Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megesik 😊 azóta is retired vagyok 1 kissé 😛

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

én tuti magyaráztam, hogy kaptam már 1300 fölötti pofonokat egy hff-tõl is, úgyhogy csak a mákon múlt, hogy 3 hff-fel pózolva nem kerültél a temetõbe 😛 plusz szerintem volt ott még FE és vmi durvább FE

Thou art a very pleasant little rabbit.

hát jah, utánna volt hogy 3at fogtam ugyan ott Cattival, 1 lehalt utánna meg 2ttõl kaptam 1 full hp-s combot 😊

pedig te voltál az, aki odament egyedül egy tucat hff közé korábbi képek alapján, én meg értetlenkedtem, hogy hogyan lehetséges ez, amikor 3 már lev 200 fölötti lovagokat is ki tudott ütni az én idõmben 😄

mindenkirõl nem tudok nyilatkozni, de Balty-t láttam meghalni deep fibulán (tibicam) 😛
õ tényleg öreg lehetett, mert ha összeszámoljuk, hogy hány Balty születésnap volt eddig, akkor valahol 55 és 70 közötti számot kapunk szerintem 😄

A régi az valóban halott, már egy jó ideje.

CattiBrie
Tibia talival álmodtam. 😊

[/spam]™

CattiBrie
"Old Pannon Guardians died,"

<#conf>

[/spam]&#8482;

maerlyn
ty mindenkinek

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

En a druid reszet tudnam vallalni mert latam hogy hogyan csinaljak a profik es szerintem simman menne nekem is az meg 124-esen is 😊 mert van egy teknika amivel meg lehet konyen oldani es szinte nem is veszelyes az a megoldas 😛

Matias con Toth
Magyar Poi team:

Szerintem elõször könnyebb quetsekkel kéne kezdeni min pl a Banuta quest ugyan azokkal az emberekkel, akik jönnének poira a hunt teambe. Több ok miatt:

1 Az emberek 80% aki menne oda életében nem gyakott 4 fõnél nagyobb teamba.

2 Az emberek 80% nak fogalma nincs pl a kommunikációról tsen.

3 Az emberek nagy részének nehéz elfogadni azt, ha egy ember mondja, nekik mit csináljanak, ez nem egyén hiba, ez a magyar virtus.

4 Druid hiány van nem kicsit. Nekünk van egy druidunk aki aktív és olyan szint közeli, hogy el tudna jönni. PG- be van 2 ED aki olyan szintû, hogy tudna jönni. Lovaggal se bõvelkedünk, akik jelen számításban Szóba jöhetnek Cipi, Gyud, Serby és én.

5 Ha kasztok hiányait fel is tudjuk tölteni még mindig ott, maradnak az emberi, ellentétek emberek között, amit nem biztos, hogy félre tudnak rakni.

Szóval összegezve, ha a magyarok ilyet akarnak szervezni nagyon fel, kell kötni a gatyánkat! Mindenkinek és hogy ebbõl legyen, valami most neki kell állni, gyakorolni, tavasszal lehessen oda elõször menni próba huntra!

\"Nem iszok nem dohányzok!\" \"Túl töltöttem :D\"

igen, oda dob fel a lépcsõ vagy tp a reward roomból

CattiBrie
Mi ez a hely itt? o.0

Ez keletre a main halltól van?

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Strategy: Avoid its lethal beam, it can do up to 1500~ hp of damage. Try to be at full hp at all times.

Én ezt 3000 hp-ra tenném.

[/spam]&#8482;

http://www.youtube.com/watch?v=Dr-EUzXCzYs

bocsánat 4 kockás

CattiBrie
Est. Max. Damage: 2749 hp per turn

Ez azelõtt 1700 volt.

[/spam]&#8482;

asszem youtubon láttam videót mikor mennek be az emberkék
pill és megkeresem

CattiBrie
De ezt honnan tudod? Meg Neked? Hol van leírás errõl? Mert biztosat még soha senkitõl nem hallottam. Szeretném a questnek ezt a részét. F1

[/spam]&#8482;

hff közelébe nem megyek Catti tudja miért
a defiler nem tûnik parának wiki alapján
a többi jöhet sorba 😊

a lovagos részt már pucoltam ki igaz csak testen, a teleport nem a mainroomban visz hanem a reward roomba s onnan lehet bemenni, asszem egy 3 kocka széles folyosón, sima ügy 2 kockára az a druid féle átlõhetõ fal utánna meg csak lurolni kell, a jugger es seal biztos menne szerintem

CattiBrie
Ha jól rémlik Huma mondott olyat, hogy akkor jön vissza játszani, ha magyar team lesz POIn. 😊

http://hu.tibia.hu/guild/pannon_guardians

Legrégebben látott karakter: Huma Guardiani (2009. január 21. 12:15:14 CET)

<#circling> <#crazya>

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Amúgy ha nem defilerrõl vagy hff-rõl van szó, akkor egyszerre eggyel elbánok egyedül.

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Hogy képben legyünk:

<#idiota>

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Második részben az enemik:

Spectres, Diabolic Imps, Defilers, Destroyers, Hellfire Fighters, Plaguesmiths and Lost Souls

Ebbõl Defiler-t nem tudom milyen. A Hellfire Fighter-t meg Cipi nem blokkolná. Szerintem abból egy is több mint sok.

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Én a main hallba való megérkezésre azt mondom, hogy egyértelmûen halál.

A második részre azt mondom, hogy veszélyes és nem egyszerû, de talán megcsinálható. De Serby nélkül már nem. Hacsak nem lenne Ram.

[/spam]&#8482;

jól hangzik

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Tygep
Ez se rossz megoldás, amit Catti ír 😊 Így is el lehet kezdeni, a sealekhez kell azért a komolyabb csapat.

Ill azt lenne még jó tudni, hogy a necroház felöli teleportot, ami a main roomba visz, mikortól lehet használni. A main roomból elég kiteleportálni vagy kellennek hozzáa trónok is.

CattiBrie
Nagyon waste.. de én úgy látom, hogy elõször úgy kéne POI-nak nekiállni, hogy részletenként. Elõször csak mindenki menjen oda egyedül és próbáljon a kasztjának megfelelõ járatot kipucolni. Ezt meg fölösleges lenne összeszervezni.. stb.

Aztán lenne egy béta kör, amikor a main hall elõtti részig mennénk be. Itt már team kéne. Meg ott is van valami loot. Talán nem olyan hüde gáz megcsinálni. Mindenki jönne, aki huntol. És ugye ott is van kiugrási lehetõség. (Mielõtt érintenénk a main hallt.) Szerintem idáig már most meg tudnánk csinálni sima magyar csapattal.

És egy harmadik körben lehetne komolyra fordítani. Szerintem a main halltól sokkal durvább minden, többszörösen.

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Hát én még mindig hülyének nézem magamat, ha belegondolok.. írtam, hogy miért.. nincs aktív gárga..

[/spam]&#8482;

Shiwo
és még hülének néztetek, mikor említettem, hogy majd magyar csapattal menek poi-ra... most meg már tervezitek is 😛

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

igen igen igen ezengem nagyon érdekelne. már nézegettem mennyibe kerülne ha a könnyebb utat válsztom.de csapattal jobb lenne 😊)

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Tygep
És valószínüleg nem menne elsõre 3 óra alatt, de olyan 6-7 órát reálisnak tartanék.

Tygep
Boldog szülinapot Tele!

Zak: én tudok prémet fizetni.

Poi témában azért lassacskán összejön a magyar csapat is. Blocker, shooter úgy érzem van már elég, poi képes druidból van némi hiány. A kulcs kérdés inkább az idõ, hogy mikor sikerülne minden érintettet gép elé ültetni egyszerre.

Shiwo
BSZ Tele

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

CattiBrie
CattiBrie
Amúgy egy guild target dummy questnek látom esélyét.

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Elfelejtettél belépni a játékba.

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Hus, Ser, Cat, Nag, Joc, Nyu, Lex, Mac, Tel

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Fõidõben

Guild Members: 130 Guild Online: 9

Ebbõl 4 poi képes.

[/spam]&#8482;

akkor ez a poi quest nem túl szerencsés ebben afelállásban az veszem ki még az optimisták szavaiból is. akkor marad a meghirdetett akció.

a kick-kel kapcsolatban: az valyon ugyan az amikor ki ikszeled a tibiát vagy kihúzod a netet. mert ha kilépsz akkor megy a szervernek azonnal az infó. persze van különbség abban h. éppen csatában vagy vagy csak a depoban álldogálsz. mert csatában arra is rákérdez hogy logout (és azt nem engedi) vagy exit...

maerlyn
ez változó, de elvileg <45 sec

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

CattiBrie
Nekem fogalmam nincs.
Ezt is le kéne tesztelni. -> bezárom a Tibiát, számold mennyi idõ múlva tûnök el - vagy ilyesmi

[/spam]&#8482;

Shaman
Egyszer volt pont scarab cave-ben kickem,s túléltem,de nagyon pirosban jöttem vissza.
nekem az lenne a kérdésem,hogy mennyi idõ után dob ki? akkor lehetne esélyeket számolni.
Mondjuk kivág téged,de a karid mennyi ideig marad bennt a szerveren 1 helyben állva?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

CattiBrie
De nem is 2 démon ölésérõl van szó.. mondjuk egy scarab cave kick, vagy ilyesmi. Mondjuk lehetne training is - azt meg elvileg ütés nélkül túl kéne élni (kivéve ha egy másik player besegít).

[/spam]&#8482;

Shaman
az a gond,hogy te pala/knight ölésbõl indulsz ki.

Egy spellcaster nem így öl. A lény be van célozva,s nyomogatja a különbözõ exorikat/rúnákat,hogy lõje az adott lényre,magyarul nem automatikusan lövi (kivéve a rod/wand,mert az automatikus,de lopikula sebzése)
Szóval a spellcasterek kicknél simán behalnak,mivel nem gyakják a lényt,nem nyomogtaja nekik senki az exori/rúnát.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

CattiBrie
Guild Members: 130 Guild Online: 9

Nagy az inaktivitás. Ebbõl kettõ poi képes.

[/spam]&#8482;

Boldog Szülinapot Tele!

én úgy hallottam, hogy túl rágósak, ezért nem próbáltam sose 😛
<#hamm>

Bobber
szerintem azon be tudna a csapat jutni de a sealok kicsit huzosak lennének😊
én csak azt tudomhogy egyszer véletlenül beleléptem az egyikbe és egy kör alatt kaptam vagy 3k sebzést😊
pedig alig volt egy pár lény ott mert elõzõleg már ki volt takarítva😊
és igy is örülhetek hogy túléltem😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

CattiBrie
Én egyelõre abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán bejutnánk a négy tûzfalon. Erõsen kételkedem.

[/spam]&#8482;