyóm sem volt most, és határidõs melóval maradtam el
3-4 dolog van még, amit meg akarok csinálni, mielõtt a cippel (megint) kapcsolatba lépek az oldal miatt. amúgy úgy megy a supported rész, hogy elõször felkerülsz kb. fél évre egy monitorozott oldalak listára, és figyelik, hogy fejlõdik az oldal, utána lehet csak supported

maerlyn
nem, amikor megnyomod a mentés gombot, akkor ellenõrzi, rögtön utána törölheted is. SS-kor mást ellenõriz

maerlyn
következõket kérném:
tele@, admin@, info@, webmaster@ (szóval kb. az általános kontaktmaileket)

maerlyn
apache konfig, ahhoz nem férek hozzá

maerlyn
akkó kinézek valamikor, úgyis van tiszteletjegyem 😊

Bexter
nah ez a pizza quest is letudva 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

18:13 Orc activity near Thais reported! Beware!

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

Shiwo
tibia.hu-hoz

egy része átváltható lehetne angol nyelvre (legalább valami köszöntõ, ilyesmi)

esetleg szétoszthatnánk feladatköröket, hogy ki mivel járulhatna hozzá a tibia.hu összerakásában

lehetne több leírást lefordítani magyarra (pl szigetekrõl leírást, lényekrõl leírást), ebben fõleg az angolosok lennének a megfelelõ emberek

ha van köztetek tehetséges rajzoló, esetleg a lényekrõl készíthetne valami ari, vázlatos képet, amit a lényrõl szóló leírás mellé betehetnénk

és ha nagyon facájtossan rendbekaptuk, akkor kérvényezni cipészéknél, hogy supported funsite legyen 😊

sose félts te engem 😛
idéznék valakitõl, akinek elmeséltem, hogy mit hallgatok mostanában:
"ó, ne is mondd, nekem az olyan szép gyerekkori emlék, hogy mindjárt elsírom magam, azon nõttem fel"

minden bokorban találok Uhrin Benedek rajongókat, nem kell mindig hozzád fordulnom 😛

Thou art a very pleasant little rabbit.

igaz, sose próbáltam, csak gondoltam server savekor frissít, és utána törölhetõ 😛

nincs nekem idõm most :|
mikor majd lesz, akkor már mind retiredek lesztek szerintem, szóval free eq-t sem tudok majd kunyizni 😛

gyanítom, hogy a water elementalok lyukba lurolásáról is kéne egyszer egy oktatást tartani, mert nem sokan gyaknak gs és hydra szigeten, vagy alatta a quara scoutoknál, pedig az én idõmben azok igen jó helyek voltak 😛

krog és ram rám is másztak szintben amikor megtanultak ott gyakni 😛

Ezentúl kivel fogod megosztani a titkolt/perverz zenei izlésedet? 😛

Szavazzuk vissza Tajcit a játékosok körébe 😛
Mennyit tudott szpemmelni a WL gyakásról 😊
Egy kicsit megeröltethetné magát.

elég 5 másodpercig 😊
Te mondod meg, mikor ellenõrizze a kódot, utána törölhetõ is.

Látszik Taj, hogy nem írod be a szörnyeket :p
Szintet kéne már lépni, ugye? 😊

de csak az adat felviteléig kell ott lennie a karilapon a dolognak, aztán ha rögzült a site-on, akkor törölheted szerintem, ami kb. azt jelenti, hogy 1 napig kell kint lennie a karilapodon a kódnak

Kéne egy olyan megoldás is, (szerintem elég csak a magyaroknak) a szintlépések szörnyeire, amihez nem kell a karakterlapon a kommentbe beírkálni. A 100. szintlépés után már elég hülyén fog kinézni a karakter lap. Én pl nem is tudtam annyi karaktert bele írni, mint amennyit szerettem volna, így maradt a rövidített változat.

Jól hangzanak.
Szerintem a kezdõknek is kéne csinálni egy leirást, mint a régin volt, hogy tudják mi merre, és mi az, amire ügyelniük kell, pl: lopások, AFK, stb.

rossz idõt hoztál 😞

Tibia.hu-val kapcsolatban lenne ötletem, de elõbb ide írom, nem közvetlenül a fejlesztõknek 😊

Mindenképpen kellene valami linkgyûjtemény-szerûség az oldalra.
Lehetnének külön supported oldalak és újak
- (supported akár comról lehúzva naponta)
- Felvehetnénk linknek akár Shane lottós oldalát is,
- Megkereshetnénk pskonejott-ot linkcsere miatt
- megkérdezhetnénk Cipsoft-ot, hogy van-e esetelg más oldal ilyen monitorozott állapotban, esetleges linkcsere miatt
- esetleg egy külön szekciót lehetne készíteni a "nemzeti" tibiás oldalakhoz nyelv szerint...

- link annak a programnak a honlapjához, ami szintlépés esetén screenshotot csinál... :p

más téma:
- online, kereshetõ Tibiás könyvtárak, könyvek, NPC szövegek, sírfeliratok, táblák - ezt nem tudom, hogy lenne érdemes megoldani, de quest-fejtéshez szánnám - a feltöltést - beszerzést fel tudom ajánlani 😊

Ami pedig az esetleges lekérdezéseket illeti: lehetne egy olyan lekérdezés, hogy mi volt az utolsó 10 szintlépés amit beírtak.

röviden ennyi, még agyalok 😊

Today, at 18:00 CEST, all German game servers, as well as Grimera, Malvera, Solera, and Samera will be offline for about 30 minutes due to some technical maintenance at one of our data centers.

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

18:57 Server is going down in 5 minutes.
Please log out.

Na tesek

Catti
Meg vagyok érkezve Szombathelyre. 😊

Shiwo
a kutya nem venne utána házat..vagy kevesebben..sõt, mégy így is kihasználatlanok..

inkább azt kéne, hogy GH-ban freesek is aludhassanak, úgy még lenne is értelme a gh-nak, nem csak fun-ból lenne

viszont..

esetleg csinálhatnánk egy ötletbörzét... mindenki akinek van épkézláb ötlete, hogy mivel lehetne jobbá tenni tibiát, az elküldené (akár nekem, stílusosan a shiwokukactibiahúra), összegyüjtenénk 1 rakattal, Telével, Janával és egyéb angol tudóval lefordítanánk, és 1 pakkba feltennénk proposalra... cip meg vagy elolvassa, vagy nem, de legalább próbálkoztunk

Shiwo
ha épp ráérek, elmehetek tömeget oszlatni 😊

Shiwo
nekem a vége nincs meg annak

Arcor
Transportosnál ez jobb szerintem:
http://tibia.wikia.com/wiki/Boat

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

kes, catti, vackor csomószor voltak top 10-esek 😛
Ram is biztos felbukkant néha a topon
én egy okból nem: nem adja össze a druidom és a lovagom egy nap alatt online töltött idejét, én egyszer megtettem, és elszégyeltem magam 😛

Csinálj képet, és linkeld a tibia.com oldalon 😊

Hülyeség.
Minden hunt hely tele lenne a sátrakkal, nem gyõznéd kerülgetni õket. Az más kérdés, hogy a shootereknek lenne mi körül rohangálni gyakás közben 😛

Megvalósítani meg baromi bonyolult lenne szerintem.

Bexter
Up ötlet:

Lehessen premiseknek venni sátrat, amit szabadban fellehet verni 2x1 kockát foglalna el és min 3x2 hely kell hogy fel tud álitani (melette elférjenek) és ha felálitod akkor benne zavartalanul aludhatsz és ugy töltötik mana meg mana mintha ágyban aludnál

Vélemény?

http://bexter.hu Szép Fényeket!