124119
  • rroolli
    Meg hogy amit most megveszel :)
  • Jani Hun
    Az a kérdés inkább hogy amit már most legyártottam az minek fog számítani vajon?
  • rroolli
    Gyengébbek lesznek az npc-nél kapható rúnák, mint amiket player készít.
  • Xing
    Vaingloryval játszik közületek valaki?
  • Jani Hun
    Na elkezdődött a nyári szezon barátommal, mától van premink, egyenlőre csak segitek neki fejlödni, siózom, ha esetlen érdekel majd titeket egy kis élő tibia adás, valószinüleg minden nap este 9 után fogjuk tolni, ha van itt érdeklődő akkor majd megnézhettek minket, ott lenn a ikálásba lesz a twitch link, ha esetleg valaki fogja nyomni a közeljövőbe szoljon mindneképp!:D
  • Xing
    Ez nem túl előnyös egy multiplayer játékban :D
  • Jani Hun
    Áh, csak lolozgatunk mostmár, de azt is csak poénbol twitchelem pár ismerösnek :D, nyáron gondolkoztunk tibiát twitchelni, mert szoktak donate-elni ingame pénzt, vagy premi scrollt és nah, hátha, de nemtudom mi lesz belőle egyelőre.

Am Catti, nemtudom hogy ismerik e egyáltalán a fórumot, anno is nagyon zárkózottak voltak
  • TZson
    Azt látom a Twich-eden, hogy LoL-ozni meg WoW-ozni szoktatok :D
  • CattiBrie
    De jó. Nem akarnak ide irkálni a fórumra?
  • Jani Hun
    Ismerösömmel tervezünk egy hónap premit én 120-as ED ő 62es EK, meg ugy tudom hogy játszik még egy erdélyi pár premi nélkül, 90 körül vannak
  • CattiBrie
    Játszik valaki mostanában?
  • CattiBrie
    a distem 136

10:27 You see a sight of surrender's eye.

10:27 You see a stone of insight.

10:27 You see a trapped bad dream monster.

10:31 You see a silver prison key.
    10:31 You see a golden prison key.

10:31 You see a muck rod (magic level +1).
    It can only be wielded properly by druids of level 65 or higher.

10:31 You see a snow flake tapestry.

• CattiBrie
    úgy látom a DDoS még dívik
  • CattiBrie
    úgy értem, töltött le valamit, amikor beléptem..
  • CattiBrie
    megint egy update
  • Jani Hun
    Az a régi jó outfit ugye Catti? :D
  • CattiBrie
    Valami fan rajza lehet.
  • Atisz #122981
    Mi ez, 3d-s Tibia?
  • Atisz #122980
    Én még arra sem emlékeztem, de aztán rövid kutakodás után sikerült visszalépnem egy gyors blikk erejéig :)
  • TZson

Ez valami iszonyat ronda :D
  • CattiBrie
    Öregszel :)

• rroolli
    Ez egy újabb üzenet, hogy "megéri prémit fizetni".
    Az eddigi előnyök mellett minden kifizetett évvel +5% skill bónusz jár.
    ...és még a rangokon is lehet élvezkedni.

Az a baj, hogy én már nem a kedvességet látom az ilyesmiben, hanem a prémi eladási szándékot. Nekem már túl erőszakos ez az értékesítési kényszer. Sokkal szimpatikusabb volt régen, amikor még nagyobb frees közösségek voltak (pl tudtunk menni frees küldetésekre, huntolni, stb) és a prémium nagy dolog volt. Kevés dolognak örültem annyira az életben, mint az első 90 nap prémimnek. Most már szinte mindenki 100-200+ szintű prémis, cipsoft meg már nem tudja kitalálni, hogy hogyan és kinek a seggét nyalja, hogy még több bevétele legyen.
    Régen úgy volt, hogy jöttek az új freesek, belőlük lettek az új prémisek.... Készültek is az új szerverek. Most szerver leépítés van egyfolytában. Úgyhogy gondolom nem igazán jönnek új játékosok. Ha nincs új játékos, akkor meg nincs kinek prémit eladni. Na így jöhetett szóba, hogy "adjunk el a régieknek."

Amúgy meg rájöttem mi az az egy dolog, ami nem tetszik a Tibiában. Az, hogy minden egyes update-el valahogy úgy b.szkurálnak bele a dolgokba, hogy mindig egy kicsit bonyolultabb lesz. Mindig eggyel több kalkulátor kell, egyel nehezebb lesz átlátni. Most már eljutottunk arra a szintre, hogy azt se tudom hányas skillem van.
    Ez azért fájdalmas, mert régen pont az egyszerűsége miatt tetszett.
  • CattiBrie
    így biztonságos :)
  • Shiwo
    hát, engem hiába próbálnak csalogatni, csak az account nevemre emlékszem, és nem tudok belépni :D

• CattiBrie
    Ez ilyen minket visszacsalogató lépés. Mármint akik régen jól fizettek és most azért nem akarnának játszani, mert visszaestek skillekben, de régen állandóan prémisek voltak.. :)
  • A Joco
    tudomásom szerint soha nem ér véget ez telyes mértékben bele számolódik a skillekbe, de azonban nem adódik hozzá a toplistában!
    Utoljára szerkesztette: A Joco, 2015.04.21. 20:16:43
  • CattiBrie
    Nem tudom, de még tart. Pedig most is volt egy update (mielőtt elindult a game, letöltött cuccot).
    Lehetne eventhez kötött, hogy Karácsonykor vagy Húsvétkor.. de most szerintem nincs semmi ilyesmi.
  • rroolli
    És ez tartós, vagy meddig marad meg?
  • Xing
    Az eddigi prémium idő alapján számolja.
  • silbor
    a játék időt vagy a prémium időt nézi? mert én csak 5%-ot kaptam
  • CattiBrie
  • CattiBrie
    ó, pedig már csak harmadik vagyok distben Securán :)
  • CattiBrie
    WTF, 136 a distem 0o
  • CattiBrie
    hú, erre léptem be

18:12 Your last visit in Tibia: 04. Jan 2015 21:55:12 CET.
    18:12 Due to your long-term loyalty to Tibia, you currently benefit from a 30 % bonus on all of your skills.
  • Bexter
    .
  • CattiBrie
    Nem tudok róla.
  • olattila
    Debreceni lakos van innen az extibiasok kozul? :P
  • Bobber
    :) Jó is az ha utazgat az ember :) Persze tudom hogy te miért és hogy utazgatsz :) Az még jobb :):)
    Én mostanában gondolni se nagyon tudok sajnos a Tibiára :( eléggé beindult nálam is a nyári pörgés és ilyenkor inkább a szabadban vagyok és nem a gép előtt ülök :)
  • olattila
    Én is eltűntem egy kis időre. Kissé beindult a szezon 1 hónapja utazgatok meg hasonlóak meg dolgozok keményen :)
  • Bobber
    nekem meg kezd bejönni a jó idő és innen kezdve minden időmet szabadban töltöm :) Az estéim meg huhh örülök hogy ágyba kerülök :( Pedig jó lenne még fejlődni :(