Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Szerintem csak onnan tudod, hogy én megmondom azt Neked. Vagy kéred, hogy mi legyen az és beállítom Neked (a tibiás esetben).
- Ööö. Nem tudom, hogyan de szerintem igen. De nem tudom, hogyan. Gondolom ezt is postafiókja válogatja. Majd rájövünk a mail.tibiahu esetében. 😊
- Eztetét már írtam. 😊
[/spam]™
mit jelent egyébként egy alias egy email cím esetén?
mibõl tudom azt, hogy van egy taj aliasom is?
arról is tudok emailt küldeni?
arra is tudok fogadni? csak mert tegnap este nem futottam vele össze, és eddig sose volt aliasom 😛
Thou art a very pleasant little rabbit.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
\"Nem iszok nem dohányzok!\" \"Túl töltöttem :D\"
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
http://saturn.med.nyu.edu/it/help/email/imap/index.html elég jó
Amugy mentem haza legyetek jok jo hetet es jo majus 1-ezest meg ijesmit 😊
talalkozunk majd vasarnap
Bye-Bye
bár ez egyáltalán nem mond ellent annak, amit írtál, mert így tényleg szép megoldás lenne, ha meg tudnám oldani 😛
egyébként jó így is, tetszik a dolog, legördülõ menübõl választható a webes felületen, hogy melyik email címemrõl küldje el az emailt
amikor néhány éve pop3-ztam még outlook express használóként, akkor az ilyesmi átloginolás nélkül elképzelhetetlennek tûnt (nekem) 😛
amúgy van weboldalaknál valami trükközés, ami "rájön", hogy magyar nyelvü a böngészõd v magyar ip-d van, és magyarul hozza be az oldalt, a többieknek meg lehet default angol...vagy nem ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
felhasználónévnek nem teljes email címet írkáltam be, csak tajpant
pop.gmail.com
pop.tibia.hu
pop.mail.tibia.hu
mail.tibia.hu
...
?
nekem sehogy sem sikerül, mindig ez az üzenet:
"A szerver visszautasította a POP3 hozzáférést a megadott felhasznólónévre és jelszóra."
gmailbõl gmailbe akarom átjátszani, de nem sikerül 😛
Egy ilyet megpróbálhatnál:
# Log in to the control panel at https://www.google.com/a/your_domain.com. Be sure to replace 'your_domain.com' with your actual domain name.
# From the Service settings drop-down menu, click Email.
# In the POP and IMAP Access section, check or uncheck the box next to Disable POP and IMAP access for all users in the domain.
If the box is unchecked, end users will have full control over POP/IMAP access.
* POP and IMAP access will be automatically turned on for new users. New users will no longer need to initially enable POP and IMAP access in the webmail settings.
Note: It may take 15-30 minutes for global IMAP and POP changes to take effect.
As long as the box is unchecked, users will be able to configure POP and IMAP access for a host of clients.
Mondjuk megoldható, hogy ne letölteni tudjam, hanem küldjön másolatot, de a pop3 lenne a szép megoldás 😛 Így olyan, mintha space-szel formáznék egy doksit tabulátor helyett 😛
19:41 Rendszergazda <1>1>: A picsába... feltörték a szerveremet. Most adhatok új nevet a kutyámnak!
\"11:08 You deal 410 damage to a dragon.\" 20:28 You deal 425 damage to a bog raider.
mármint domainhez gmailt rendelni 😊
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
a hosszabbra meg mehet a spam, ha nem is létezik a cím 😛
A domain most 2 évere már elõre ki van fizetve.
[/spam]™