124119
  • Moszuke
    Én benne lennék ebben a dologban, van rá önkéntes? xD
  • Bexter
    Részemről nem tudnék ugy játszani mint elötte, bizalmam elszált...
  • Moszuke
    Kihagytam a 13. pontot, azaz

Választassanak 4 havonta vezetőt, a Magyar Guild élére, amelyet a saját közössége szavaz meg!
  • CattiBrie
    És bocsássd meg a mi vétkeinket,
    miként mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek.
    És ne vígy minket a kísértésbe,
    de szabadíts meg a gonosztól.
  • Moszuke
    Szerintem az lenne a legjobb döntés, hogy ha az egészet mindenki újra kezdené.

Nem folytatni ezt a kirekesztő gondolkodás módot.

Ami kellene az, hogy legalább mi, magyarok tartsunk össze, hogy ha már mások nem képesek erre, de hiszem, hogy mi erre képesek lennénk.

Szerintem, én hajlanék egy paktum felé.

Nem tom ez csak egy ötlet, úgy sincs mit csinálnom most leírom ezeket.

Van most eza PG szitu, hogy halott, meg mi más izé, van eza SH vs PG dolog is, nem tom a részleteket, de mindegy, van az én dolgom is.

Ez valami "12 pont" lessz vagy valami hasonló,

Mit kiván a Magyar Tibia Közösség.

Legyen béke, szabadság és egyetértés.

1. Egy nyitott magyar guild létrejöttét létrehozni amely a régi "Magyar vagy meghívlak és együtt vagyunk." alapon működik.

2. Felelős embereket egy közös magyar guild-ba.

3. Éves Tibia tali Buda-Pesten.

4. Pannon Guardians előtti egyenlőséget polgári és személyi tekintetben.

5. Nemzeti egyenlőség.

6. Közös teherviselés.

7. Ellenséges viszonyok megszüntetése.

8. Esküdtszék, magyar konzulátus létrejötte.

9. Nemzeti együttértés.

10. A' a külömböző problémák, és egyébb guildon belüli problémák azonnali problémamegoldását.

11. A' korábbi ellenségek békét bocsáttassanak.

12. Magyar Guild Unio.

Egyenlőség, szabadság, testvériség!
  • Bexter
    Nem is baj a vérfrisités nem is azzal volt a gond szerintem. Hanem hogy a régiek befordultak egy idő után az ujak miatt.
  • CattiBrie
    Én csak fogom a fejem, amikor Fagyi egy újabb nyúbit hív a guildbe..
  • CattiBrie
    Szerintem Bex édespofa.. megtartjuk. :)
  • Bexter
    Kikívánkozik belőlem pár dolog.
    Most hogy jót wc-ztem lényegre térnék :)

Régi PG vs Új PG kapcsán én valószínüleg a sok hiányzásom miatt már nem tartom olyan otthonosnak barátninak mint amilyen anno volt amikor belecsöppentem. Más idők jártak akkor, nem voltak olyan durva játékosok amilyenek manapság mászkálnak tibiában. A magyarok között jo volt az összetartás, főleg azok között akik egy időben kezdték és sok közös huntra mentek. Akik kicsit késöbb jöttek azok se érezték elhanyagolva magukat mert az idősebbek sokat tanítottak. Emlékszem lvl 30-35 körül jártam amikor már több kezdő cuccot osztottam ki magyaroknak. Mert én is ezt láttam a többiektől, hogy segítenek amiben tudnak. Aztán magyarok között is megjelentek az ingyen élők a kis noobok. Ott történt szerintem változás. Kezdett a PG bezárkózni az ilyenek miatt, ami eddig nyitott volt kezdett bezárulni, bizalmatlanság alakult ki. Én ott csalodtam ugymond a PG-ben amikor a PG-s gh szobámat kipakolták. Az ajtó nyitva volt megbiztam az összes tagban, sokukat ismertem és megbíztam a vezetők által meghívottakban is. Azóta csak azokban bízok akiket személyesen ismerek meg azokban akik elöttem kezdtál el a gamet. A mostani társaság is biztos van annyira jo mint régen volt, de az már nem az enyém.

18:52 Husosfagyi [154]: olyat írj hogy ne kelljen Zakkal visszatöröltetni :)
    18:52 Bexterke [86]: oks
    18:52 Bexterke [86]: értelmeset probálok irni
    18:52 Catti-bia [150]: :))

remélem olyat írtam és értelmes is lett :D
  • CattiBrie
    Adott egy guild, ahova ha nem is be szeretnék kerülni, de a tagjaival jóban lenni.. Mikor gondolom azt, hogy jó ötlet az egyik tagot fikázni nem gyenge sértésekkel ráadásul egy harmadik személynek?

Bár lehet, hogy Te máshogy gondolkodsz erről.
  • Moszuke
    uhhh....
  • CattiBrie
    És szerinted itt ezt hányan tartják viccesnek?
  • Moszuke
    faggot :P
  • CattiBrie
    Mi az a fgt?
  • Moszuke
    15:48 Arkibal [143]: romanian
    15:48 Arkibal [143]: i show u one
    15:48 Arkibal [143]: come
    15:48 Moszuke The Predator [45]: I know serby
    15:48 Arkibal [143]: are many
    15:48 Moszuke The Predator [45]: he's a fgt :P
    15:48 Arkibal [143]: yes he loves big cocks
    15:48 Arkibal [143]: clindo para
    15:48 Arkibal [143]: is romanian too
    15:48 Moszuke The Predator [45]: xDLOL

lol...
  • CattiBrie
    Tele,

a részletes keresésbe nem lehetne dátumszűrőt tenni (Először ekkor láttam, Legutóbb ekkor láttam)?
  • Noodlee
    Szerintem régebben is voltak, akik bármikor segítettek a másiknak, ha szólt. Persze, ha valami nagy questen/gyakáson volt, akkor nem is várja el az ember, hogy szaladjon.
  • Moszuke
    Esküszöm, hogy abbahagyom a xp-zést és belekezdek az ingatlan piacba Tibián!

The house has been rented by Moszuke The Predator. He has paid the rent until Nov 02 2009, 08:15:06 CET. He will move out on Oct 10 2009, 09:00:00 CEST (time of daily server save) and will pass the house to Master Danne for 300000 gold coins.

Azaz hogyan csináljunk 300k-t 17k-ból.

R.I.P. Pannon Guardians. Oct 14 2004 - 200# (nemtommeddig)

Érdekes dolgokat olvasok itt lenn is, és egyben igazavan Matias-nak, hogy mi magyarok, nagy kalappal teszünk a együttműködésre, még akkor is, hogy ha guildon belüli dolgokról van szó.

Egy dolgok észrekellene vennetek, hogy ez a sok ellentét, már kihat azokra is akik nem is részei ennek, még akkor is, hogy ha legjobb barátokról van benne szó.

Akármit csinálhattok, akkor is lessz 1-2-3 ember akárhol akár magyar akár külföldi aki másféle véleménnyel lessz, mint ti, és biztosan nem a rendes úton fogjátok lerendezni.

Itt mindenki egy egyéniség, akárki , mint én vagy catti, vagy zak vagy akárki, mindenkinek megvan a saját modora, hozzáállása a dolgokhoz.

Külömben én is lehetnék felháborodva, mert kivagyok itt a magyarok részéről közösítve.

Ennyi.
  • CattiBrie

http://tibia.wikia.com/wiki/Events
  • Matias con Toth
    én nem haragszom senkire.
    és igen tudom hogy te jöttél ésvolt hogy segítettél is.
    amit köszönök is.
    meg van rajtad kívűl még ember aki segítő kész de nagy töbség nem túl aktív ilyen téren.

Catti: igen azt használok.
  • olattila
    En mondtam volt hogy nem biztos el tudok menni a vizilabda mecsre de jelentkeztem...
    A huntokban mikor idom volt mindig mentem veletek ott voltam masodikszor az ice island questen is meg a kastelyban is voltam mikor szerveztetek...
    Na meg kulon veled is voltam huntolni 1-2-szer... meg a guild szakadas utan is.
    Sot mikor kerted meg segitettem is emlekszel mikor csinaltad a target dumy questet meg a war golemekhez is le akartal menni akkor is ott voltam mert en szivesen segitek mindenkinek mikor tudok...
    Most remelem ram nem haragszol vagy valami ilyesmi mert en ugy vettem ki h az egesz guildre erted te. De ha megis akkor remelem egyszer majd tisztazodnak a dolgok mert nem szeretek senkivel haragban lenni.
  • olattila
    12:02 Naji: You have transferred 20000 gold to Kiscipi.
  • CattiBrie
    Ne vidd túlzásba!

Mikor megyünk költeni? :)
  • Noodlee
    Nah meek imitálom egy kicsit a munkát, lássa a főnök, hogy bent vagyok :P
  • Noodlee
    Látom, már bandi nincs is meg.
  • CattiBrie
    Csak Neked!

http://hu.tibia.hu/character/lacika_the_naminator

:)
  • Noodlee
    Én is csak az eladni való lootot tartottam a házamban, meg a runagyártáshoz való kellékeket.
    A ház csicsázása minimális volt, a hely, és a normális cuccok miatt is :)
  • CattiBrie
    Jamm.. meg kaszt.
  • CattiBrie
    Neked is vindóz heted van?

// Amúgy nálam ez ott megdől, hogy nincs Tibia ikonom az asztalon.. Tudom, fúúj milyen Tibiás vagyok. :D
  • Noodlee
    És mi a neve? Talán bandi is visszatért?

NAMINATOR POWA!
  • CattiBrie
    Ja, igen, ott dobozolás volt. :)

Én most sem szeretem a házat díszíteni (most konkrétan, amim van).. nekem úgy volna jó, mint ami egy hentre/trainre van berendezve. Behányom, ami nálam van és nem kell és kiveszem ami kell. De fölöslegesnek tartom a depóból 200000k oznyi :D cuccot bepakolni, később vissza...
  • Noodlee
    "hogy nincsenek jobbak/rosszabbak"

Én soha nem rangsoroltam agyban senkit, az alapján, hogy a Guild oldalán hol helyezkedik el, max. annyi volt a szelektálás, hogy kezdő, vagy nem.
  • Matias con Toth
    jobb klik az ikonra tulajdonságok/kompatibilitás/ kompatibilitás üzemód:
    windows xp service pack 3 én ezt használom
  • CattiBrie
    Szerintem Secura. :)
  • taj
    nem látható helyre kirakásra céloztam, hanem raktak ládákat körbe a nagyterembe, és elvileg mindenkinek volt egy sajátja, rajta volt a névjegyünk, és mi azokban a ládákban tartottuk a cuccunkat, a szobában csak vmi sárkány hulla volt, aztán miután becuccoltunk, csak akkor lett zsúfolt a szoba

de nekem nagyon tetszett, amit Herganonék csináltak Harmonián (ők a Mateusz Dragon Wielkis, első nightmare shieldes terminátor guild), volt egy gh-juk, és teljesen egységesen díszítették, kint volt jól látható helyen mindannyiuk közös quest item gyűjteménye, ami nyilván egy item mutogatásnak is felfogható, de egyben azt is mutatta, hogy együtt letoltuk az adott questet, és bízunk is egymásban, mert itt merjük hagyni a közös térben ezeket a drága cuccokat, senkinek nem fontosabb a saját háza díszítése stb.

állandóan olyan volt a gh-juk, mint a screenshot a banshee questünk/questetek végéről, ahol mindenki ott állt a loottal

bár itt nyilván ellentmondok a korábbi hozzászólásomnak, mert racionálisan nagy hülyeség ilyet csinálni, hiszen ha egy embert hackelnek, akkor mindenki bukja bizonyos dolgait, de akkor is iszonyat összetartozás tudatot jelentenek az ilyen látszat dolgok is - elég csak ránézni az országra, hogy belássuk ezen dolgok hiányának romboló hatását :P

nyilván jó, hogy nem így csináltuk, mert Doa, Hacatra és Bredan is kipakolta volna a magyar GH-t, mármint a hackereik, és az a gyurcsányi reformom is megbukott anno, hogy minden guildtagnak - még a leadernek is - ugyanaz legyen a rangja (asszem mindenkit Element of the Pannon Guardians rangba dobtam), ami szintén vmi olyasmit jelképezett az én elképzelésem szerint, hogy nincsenek jobbak/rosszabbak, osztályok nélküli társadalmat akartam, Marx büszke lett volna :D
  • Noodlee
    Btw. Biztos csak én vagyok lemaradva, de te ki vagy?
    Melyik szerveren játszol?
  • Noodlee
    Lövésem sincs a win7-hez, de nincs benne valami kompatibilitási mód esetleg? Nem hiszem, hogy a cip már foglalkozna vele, hogy elinduljon 7 alatt is.
  • CattiBrie
    Az jó. Én notebookot tudok olyat, amin kékhalál, ha Tibia indul és XP van rajta.
  • ColemanTibioid
    WoW-val ugyanezt csinálta :D azzal a különbséggel, hogy nem szimplán újraindult, hanem előtte kékhalált is kapott a gép
  • CattiBrie
    Ehh.. jó reklám a Windows 7-nek. :D

Fogalmam nincs, hogy mi lehet, olyannal még nem találkoztam.
    De talán Fagyi vagy Tele majd tud segíteni.