Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Thou art a very pleasant little rabbit.
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
Monitor elött többen néztük és én gépemen csinálta meg a lvl-t screen shot is van rola de IG egyedül volt 😊
http://bexter.hu Szép Fényeket!
sõt, talán Huma is elõbb lépte meg nála :S
a fene emlékszik
vagy jelen voltak mások is?
1. lovag vagy és sokat szoptál érte a kasztod és néha a neted miatt is
2. olyan ez, mint egy szülinap, amit együtt ünnepel az ember azokkal, akik elõre (jó, néha visszafelé 😄) rugdosták
az oké, hogy mostanában nem szokás megünnepelni, és hogy pl. Arcor dupla exp héten lépte meg, és nem akart megállni, hogy idõt veszítsen, de ha jól sejtem, akkor te mostanában lépted meg
ha az anni questre se hívsz, hogy legalább partyba lépve láthassam a fejleményeket free accos területrõl, akkor beadom a válópert 😛
kíváncsi is lettem, hanyadikként, ki hol lépte meg, és kivel a lev 100-at:
1. taj - orctress csoportkép
2. ram - titkos thaisi teremben akarta, de talán roti lett belõle az odaúton, mert béna volt, azért lett össznépi csoportkép utólag
3. firilio - ?
4. (5.?) krog - vamp hell velem (kétszer lépte meg, egyszer meghalt, nem tudom, hogy velem elõször vagy másodszor lépte meg, pont akkor volt elõször ilyen party season)
5. (4.?) huma - ?
6. (7.?) hokuszpok - warlockoknál velem, ha jól rémlik, a szintlépõs képe iszonyat csúnya volt, mert éppen nem szuperált a számítógépe, és a kevesbé fényes helyeket bepöttyözte a kliens
7. (6.?)omnii - polar beares nehezen megközelíthetõ sziget senja és folda között talán, csoportkép lett
8. (?) catti - ?
stb.
kéretik rekonstruálni 😛
erig.net helyett van tibiastats.org, ezt eddig nem tudtam
nemzetiséget itt is be lehet állítani, látszólag minden eriges scriptet átvettek
nyilván soft + manafluid + gyakás ezerrel a fejlõdés lényege, afkolva sokkal lassabban fejlõdik a magic
azért az összehasonlítás kedvéért most már oszd meg velünk a magicedet légyszi
A 200 alattiak között viszont biztos élmezõnybe vagy 😊
morgahar
biztos más pala is van, akinek 31-es a magic levelje, de most ki se tudom deríteni, hogy ki a legnagyobb paladin, mert nincs erig.net, az új site-okat pedig nem ismerem
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
Az csak egy mese!
Még a régiek találták ki....
Nincs is olyan karakter, nem is volt sosem <#vigyor2>#vigyor2>
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
[/spam]™
Tibia tali, itt: http://www.kalandtabor.tuti.hu/
Július 10-11-12
Még semmi részlet nincs.
[/spam]™
[/spam]™
Ha valamit keresek, ugyan már, azt csak sejtem hogy egy karakter pékázott vagy egy komplett guild :]
Tele: karakter keresésnél lehetne olyat, hogy ha nem talál karaktert, akkor keressen a guildek között.
Vagy mondjuk úgy, hogy egy keresés legyen és mindenre keressen. Tehát egyszerre keres karakterre és guildre. És utána úgy írja ki, hogy
"annon"
5 karaktert találtam.
1 guildet találtam.
És utána a lista.
[/spam]™
<ártatlan>ártatlan>
[/spam]™
Na igen, kicsit félreértitek ezt a tutorságot.
Ajánlom az érintettek figyelmébe a tutor guide-ot a tibia.com-on.
A tutor nem gamemaster és nem namereportoló csicska.
A tutor csak egy egységsugarú játékos, aki jól ismeri (vagy jól kéne hogy ismerje) a játék szabályait, képességeit.
/Flame off
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Hat erre most nincs mit mondjak ha lenne kicsitt jobb angol tudasom es lenne is idom(foleg most h vizsgaidszak) el vallalnam szerintem nem olyan nehez munkanak tunik de lehet hogy tevedek 😊
A magyarokat képviselni.
És minket - mondjuk sg-n - tudósítani minden SGA fejleményrõl.
Például, hogy milyen questek vannak/lesznek az SGA szervezésében.
Aztán ha valaki jelentkezne rá, akkor azt megmondani SGAnak, vagy valahogy elérhetõvé tenni.
SGA egy guild.. van .com-on fórum, amiket kéne látogatni/nézegetni/olvasgatni gyakran és azokról is tájékoztatni, ha van valami. Mármint fõleg onnan tájékozódni, ha van valami.
De szoktak lenni gyûlések is, azt hiszem.
[/spam]™
\"Nem iszok nem dohányzok!\" \"Túl töltöttem :D\"
Sennki nem tud egy hétig alvás nélkül megmaradni.
Max ketten tolják a karit, de az is bann 😛
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
mostantól nem csak van/nincs guild-re lehet szûrni, hanem mindegy/legyen/ne legyen/konkrét guild a felhozatal
megváltozott a részletes keresés, mostantól level tartományt is meg lehet adni, valahogy így: 50-70
Kipróbáltam a szint kalkulátort. Ha beírom, hogy 400, akkor kiírja, hogy:
"Ennyi tapasztalattal az aktuális szinted 3, a következõ szinthez 400 xp kell, ebbõl 0 van még hátra."
...és minden szörnynél 0 van.
Javasolnám, ha "0 van még hátra", akkor a következõ szinthez viszonyítson. Hm?
most olyan nyíltan tolhatják, ahogy nem szégyellik 😛
nem érhetnek hozzájuk a gm-ek