Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cipi nyomdokaiba leptem 😊

Matias con Toth
Elvileg mi leszünk a második csapat.

Arcor, Saiax, Tygep és én.

\"Nem iszok nem dohányzok!\" \"Túl töltöttem :D\"

Muhaha 😄

Lol😄

Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.

CattiBrie
Öööö..

http://www.tibianews.net/picday/001540.JPG

izé <#fejvakaras>

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Lootbag 😄

[/spam]&#8482;

jah, amikor egy zerkkel/cyccel is simán lehetett pk-zni, azokat az idõket visszasírja Zak 😛

Thou art a very pleasant little rabbit.

szólunk Krognak és Ramnak, felhúzzuk a 2. karikat és mi leszünk a második csapat is 😛

<#idiota>

Soha nem nooboztam a noobokat 😛

Badogember
Emléyem mikor zak egyszer vitte a bandát és mondta noobok az ott egy berzerk, (tartott egy kis idegen vezetést)

-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.

Badogember
Én azon csodálkozom még nem ment le a második anhi quest😛P vagy csak nem tudok róla😛

-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.

Matias con Toth
osztom a véleményed a régi dolgokról

\"Nem iszok nem dohányzok!\" \"Túl töltöttem :D\"

CattiBrie
Na azért a noob desert questet sem fogja soha senki leszólózni. .)

[/spam]&#8482;

képzeld el, hogy 2 jön rád, és rúnával is kell ölnöd, mert a régi (gyengébb) sebzések vannak, és minden lövés után exhausted vagy, nem tudsz gyógyítani, és ha tudsz, akkor is csak egérrel, nem hotkeyekkel 😛

minden gyakás közben izgulna az ember, hogy ne rontsa el, most meg mindig megment a hotkey, szinte lehetetlen meghalni, nem kell gondolkoznod rajta, hogy ellõhetsz-e még egy támadó spellt, vagy már nincs elég hp-d, és elõbb gyógyítani kell 😛
egy dl-lel a párharc azelõtt emiatt mindig izgi volt, rúna lövés után mindig várta az ember a kombót és a halált 😛

questekrõl nem volt info sehol, mert tilos volt a spoiling, és egy questre csak olyat vittek el, aki nem szivatta a többi játékost, most meg gyakorlatilag bárki szólózza a questeket a poi, anni, inq, elemental spheres kivételével

manapság az utolsó suttyó polák is lev 300 lehet, és semmilyen ügyességet nem igényel a fejlõdés :S persze az jó volt, hogy gyakhattunk lovagként kis armorú nagy lényeket, de pont emiatt fel tudott nõni egy nagyon szemét generáció, az ilyen Jak Impossible, Stronek, Momz stb. nevekkel fémjelzett brigád, akik nem jutottak volna túl a lev 50-en egyébként

szóval volt a régi rendszernek is elõnye, bár ott is volt sok idegesítõ dolog

maerlyn

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

CattiBrie
Mondjuk nekem a nájtnerezés soha nem volt unalmas. 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
"akkor nem fordult elõ, hogy elálmosodott az ember dl-ezés közben"

Ez milyen igaz. 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Honnan fogod tudni, hogy kitõl, ha utalom?
A támogatók neve megjelenik az oldalon? 😄
Szarul állsz?

[/spam]&#8482;

azért jó volt a régi idõkben tibiázni 😛
mindenhol féltünk, nem voltak spoiler honlapok, mindenrõl csak legendák keringtek, az ember még saját tapasztalatból tanulta meg, mekkorát üt max egy lény, ha valaki rosszul látta a számot, vagy lódított, akkor úgy ment át a köztudatba, hogy "omg, a gs 500-at ütött Teiren", bárhova mentünk gyakni, az mindig új felfedezés volt, és nehéz is volt a játék 😛 ma meg lenyomva tartjuk a fluid ivást, és közben támadhatunk egy másik gombbal 😛 pedig milyen nehéz volt egérrel inni a fluidokat, és közben csinálni valamit! akkor nem fordult elõ, hogy elálmosodott az ember dl-ezés közben 😛 közben a hmm lövés ritmusára is figyelni kellett, mert a kard nem volt elég...jó is volt az! 😛

Son Ice
Aktív adakozókedvûek figyelmébe:
Son-Ice
Port Hope

Lootja 1%-ával hozzájárulhat az xStat fejlesztéséhez.
Pénzadományt sem utasítok vissza.

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

CattiBrie
Nekem fogalmam nincs arról, mi van vele!
Én is kérdezgettem emberkéket, de (eddig) senki nem adott választ.

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Nekem nem. Meséljetek róla! 😊

[/spam]&#8482;

maerlyn
talán ismerõs páraknak:

Lasko Palla was banished!
Banished until deletion because of account trading or sharing.
Lasko Palla was discovered banished by the database on May 17th, 2009.

CattiBrie
Én emlékszem, hogy egy egész kristályt ajánlottam fel, amit nem fogadott el.. mármint végül 50k - 50k Veled felesben.

[/spam]&#8482;

maerlyn
szerintem csak azt nézi, megcsináltad-e a questet

maerlyn
nem, mivel nem is autoban, hanem egyesével átnézi õket a customer support, hogy elég-e a bizonyíték.

Bobber
jaja😊
én is figyelek😊
(bár nekem ugy rémlik hogy csak felajánlani tudtuk mert nem fogadta el de a fene se emléxik már ilyen távlatokbol😊)
amugy Tajtól sose sajnáltam a lootot😊
ill az adakozást és ezért is sajnálom hogy már nem aktív😞

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

na jó, mégis megtérült a kulcs ára 😄
:*

CattiBrie
Figyeled, Bobber?! Arra már nem emlékszik, hogy tõlünk mit kapott (a csipogásáért.. mármint a segítségéért). 😛

[/spam]&#8482;

másik ilyen új hely, ahova alig mertünk bemenni, az a necro házban a teleport volt, amikor valaki nyitva felejtette az ajtót 😛

Zak, Ram és jómagam ott remegtünk, hogy bele merjünk-e lépni a teleportba 😄 hármunk közül egyedül Zaknek volt aolja 😄

hmm, nekem volt vagy 5 fõnix tojásom (Ramtól kaptam), abból az egyik talán az enyém volt, amit anno Ram megvett tõlem, amikor megszánt, hogy csak azt kaptam a paradox tower questbõl, viszont nincs ráírva, melyiket kaptam én, most akkor mindet hordani kellett volna magammal? 😛 aztán vissza is adtam Ramnak valamennyit, honnan tudom megmondani, melyiket kaptam én? vagy csak azt nézi, hogy nyitottam-e fõnix tojásos ládát a questen, és az nem számít, hogy sajátot viszek-e?

ááá, de gáz volt az a paradox tower quest 😛
még nem volt tibiawiki, és mi szoptunk Darellal, utánunk meg mindenki kaszált 😛 emlékszem, hogy Darel a kukába akarta dobni a béna fabotot, amit a quest adott 😄 aztán valaki megvette talán 3k-ért tõle...mi meg nem értettük, miért nem kapott egyikünk sem aolt a questbõl, amikor mindenki úgy tudta, hogy azt ad a quest, csak a cipsoft lecserélte a lootokat és a ládák elõtti mezõkkel is variáltak, ráadásul mindketten 3 mezõre léptünk rá 😄 aztán Arcor letolta a következõ körben, és tõle kaptam talonokat, amiért segítettem 😛 mennyit szívtunk, mire letoltuk azt a questet...följutni a torony tetejébe, lev 30-lev 40-es kariként boh nélkül végiggyalogolni 3-szor a hellgate-es utat...iszonyat idõ volt, mire mindent kitapasztaltunk, és hogy féltünk hellgate-en! ha belegondolok, hogy a hellgate kulcs magában 5k volt, hát nem nagyon érte meg nekünk letolni azt a questet 😄 persze jól jött a dolog, mert az ember megismert közben néhány helyet, és a druiddal már nem szúrtam el késõbb, amikor Piloyddal lenyomtuk...

tényleg, tud valaki valamit Luciról?

az 5000-es autobanok nem teljesen egyszerre történnek?

Ej Kopasz!

Má megint legyakattad magad? :/

maerlyn
Catti
ha van idõd, aktualizálhatnád a fejlécet: tibia.hu és az erig.net részekre gondolok elsõsorban

maerlyn
a szöveg is változott egy picit, valamint a megjelenés: a paradox lvl28-tól, az inq lvl95-tõl látszódik

maerlyn
ty, akkor kicsit módosítom a szöveget az oldalon

részinfo a fõnixtojás mûködésérõl:

18:14 Deranged Pacifist <23>: 18:13 Pydar: Although you have a phoenix egg with you, the phoenix doesn't smile on you since you didn't earn it by yourself. Thus, the blessing is still 2000 gold. Is that alright?

21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????

feltételezhetõ, de lehet inkább tuti

maerlyn
ty, csekkolva

maerlyn
ha két karakter másodpercre pontosan ugyanaddig van bannolva, feltételezhetõ, hogy ugyanahhoz az acchoz tartoznak?

Tele/Shiwo!

változott a statement report és a board report reference 3 napja.

olvassátok el mielõtt reportoltok!

Üdv,
F.

maerlyn
javítva, egyúttal a guildoldalakon is

maerlyn
fõnixtojás berakva

maerlyn
22:00kor és 22:15kor kb. minden rendben volt, de a 22:30-as frissítésnél látványosan kevesen voltak online (sorrendben 938, 703, 151)

CattiBrie
5.

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Ez kiakadt és nem enged vissza.

[/spam]&#8482;

maerlyn
tibia.hu végig tudott rendesen frissíteni

Bezony ám, azóta +1 lvl <#hehe>

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

infeknél megint?
kutyaharapást szõrével?

Nálam nem jön be .com, senem a karakterlista, ha sikerül visszalépnetek, irány valami biztonságos hely...

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD