Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
\"There is no worse death than the end of hope.\"
<#integet2>#integet2>
Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
egyébként ha én éneklem azt a Bródy-dalt, akkor nem csak a Medusa fut el, ezért szoktam kizárólag nagyothalló shooterekkel gyakni menni 😛
gondolom tudod, hogy mindkettejüket nagyon csípem, néha meghallgatom ezt, hogy a viszonylag újabb számai se maradjanak ki a repertoáromból, ha alkoholos mámorban elõadóestet tartok valahol 😛 egy jó hifin majdnem olyan szép, mintha én éneklem 😛 legalább úgy sikít a közönség 😛
Thou art a very pleasant little rabbit.
Ha Bródy dalokat énekelsz, miközben aktív az addon, akkor a Medusák nem támadnak meg, és simán gyakhatod õket, csak próbáld ki!
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
de lököttek vagytok! 😛
[/spam]™
Nyíljon a ki a szemed! Neked játszanod kell! Jöjj közénk! Légy Te is a kis családunk tagja!
[/spam]™
Én azt gondoltam, hogy csak kilogolva "nem léphetek szintet". 😄
De ha visszalépek, akkor megkapom szerintem - persze nem tudom.
[/spam]™
[/spam]™
<#kacsint>#kacsint>
A battle ablakban látod a lény csíkját. Az <1..100>1..100> intervallumban mutatja a lények életerejét (mert ugye, ha 0, akkor kikerül onnan, mivel a lény halott). Ez a csík az érdekes.
Ha még nem ütött senki a lénybe és odamész és mondjuk lecsapsz belõle 50%-ot (független, hogy hány hp-t csaptál le belõle), és otthagyod; akkor ha más megöli a lényt, akkor 50%-ot kapsz az xp-bõl. Tehát mondjuk egy 1000 hp-s lénybõl hiába ütsz le 4000 hp-t, ha a csík csak 50%-ig ment le, mert közben folyamatosan gyógyította magát.
Tehát ha lenyomtad a lényt 50%-ig, majd otthagyod. Az felgyógyul 100%-ra és egy másik player is gyak belõle 50%-ot, akkor õ majd 25%-ot kap... és a harmadig player is 25%-ot kap belõle, amint megölte a lényt.
Anno valami ilyesmit tapasztaltam... az infó nem 100%-os.
Tehát ha van egy lénynek 2700 HP-ja (és legyen 2700 xp érte), amibõl én leütök egyedül 3000-et (nyilván gyógyul), akkor megkapom a 2699 xp-t, vagyis ha 99%, akkor 2673-at.
Jó lenne ha valakinek lenne ezzel kapcsolatban valami tapasztalata, hogy ez most hogyan mûködik.
[/spam]™
viszont már nem emlékszem, pontosan hogyan mûködik lényekkel 😄 fakulnak az emlékek 😛 expet kapsz talán, de ha kilépsz közben és vissza, akkor mintha már nem járna az exp, de ez nem 100% 😛
a lényeg, hogy a geot fél napokon keresztül ütöttem, és ha valaki lecsapta, akkor én kaptam utána az exp 99%-át, mert levertem róla 100k hp-t a visszagyógyulásnak köszönhetõen 😛 akkor is, ha már nem voltam a geonál, és késõbb ütötte le valaki
És ha ez az illetõ egyszer meghal, akkor kapok xp-t? 😊
[/spam]™
Nincs tipped, hogy hol találnék a neten izraeli borokat árakkal?
Ha valaki látja Arcort ingame, akkor bökje már oldalba plz.
más:
ezzel az egyezményes pvp-vel csak annyi a baj, hogy odajön a fickó, gonoszkodik, benyomod hogy akkor meg akarod ölni, és nem fogadja el
na majd teszt szerveren a rook setemben a fele akkora szintemmel lekaralábézom ezt az Übermensch ric stormot a csúnya ß betûikért, és a sírjára azt írom, hogy az szinte szebb, mint Katyñ 😛
[/spam]™
peddig olyan kivancsi vagyok ra hogy mi lehet az 😛