Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Van a szigeten egy szavazási rendszer, aminek több szintje van. Első szinten csak 1 témában tudsz szavazni, második szinten 2 témában, stb. Minél többet szavazol, annál nagyobb lesz a "rank"-od.
1. rank: Lehet szavazni, hogy hol legyen gyors-tp ami visszavisz a városba (3 hely közül lehet választani)
2. rank: Lehet szavazni egy bizonyos hunt helyen milyen lények legyenek (golem, minotaur, vagy wrath of evil, ami destrotól juggerig mindenféle)
Mellesleg ezen a hunt helyen random a resp! Ez azt jelenti, hogy nem mindig ugyanaz respel ugyanott.
3. rank: Lehet szavazni, hogy 3 féle boss közül melyiket lehessen ölni.
Szavazati pontokat task-al lehet szerezni. Minél többet szavazol, annál nagyobb lesz a rankod és annál több témában tudsz szavazni.
4. rank után lehet használni gyors tp-t a hajótól a városig. (egyébként át kell futni a minókon)
5. ranknál el lehet kezdeni egy új questet.
A szavazás 2 hetente zárul és ennek függvényében alakul, hogy hol lesz a gyors-tp ami hazavisz, milyen lények lesznek a lenti dungeon-ben és milyen bossok lesznek.
Utoljára szerkesztette: rroolli, 2014.12.12. 14:06:31
Inquisition végén is van egy olyan rész, ahol folyamatosan respelnek a démonok és nem lehet sértetlenül megúszni. Majd azt mondják, hogy mindenki hozzon elég supplyt, tegye magát defense-be, használjon mana pajzsot, vegyen fel amuletet és ha respel valami, álljon átlósan. Felelősség a résztvevőké, ha nem merik, várjanak 120-ig, vagy 150-ig.
Úgy gondolom, hogy Gray Beach környéke pont a te szintedhez való. Legalábbis abból indulok ki, hogy zömével 800-2000 xp-s lények vannak. Személyesen még nem tudtam kipróbálni az ottani hunt helyeket, de Jocó szerintem ismeri.
Rathleton felszíne határeset. Láttam már 100 körülieket SD-vel ölni. Kb 600k/h-t lehet csinálni, de SD-vel nyilván csak az xp lesz jó, a pénz meg fogy. Amúgy inkább 150 feletti paláknak jó. De mélyebben vannak olyan dungeonok, ahol demon, grim reaper és juggernaut kombókkal is össze lehet futni.
Roshamuul pedig az egyik legdurvább hely tibiában. Főleg csapattal érdemes. Huntolgattam egyedül is, de csak lépcső mellett és nem volt olyan rossz. De simán meg lehet halni. Beljebb pedig még 300+osok is szoktak elhullani.
Csapattal bárhova mehetünk. Ha csak a háttérben állsz lövöldözni, akkor nem lehet sok bajod. A respelős témát még ki kell tapasztalni, de nem annyira veszélyes, mint elsőre hangzik. Néha fordul elő, hogy pont ott vagyok, ahol respelni akar valami és látom előre, tudok helyezkedni. Ha az se okozott gondot, hogy a képernyő széléből futnak be lények, akkor ez se fog.
Sajnos ez a resp blokk hiány is csak azt szüli hogy innen kezdvemegint sok sok magas embert kell vinni még egy POI-ra is mert ha nem lehet blokkolni a respet akkor vicces lehet amikor a mule karakterek közé berespel valami durvítósabb lény 😊
Bár szerintem ez is meg lesz majd tanulva hogy pénzt lehessen csinálni belőle hogy viszik az embereket questre 😊
Semmi gond, nem fontos infó, csak mindent megváltoztat 😛
Magyarul nincs resp block. 3-szor villan a talajon egy kék gömb, majd negyedjére megjelenik a lény. Így simán respelhet a képernyő közepén egy jugger.
Az afk helyek is csak úgy biztonságosak, ha eredetileg sem respel ott semmi.
Erre mindenki vigyázzon.
ui.: utólag feltett cip egy hírt erről a módosításról. Nem minden lény respel a képernyőre, de majdnem mind. És nincs logika a kiválasztásban, úgyhogy jobb mindenre felkészülni.

Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)
Jól el van dugva, ez tetszik 😊

Frees GH-t akarok, hogy bárki meg tudja nézni. Sajnos városban levőt nem találtam, de elvileg 8 nap múlva a miénk lesz Hill Hideout Femore Hillsnél.
Nem megy munkahelyen még böngészőből sem a Tibia. Be kell hoznom a saját laptopom.

Megvannak az új guild funkciók is, amiről nem rég írtam. Ezen kívül lesz még minden guild hallban depo is! Ez néhány héten belül lesz beiktatva.


Nem tudom máshol van-e ilyen.

Ha a training statue-re gondolsz, akkor...
Milyen gyorsan nő a skill, ha Te állsz ott: lásd #122623 (offline training rész). Ha elosztod 100-al, akkor kijön, hogy egy nap kb 0.83%-ot fejlődik a disted.
El tudnak-e lökni: nem, mivel ha "használod" szobrot, abban a pillanatban logoutolsz. A legközelebbi login-ig zajlik a "training". Ezért offline training.
Lehet-e egymásra állni: az előző kérdés megválaszolta
Van-e olyan város, ahol nem tudnak ellökni: ezt is megválaszolta
Van-e minden városban target dummy: 13 városban van
Utoljára szerkesztette: rroolli, 2014.12.09. 15:48:32
ha én állok a target dumnál online akkor milyen gyorsan nö a skill?
el tudnsk lökni onnan?
lehet enymásra állni?
vqn olyan város ahol nem tudnak ellökni?
minden városban van target dummy?
eszembe jutottak a hydrák.. :-)
[/spam]™
Szóval még mindig nincs.
Marad az enchanted spear 😊
Discance 127-ről 128-ra fejlődés target dummynál ennyi időt venne igénybe:
27 day(s) 11 hour(s) 35 minute(s) 56 seconds
És 35619 spear fogyna, ami 320571 gp.
Offline traininggel ugyanez:
120 day(s) 22 hour(s) 14 minute(s) 10 seconds
szorozva kettővel, ugyanis 12 óra train után 12 óra pihenés kell:
241 day(s) 20 hour(s) 28 minute(s) 20 seconds