Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Holnapután (dec 19) ss-től kiköltözök belőle, hogy licitálhassak a kazordooni Granite Guildhall-ra, ami nem rég üresedett meg!
Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)
Minden esetre létezik ilyen, hogy Guild fórum:
Lehet témákat nyitni, csak a guild tagok látják.
Én úgy tudom, hogy változik a resp sebessége és függ attól, hogy hányan vannak online a szerveren.
erről van bővebb infó?
kb mennyi? mindig ugyanannyi?
[/spam]™
Securán amit írtam, amiatt nem sikerült elsőre, és mentünk még egyszer. Azért emlékszel, hogy volt map.
A lényeg itt le van írva: #115585
Utoljára szerkesztette: rroolli, 2014.12.16. 22:22:40
De ott asszem nem haltam. 😊
[/spam]™
Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)
Akkor úgy volt, hogy utána lementem egyedül? és akkor tudtam elmászni a nem tudom hanyadik szintnél. Mert volt ilyen is, az tuti. Biztos halál volt a vége. És az is megvan, hogy map már volt, mert egyszer már letoltuk addigra.
[/spam]™
Mérges lények harapdálják Jocót:
Érdekes karikákat lőnek:
Szobor:
Elég durva volt a hely. 4 fős csapatban csináltunk fejenként 750k/h-t és kevesebb, mint egy óra alatt jött kb 500k loot. Ebből 80k platinában. Erőseket ütnek. A kis fogas tol 500-akat, a nagy még többet. Megkockáztatom, hogy ez most a legdurvább sziget Tibián.
Aztán volt valami olyasmi is, hogy te maradtál lent egyedül és kilogoltál, a többiekkel meg visszajöttünk megmenteni.
Joco 2-szer halt aznap. Valakinek meg áramszünete is volt.
Vagy valami ilyesmi rémlik. Valaki elevenítse fel plix. 😊
[/spam]™
Utoljára szerkesztette: A Joco, 2014.12.16. 17:03:05
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Amíg kevesebb hp-m volt, addig a dl-eket is kerültem.
Ugyanezt az érzést egy lovag sokkal korábban megtapasztalhatja. Egy mage sokkal később... 850 hp-val még nem érdemes durva helyzetbe kerülni, kaszttól függetlenül.
és én még csak frostokról beszélek amik nem is olyan durvák. Szóval nekem csak azért furcsa a dolog 😊
igaz hogy 2 dl-el meg frostal már én is elvagyok sőt sajnos már fordult elő hogy be is szorítottak ami nem volt kellemes wyvernböl 3 is szorított már be és túléltem de nem tudom mikor jön el az a lélektani határ hogy még élvezni is tudjam, hogy 3-4 hidra vagy hasonló dög kerget 😊
igaz a dl-nél már azért tényleg kell néha a gran meg frostnál is de alapból eddig sima exurával is simán el voltam és nem volt gondom 😊
Sőt a fent említett dögöknél is ritka a gran használata, ha csak valami gebaszt nem csinálok nem nagyon van rá szükségem.
Az elméleti maximumok ruha nélkül értendők, ha minden képességét egyszerre használja a lény és minden spellje a lehető legnagyobbat lövi. Egy démon pl sebezhet 1530-at, elméletileg. Ez azt jelenti, hogy 6 démon 9000-et sebez maximum, így Jocónak 3-szor is meg kellett volna halnia. Ehhez képest sárgába is alig ment.
Ez részben azért van, mert nagyon-nagyon ritkán sebeznek a lények fullosakat. Még a felét is alig... A legtöbb körben nem is lőnek semmit, van hogy 0-100-ra le lehet blokkolni az ütésüket. Ha kap a lovag egy nagy pofont és nem hal meg, a következő körökben van esélye visszatöltenie magát.
A másik meg, hogy ritkán sebeznek szinkronban a lények. Egy körben kétszer tudsz gyógyulni. Ez azt jelenti, hogy ha 1300 hp-ja van a sorcomnak, akkor 2000-es sebzést is elbír körönként, ha nem egyszerre kapja. Kapok egy pofont, lecsökken a hp-m pirosra, exura vitázok, majd megint kapok egy pofont, exura vitázok. Amikor banután öltem, nekem is egy körben kétszer ment sárgába/pirosba az életem.
Poin, inqn több druid is gyógyíthatja a lovagot. Egy körben akár 2-3szor is fullba tudják nyomni a hp-ját. 3000 hp-t már nem igazán lehet lekombózni. Elméletileg lehetséges, de ennek annyi az esélye, mint hogy engem 2 dl lekombózzon.
Előfordul, de nagyobb az esélye a kicknek, mint ennek.
De amúgy én se tudtam elképzelni, hogy hogy lehet ezerpárszáz hp-val 10 hydra/medusa körül rohangálni, amíg ki nem próbáltam. Ha egy kicsit több hp-d lesz (talán 1000 körül van a lélektani határ) akkor te is megérzed, hogy milyen sokat el lehet bírni.
csak én tényleg azt nem tudom felfogni hogy folyamatosan szerencséje van az ilyen huntereknek hogy nem halnak bele a dologba?
azt se értem amikor poit bloklja a csóka, szerintem simán túl kéne ütni a démon és egyáb okos lényeknek. Ezek alapján szerintem már nekem is legalább 2 lényt bátran kéne blokkolnom hp-bol. de szerintem össze is szarnám magam ha kéne. Bár démont már öltem talán soloba ha emlékeim nem csalnak de az ilyen durvítós lények nem tartoznak a kedvenceim közé 😊
és ott is mana shield és sd zápor volt.
szóval nem értem 😊
De amúgy meg több esélyem van életben maradni akármilyen szituációban, mint egy 100-al nagyobb mage-nek. Aprítani sajnos nem lehet 8-asával, csak egyesével. De úgy is lehet jó xp-t csinálni a megfelelő helyen.
lehet beszari vagyok 😊
de lehet hogy akkor valamit félrenéztem? 😊 nem hiszem😊
amúgy sose értettem hogy ilyen huntokat hogy mernek csinálni. Az előbbi videós csóka egy lényegesen korábbi videója
hogy a fenébe lehet hogy amikor a tömegek közepében áll nem ütik túl?
mert lényenként (ok tudom hogy max sebzés de) min 1k sebzést tudnak bevinni. ő összehúz 6-8 darabot és csak kb 2k hp-ja van. akkor hogy a csöcsbe éli túl amikor mindennek a közepében áll? ekkora szerencséje nem lehet midnig az embernek.
van valami védelem hogy egyszerre nem tud a progi minden sebzést bevinni neki?? vagy mi a fene? mert szerintem simán be kéne hogy darálják. ezzel szemben simán el exurázgat a csóka.
Szóval ezt valaki magyarázza el nekem pls 😊
nekem szerintem nem lennének ennyire kötélből az idegeim 😊
illetve az is vicces hogyha esetleg ő ott elfexik akkor mindenki más is körülötte szerintem 😊
Azért volt pár necces pillanat, amikor 200-ra lement a hp-ja, de szerencséje volt.
Szóval felőlem mehet a dolog 😊
Az utolsó 2 missionhoz kellünk mindannyian.
elképzelni se tudom hogy hogy mer ilyet bevállalni a csóka
Szóval van egy olyan érzésem hogy ezt egyedül nem nagyon fogom letolni 😊
szegény igencsak ki lett terítve 😊
None 1
Druid 18
Elder Druid 53
Knight 83
Elite Knight 92
Sorcerer 15
Master Sorcerer 56
Paladin 30
Royal Paladin 84
szum: 432
[/spam]™
A sebesség azelőtt lineárisan nőtt a szinttel együtt, újabban viszont logaritmikus mintájú a függvény. Szóval minél nagyobb szintű a karakter, annál kevésbé növekszik a sebessége.
A 175 alattiak azt érezhetik, hogy gyorsabbak, mint régen. Egy level 30-as 25%-al gyorsabb. Egy level 100-as 13%-al gyorsabb. Egy level 175-ös pont olyan gyors, mint régen.
175 felett lassulást lehet érezni a régi sebességhez képest. Egy 200-as 4%-al lassabb. Egy 300-as 17%-al lassabb.
A lények sebessége korrigálva lett úgy, hogy akit eddig nem értek utol, azt ezután se fogják.
Glooth Spear
Range: 3, Atk: 55, Def: 0, Stackable
http://tibia.wikia.com/wiki/Glooth_Spear
Lootoltam egyet 😛
Utoljára szerkesztette: rroolli, 2014.12.13. 20:20:40