Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cipi nyomdokaiba leptem 😊
Arcor, Saiax, Tygep és én.
\"Nem iszok nem dohányzok!\" \"Túl töltöttem :D\"
Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.
http://www.tibianews.net/picday/001540.JPG
izé <#fejvakaras>#fejvakaras>
[/spam]™
Thou art a very pleasant little rabbit.
Soha nem nooboztam a noobokat 😛
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
minden gyakás közben izgulna az ember, hogy ne rontsa el, most meg mindig megment a hotkey, szinte lehetetlen meghalni, nem kell gondolkoznod rajta, hogy ellõhetsz-e még egy támadó spellt, vagy már nincs elég hp-d, és elõbb gyógyítani kell 😛
egy dl-lel a párharc azelõtt emiatt mindig izgi volt, rúna lövés után mindig várta az ember a kombót és a halált 😛
questekrõl nem volt info sehol, mert tilos volt a spoiling, és egy questre csak olyat vittek el, aki nem szivatta a többi játékost, most meg gyakorlatilag bárki szólózza a questeket a poi, anni, inq, elemental spheres kivételével
manapság az utolsó suttyó polák is lev 300 lehet, és semmilyen ügyességet nem igényel a fejlõdés :S persze az jó volt, hogy gyakhattunk lovagként kis armorú nagy lényeket, de pont emiatt fel tudott nõni egy nagyon szemét generáció, az ilyen Jak Impossible, Stronek, Momz stb. nevekkel fémjelzett brigád, akik nem jutottak volna túl a lev 50-en egyébként
szóval volt a régi rendszernek is elõnye, bár ott is volt sok idegesítõ dolog
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Ez milyen igaz. 😊
[/spam]™
A támogatók neve megjelenik az oldalon? 😄
Szarul állsz?
[/spam]™
mindenhol féltünk, nem voltak spoiler honlapok, mindenrõl csak legendák keringtek, az ember még saját tapasztalatból tanulta meg, mekkorát üt max egy lény, ha valaki rosszul látta a számot, vagy lódított, akkor úgy ment át a köztudatba, hogy "omg, a gs 500-at ütött Teiren", bárhova mentünk gyakni, az mindig új felfedezés volt, és nehéz is volt a játék 😛 ma meg lenyomva tartjuk a fluid ivást, és közben támadhatunk egy másik gombbal 😛 pedig milyen nehéz volt egérrel inni a fluidokat, és közben csinálni valamit! akkor nem fordult elõ, hogy elálmosodott az ember dl-ezés közben 😛 közben a hmm lövés ritmusára is figyelni kellett, mert a kard nem volt elég...jó is volt az! 😛
Son-Ice
Port Hope
Lootja 1%-ával hozzájárulhat az xStat fejlesztéséhez.
Pénzadományt sem utasítok vissza.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Én is kérdezgettem emberkéket, de (eddig) senki nem adott választ.
[/spam]™
Lasko Palla was banished!
Banished until deletion because of account trading or sharing.
Lasko Palla was discovered banished by the database on May 17th, 2009.
[/spam]™
én is figyelek😊
(bár nekem ugy rémlik hogy csak felajánlani tudtuk mert nem fogadta el de a fene se emléxik már ilyen távlatokbol😊)
amugy Tajtól sose sajnáltam a lootot😊
ill az adakozást és ezért is sajnálom hogy már nem aktív😞
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
:*
[/spam]™
Zak, Ram és jómagam ott remegtünk, hogy bele merjünk-e lépni a teleportba 😄 hármunk közül egyedül Zaknek volt aolja 😄
ááá, de gáz volt az a paradox tower quest 😛
még nem volt tibiawiki, és mi szoptunk Darellal, utánunk meg mindenki kaszált 😛 emlékszem, hogy Darel a kukába akarta dobni a béna fabotot, amit a quest adott 😄 aztán valaki megvette talán 3k-ért tõle...mi meg nem értettük, miért nem kapott egyikünk sem aolt a questbõl, amikor mindenki úgy tudta, hogy azt ad a quest, csak a cipsoft lecserélte a lootokat és a ládák elõtti mezõkkel is variáltak, ráadásul mindketten 3 mezõre léptünk rá 😄 aztán Arcor letolta a következõ körben, és tõle kaptam talonokat, amiért segítettem 😛 mennyit szívtunk, mire letoltuk azt a questet...följutni a torony tetejébe, lev 30-lev 40-es kariként boh nélkül végiggyalogolni 3-szor a hellgate-es utat...iszonyat idõ volt, mire mindent kitapasztaltunk, és hogy féltünk hellgate-en! ha belegondolok, hogy a hellgate kulcs magában 5k volt, hát nem nagyon érte meg nekünk letolni azt a questet 😄 persze jól jött a dolog, mert az ember megismert közben néhány helyet, és a druiddal már nem szúrtam el késõbb, amikor Piloyddal lenyomtuk...
tényleg, tud valaki valamit Luciról?
Má megint legyakattad magad? :/
ha van idõd, aktualizálhatnád a fejlécet: tibia.hu és az erig.net részekre gondolok elsõsorban
18:14 Deranged Pacifist <23>23>: 18:13 Pydar: Although you have a phoenix egg with you, the phoenix doesn't smile on you since you didn't earn it by yourself. Thus, the blessing is still 2000 gold. Is that alright?
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
változott a statement report és a board report reference 3 napja.
olvassátok el mielõtt reportoltok!
Üdv,
F.
11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
kutyaharapást szõrével?
11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD