Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
Thou art a very pleasant little rabbit.
õ tényleg öreg lehetett, mert ha összeszámoljuk, hogy hány Balty születésnap volt eddig, akkor valahol 55 és 70 közötti számot kapunk szerintem 😄
Szerintem elõször könnyebb quetsekkel kéne kezdeni min pl a Banuta quest ugyan azokkal az emberekkel, akik jönnének poira a hunt teambe. Több ok miatt:
1 Az emberek 80% aki menne oda életében nem gyakott 4 fõnél nagyobb teamba.
2 Az emberek 80% nak fogalma nincs pl a kommunikációról tsen.
3 Az emberek nagy részének nehéz elfogadni azt, ha egy ember mondja, nekik mit csináljanak, ez nem egyén hiba, ez a magyar virtus.
4 Druid hiány van nem kicsit. Nekünk van egy druidunk aki aktív és olyan szint közeli, hogy el tudna jönni. PG- be van 2 ED aki olyan szintû, hogy tudna jönni. Lovaggal se bõvelkedünk, akik jelen számításban Szóba jöhetnek Cipi, Gyud, Serby és én.
5 Ha kasztok hiányait fel is tudjuk tölteni még mindig ott, maradnak az emberi, ellentétek emberek között, amit nem biztos, hogy félre tudnak rakni.
Szóval összegezve, ha a magyarok ilyet akarnak szervezni nagyon fel, kell kötni a gatyánkat! Mindenkinek és hogy ebbõl legyen, valami most neki kell állni, gyakorolni, tavasszal lehessen oda elõször menni próba huntra!
\"Nem iszok nem dohányzok!\" \"Túl töltöttem :D\"
Én ezt 3000 hp-ra tenném.
[/spam]™
bocsánat 4 kockás
pill és megkeresem
[/spam]™
a defiler nem tûnik parának wiki alapján
a többi jöhet sorba 😊
http://hu.tibia.hu/guild/pannon_guardians
Legrégebben látott karakter: Huma Guardiani (2009. január 21. 12:15:14 CET)
<#circling>#circling> <#crazya>#crazya>
[/spam]™
[/spam]™
Spectres, Diabolic Imps, Defilers, Destroyers, Hellfire Fighters, Plaguesmiths and Lost Souls
Ebbõl Defiler-t nem tudom milyen. A Hellfire Fighter-t meg Cipi nem blokkolná. Szerintem abból egy is több mint sok.
[/spam]™
A második részre azt mondom, hogy veszélyes és nem egyszerû, de talán megcsinálható. De Serby nélkül már nem. Hacsak nem lenne Ram.
[/spam]™
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Ill azt lenne még jó tudni, hogy a necroház felöli teleportot, ami a main roomba visz, mikortól lehet használni. A main roomból elég kiteleportálni vagy kellennek hozzáa trónok is.
Aztán lenne egy béta kör, amikor a main hall elõtti részig mennénk be. Itt már team kéne. Meg ott is van valami loot. Talán nem olyan hüde gáz megcsinálni. Mindenki jönne, aki huntol. És ugye ott is van kiugrási lehetõség. (Mielõtt érintenénk a main hallt.) Szerintem idáig már most meg tudnánk csinálni sima magyar csapattal.
És egy harmadik körben lehetne komolyra fordítani. Szerintem a main halltól sokkal durvább minden, többszörösen.
[/spam]™
[/spam]™
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Zak: én tudok prémet fizetni.
Poi témában azért lassacskán összejön a magyar csapat is. Blocker, shooter úgy érzem van már elég, poi képes druidból van némi hiány. A kulcs kérdés inkább az idõ, hogy mikor sikerülne minden érintettet gép elé ültetni egyszerre.
a kick-kel kapcsolatban: az valyon ugyan az amikor ki ikszeled a tibiát vagy kihúzod a netet. mert ha kilépsz akkor megy a szervernek azonnal az infó. persze van különbség abban h. éppen csatában vagy vagy csak a depoban álldogálsz. mert csatában arra is rákérdez hogy logout (és azt nem engedi) vagy exit...
Ezt is le kéne tesztelni. -> bezárom a Tibiát, számold mennyi idõ múlva tûnök el - vagy ilyesmi
[/spam]™
nekem az lenne a kérdésem,hogy mennyi idõ után dob ki? akkor lehetne esélyeket számolni.
Mondjuk kivág téged,de a karid mennyi ideig marad bennt a szerveren 1 helyben állva?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
[/spam]™
Egy spellcaster nem így öl. A lény be van célozva,s nyomogatja a különbözõ exorikat/rúnákat,hogy lõje az adott lényre,magyarul nem automatikusan lövi (kivéve a rod/wand,mert az automatikus,de lopikula sebzése)
Szóval a spellcasterek kicknél simán behalnak,mivel nem gyakják a lényt,nem nyomogtaja nekik senki az exori/rúnát.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
<#hamm>#hamm>
én csak azt tudomhogy egyszer véletlenül beleléptem az egyikbe és egy kör alatt kaptam vagy 3k sebzést😊
pedig alig volt egy pár lény ott mert elõzõleg már ki volt takarítva😊
és igy is örülhetek hogy túléltem😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.