124119
-
-
#109535 Ez a potion nyelős dolog agy bazi nagy segítség. Végre valami, amivel könnyítik a játékot. Ha lovag vagy és van potid, egy kör alatt legalább háromszor gyógyítod magad. A szpellkaszer vagy egy körben fullra iszod a manádat. Olyan lény csak a saját hibádból ölhet meg ezentúl, amelyik amúgy nem üt nagyobbat a meglévő - mondjuk maximum - HPd-nál. Ahogy lenyomtam a F8-at, már bennem is volt a lötty. És ha háromszor egymás után nyomtam le, akkor annyi volt bennem egy negyed kör alatt. Nem is tudom, hogyan csináltam ezt a három demon blokkolást, mert nem láttam, csak az életemet figyeltem. Nem tudom, hogyan álltak, de simán elképzelhető, hogy ketten a háromból nem átlósan álltak velem. Mondjuk szerintem szerencsém is volt. Fagyi azt mondta, hogy egy démontól egy körben kaphatok 1200-as maflást. A max HP-m 1605, akkor mi az esélye... :)
Úgyhogy ismétlem, könnyül a játék!
Megjegyzés: gyógyítás instant varázslattal ezentúl is csak egy (vagy kettő) lehet egy körben, az nem úgy hajtódik végre, ahogy nyomogatod. -
#109534 Amikor mentünk le Fagyival a hff-khöz, rohant velünk két másik csóka. Kérdezte az egyik, hogy hova futunk, mire a másik csóka meg Fagyi mondta, hogy hff. Amikor a vamp shieldes reward teremben voltunk, akkor indult befelé az egyik a hff-k közé.. Túlélte, így indultunk mi is. És szerintem ők is ezen a nem TPs ösvényen indultak el. Ezért is volt, hogy a lépcsőnél egy darab hff nem volt, ellenben úgy lúroltuk őket a másik lépcső közeléből, egyszerre néha hármat is. Na igen, ekkor be voltam tojva. :) Később meg láttam hullát is. Oda felé azért nem, mert a tüzek takarták, de amikor indultam vissza, akkor már nem és láttam megfeküdni az egyiket (aki akkor jött le, amikor mi). Arra gondoltam, hogy arra gondolt, hogy lefutja az inq questet. -
#109533 Ja, egyszer berespelt egy gargoyle, de azt hiszem a körülményekhez képest lényegtelen figura. :) -
#109532 -
#109531 Emlékszem erre a pillanatra..
Ekkor volt bennem az az érzés, hogy na most tuti én jövök és nem lesz olyan, hogy esetleg átáll rólam..
Most kergetőzés lesz, keményen. :D
Elkezdtem rohanni körbe-körbe.. egyszer csak iszonyatosan felnevettem.
Aszongya Fagyi.. tehát az inq quest nem az a kétszemélyes quest. :D
Kiemelem, hogy annyi könnyítés van a játékban, hogy amikor elkezded nyomkodni a potion ivását, akkor az azonnal hat, nincsenek körök. Így azért könnyű volt gyógyulnom a spirit potionnal.. bár nyomtam én ott mindent. :D És szerencsére nem az utani hurt.. hm, bár az sem lett volna rossz. :D
Amúgy a jugger körülbelül olyan gyors mint a behemót. Ha nem hastel, akkor egész jól el lehet lenni vele (lvl 150en, boh és haste nélkül), de ha nyom egy haste-t, és csak egyet lépsz odébb, akkor megkapod a 'most sárgában vagy' érzést.
Állok a döglött juggernaut felett, mire Fagyi megszólal, hogy jöjjek ki. Én már indultam volna tovább, hátha találkozom egybe-négy juggerrel, ami a biztos halált jelentette volna és azonnali teleportálást valamelyik békés templomba. Az előttünk lévő szint tele van hellfire fighterekkel és massive fire elementalokkal. Hát akkor elindultam vissza. És elkezdtem ölni őket, egyesével. Jól megfogyatkozott potion-készletem volt már akkorra. Már hármat kinyírtam, miután kettő jött egyszerre. Mivel a jugger elől jól menekültem lefelé, így gondoltam, hogy akkor a fire lények elől majd jól meghúzódom fent a jugger szintjén.
Na, akkor dragon necklace (fire ellen), time ring (egy kis haste), boh aztán futás kifelé. Útközben volt a képernyőn egyszerre öt lény, melyekből biztos, hogy legalább három hff. Azt tudom, hogy leginkább akkor nyomtam a gyógyit, amikor full zöld voltam. :D Jé, már itt is van a lejárat (no meg egy hulla).. és bent voltam az inq quest gyülekező arénájában.
A vamp shield questhez kivezető részen egy darab hff nem volt. Éppen előttem ment ki egy csóka.
Amúgy megváltoztatták ide a hff-k közé való beesést, nincsenek lvl ajtók, egyszerre három irányból három karakter nekieshet a TP-nek. -
Husosfagyi #109530 Kicsit ledőltem, megfájdult a hasam.
-
silbor #109529 ott balra Fagyi pihent le egy kicsit? -
Készült egy kép is, hogy hol volt ez pontosan. -
#109527 Inq questnél..
Gondoltuk Fagyival végigszaladunk.. a HFF-ken átverekedtük magunkat, majd a felső szinten mentünk.. indultunk tovább. Erre egy jugger.. ok futi.. először azért jó sokat karcoltuk együtt Fagyival.. aztán Fagyi lefeküdt.. Maradtam egyedül. De szerencsém volt, mert nem jött mellé semmi, meg néha - bár először véletlen - leesem a lépcsőn, először azt hittem lesz vagy 3 hff, de nem volt lent senki. És így néha volt időm gyógyizni, bár annyira nem lett volna szükségem rá. De amíg nem jön lent a nép, addig miért ne. Már nagyon sok kört róttam a 2x2-es lépcsőnél, amikor nagyon meguntam és megálltam, így a maradék 20 kört blokkolva ütöttem/lőttem/karmoltam/haraptam. Köeülbelül minden kör egy gyógyítás volt meg egy spirit lötty ivás. És meglett. Jó, ha jön mellé a barátja, akkor kinyúlok. Talán akkor is ha lent HFF felhők kerekednek. De a resp nagyon gyenge TS-en. :)
Most blokkoltam állva 3 demont. De Fagyi is lőtte őket. Tulajdonképpen ez a minimum, hiszen ez annira is kéne. -
taj #109526 gratula!
hogyan lehet juggert szólózni?
tudod futtatni?
nem respel közben rád minden szar? -
#109525 ja, szolo :P -
#109524 -
#109523 20:35 You see a dead juggernaut (Vol:10). -
#109522 20:35 Loot of a juggernaut: demonic essence, 74 gold coins
:DDDDDDDDDDDDDD
-
#109521 ahogy Catti mondja: kis lófasz sziget ez, kizárólag az átvitelre kitalálva. ja: és pz az egész -
#109520 guildnek közös bankszámla -
#109519 ha van házad, nem tudod elkezdeni tibia.com-on az átvitelt
igen - csak ami nálad van, meg a travorai depoban, fix 1k limittel -
#109518 Hát ahogy ezt a mini mapot elnézem, ennek semmije nincs.
Szerintem ez a sziget csak a world utazásra van, csak azért van ott egy NPC és csókolom.
// Ott még nem voltam. -
#109517 még 1 kérdés..Travorának nincs saját egyedi bp-je ? vagy ott nem is lehet kapni ilyesmit ? -
#109516 Ja, ezt mondom. :) -
#109515 Tele..a hírben amit fordítottam van egy ilyen mondtad:
"In the future, we are going to further expand the war system by adding more features like a duel mode, war highscores and guild accounts."
mi a manó az a guild account vagy mire lesz jó ?!? -
Noodlee #109514 Csinálasz egy karaktert, 1 óra alatt felhúzod mainre, majd átcuccolsz, és mehet a delete :) Sima ügy. -
#109513 Ezt az átmenést próbáltuk egy arccal.. tök jó volt.
Egy negyed másodpercre van azaz érzés, amikor egy házba például nem tudsz bemenni, de utána simán egymásra/egymás alá lehet lépni. :) -
#109512 másik kari nevén maradhat, azon a karién nem maradhat, amellik átmegy másik szerverre -
#109511 gondolom ilyennel jelölik azokat a mezőket, ahol csak 1 kari állhat, és nem lehet egymásba menni..
amúgy tök jó, most már belehet majd menni a depokba, hiába állja el az utat a sok noob polák :) -
#109510 Mert nincs elég kedves ismerősöm/másik karakterem, aki átvenné a cuccom? :)
Ház miért ne maradhatna másik karakter nevén? -
#109509 a házad elveszik, nem ? elvileg ami nálad van meg ami Travora depojában van, csak azt tod átvinni másik szerverre -
Noodlee #109508 Asszem ezeket a köveket már láttam valahol. :P -
új depo lépőkövek :)
-
#109506 csak simán átíródik majd a szerver. -
#109505 Ja, mármint minden deponál ilyen lesz a kocka.. nem csak az új deponál.. a régiek változnak. // hátha nem csak én értettem félre :D -
#109504 19:24 Craban [333]: sorry, I'll have to do another try
19:27 Craban [333]: Unfortunately, starting guildwars and doing character transfers has not worked now because the testsystem was not fully configured correctly. We will have to do another reboot right now. Hope that it will work then.
19:28 Craban [333]: If you want to prepare a few more guilds for wars, do that now quickly
19:28 GM Tentacle [2]: Do we have to restart world transfers on the website?
-
#109503 De ez most akkor csak a világok közt átmenős sziget? Nem is új gyakóhelyek? :S
És mi lesz a tibia.hu-val?
Lesz egy Karakterke a secura meg a guardia szerveren is?
Vagy csak simán átíródik a szerver? -
#109502 aztán a normálisa megy el a sok botter miatt ide meg sok botter költözik mert ez itt jo hely :D -
Noodlee #109501 Taj biztos emlékszik még arra a videóra, ahol Edron depoban cserkésztek be egy high lvl karit. Szép lassan gyültek köré, észrevétlenül, majd egy másodperc alatt már gyakta is mindenki, gyönyörűen összehangolva. :P -
#109500 Remélem az összes botter felhúzott polák most eltakarodik Securáról..
Ja, és nem engedünk be senkit! :D
Na jó, magyarokat. De csak normálist! -
Noodlee #109499 A túl nagy trancsírozásért bünti jár. Amúgy meg a komolyabb pvp szervereken akár több guild is szokta egyszerre abálni egymást. Hiába lvl 200-as karakterek, lenyomnák őket, mint a xart, pláne, hogy ott mindenki vérében van a pvp. -
#109498 Csúnya-durva PvP-re is lehet menni?
Infernán mindjárt benne lennék a top 10-ben (level).
Distben ofkorz az első.
És ha mondjuk 10 aktív játékos azt mondja, menjünk infernára, mondjuk securáról, olyan jól megtermett lvl 200 körüliek..
És ott még xp-t is kapnak az ölésért.
Az ok, hogy (nekem például) cseppnyi tapasztalatom nincs a PvP-s világokról.. de ha valakinek van, ha team, ha lvl 200asok, akkor igazán leteremtik az egész szervert. -
#109497 igen, félévente egyszer, ha Catti-biával kilépsz előtte a guildből