Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Méghozzá az új Star Wars filmből, ahogy látom 😊

Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)

CattiBrie
lézerkard 😊

[/spam]™

Bobber
hát szerintem én még sokáig nem akarok oda elmenni 😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

rroolli
Igen, ezelőtt is ezt használtam 😊
pl itt is: #122638

rroolli
Így néz ki, amikor megütnek és az armor blokkolja:

CattiBrie
ez a jó kliens, nem a böngészős 😊

[/spam]™

rroolli
Mappolás Rathleton körül:

Rathleton depot:

Ilyen villanás van háromszor, mielőtt respel a lény:

rroolli
Érdekesség Rathletonról:

Van a szigeten egy szavazási rendszer, aminek több szintje van. Első szinten csak 1 témában tudsz szavazni, második szinten 2 témában, stb. Minél többet szavazol, annál nagyobb lesz a "rank"-od.

1. rank: Lehet szavazni, hogy hol legyen gyors-tp ami visszavisz a városba (3 hely közül lehet választani)
2. rank: Lehet szavazni egy bizonyos hunt helyen milyen lények legyenek (golem, minotaur, vagy wrath of evil, ami destrotól juggerig mindenféle)
Mellesleg ezen a hunt helyen random a resp! Ez azt jelenti, hogy nem mindig ugyanaz respel ugyanott.
3. rank: Lehet szavazni, hogy 3 féle boss közül melyiket lehessen ölni.

Szavazati pontokat task-al lehet szerezni. Minél többet szavazol, annál nagyobb lesz a rankod és annál több témában tudsz szavazni.
4. rank után lehet használni gyors tp-t a hajótól a városig. (egyébként át kell futni a minókon)
5. ranknál el lehet kezdeni egy új questet.

A szavazás 2 hetente zárul és ennek függvényében alakul, hogy hol lesz a gyors-tp ami hazavisz, milyen lények lesznek a lenti dungeon-ben és milyen bossok lesznek.
Utoljára szerkesztette: rroolli, 2014.12.12. 14:06:31

rroolli
Nem lesz olyan egyszerű a quest, mint eddig, az biztos. Haladni kell a tróntermekben, nincs idő gondolkozni. Ha látszik, hogy valahol respelni fog valami, akkor oda áll pár lovag, de a wave-ek akkor is kellemetlenek.
Inquisition végén is van egy olyan rész, ahol folyamatosan respelnek a démonok és nem lehet sértetlenül megúszni. Majd azt mondják, hogy mindenki hozzon elég supplyt, tegye magát defense-be, használjon mana pajzsot, vegyen fel amuletet és ha respel valami, álljon átlósan. Felelősség a résztvevőké, ha nem merik, várjanak 120-ig, vagy 150-ig.

rroolli
Szerintem van még sok új hely, amit nem írtam oda, de még az is sokáig tartott, hogy a szigeteknek utánanézzek.

Úgy gondolom, hogy Gray Beach környéke pont a te szintedhez való. Legalábbis abból indulok ki, hogy zömével 800-2000 xp-s lények vannak. Személyesen még nem tudtam kipróbálni az ottani hunt helyeket, de Jocó szerintem ismeri.

Rathleton felszíne határeset. Láttam már 100 körülieket SD-vel ölni. Kb 600k/h-t lehet csinálni, de SD-vel nyilván csak az xp lesz jó, a pénz meg fogy. Amúgy inkább 150 feletti paláknak jó. De mélyebben vannak olyan dungeonok, ahol demon, grim reaper és juggernaut kombókkal is össze lehet futni.

Roshamuul pedig az egyik legdurvább hely tibiában. Főleg csapattal érdemes. Huntolgattam egyedül is, de csak lépcső mellett és nem volt olyan rossz. De simán meg lehet halni. Beljebb pedig még 300+osok is szoktak elhullani.

Csapattal bárhova mehetünk. Ha csak a háttérben állsz lövöldözni, akkor nem lehet sok bajod. A respelős témát még ki kell tapasztalni, de nem annyira veszélyes, mint elsőre hangzik. Néha fordul elő, hogy pont ott vagyok, ahol respelni akar valami és látom előre, tudok helyezkedni. Ha az se okozott gondot, hogy a képernyő széléből futnak be lények, akkor ez se fog.

Bobber
bár a nézelődéstől a tegnapi medusa és serpent spawn megtekintés kicsit elvette a kedvem 😊 Le vagyok én még ehhez lassulva nagyon 😊

Bobber
nézelődni bárhova szívesen de ahogy nézem ezzel is a magas karaktereknek kedveztek csak 😞
Sajnos ez a resp blokk hiány is csak azt szüli hogy innen kezdvemegint sok sok magas embert kell vinni még egy POI-ra is mert ha nem lehet blokkolni a respet akkor vicces lehet amikor a mule karakterek közé berespel valami durvítósabb lény 😊
Bár szerintem ez is meg lesz majd tanulva hogy pénzt lehessen csinálni belőle hogy viszik az embereket questre 😊

rroolli
Új helyek, a teljesség igénye nélkül. Ki hova akar menni? 😛

Bobber
huhh ez igy azért keményebbé teszi majd a huntokat 😊

rroolli
"We are also sorry for the delayed information. Please excuse the inconvenience."

Semmi gond, nem fontos infó, csak mindent megváltoztat 😛

rroolli
Tegnap elfelejtettek szólni, de tapasztalatból kiderült, hogy update óta simán ránk respelnek a lények.

Magyarul nincs resp block. 3-szor villan a talajon egy kék gömb, majd negyedjére megjelenik a lény. Így simán respelhet a képernyő közepén egy jugger.

Az afk helyek is csak úgy biztonságosak, ha eredetileg sem respel ott semmi.

Erre mindenki vigyázzon.

ui.: utólag feltett cip egy hírt erről a módosításról. Nem minden lény respel a képernyőre, de majdnem mind. És nincs logika a kiválasztásban, úgyhogy jobb mindenre felkészülni.

rroolli
A házaknál fent szerintem nincs raid.

Lehet már kérdeztem de tudtok Kazordoonban valami biztonságos helyet afk-ra ahol nincs raid sem meg nem lökdösnek el?



Jól néz ki! 😊

Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)

<#eljen>

Jól el van dugva, ez tetszik 😊

Szuper!

&#63743;

rroolli

rroolli
Azon vagyok 😊
Frees GH-t akarok, hogy bárki meg tudja nézni. Sajnos városban levőt nem találtam, de elvileg 8 nap múlva a miénk lesz Hill Hideout Femore Hillsnél.

Venni kell gh-t 😄

Nem megy munkahelyen még böngészőből sem a Tibia. Be kell hoznom a saját laptopom.

&#63743;

rroolli
Ma volt update!

Megvannak az új guild funkciók is, amiről nem rég írtam. Ezen kívül lesz még minden guild hallban depo is! Ez néhány héten belül lesz beiktatva.

Ilyenekhez 250-en sem merek majd oda menni 😄

&#63743;

Milyen magas a sword skilled 😊

CattiBrie
mi ez az illegális kedvcsinálás? 😊))

[/spam]&#8482;

CattiBrie
de dagi vagy 😊 😊

[/spam]&#8482;

rroolli
Mappolok valami új helyet:

rroolli
Ma este:

CattiBrie
kiválóan gépelek mobilról 😄

[/spam]&#8482;

Jajó

&#63743;

CattiBrie
az az ami már nincs

helyette jöttek a városokba a csak offline dummyk

[/spam]&#8482;

CattiBrie
ja h ez olyan csak offlineos dolog, értem
és online dumi meg nincs, ejj

[/spam]&#8482;

Amire Catti gondolt az pl Yalaharon a Golemek, amiket körbe lehet állni és baromi lassan fogy az életük.
Nem tudom máshol van-e ilyen.

&#63743;

rroolli
Azt hiszem sikerült megfejteni 😄

Ha a training statue-re gondolsz, akkor...

Milyen gyorsan nő a skill, ha Te állsz ott: lásd #122623 (offline training rész). Ha elosztod 100-al, akkor kijön, hogy egy nap kb 0.83%-ot fejlődik a disted.
El tudnak-e lökni: nem, mivel ha "használod" szobrot, abban a pillanatban logoutolsz. A legközelebbi login-ig zajlik a "training". Ezért offline training.
Lehet-e egymásra állni: az előző kérdés megválaszolta
Van-e olyan város, ahol nem tudnak ellökni: ezt is megválaszolta
Van-e minden városban target dummy: 13 városban van
Utoljára szerkesztette: rroolli, 2014.12.09. 15:48:32

CattiBrie
ok, ninvsenek target dumik..

ha én állok a target dumnál online akkor milyen gyorsan nö a skill?
el tudnsk lökni onnan?
lehet enymásra állni?
vqn olyan város ahol nem tudnak ellökni?
minden városban van target dummy?

eszembe jutottak a hydrák.. :-)

[/spam]&#8482;

rroolli
7/29 online a PG-ből <#eljen>

Lehet kaviccsal is trénelni még, 😛

rroolli
Ha lenne, nem írtam volna oda, hogy "ezért nem hagytak le" 😊
Szóval még mindig nincs.

Marad az enchanted spear 😊

CattiBrie
köszi a linkt!

[/spam]&#8482;

CattiBrie
2007-02-02 21:07 Catti-bia 83 a blue djinn

Ez Firivel volt, emlékszem. 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
és van még target dummy?
ahol biztonságos online trénelni

[/spam]&#8482;

rroolli
Kalkuláció Cattinak:

Discance 127-ről 128-ra fejlődés target dummynál ennyi időt venne igénybe:

27 day(s) 11 hour(s) 35 minute(s) 56 seconds

És 35619 spear fogyna, ami 320571 gp.

Offline traininggel ugyanez:

120 day(s) 22 hour(s) 14 minute(s) 10 seconds

szorozva kettővel, ugyanis 12 óra train után 12 óra pihenés kell:

241 day(s) 20 hour(s) 28 minute(s) 20 seconds

(ezért nem hagytak le olyan gyorsan 😛)

rroolli

rroolli
Szerdán update

rroolli
Én is háromszor léptem meg a 15-öt. Egy nap alatt.
De level 8-ason nem wyverneztem 😄

Ezen még én is meglepődtem 😄 Nem csoda, hogy sose lettem magas szintű, ha minden lvl-t vagy háromszor léptem meg 😄