124119
-
#109496 Tehát, ha van egy házam (Catti nevén), ott tárolom az összes cuccom, akkor simán utazhatok a világok között (Catti-bia-val)? -
#109495 Character Tutor does not exist. -
#109494 deszar :D -
#109493 tök vicces, ahogy mindenkin át lehet menni :)
egyszerre egy GM és egy Cip dolgozó mellett :)
így néznek ki az új depo kockák mindenütt, ahol eddig jártam
animáltak, csak ez itt nem látszik :P
az új szigeten, ahol a világok közt lehet átvinni a karikat, nincs semmi érdekes - kis sziget, egy depoval meg egy bank/postával
helyileg itt van:
felette rook, jobbra le fibula, alatta meluna (?)
szigeten átvivős npc:
18:31 ~~~ [36]: hi
18:31 Sharon: Welcome to Travora, ~~~! I suppose you're here for the character world transfer.
18:31 ~~~ [36]: character world transfer
18:31 Sharon: Character world transfer means that you will leave this world and move to a new one to live there. If you need detailed information just ask me. I can also check if you're ready and teleport you up to the departure platform.
18:31 ~~~ [36]: information
18:31 Sharon: I can tell you about the requirements for a transfer, about what happens to your skills, quests, money and items, and I can also check if you fulfil the requirements.
18:32 ~~~ [36]: check
18:32 Sharon: You meet all in-game requirements for a character world transfer. Have you also signed up and paid on the Tibia website?
18:32 ~~~ [36]: yes
18:32 Sharon: You will take 11 items with you - those that you carry with you and those in the depot here on Travora. There are still 138 items in your other depots that will be deleted. Is that okay?
18:32 ~~~ [36]: deleted
18:32 Sharon: Yes, deleted as in gone forever. Do you want me to check for the number of items in a certain depot?
18:32 Sharon: Which depot would you like me to check? Ab'Dendriel, Ankrahmun, Carlin, Darashia, Edron, Kazordoon, Liberty Bay, Port Hope, Svargrond, Thais, Venore or Yalahar?
18:32 ~~~ [36]: kazordoon
18:32 Sharon: You have 1 objects in that depot including the standard black depot box, so 0 personal items.
18:32 ~~~ [36]: check
18:32 Sharon: You meet all in-game requirements for a character world transfer. Have you also signed up and paid on the Tibia website?
18:32 Sharon: You will take 11 items with you - those that you carry with you and those in the depot here on Travora. There are still 138 items in your other depots that will be deleted. Is that okay?
18:32 Sharon: I can now teleport you to the departure platform. If you log out there, your character will be transferred to the chosen world on the next server save. DO YOU REALLY WANT TO LEAVE THIS WORLD?
18:32 Sharon: Just log out on this platform and you will be transferred to your new world on the next server save. I wish you a new and happy life!
akartok még valamit? -
Noodlee #109492 Cattit megelőzve:
Character feletti does not exist. -
#109491 tutor és felettinek van tesztszerver -
#109490 javítva -
#109489 lengyel
frajerze - balfék
twoich - tied
wiem - tudom
tutaj - itt
tobie - neked
wylecz nogi - lábakat gyógyít
za - is
ja jebie - én baszik
co zrobisz - az, amit tenni fogsz
kurwy - kurvák
kutasa - kakas
hátöö..
Forrás default channel. Segítő: webforditas -
#109488 mivel nem csak 2 ujjal pötyögök csigalassúsággal (hanem úgy 6-8-cal, 10 ujjas gyorsgépelést sajna nem tok..még :), ezért 1-1 mellényomás vagy betűkihagyás könnyen befigyelhet -
Kicsi Tibi #109487 Értem. -
Szdrag #109486 hi mindenkinek :DD -
#109485 Sokkal könnyebb, mert ha manuálisan van javítva, akkor lehet gépként javítani és nem kell még azon is agyalni, hogy és akkor ebben a részben, most mi a hiba és hogyan helyes, és csak ez a hiba, és mivan? :) -
#109484 Helytelen.
Nem ízt írod, hogy hiba, hanem úgy jó, hogy hiba + hogyan helyes.
Avagy csere(mit, mire)
Így:
Hiba!
hibás rész:
"Túl zsúfolt a hely, előbb el kell modulnod"
helyesen:
"Túl zsúfolt a hely, előbb el kell mozdulnod"
-
Kicsi Tibi #109483 „Túl zsúfolt a hely, előbb el kell modulnod”. Ezt a hibát találtam, az opcionális pvp rakás megszorítások végén. -
#109482 jah, úgy 1,5 - 2 óra alatt meg is voltam vele :)
mondjuk bennem is felmerült 1-2 kérdés, még nem néztem utána fórumon, hogy feltette-e más is..
"Furthermore, all characters on position 2 or lower in a stack will not be able to attack players, cast area runes or spells, loot monsters or heal others any more."
valyon monstára is vonatkozik ? mert ha monstát tud lőni, akkor lehet 1-2 lénynél érdemes lehet ráállni a blokkerre...főleg azoknál, amik nem sebeznek nagyot területre, de nagy fizikális pofont adnak...bár az is lehet, hogy lénynek mindegy, hogy ki hol van a rakásban és bárkit tud támadni, és akkor meg tökmind1
mondjuk pvp-nél nem írja, hogy healelni nem tud, szóval ott lehet érdemes ráállnia a blokkerre a druidnak és onnan gyógyítani, mert akkor a palák és nájtok nem tudják támadni..illetve ha harcban állnak, akkor eltudják-e lökdösni egymást, s ha igen, lelökik-e a felsőt az alatta állóról.. nem mintha lényeges lenne opciós pvp-n, csak úgy felmerült bennem a kérdés.. -
#109481 ghost feeling.. :o -
#109480 javítva. -
#109479 olvasd tovább - ha jól értelmezem, simán átsétálnak rajtad
-
#109478 Javaslatom ezen bekezdés magyarosítására:
Alap esetben a játékost másik játékos nem támadhatja meg. Nem is ölheti meg és még csak nem is sebezheti meg. A PvP-s harc csak háborúrendszeren belül történhet, de csak akkor, ha mindkét fél beleegyezett. Ezt a világtípust azoknak ajánljuk, akik még nem tudták eldönteni, hogy melyiket válasszák, de szeretnének biztonságban játszani, és csak olyanokkal megküzdeni, akik beleegyeztek a dologba.
Esetleg az utolsó mondatot még kettészedni, de ebben nem vagyok biztos.
Illetve az "Opcionális PvP :" címben van egy plusz szóköz.
Most ennyi. -
#109477 Világtípusok áthangolása és a háborúrendszer
http://hu.tibia.hu/news/153/vilagtipusok_athangolasa_es_a_haborurendszer
Opcionális PvP:
A játékost alap esetben más játékos nem lehet támadhatja, sebezheti vagy ölheti meg. A PvP-s harc alapvetően csak a háborúrendszeren belül történhet, de csak ha mindkét fél beleegyezett. Ezt a világtípust azoknak ajánljuk, kik nem biztosak abban, hogy mely típust válasszák, de szeretnének biztonságban játszani, s csak olyanokkal megküzdeni, akik beleegyeztek a dologba.
És akkor mindjárt fel is vetek egy kérdést:
Ha van egy csapat, akiket látom, hogy háborúznak, akkor ha az egyik guilden látom, hogy jé ők az általam nem kedvelt botter guild tagjai, akkor odamegyek és blokkolom a csapatot..
Vagy olvassam tovább a cikket és minden kiderül? :) -
#109476 Biztos érdekelte a rendszer. :) -
#109475 királyságos!
http://hu.tibia.hu/news/153/vilagtipusok_athangolasa_es_a_haborurendszer
és riszpekt, mert nem a legrövidebbnek álltál neki :) -
#109474 Köszönjük szépen! -
#109473 tessék
majd azért nézd át és javítsd ha kell -
olattila #109472 egyszeruen azt kerdeztem h nemet-e angel? enyi :P -
#109471 Ja. És még most sem értem. :D -
olattila #109470 ez mind szep es jo de nem ezt kerdeztem h az nemet orszagi az a Darkwing? :P de mar meg van tul lasu vagy :P -
#109469 Igen, a haverom, akivel találkoztam a nyáron és jön januárban. És Angel Darkwing-nek hívják. -
#109468 http://hu.tibia.hu/news/144/create_a_message_of_the_day
ezzel félg kész vagyok cask egy hétig nem volt netem se időm :S -
#109467 http://hu.tibia.hu/news/153/world_type_realignment_and_war_system < ennek nekiállok, oszt meglássuk, hogy haladok majd vele.. -
olattila #109466 a nemet orszagi? :P -
Szdrag #109465 én nem ismerem dfjhfsliuhbkbgkdgkdsngél -
#109464 Ööö.. aki ismeri Angelt és van kedve, iwiw-en felveheti ismerősnek. :) -
Szdrag #109463 halisztok :D
a tibián save van :( -
#109462 három hír még mindig fordítót keres
http://hu.tibia.hu/news/135/official_resellers
http://hu.tibia.hu/news/144/create_a_message_of_the_day
http://hu.tibia.hu/news/153/world_type_realignment_and_war_system -
Moszuke #109461 :D -
olattila #109460 1001-szer probalt meg mar kirabolni :D meg nem sikerult neki :P -
#109459 Nem értem, min akadtál fenn :) -
#109458 Oké.. ezt vártam. :) -
#109457 Öt. És?