Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a többi módosítva.
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Mármint hogy logout legyen. És a maximális stamina 42.
Mondjuk:
A stamina teljes regenerálódásához 11 órát és 22 percret kell kilépve töltened.
Maximális stamina: 42:00
[/spam]™
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
azt hiszem, ez engem minõsít 😄DDDDD (kikérem magamnak, hogy sokat játszottam 😛)
Thou art a very pleasant little rabbit.
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
Akinek esetleg ork tress quest kell az csak oda is eljöhet velük, mivel ugye oda is megyünk.
\"Nem iszok nem dohányzok!\" \"Túl töltöttem :D\"
címzés:
Matias con Toth
Yalahar
tágy:
Banuta quest
Blocker Matias con Toth
Sorc Arcor Dael
a questekre kevés magyar jelentkezett, plusz voltak félreértések is a questelés közben, ami negatív kritikát váltott ki a quest-szervezés irányában
a következményeket meg itt láthattátok
Arcor ne legyetek már bocsánat a kifezeésért "hülye sértett picsák". Tényleg foglalmam sincs mi a konfliktus alapja mirõl szól,de ez a megsértõdisdi.... mi értelme ennek....
Valaki magyarázza már el mi történt pls.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
18:30 Pal'ek Ziomalek <131>131>: i have to make 100k/day
18:30 Pal'ek Ziomalek <131>131>: and dont sitting 10k/h all day
18:30 Pal'ek Ziomalek <131>131>: near computer
18:30 Pal'ek Ziomalek <131>131>: u know now? 😄
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
Mióta lettetek ilyen szorosba?
És én nem vagyok a barátod? 😞
Vagy most nekem is ki kéne lépnem, mert úgy értem, hogy Arcor meg Mati meg Tygep a barátaim? :S
Igaz, nem igazán játszom újabban. Le vagyok maradva. Nemkicsit. 😊
Nekem Mati visszajövése is mint a semmibõl történt. 😊 De lehet, hogy már vissza van térve vagy négy hónapja. .)
Üdv
Lemaradottak táborának képviselete 😊
De úgy látom, mégsem vagyok egyedül.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
a guildból való kilépés nem változtat semmit,...jóformán én annó azért léptem vissza pg-be, mert nem nagyon volt chanel, a többség a pg-chanelt használta, én meg ritkán voltam annyit, hogy megérje megnyitni..bár ez már akkor is jelen kezdett lenni, mikor még nyitogattam chanelt, s bevallom, eléggé rosszul esett nekem is annó a dolog, hogy hiába nyitottam egy közös beszélgetõhelyet, sokan inkább az akkor még szûkebb körü PG-chanelre irogattak inkább..persze a kérdésre, hogy miért is, jöttek a kifogások.. "teli van az újoncok spammjeivel" - jah, a régi gémerek is szoktak néha szpemmelni, az nem zavaró ? meg azért van a chanel, hogy dumáljanak rajta az emberek -.- "xy miatt nem nyitom meg" - ott az ignore, vagy 1szerüen elviseled az illetõt..én sem kedvelem Bextert IR-dolgok miatt<#mf2>#mf2>, még is erõt veszek magamon és szóba állok vele chanelen vagy közös pizzázáskor... "megvan nyitva a pg-chati, meg sok másik privi"...guild-chati helyett simán lehetne használni a privát-chaneleket, ha minden guildtag hajlandó lenne megnyitni..akkor még be se záródna (jó példa volt rá, mikor Catti említette, hogy reggel belépett és még volt chanel), de ha be is záródik, bármely prémis pár perc alatt tudna nyitni egyet...nekem annó ez volt a próbálkozásom a csapat-összetartásra, mûködött amennyire mûködött..
esetleg még megemlítem, hogy számomra mit jelent egy guild..egy guild nem más, mint egy összekötõ kapocs, annak a szimboluma, hogy van bennünk valami közös..PG esetében ez azt jelképezte a számomra, hogy az elsõ, magyar klán..FoD esetében a "kitaszítottak" volt eleinte, majd a PG kistestvérét, végül az aktív FoD-osok 90%-a visszament a PG-be...de voltam hónapokat guild nélküli is.. s függetlenül attól, hogy mely guildban voltam, vagy guild nélküli, akikkel jól megértem magam, azokkal megoldottam a kommunikációt...ha kellett quest, összetudtam hozzá szedni embereket...szóval a guild nem azért van az én szememben, hogy "nah, itt könnyebben tudok questre embereket találni"...engem marhára nem zavar, ha nincsenek guild-hentek, guild-questek..questre is, hentre is olyanokkal szeretek menni, akiket ismerek, akikben megbízom..ha nagyon jól akarom magam érezni, akkor olyanokkal, akiket kivétel nélkül kedvelek..egyszerüen nem lehet elvárni, hogy ahol sok ember van, ott ne legyenek klikkesedések, csoportosulások, akik összehaverkodnak, és együtt csinálnak dolgokat, de nem lehet elvárni, hogy mindenki kedveljen mindenkit, és mindenki aktívan részt akarjon venni mindenben...az ilyen jól mûködõ haveri csoportosulások jönnek maguktól, és marhára nem kell ahhoz egy guildban lenni, vagy hogy csak azok legyenek a guildban, akik haverok..persze pont én jártatom a pofámat, aki vagy egy évet húzott le egy másik guildban, de tán pont ez a tapasztalat az, ami miatt jobban átláthatom a dolgokat, vagy kicsit átérezzem, hogy miért akartok lelépni..megértem, én is hagytam el sértõdöttségemben a pg-t, mert nem értettem egyet bizonyos emberkékkel, de így visszatekintve nem értem el vele semmit..semmin nem változtat, ha "kívülálló" vagyok vagy ha guild-tag..és ha már a kettõ között nincs különbség, akkor inkább leszek guild-tag, ezzel jelképezve, hogy egy közösség tagja vagyok..a magyar közösség tagja
Nem értem, hogy miért kell kilépni azért, mert van pár barom, akinek semmi nem jó sehogy?
Nem nektek kéne megfutamodni, hanem elküldeni a p*ba azt, akivel a probkémátok van.
\'Eccer élünk....
Nagyon sajnálom én is, hogy így alakult.
Ha indokolnom kell távozásom, akkor apró szösszenetem az indok.
Arcor 8 éve a barátom. 2003 ba együtt kezdtük a Tibiát, még akkor suliból.
Nem fogom most cserben hagyni ha eddig nem tettem.
Emellett nekem is volt gondom, hogy próbáltunk tenni hárman a guildért.
Lehet, hogy volt bénázásunk, sõt biztos, de azt tanultam a családomtól, hogy csak az nem hibázik aki nem csinál semmit. Sajnos úgy érzem mindig kaptunk leszólást és nem építõ jellegû volt.
Megkérdõjelezték miért vittünk el külföldit miért nem csak magyarok mentek. Mert akkor 6 an mentünk volna és nem tudtuk volna megcsinálni.
Cipit nem akartuk kihagyni semmibõl, de sajnos így alakult, de felajánlottuk elvisszük máskor. Vagy ha nem tudjuk össze hozni akkor kifizetem neki a Hell Patrolos questre a belépõt, hogy eltudjon meni és neki is meglegyen.
Sajnos nekem is volt személyes jellegû gondom. ezt félre raktam, és elvittem az illetõt is questre és nem mondtam, hogy nem megyek.
Sõt ignor listába se tettem. Pedig lett volna ok rá.
Megpróbálunk szépen csendben elbúcsúzni tõletek.
Nem szeretnék haragot. Köszönöm az idõt amit a pgben tölthetem.
Továbbra is szervezünk questeket. Majd csinálok hozzá egy web lapot ahol lehet jelentkezgetni.
Mindenkinek nagyon jó játékot kívánok, és sok jó lootot.
na mind1, szomorú, hogy így alakult
Thou art a very pleasant little rabbit.