124119
-
#111703 Hát akkor erre már nem mondok semmit. -
#111702 Szerintem magával a keyringgel nincs baj, csak a kinézetével. Túl színes, túl jelen kori.. de ha fából fémből volna, jobb lenne. Középkorban is voltak már kulcscsomók. Börtönkulcs.
Pár éve egy vidéki kis faluban láttam a templom kulcsát. Hatalmas volt. Messze álltam és mégis kivehető volt az egész kulcs. :D -
#111701 És ez a fajta mikuláskép az 1950-es években alakult ki:
Lenne még mibe belekötni, de szerintem felesleges :)
Viszont ez érdekes: Did you know? -
#111700 A teddy bear viszont 20. századi :)
Vagy gondoljunk csak a fagyira(nem a személy):
Na jó, akkor tegyünk fel, hogy lehet tócsa a tenger fenekén... De a tűz az miért ég?(exori flam, fire field) -
#111699 hát, a mostanság használt "gyűrűs" megoldású, amire fellehet fűzni, az wiki szerint 19 századi.. -
#111698 tároló kapacitá.... -
#111697 Azt magyarázzátok már meg,miért lenne a kulccsomó 20. századi?
Már a középkorban is például a börtönőrök a ketrecek kulcsait kulccsomókra fűzték.
Szvsz ez nem probléma,inkább az,hogy ennek mitől van átroló kapacitása kulcson kívül?? noh ez már inkább baromság. -
#111696 tibia világán a jelek szerint az elemi víz nehezebb (és sűrűbb) mint a normál :) -
#111695 Más a testhőmérséklete :p
A keyring eleg nagy baromsag viszont a golemek csavarok stb beleillenek a kepbe. A törpök pl elég nagy technomancerek a legtöbb fantasy vilagban, valamint a magusok es az aliimisták is csinalnak erdekes dolgokat :) -
#111694 Ezek az élet nagy kérdései... Mint pl az is, hogy ha megölsz vízalatt egy water elementalt, akkor miért hagy tócsát? :P -
#111693 most akarok venni 9 darabot ugyhogy nagyon morcos leszek a megváltoztatják. Remélem nem nagyon akarnak belebabrálni:) -
#111692 hát, a war és worker golemeknek van egy steampunk beütése, az biztos..
-
#111691 "Jó" ez a TibiaNews.. a főoldal megújult, de minden aloldal maradt - elég béna. :D
Keyring Confusion
http://www.tibianews.net/short_archive.asp?Idc=5565
"how is it they are metal, and yet weigh next to nothing? How do you put items inside a key ring?"
Hátöö.. asszem örülnék, ha nem változtatnának ezen! :S
Annyi igaz, hogy ez a huszadik századi kulcscsomó nem igazán illik a középkori képbe (bár szerintem rengeteg ilyen item van: csavar, labda, war golemek, óra.. stb). -
#111690 Van mit köszönni! Mire megszámoltam! ;D -
#111689 Sokkal több mint a semmi.
Amúgy én meg még mindig ott tartok, hogy nagyon zavaró ez a nagyon sok automatikusan megnyitott ablak. Jó lenne ha testre lehetne szabni, vagy keskenyebb volna a fül, vagy logolna, de csak akkor lehessen megtekinteni, ha én akarom. Meg még auto mentést is bele lehetne tenni. -
#111688 köszi Catti a log megnézését:)
sajna ha csak annyit tud az elég kevés mert ha ég az ember stb akor elég hamar teli lesz az meg hogy nagy hent közben az ember álandóan kimentegesse az nem a legjobb megoldás:)
de amugy se volt időm sajna foglalkozni vele mert eléggé el vagyok havazva:(
de azért nincs elvetve a dolog:) -
#111687 Kábé 3-4 update óta igen, lehet. -
#111686 Ha figyelemmel kíséred a topikot, akkor látható :D hogy Bexter valamikor egy hónapja megígérte, hogy megírja, megfogalmazza a guild szöveget. Nah.. ezt várjuk.
Tudom, várhatjuk. :D -
#111685 lehet tárgy neve ? -
#111684 Catti: miért nem módosítjátok a tibia.com on a guild commenteteket?("with 'Followers of the Mystic Deer'" úgy tudom nincs már)
meg miér nem raktok fel képet? -
#111683 -
#111682 miért is? -
#111681 Szerintem nem érdemel namelockot, abszolút nem zavar senkit csak megmosolyogtat :) -
#111680 namelock :) -
#111679 22:37 You see Strong Healing Potion (Level 8). He is a knight.
(piros citizen outfit világosbarna hajjal) -
#111678 - Százados! Van ilyen nevű kollégám a helyőlségnél?
- Nincs, uram!
- Ezt gyolsan lávágtad! Utánanéztél?
- Nem, uram, Azt hiszem, ez csak egy tréfa! Mint a Punciusz Grimbusz vagy a Fikusz Kukisz! -
#111677 - Üsd meg százados, de nagyon dulván!
- Ó! És dobjuk megint a padlóla?
- Mi?
- Dobjuk megint a padlóla?
- Ó, igen. Dobjátok a padlóla kéllek. -
#111676 Please feel free to hit me Sir or Ma'am! -
#111675 - Ki az abszolút mazochista?
- You see a target dummy. -
#111674 Hát 150 ig lessz még egy kicsi dolgom. -
#111673 ha online vagy keress npc áron a tiéd :)
Tegnap este megdöntöttem a block recordom azt hiszem, 1 jug 4 destro, 1 fury :)
Gogoékkal ebben a tróntermekbe gyaktunk: Apocalypse's Throneroom, Tafariel's Throneroom, Bazir's Throneroom és Ashfalor's Throneroom.
Javaslat ha ti is akartok menni, druidok legyenek 150 felett.
Amúgy nem veszéjes. Blockolható ez a rész.
Viszont a teleport terembe valami trükk kell mert ott nem gyaktunk le lényeket, onnan elvoltak víva vagy mi volt, már mikor oda értünk.
amúgy az a teleport a háztól nem rögtön a darálóba visz, sőt utána is még kényelmesen vagy egy darabig.
Jah amúgy félősöknem nem javasolt meg kapkodósoknak, meg akik szoktak még bénázni, mert volt meleg pillanat 3 druiddal (Gogo, Paro, Fedes) is nekem. 2 demon 1 dark Torturer, meg hasonló szituk.
és gyakran kellet egy palának is fogni ezt azt. ő 189 volt ha jól emlékszem -
#111672 nájtomnak :) -
#111671 Miért kell ez neked?
-
#111670 van :) most eset poin -
#111669 vkinek nincs véletlen egy eladó Dreaded Cleaver -e ? -
A Joco #111668 a kep a halal elott keszult utana meg lent, sajnos de ez van ot is elkezdte utni egy, szoval nincsen miert hibaztassam ez a sors volt, le pkzott a game -
#111667 Sok bizony, de annyit még simán elbírt volna... Lent előtte 2 plagu, 2 hellspawn-t blokkolt. Sok ez a 6 hs, meg nem is kapott siót és úgy esélytelen... Állítólag azért nem tudta siózni a druid mert én rajta stackeltem, de a képből nem ez látszik :S -
#111666 Zak! ezt torold mar, koszi -
A Joco #111665 bocsi ugyaltszik roszt toltottem fel az avaltozat is meg van bocsi -
#111664 Bobbernek, amit ígértem: server logban legfeljebb 1000 sor van.