Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.
Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.
spenótot reggeliztél? 😊
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
12:28 You advanced to magic level 61.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Thou art a very pleasant little rabbit.
natural soil:
Can be used to pass the energy wall or fire wall, in Magician Quarter, to get into the Warlock area and Infernalist area.
most helyeselj vazze, mert több tippem nincs 😛
Bár lehet valami kiegészítõ része..
[/spam]™
És ha jól tudom, játékosonként 20 enchanted kasztonként megadott típusú drágakõ kell ahhoz, hogy belépj arra a területre, ahol az elemental soilokat vadászhatod.
Nem olcsó beugró 😊
Én láttam arról vidit.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
a stamina kalkulátor mostantól részleges idõket is mutat, ha 41:00 alattit adsz be neki
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
elemental spheres quest vagy vmi ilyesmi 😛
asszem kemény, Serby anno meghalt, de belõle kinézem, hogy csak nem értette, mit mondanak neki angolul, és hülyeséget csinált 😛
egyszer olvastam a leírását, vmi elementalokat kell ölni, hátha dobnak vmi sajátos itemet, de iszonyat drága kigyakni, és nehéz is talán, mert csupa szir-szar immunis lényt kell gyalulni érte, aztán egyedül és csapatban is le kell gyakni vmi kemény elemental overlordot, nagyon world of warcraft feeling ^^
http://kephost.com/images/835_dfg.jpg" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />
erre mi van?
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
http://matias.vizirajder.hu/tibia/ung.jpg" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />
lvl 101 meglépése, pótolva a lvl 100 kép hiányt.
a cucok amik rajtam voltak:

\"Nem iszok nem dohányzok!\" \"Túl töltöttem :D\"
Ott mindig meg tudod nézni az aktuális infót.
Csak mert megint csak megnyomtam, hogy tovább..
Az a napi 2 infó jól esne sg-n vagy tibiahu-n. :]
[/spam]™
Felelõsségeet vállalok érte, ha gondotok van,keressetek.
legalábbis az én szememnek még olyan egzotikusnak tûnik a kép, csak egyszer úszkáltam, nem is emlékeztem, hogy voltak ilyen labdák + úszósapkás outfit 😄
sok ember volt online de mindenki leszarta hogy egy fél órája kiabálok nekik pg-n hogy szintet lépek igy felhúztam magam és az elsõ lényen ami elém lépett megléptem
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
2008.03.25 14:58
dwarv guard, Kazordoon
enchanted spear, szélcsend
Tele, Catti-bia, Saiax voltak online.
14:58 Husosfagyi<99>99>: inc Fagyi
Jó lenne ha az úszósapka színe függne az outfit színétõl, meg kitalálhatnának valamit arra is hogy ne labda legyen a kapu 😛
De ezektõl függetlenül teljesen élvezhetõ volt a játék, két 20 perces félidõt lenyomtunk és tök szórakoztató volt 😊
acolyte of the cult, Svargrond
royal spear, enyhe délnyugati szél, 26 fok
Helyszínkép:
Felszerelés, map...
Egyéb kérdés? 😊
// Mi volt rajtam? 😛
[/spam]™
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Nagyon jó hangulatú találkozó volt, mely a piros csapat gyõzelmével végzõdött. Ebben nagy szerepe volt Andrisnak, aki eszméletlen profi módon kezelte a labdát 😊
Köszönöm minden résztvevõnek a játékot.
Remélem lesz még sok hasonló! 😊
\"11:08 You deal 410 damage to a dragon.\" 20:28 You deal 425 damage to a bog raider.