124119
  • Bobber
    és mind elfexünk mert már irányítani se tudunk :)
  • Bexter
    Kéne egy Retro napot tartanunk amikor mind belépünk egyet játszani dumcsizni :D
  • larax
    Üdv :) Magyar klán létezik még Securán ?
  • CattiBrie
    Rendszeresen játszol?
    Mi számít ma nagy-nak? Hányas szinttől nagy egy karakter? :)
    Amikor én kezdte, még nem volt 100-as szintű.. akkortájt lett Alfonzo 100-as..
  • CattiBrie
  • Shiwo
    \o/
  • CsikiAndriss
    Aha, rengeteg jó újítás volt én is le voltam még maradva kicsit de most már a legtöbb dologgal kezdek tisztába lenni. Az új küldetések azok kissé távol álnak most tőlem mert erősek nagyon a lények. Viszont más témában mostmár elég jól ki lehet igazodni. A Diamond arrowra visszatérve az egy területi Arrow 21 SQM területet támad az a nagy paladinok alap lőszere. A lovagoknak meg nem kell most már imbuement mert van minden fajta fegyverbe Axe, Sword meg Club ba, hogy 10 normál Physical Damage a többi meg 47 ice vagy ilyenek :)
  • CsikiAndriss
    Hello mindenkinek :D csak tiszta kíváncsiságból beléptem ide, hogy megnézzem még aktív-e itt az élet. És nagy meglepetésemre az :D a játékban sajnos egy magyart sem látok, de jó látni, hogy itt még felhozódnak a régi szép idők :)
  • Bexter
    Boomerek :D Már csak a nosztalgia maradt? :D
  • rroolli
    Szerintem sosem fogom elfelejteni, és ez nem csak a játék érdeme, hanem a közösségé is. Valahogy úgy álltak össze a csillagok néhány évig, hogy ezen a platformon, ez a társaság felejthetetlen élményekkel gazdagodott és abban az időszakban ez az életünk meghatározó része volt. Úgy alakult, hogy én ennek a jelenségnek csak a felét, vagy talán csak a végét élhettem meg, de így is elég intenzív volt és az identitásom részévé vált, hozzájárul ahhoz, hogy az vagyok, aki.
    Úgyhogy röviden igen, én emlékszem rá :)
  • CattiBrie

Mobilos nézetben nincsenek szmájlik. De most megtaláltam. :)
  • Aquir
    néha ránéztem, úgyhogy még megvannak a karakterek:)
    egy lvl 29 druid aki rúnákat csinált és a lvl 75 paladin, akit valami oknál fogva a játék visszaküldött a Carlin spawnból Thaisba:)
  • CattiBrie
    Most már sohatöbbé nem lépsz be :))
  • Aquir
    én nem vettem prémiumot, de volt amikor bónuszként kaptam. akkor nem tom mi lesz:)
    Azt írja: Free Account (Premium Time expired at Jun 03 2009, 12:00:00 CEST, balance: 0 days). Premium History: Premium Surprise (7 days)
    Jah itt van: Accounts for which a Tibia service (Premium Time, Tibia Coins, Recovery Key etc.) has been bought at least once with real money via the Webshop will not be deleted automatically at all.
    Utoljára szerkesztette: Aquir, 2021.12.04. 20:27:29
  • CattiBrie
    Na, akkor irány a thaisi csatornapa
  • CattiBrie
    Te voltál prémiumos, nem? Akkor tudtommal nem törlik.
  • Bobber
    na már csak kíváncsiságból beugrottam megnézni és látom hogy már nem is a kód kell így be tudtam lépni :) és még megvannak a a karaktereim :)
  • Bobber
    hát én már a kódjaimra se emléxem :( na meg se idő se energia :(
  • Aquir
    egyre ritkábban, megnézem törölték e a karakterem:)
  • CattiBrie
    Szoktatok még belépni a játékba? A Tibiára gondolok. Emlékeztek még erre a játékra? :)
  • CattiBrie
    Jé, van még életjel :)
  • Bexter
    Aloha
  • Xing
    Sziasztok!
  • CattiBrie
    Á, üdv ott keleten! :)
  • Bobber
    Még élek :)
  • CattiBrie
    Szia! :)
  • Aquir
    hai:)
  • CattiBrie
    Jelentkezzen, aki él még. :)
  • CattiBrie
    https://www.youtube.com/watch?v=lGOofzZOyl8
  • CattiBrie
    Lehet, csak téged akar majd fotózni :)
  • Shiwo
    kopaszabb, mint 10-15 éve ?
  • Bobber
    na ha az én kopasz fejemet meglátod többet nem akarsz hangot meg képet :)
  • CattiBrie
    Én nem vagyok macska..
  • Bexter
    Én hangra és arcra is vágyom hozzá
  • CattiBrie
    Vagy van egy fórum.. :)
  • Shiwo
    vagy csak simán egy közös Pannon Guardians chat-et, ahol néha lehet csevegni
  • Bexter
    Egyszer egy Discoard/zoom/teams találkozót csinálhatnánk!
  • rroolli
    Arcor: úgy látom, hogy szűkül a célközönség. Ráfókuszáltak a hardcore játékosokra. Igazi kihívás már csak a “nagyoknak” van. Tőlük szednek be sok eurót mindenféle extrákra.

Bexter: tényleg fura belegondolni, de volt egy jó társaság, (mondhatni, a “baráti körünk” egy része), aki itt nyomatta és így azért érthető :)
  • Bexter
    Fura belegondolni milyen rég volt és hogy mennyi idő öltünk bele
  • Xing
    Nem semmi, hogy még mindig van célközönsége a játéknak. Én sem léptem be évek óta, de azért rosszul esne ha egyszer csak jönne a hír, hogy ennyi volt :)