Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah és 12 évessen én is paraszt voltam de akkor még nem tibiáztam csak flash gémeket toltam 13éves korom óta egyre jó neveltebb vagyok😊szóval Vice kell nagyon bárkit szívessen látoka guildben amúgy is ha csak úgy tagnak jön😊
Én adnék Moszukének egy esélyt ennyit mindenki megérdemel de holnpig lelövöm magam és kevesseb üzit mert husszú elolvasni😄
[/spam]™
Can you guess which flag is from which country?
A japánt meg a barazilt megtaláltam.
Meg talán az oroszt.
[/spam]™
Jól van na, lincseljetek meg, vagy valami..lol...
érdekes módon én már 13 évesen sem küldtem el ismeretleneket az anyjuk faszára látatlanban, a neten keresztül.
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Rájöttem, hogy régen néztem nap képét..
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet/ett feljutni oda?
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet/ett feljutni oda?
[/spam]™
majd kiderül. páran nézegetjük a GCt meg a fórumot is, majd meglátjuk, felmerül-e a neved valahol
az ismerkedést hogy képzeled el? nyilván a guildchanel nem megfelelõ, összmagyar csati meg így is szokott lenni
Mi a neved ingame?
Amúgy meg herótom van ettõl az új channel rendszertõl. 😊 Nem férek el 😊 Nagyon remélem, hogy legkésõbb következõ up-kor csinálnak vele valamit.
[/spam]™
Most fizettem be újra prémire, maradok most tibián egy hónapig, azután majd meglátjuk mi lessz.
Biztos mert úgy vagyok vele, hogy amit most beszélgetni szeretnék Veled, azt itt beszélgetem. 😊
Amúgy meg nem tudtam, hogy online vagy.
Amúgy meg nem tudtam, hogy online vagy.
[/spam]™
Talán kissé lekezelõ voltál velem és ez rosszul hatott ki rám.
Miért nem írsz rám ingame?
Miért nem írsz rám ingame?
Ahham. Azt gondoltam tettem valami rosszat. Csak éppen nem tudtam mit. De akkor jó, mert akkor valószínûleg mégsem tettem semmi rosszat. 😊
[/spam]™
Mit vársz egy 12 vagy 13 éves gyerektõl?
Uhmm...nem tom, spontán jött belõlem még akkor a rosszindulat.
Persze, hogy nem.. az még akkor volt mikor hülye voltam.
Akkor most már nem vagyok "nagy BÜDÖS SZAJHA FASZFEJ PICSA FONYAT PINÁJU KURVA"?
[/spam]™
Lol xD
-
Nah, tudom mit tettem régebben mikor 12-13 voltam, de hát az a régi moszuke volt, de én képes vagyok megváltozni és meg is változtam.
Csak az van, hogy én állandóan akadályokba ütközök hiszen, ti mindig ilyen ellenségesek vagytok velem akármikor felmegyek tibiára. Meg az is baj hogy valaki (valakik) rosszat akarnak nekem néha és emiatt megpróbálnak mindent elkövetni annak érdekében, hogy pokollá tegyék a tibián töltött idõmet.
Én már teljesen kifogytam az ötletekbõl, hogy hogyan tudnám meggyõzni itteni magyarokat arról, hogy én már nem aza moszuke vagyok aki csatlakozott a PG be még anno 2005 ben.
Én gondolom azt, hogy mi képesek lennénk meglenni békében ugyanúgy mint más emberek ebben az országan vagy a világon, vagy más játékokban.
Szerintetek az emberek nem tudnak változni?
Hát az a ti döntésetek, hogy ha nem hisztek nekem vagy igen, de én majd megfogom próbálni azt, hogy megváltoztassam a rólam alkotott képet a szemetekben.
Gondolom, hogy pár ember it nagyon cinikus és még mindig gondolja, hogy rossz vagyok... pl : "Nézd már a moszukét már megint szart kever" vagy "Moszuke annyira hülye , csináljünk már mégnagyobbat belõle."
De hát gondolom ti sem vagytok enyire gonoszak, és ha mélyen magatokba néztek ti is fogtok pár olyan percet, vagy részt tibián amit ti nem akartatok volna soha sem átélni, még ti is voltatok noob ok egyszer mikor elkezdtetek játszani ezzel a játékkal.
Mindenki itt egy igazi karakter, mindenkinek megvannak a saját tulajdonságai, amin tudunk változtatni.
Nos...remélem ez egy kicsit ösztönzõen hatott annak érdekében, hogy pár százalékban bizonyítsam azt, hogy már nem az vagyok aki.
-
A nevem a játékban Moszuke The Predator , küldj nekem egy üzenetet nyugodtan.
-
Nah, tudom mit tettem régebben mikor 12-13 voltam, de hát az a régi moszuke volt, de én képes vagyok megváltozni és meg is változtam.
Csak az van, hogy én állandóan akadályokba ütközök hiszen, ti mindig ilyen ellenségesek vagytok velem akármikor felmegyek tibiára. Meg az is baj hogy valaki (valakik) rosszat akarnak nekem néha és emiatt megpróbálnak mindent elkövetni annak érdekében, hogy pokollá tegyék a tibián töltött idõmet.
Én már teljesen kifogytam az ötletekbõl, hogy hogyan tudnám meggyõzni itteni magyarokat arról, hogy én már nem aza moszuke vagyok aki csatlakozott a PG be még anno 2005 ben.
Én gondolom azt, hogy mi képesek lennénk meglenni békében ugyanúgy mint más emberek ebben az országan vagy a világon, vagy más játékokban.
Szerintetek az emberek nem tudnak változni?
Hát az a ti döntésetek, hogy ha nem hisztek nekem vagy igen, de én majd megfogom próbálni azt, hogy megváltoztassam a rólam alkotott képet a szemetekben.
Gondolom, hogy pár ember it nagyon cinikus és még mindig gondolja, hogy rossz vagyok... pl : "Nézd már a moszukét már megint szart kever" vagy "Moszuke annyira hülye , csináljünk már mégnagyobbat belõle."
De hát gondolom ti sem vagytok enyire gonoszak, és ha mélyen magatokba néztek ti is fogtok pár olyan percet, vagy részt tibián amit ti nem akartatok volna soha sem átélni, még ti is voltatok noob ok egyszer mikor elkezdtetek játszani ezzel a játékkal.
Mindenki itt egy igazi karakter, mindenkinek megvannak a saját tulajdonságai, amin tudunk változtatni.
Nos...remélem ez egy kicsit ösztönzõen hatott annak érdekében, hogy pár százalékban bizonyítsam azt, hogy már nem az vagyok aki.
-
A nevem a játékban Moszuke The Predator , küldj nekem egy üzenetet nyugodtan.
nem sg szabályzathoz kötödünk ha vki nem tarja be az húzhat haza vagy ahová akar fontos hogy bezsélje a magyartotot és ha nem is magyar akkor meg legalább angol menjen
Vagyis bárki, aki beszélni magyartot?
- Mert és ha jön egy low lvl newbie, hogy õ szeretne guildtag lenni. De angolul is alig beszél?
- És olyan magyar, aki köztudott, hogy botol? Meg más szabályokat is áthág?
- Hazudós
- 8 éves
Az ilyenek is benne lennének/lehetnének a guildben?
- Mert és ha jön egy low lvl newbie, hogy õ szeretne guildtag lenni. De angolul is alig beszél?
- És olyan magyar, aki köztudott, hogy botol? Meg más szabályokat is áthág?
- Hazudós
- 8 éves
Az ilyenek is benne lennének/lehetnének a guildben?
[/spam]™
Lényegében igen de pl Omniit is szívessen látom😄
Én nem ismerlek egyszer voltam egy szóváltásnak a tanúja
Ez mint mondtam Newbie guild lenne tehát ömlesztve mindenkit akivel már beszélgettem és nem tûnik szörnyû nagy sutyeráknak ha még necces akkor is kaphatna tõlem egy esélyt mert én olyan jószívû gerek féle vagyok de ha nagyon elvedul akkor megy a csudába elfelé illetve hogyha z illetõ szeretné áttkérni magát PGbe abban is lehet kompromisszumokat kötni elvégre ez a guild amolyan "kiképzõ" lenne vagyis arról szóln hogy jönnek z újjak és szépen ismerkedés van stb
Ti tényleg ennyire utáltok engem? D:
Nem is ismeritek az új moszukét.
Nem is ismeritek az új moszukét.
😄DDDDDDD
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Dehogy, ma alakult, de nagyon kevesen vannak és az inaktivitás is nagy.
Én mehetek? xD Úgy sem tetszik nekem a mostani guildem.
Szívesen jelentkeznék ha prémis volnék
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
Ömm én megalapíttanám a newbie guildet ehhez lenne szükségem Viceokra
Kérlek titeket hogy valakik vállalja a poziciót nagyon hálás lennék neki
Kérlek titeket hogy valakik vállalja a poziciót nagyon hálás lennék neki
Bódog szülinapot Shiwo😊
Legalább tudjuk hog ymég mindig nemtudok gondolataidban belenézni
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Sárpia - Sárpina - Hárpia - Hárpina - Szarpia - szarpina
rám számíthatsz 😛
rám számíthatsz 😛
http://bexter.hu Szép Fényeket!