124119
-
#111622 csak ha lesz megint :) -
#111621 És engem? :S -
#111620 DI-vel! :D -
#111619 "De legalább egy ember tisztában legyen azzal, hogy mit kell csinálni:)"
Hát durvára ne csak egy. Ha valaki nem mule, akkor tudjon mindent, mindenhol, mindenről. -
#111618 Én is mennék healernek és szivesen healelném Firiliot. -
Noodlee #111617 Szia Vackor! -
#111616 Azt hiszem én ugyanezt mondtam, hogy ingyen is levisznek.
És van ilyen team, számszerint 4, de gondolom nem akarsz hades-el vagy dies irae-vel menni. Bár nem tilos :) -
#111615 20:33 GM Havoc [2]: Account of player Holy Pharaoh banished for 30 days with final warning. If you cheat, you will get caught!
pff -
#111614 19:33 GM Havoc [2]: Account of player Holy Pharaoh banished for 30 days with final warning. If you cheat, you will get caught!
:DD
-
Ram Abbalah #111613 Információ-információ-információ.
Mindenképpen úgy menjetek oda, hogy tudtok mindent mindenről. De legalább egy ember tisztában legyen azzal, hogy mit kell csinálni:)
tényleg elég 4-5 lvl150+os ember ahhoz, hogy eljussatok a seal roomig, még capotok is lesz hozzá, de fullra fel kell pakolni.
Viszont mindenképp tisztában kell legyetek azzal, hogy hol mire kell számítanotok. Akár 1 lovaggal is meg tudjátok csinálni, bár a 2 a biztosabb. A lényeg viszont, hogy informálódjatok jól mielőtt lementek.
Nem akarok halottakról hallani sem ^^ max a monsterek oldaláról -
Ram Abbalah #111612 na..nem akarok tudálékoskodni, de ugye azzal tisztában vagytok, hogy a 3 hff-et solozni kell, nem tudod gyógyítani Cipit, egyedül kell megoldania, illetve a kapcsolót simán tűz alá rakják a hff-ek, szal ha oda is rohan jó eséllyel nem fogja tudni meghúzni, kell destroy field runa stb.. a legjobb igazából ha beáll úgy, hogy 3 üti de csak 1 szemből és megöli őket, na ezt kell túlélnie:) vagy valami serby gyereket megkérdezni, hogy mi a legcélszerűbb:) olyat aki csinálta már. A lényeg, hogy 3 hff-el a seal room előtt egyedül kell megmérkőznie annak aki először belép oda.
Illetve felvetettem, hogy kérjétek meg Serbyt, már ha még van kedve játszani meg megy arrafele, hogy kb mielőtt odaértek ő menjen be 1-2 caster haverjával, és pucolják meg a seal roomot meg a 3 hff-et öljék le, és várjanak be ott titeket. Ez is egy eléggé tűrhető megoldás véleményem szerint:)
Ezt leszámítva sem lesz könnyű, de 4-5 fővel már simán meg lehet oldani az első részét az egésznek amíg kinyitjátok az átjárót a labirintushoz:) -
#111611 Detto! -
olattila #111610 csutortok este nagyon kiraly akar pentek reggelig is mehetunk felolem :)) -
olattila #111609 Nem tudod mire vagyunk kepesek :)
En Catti es Cipi 3-an edronon a parchment roomot megcsinaltuk ez az a quest ahol van 1 demon es ha elhuzod a papirt a ladarol akkor berespel 4 ebbol Cipi 3-at blokolt es nem volt veszes volt feketebe de tul eltuk nem tudom szerencse e de sikerult es a lenyeg h 3 hff-et is blokolt Cipi es szerintem meg lehet csinalni max folytaban toltom es mas lovi
Ja es volt h 2 demont blokolt ugy h sioztam es lottem is iciclevel na de a lenyeg h barmikor mehetunk csak ne pentek delutan es vasarnap del kozott legyen :P -
#111608 Ha komolyan gondoljuk, akkor vállalom a szervezést, névsor összeírást.
Első körben akkor úgy fest, csüt. esték jöhetnek szóba, 7-8 körültől. 2-3 órát gondolom kell rá szánni, ha nem többet. -
#111607 Ingyen is levisznek, nem?
Ha lenne ilyen team, akkor mennék én is. Remélem, jönne valaki velem.
De kéne még több infó a TP-ről. -
#111606 Szerintem elég jó esélyünk lenne megcsinálni, ha sikerülne összejönnünk olyan 10-15-en. a tróntermekbe nem kell lemenni, a fenti részen lévő lényekből kisebb mennyiségeket már öldöstünk páran. És ahogy hallottam Cipi elbír 3 hff-fel is :)
Mindenesetre én benne vagyok és szívesebben mennék az A variációval :) -
#111605 szerintem mi még egy kicsit odébb vagyunk sajna poi-tól de lehet tévedek akkor cáfoljatok meg:) -
olattila #111604 az meg belefer a csutortok este -
#111603 Én csütörtök estétől vasárnap reggelig vagyok használható netnél. -
#111602 Telleg, egy korte -
#111601 :DDDDD -
olattila #111600 en healer es Cipit valasztom :P ja shooter is egyben mivel mind 2 megy en letudok menni a tp-n keresztul de segitek ha nem hetvegen lessz mert hetvegere mindig hazamegyek max vasarnap este jo mert penteken mar megyek haza mindig -
#111599 Egyelőre abbamaradt a dolog hogy Ram azt javasolta hogy keressünk egy 200+ blockert, mert nem tudni hogy elég lesz-e Firi vagy Cipi a kapcsolóhoz ahol 3 hff-et kell solozni. Ezt kéne eldönteni hogy mi legyen, Serby biztos segítene, de lehet hogy van aki úgy gondolja hogy ne jöjjön, vagy esetleg Cipinek mint kamikaze kell ez a kihívás és ő szeretné megcsinálni. Mindenesetre ha még mindig menni szeretnénk, akkor kéne valaki aki összeírja a neveket, csak hogy nagyjából tudjuk hogy hány shooter, hány healer, ki kit sióz, stb. Időpontnak meg valamelyik szombat délutánt javasolnám.
B terv, hogy aki használni szeretné a teleportot az kapcsolatba lép valamelyik nagyobb pois csapattal és megmondja, hogy neki csak a reward room kell, így szerintem ingyen leviszik. Olcsóbb, gyorsabb, biztonságosabb, de remélem nem ezt választjátok. -
#111598 Sokan jelezték hogy nem látnak semmit a sziklában, így itt egy kis segítség:
És be is fejeztem. -
#111597 Thaistól északra a cyces barlangoknál van egy ilyen ! És tényleg érdekes hatást keltett :DDD -
#111596 :) -
Vackor vadkörte #111595
Én , mint Vadkörte kijelenthetem, hogy Mi Vadkörték szelídek vagyunk :) Édes a húsunk és finom pálinka erjeszthető belőlünk. Ezek után kinek lenne Körte fóbiája? Max néhány kupica pálesz után kocsmából hazafele, a körte alakú asszonykától, sodrófa díszítéssel :) -
#111594 Sry mindenkitől, hogy ez így nyilvánosba sikeredett.
Mikor megyünk poira? :) -
#111593 ha nem érdekelne nem válaszolnál.
De az este alat arra is rájöttem hogy igaz amitmondtam mert hiányod van.
Mivel írtad hogy szeretnéd hogy kapjam be. Sajnálom még mindig a lányokat favorizálom. -
#111592 :D -
#111591 Körtére kibaszottul nem hasonlit ez csak a gyerekes kötekedésed amit ugyleszarok hogy else hiszed :D
Szerintem kezd túl sok lenni a szabadidőd, ha unatkozol rágj kavicsot :p -
#111590 én csak tényeket mondtam.
meg feltevést -
#111589 Catti, szerinted is van valami furcsa ebben a sziklában?
-
#111588 kabbe -
#111587 nem, szeretem a körte pálinkát és arra vágyom :D -
kiscipi #111586 félsz a körtéktől? :DD
-
#111585 Egy neves orvos szerint aki kitalálta azokat a tintapacás képeket mindenki azt látja bennük amitől fél vagy amire vágyik.
lehet ezek is olyanok.
nekem inkább körte alaknak tűnik. -
#111584 Ez a hely nem lenne rossz 200 lvl környékén persze nem a juggernes hanem a felette lévő ahol ölök:) -
#111583 Juggern autók? :)