124119
  • A Joco
    00:09 Jocoka [76]: meg kiket ismersz a magyarok kozul :P
    00:09 Igyekszem [34]: most akartam kérdezni:)
    00:09 Jocoka [76]: :d
    00:11 Igyekszem [34]: cattibia,night waze,endless dragon,husosfagyi,kicsi tibi,kles shaman,kiscipi,lexike,nagykrapekk
    00:12 Jocoka [76]: Endleszt, shamant azokat en nem
    00:12 Jocoka [76]: de a tobbivel nagyabol egy guidben vagyok :)
    00:14 Igyekszem [34]: az mire jó
    00:14 Jocoka [76]: micsoda
    00:14 Jocoka [76]: ?
    00:14 Igyekszem [34]: a guild
    00:15 Jocoka [76]: egy csoport es chanel hol lehet beszelgetni, segitenek questeknel meg minden egy nagyon faxa barati kozosseg
    00:15 Jocoka [76]: :D
    ehehe :P
  • maerlyn
    ős-tibiahun fennlevő cikkek megvannak valahol?
  • maerlyn
    blokkerrel simán
  • CattiBrie
    "reinkarnálódott lengyeltudással"

LOL :D
  • Husosfagyi
    "hetes"-nek olvastam elsőre :)
  • Husosfagyi
    de, az volt, de meghackelték.

Utána reinkarnálódott lengyeltudással.
    Ma megint hackelték, már reportolták páran hackelésért...
  • Bexter
    Nálam ignorálva van, már nem rémlik miért
  • Moszuke
    Character Information
    Name: Roszfej
    Sex: male
    Profession: Paladin
    Level: 63
    World: Secura
    Residence: Thais
    Last login: Oct 10 2009, 16:07:05 CEST
    Comment: .
    Account Status: Free Account

Ez nem magyar?
    Mert hack-mail-t küldözget százezreknek
  • Son Ice
    Tizenhármat.
  • CattiBrie
    Akkor jó.
    De lvl 30on DL-t?

lvl 30 on csak 3 dlt kell megölni a szintlépéshez? :D
  • CattiBrie
    Nincs, 15:55-kor jött az ötlet. :D
  • Son Ice
    ...kis kiegészítés. Lovag létemre óránként 140.000 XP-t összeszedek.
  • Son Ice
    lvl 30 -> lvl 31: 40.700 XP kell.
    Ha tegyük fel van bónuszideje és DL-t öl, akkor ugye 1 DL 3.150 XP-t ad. Vagyis összesen 13 DL-t kell megölnie a szintlépéshez. 4,6 perce van megölni 1-1 DL-t. Szerintem simán kivitelezhető.
  • maerlyn
    egyéb ismert részletek?
  • CattiBrie
    Budapest
  • Bexter
    helyszín melyik város?
  • Shiwo
    heles :)
  • Moszuke
    lol.. *gyorsan kitépkedi*
  • CattiBrie
    Tervezek egy Tibia talit január közepére! :)
  • CattiBrie
    Gyere, itt a hátam.. :D
  • Moszuke
    Van valakinek 70db csirke tolla?
  • CattiBrie
    ezekre az adatokra is lehetne szűrni

kaszt: none
    először ekkor láttam: (tegnap)

na, nézzük milyen nevek születtek .)
  • maerlyn
    kicsit bővebben kifejtve, hogy hogy gondolod? :)
  • maerlyn
    szerintem simán: ha megnézed, kicsit később meglett a 32-je is
  • Matias con Toth
    jah volthogy kettőt kellet érte blockolni:D
  • silbor
    jól hangzik! :)
  • Matias con Toth
    Demon hunt:
    2 g legs
    1 mms
    1 demon sheild
    1 giant sword
    1 demon trophy
    2 demon dust

Time: 45 perc
  • CattiBrie
    23:21 You see Fellke (Level 32). She is an elder druid.

Tele, ez a gyerek hogy lépett lvl 30-on egy óra alatt szintet?

http://hu.tibia.hu/character/fellke

Vagy ez is valami bibi?
  • CattiBrie
    Ja, és az ilyen kis csoportokra oszlásnak nincs köze személyes ellentétekhez.. anélkül is kialakul.

Iskolában is azzal mész el délután moziba, akit már jobban ismersz. És nem ismerheted egyformán a 30 fős osztályt.
  • CattiBrie
    Ha már 10+ ember egy füttyére ugrál, azt úgy hívják katonaság. Itt semmi nem kötelező és nem genya valaki, mert nem ér rá. Nem lehet, azaz nagyon nehéz egyszerre szervezni. Egy sima Tibia tali is mennyivel előbb elkezd szerveződni. És olyan még nem volt, hogy mindenki ott volt. Elkerülhetetlen a kisebb csapatokra oszlás. Tök természetes dolog.
  • Bexter
    Nem tévedsz ez így van. Írásod első fele kísértetiesen hasonlít ami nálunk történt anno :)
  • Shiwo
    javítsatok ki, ha tévedek, de lényegében mindenhol az van, hogy minél nagyobb egy csoport, annál jobban megindul a klikkesedés, a kisebb baráti csoportokra bomlás..mert hát jó, jó, jóban van mondjuk mindenki mindenkivel, de mégis pár emberrel szorosabb barátság alakul ki, velük többet lóg az ember.. a gondok ott kezdődnek, mikor már túl sokan vannak, és jóformán lehetetlen olyan időpontokat találni közös banzájra, ami mindenkinek jó lenne..ez a kisebbik gond..a nagyobbik, hogy kialakulnak személyes ellentétek...elég, ha csak két kisebb csoport 1-1 embere közt van ellentét, az már rányomja valamennyire a bélyegét a két csoport kapcsolatára..lehet, hogy a két csoport tagjai jóban vannak egymással, de közös banzájra, gyakásra mégiscsak a saját csoportuk tagjával mennek, s nem szívesen mennek el a másik csapattal úgy, hogy a saját tagjuk kimarad, mert a másik csoportban neki ellenszenves illető akad.. én úgy érzem, ez a legfőbb probléma, de nem az a megoldás, ha gátat vetnek a közös csoport (közösség) bővülésének
    (persze megkell válogatni, hogy kit fogad be a közösség).. amúgy az ilyen "azért nem mert XY ott van" már a shiwo-chanelen is annó erősen befigyelt.. egyedüli megoldás szerintem a tolerancia, az ellentétek félretevése egy rövid időre a csoport érdekében..én se vagyok kimondott puszipajtás már Bexel, de elviseljük egymást mini-talikon és szóba állunk..valszeg ha nagy tali lenne, és jönne Levendula (Sólyom), még őt is elviselném nagyduzzogva, ha a többieknek az a vágya, hogy mindketten jelen legyünk..persze ez megint egy olyan dolog, hogy embere válogatja, van aki könnyebben elviseli azt, akit amúgy elküldene legszívesebben a sunyiba, van aki nem..meg ha el is viseli, valszeg visszafogottabb lesz, mintha az illető nem lenne ott..szóval ördögi kör, nehezebb mint a gravitáció
  • Moszuke
    Ideje lenne megnyomni a "STOP" gombot nem?

Care-O-Meter : Not-Care [.|.........] Care
  • Husosfagyi
    Igen, az újrakezdés lehetne megoldás.
    De mégis, ki adja ezt az új esélyt?
    Ki kapja ezt az új esélyt?
    Kinek van szüksége rá?

Vannak itt jó ötletek, de félek, hogy személyes dolgok miatt egyre kisebb esély van erre.
    Ez túlmutat esetenként a játék keretein kívülre - ez a rész viszont mindenkinek a magánügye, amit, ugye, tiszteletben kellene tartani.
    Ez egy szerepjáték, de nem tartom valószínűnek, hogy azok, akik játékon kívül jobb esetben csak nem állnak szóba egymással, rosszabb esetben egymást gyilkolnák, együtt menjenek hentelni, questekre, stbstb.

Kis részletekben viszont nem látom értelmét megvalósítani.

Sajnos, csak forgácsolódunk, egyre kisebb és kisebb guildekre/csoportokra/klikkekre.
  • Bexter
    A leírt ötlet szép és jó, de megvalósíthatatlan. Klikkesedés van meg személyes ellentétek. Én pl rühellek téged, nem emlékszem miért de tuti megvan rá az okom :) A másik gond az írásoddal h te artad lentebb leirtam már hogy miért.
    Nemhiszem hogy jelenleg ilyen drasztikus megoldást kéne kezdeményezni inkább hagyni had folyanak a dolgok még tovább, idővel kialakul egy új mag.
  • Moszuke
    Jólvan ez kivákta a biztosítékot, most már eza a Care-O-Meter státuszom :

Not-Care [|..........] Care
  • Moszuke
    Na jó ez egy ilyen spontán dolog volt, nem gondoltam komolyan.
  • Bexter
    Figyu, nem is oly régen szidtál itt mindenkit aki PG-ben volt, most meg játszod itt a jófiut meg nyalsz mint atom. Szánalmas és idegesítő.
  • CattiBrie
    Hogy akarsz valaki barátja lenni, ha közben lebuzizod a barátját?

Vagy hetente egyszer bocsássunk meg Neked, bármit teszel?
  • Moszuke
    Naaa ne légy ennyire negatív.