Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na es ne kotekedjel mar 😊
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
LOL
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
de majd hétfõn a customer support feldolgozza a reportokat és intézkedik 😊
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.
22:15 Knight Of Lord Benjamin <63>63>: (I'm not the real owner playing here i dont know what the real owner does but one thing i know for sure is that i don't bot) =)
Enyim a frag :p
😊
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
igen, tervezve van ilyen tudásbázis dolog az oldalra, de most egy blessing kalkulátort sincs idõm rápakolni, egy hétig winyóm sem volt most, és határidõs melóval maradtam el
3-4 dolog van még, amit meg akarok csinálni, mielõtt a cippel (megint) kapcsolatba lépek az oldal miatt. amúgy úgy megy a supported rész, hogy elõször felkerülsz kb. fél évre egy monitorozott oldalak listára, és figyelik, hogy fejlõdik az oldal, utána lehet csak supported
tele@, admin@, info@, webmaster@ (szóval kb. az általános kontaktmaileket)
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
egy része átváltható lehetne angol nyelvre (legalább valami köszöntõ, ilyesmi)
esetleg szétoszthatnánk feladatköröket, hogy ki mivel járulhatna hozzá a tibia.hu összerakásában
lehetne több leírást lefordítani magyarra (pl szigetekrõl leírást, lényekrõl leírást), ebben fõleg az angolosok lennének a megfelelõ emberek
ha van köztetek tehetséges rajzoló, esetleg a lényekrõl készíthetne valami ari, vázlatos képet, amit a lényrõl szóló leírás mellé betehetnénk
és ha nagyon facájtossan rendbekaptuk, akkor kérvényezni cipészéknél, hogy supported funsite legyen 😊
idéznék valakitõl, akinek elmeséltem, hogy mit hallgatok mostanában:
"ó, ne is mondd, nekem az olyan szép gyerekkori emlék, hogy mindjárt elsírom magam, azon nõttem fel"
minden bokorban találok Uhrin Benedek rajongókat, nem kell mindig hozzád fordulnom 😛
Thou art a very pleasant little rabbit.
mikor majd lesz, akkor már mind retiredek lesztek szerintem, szóval free eq-t sem tudok majd kunyizni 😛
krog és ram rám is másztak szintben amikor megtanultak ott gyakni 😛
Mennyit tudott szpemmelni a WL gyakásról 😊
Egy kicsit megeröltethetné magát.
Te mondod meg, mikor ellenõrizze a kódot, utána törölhetõ is.
Látszik Taj, hogy nem írod be a szörnyeket :p
Szintet kéne már lépni, ugye? 😊
Szerintem a kezdõknek is kéne csinálni egy leirást, mint a régin volt, hogy tudják mi merre, és mi az, amire ügyelniük kell, pl: lopások, AFK, stb.
Mindenképpen kellene valami linkgyûjtemény-szerûség az oldalra.
Lehetnének külön supported oldalak és újak
- (supported akár comról lehúzva naponta)
- Felvehetnénk linknek akár Shane lottós oldalát is,
- Megkereshetnénk pskonejott-ot linkcsere miatt
- megkérdezhetnénk Cipsoft-ot, hogy van-e esetelg más oldal ilyen monitorozott állapotban, esetleges linkcsere miatt
- esetleg egy külön szekciót lehetne készíteni a "nemzeti" tibiás oldalakhoz nyelv szerint...
- link annak a programnak a honlapjához, ami szintlépés esetén screenshotot csinál... :p
más téma:
- online, kereshetõ Tibiás könyvtárak, könyvek, NPC szövegek, sírfeliratok, táblák - ezt nem tudom, hogy lenne érdemes megoldani, de quest-fejtéshez szánnám - a feltöltést - beszerzést fel tudom ajánlani 😊
Ami pedig az esetleges lekérdezéseket illeti: lehetne egy olyan lekérdezés, hogy mi volt az utolsó 10 szintlépés amit beírtak.
röviden ennyi, még agyalok 😊
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
Please log out.
Na tesek
inkább azt kéne, hogy GH-ban freesek is aludhassanak, úgy még lenne is értelme a gh-nak, nem csak fun-ból lenne
viszont..
esetleg csinálhatnánk egy ötletbörzét... mindenki akinek van épkézláb ötlete, hogy mivel lehetne jobbá tenni tibiát, az elküldené (akár nekem, stílusosan a shiwokukactibiahúra), összegyüjtenénk 1 rakattal, Telével, Janával és egyéb angol tudóval lefordítanánk, és 1 pakkba feltennénk proposalra... cip meg vagy elolvassa, vagy nem, de legalább próbálkoztunk
http://tibia.wikia.com/wiki/Boat
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Ram is biztos felbukkant néha a topon
én egy okból nem: nem adja össze a druidom és a lovagom egy nap alatt online töltött idejét, én egyszer megtettem, és elszégyeltem magam 😛
Minden hunt hely tele lenne a sátrakkal, nem gyõznéd kerülgetni õket. Az más kérdés, hogy a shootereknek lenne mi körül rohangálni gyakás közben 😛
Megvalósítani meg baromi bonyolult lenne szerintem.
Lehessen premiseknek venni sátrat, amit szabadban fellehet verni 2x1 kockát foglalna el és min 3x2 hely kell hogy fel tud álitani (melette elférjenek) és ha felálitod akkor benne zavartalanul aludhatsz és ugy töltötik mana meg mana mintha ágyban aludnál
Vélemény?
http://bexter.hu Szép Fényeket!