Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
15:48 Arkibal <143>143>: i show u one
15:48 Arkibal <143>143>: come
15:48 Moszuke The Predator <45>45>: I know serby
15:48 Arkibal <143>143>: are many
15:48 Moszuke The Predator <45>45>: he's a fgt 😛
15:48 Arkibal <143>143>: yes he loves big cocks
15:48 Arkibal <143>143>: clindo para
15:48 Arkibal <143>143>: is romanian too
15:48 Moszuke The Predator <45>45>: xDLOL
lol...
a részletes keresésbe nem lehetne dátumszûrõt tenni (Elõször ekkor láttam, Legutóbb ekkor láttam)?
[/spam]™
The house has been rented by Moszuke The Predator. He has paid the rent until Nov 02 2009, 08:15:06 CET. He will move out on Oct 10 2009, 09:00:00 CEST (time of daily server save) and will pass the house to Master Danne for 300000 gold coins.
Azaz hogyan csináljunk 300k-t 17k-ból. <#idiota>#idiota>
R.I.P. Pannon Guardians. Oct 14 2004 - 200# (nemtommeddig) <#idiota>#idiota>
Érdekes dolgokat olvasok itt lenn is, és egyben igazavan Matias-nak, hogy mi magyarok, nagy kalappal teszünk a együttmûködésre, még akkor is, hogy ha guildon belüli dolgokról van szó.
Egy dolgok észrekellene vennetek, hogy ez a sok ellentét, már kihat azokra is akik nem is részei ennek, még akkor is, hogy ha legjobb barátokról van benne szó.
Akármit csinálhattok, akkor is lessz 1-2-3 ember akárhol akár magyar akár külföldi aki másféle véleménnyel lessz, mint ti, és biztosan nem a rendes úton fogjátok lerendezni.
Itt mindenki egy egyéniség, akárki , mint én vagy catti, vagy zak vagy akárki, mindenkinek megvan a saját modora, hozzáállása a dolgokhoz.
Külömben én is lehetnék felháborodva, mert kivagyok itt a magyarok részérõl közösítve.
Ennyi.
[/spam]™
és igen tudom hogy te jöttél ésvolt hogy segítettél is.
amit köszönök is.
meg van rajtad kívûl még ember aki segítõ kész de nagy töbség nem túl aktív ilyen téren.
Catti: igen azt használok.
\"Nem iszok nem dohányzok!\" \"Túl töltöttem :D\"
A huntokban mikor idom volt mindig mentem veletek ott voltam masodikszor az ice island questen is meg a kastelyban is voltam mikor szerveztetek...
Na meg kulon veled is voltam huntolni 1-2-szer... meg a guild szakadas utan is.
Sot mikor kerted meg segitettem is emlekszel mikor csinaltad a target dumy questet meg a war golemekhez is le akartal menni akkor is ott voltam mert en szivesen segitek mindenkinek mikor tudok...
Most remelem ram nem haragszol vagy valami ilyesmi mert en ugy vettem ki h az egesz guildre erted te. De ha megis akkor remelem egyszer majd tisztazodnak a dolgok mert nem szeretek senkivel haragban lenni.
[/spam]™
A ház csicsázása minimális volt, a hely, és a normális cuccok miatt is 😊
// Amúgy nálam ez ott megdõl, hogy nincs Tibia ikonom az asztalon.. Tudom, fúúj milyen Tibiás vagyok. 😄
[/spam]™
NAMINATOR POWA!
Én most sem szeretem a házat díszíteni (most konkrétan, amim van).. nekem úgy volna jó, mint ami egy hentre/trainre van berendezve. Behányom, ami nálam van és nem kell és kiveszem ami kell. De fölöslegesnek tartom a depóból 200000k oznyi 😄 cuccot bepakolni, késõbb vissza...
[/spam]™
Én soha nem rangsoroltam agyban senkit, az alapján, hogy a Guild oldalán hol helyezkedik el, max. annyi volt a szelektálás, hogy kezdõ, vagy nem.
windows xp service pack 3 én ezt használom
de nekem nagyon tetszett, amit Herganonék csináltak Harmonián (õk a Mateusz Dragon Wielkis, elsõ nightmare shieldes terminátor guild), volt egy gh-juk, és teljesen egységesen díszítették, kint volt jól látható helyen mindannyiuk közös quest item gyûjteménye, ami nyilván egy item mutogatásnak is felfogható, de egyben azt is mutatta, hogy együtt letoltuk az adott questet, és bízunk is egymásban, mert itt merjük hagyni a közös térben ezeket a drága cuccokat, senkinek nem fontosabb a saját háza díszítése stb.
állandóan olyan volt a gh-juk, mint a screenshot a banshee questünk/questetek végérõl, ahol mindenki ott állt a loottal
bár itt nyilván ellentmondok a korábbi hozzászólásomnak, mert racionálisan nagy hülyeség ilyet csinálni, hiszen ha egy embert hackelnek, akkor mindenki bukja bizonyos dolgait, de akkor is iszonyat összetartozás tudatot jelentenek az ilyen látszat dolgok is - elég csak ránézni az országra, hogy belássuk ezen dolgok hiányának romboló hatását 😛
nyilván jó, hogy nem így csináltuk, mert Doa, Hacatra és Bredan is kipakolta volna a magyar GH-t, mármint a hackereik, és az a gyurcsányi reformom is megbukott anno, hogy minden guildtagnak - még a leadernek is - ugyanaz legyen a rangja (asszem mindenkit Element of the Pannon Guardians rangba dobtam), ami szintén vmi olyasmit jelképezett az én elképzelésem szerint, hogy nincsenek jobbak/rosszabbak, osztályok nélküli társadalmat akartam, Marx büszke lett volna 😄
Thou art a very pleasant little rabbit.
Melyik szerveren játszol?
[/spam]™
Fogalmam nincs, hogy mi lehet, olyannal még nem találkoztam.
De talán Fagyi vagy Tele majd tud segíteni.
[/spam]™
Egy kérdésem lenne. Felraktam a Windows 7-et, és azóta nem indul a Tibia. Ráklikkelek a Tibia ikonra és újraindul a gép. Vmi ötlet? Mit tegyek?
Akkor elnézést, látszik, mennyire nem játszom. 😛 Oké, akkor voltak kvesztek úgy, hogy még PG-sek voltatok.
[/spam]™
Ez nem igaz.
Pl Jana szervezett mikor még pgsek voltunk egy vízilabda mecset direkt free helyen hogy oda mindenki el tud jönni. Nem kapkodott senki utána. the ice islands quest utolsó terme után se kapkodott senki, amikor meg hírderük, idõben. Cipi volt, aki eljött volna csak csúszás miatt nem tudott. De bepótoltuk neki is. Nézzétek vissza a guild fórumot tibia.comon ha még nem töröltétek akkor ott van miket szerveztünk.
Ha meg valakinek lehet "szubjektív" véleménye akkor nekem az, ami az adatlapomon van.
Minden dolog változik, ahogy egy játékban a játékosok sem állandóak. Mondom én, aki még csak Tibiával játszott. Gondolom másoknak más játékokból is vannak ilyen tapasztalatai. 😊
"Most ki hagyna ott bármit, hogy segítsen a társának? Mert szerintem senki. "
Elõbb azt kéne összeszedni, hogy egyáltalán ki játszik.
Meg az, hogy szerinted.. ez megint csak egy szubjektív vélemény.
És az, hogy hogyan van ez valójában, azt hiszem, ezt nem tudhatod.
Azt hiszem, nem okoltalak semmiért. - Már ha ez nekem szólt.
Amikor hentet szerveztetek, akkor már régen nem voltatok a PG-ben.
Másért meg azért rossz érzés egy ilyen kijelentést látni/olvasni/hallani, mert hiába voltam alapító tag (mégha nem is prémes), de azóta is majdnem minden nap ingame vagyok (az más dolog, hogy állandóan afk) és ezek ellenére halott a guild. Bár gondolom, akkor másképpen értelmezed teljesen azt, hogy mi a nem halott guild. Csak így olyan, mintha én is halott lennék.. le lennék írva. És ez rosszul esett. 😞
[/spam]™
Egy csalódás meg meghalt a guild is más tészta szerintem.
Én most sem szeretek (jelen idõ) piaci ár alatt adni semmit guilden belül.
Pedig nemf eltétlen gondolom, hogy ezek a leader feladatai. 😊
Fasza gyerek voltél, ezért is sajnálom, hogy már nem vagy! 😊
És ahogy anno jó móka volt, most is vannak hasonló, vagy éppen jobb élmények! 😊
[/spam]™
Meg ha valakinek segítségre volt szüksége mindig volt aki segítsen. Én emlékszem olyanra hogy Ram feljött geotól tréningezésbõl mikor a Bermuda 3 szögbe még hordták a gseket. Most ki hagyna ott bármit, hogy segítsen a társának? Mert szerintem senki.
Amikor megpróbáltunk tenni a közösségért, csak lehurrogást kaptunk. Mikor a magyarok nem jöttek és mondtuk pár külföldi barátunknak hívhatnak másokat akkor is megszóltak minket olyanok, akik ott se voltak, hogy azt hitték ez egy magyar quest. Azért nem volt full magyar, mert magyarok akkor is úgy jöttünk össze, ahogy az SH ba vagyunk.
Sajnálom, ha bárkinek nem tetszik a véleményem, de igazság szerint mindenki hibása a PG ben aki hátal áll a dolgoknak és nem engem kell okolni miatta.
Teccik (van) lev 100+, én lev 50 karakterektõl beszéltem, csak a vesszõ és a létige meg nem jelenése miatt összefolyt
oldalakon át tudnám sorolni, hogy mi volt még csalódás, de gondolom mindenkinek megvan a saját kis története, hogy mi volt neki csalódás, és nem is akarok vitát generálni 😄 (Sonic például biztos engem tart máig a patás ördögnek, mert erõltettem a white guild dolgot 😛, Doa 23 demonozásról/dl-ezésrõl mondott le, amit beígértem, van akit nem hívtam gyakni, mert ügyetlennek tartottam, bár egész sok pénzem volt néha, mégsem szerettem piaci ár alatt vesztegetni a cuccokat guildon belül, még a visszavonulásomkor sem adtam semmit djinn ár alatt, Ram pl. biztos utált a panaszkodásom miatt, mert szerencsém az nem nagyon volt, a véleményemet néha akkor is kimondtam, ha az bántó volt stb.)
viszont guild leaderként azért rendesen elláttam a dolgomat, ha nem is voltam sokáig leader, questekben próbáltam segíteni minden magyarnak, ha sokat is lengtem ki külföldiekkel lógva, és bárkiben megbíztam annyira a magyarok és a külföldi cimborák közül, hogy befogadtam a házamba, ha kellett neki egy hely pakolni, megvettem bármit/licitáltam/eladtam/fordítottam/segítettem/prémet intéztem/geot blokkoltam, ha vki megkért, nem nyúltam le a lootot, nem hackeltem meg senkit, és utolsó pillanatig lebeszéltem mindenkit a lovag kasztról, de ebben sose hallgatott rám senki 😄 (úgy kell nekik, haha!)
summa summárum, fasza gyerek voltam, lehettem volna jobb, de ennyi futotta tõlem, és jó volt PG-snek lenni, még akkor is, ha Polgár Jenõnél a mennyezet repedezett, és a majálison Dzsinóéknál sok volt a köcsög!
a karim pedig már minden könyörgés ellenére rég töröltem volna, ha valaki nem beszél le, hogy ez milyen gyenge emberes láma megoldás arra, hogy valaki kiszálljon...majd vett egy pisztolyt, és fejbe akarta lõni magát, amikor vmi másból kellett kiszállnia, szóval így adjatok az emberek szavára! 😛
azért sokszor eszembe jut, hogy milyen jó volt belépni és jókat röhögni, hiányoznak azok is, akik ide nem irkálnak, utólag még a bannok is tök poén emlékek (fõleg másé 😄 Zak Gm szídása, Teccik lány futtatása, namelock utáni karineve 😄)
Egyébként valóban nem éri meg. Én akkor gyaktam õket mikor felderítettem a dungeonjukat,vagy útközben AS-ekhez.Bár leginkább átfutok,csak ha nagyon útban van.
Mikor "pici" voltam akkor kóboroltam néha arra,s egyszer ha jól rémlik akkor ott dobott ki,amirõl írtam.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
úgy általában nem éri meg semmilyen kis lényt gyakni spellcasteren lev 50 fölött, mert sokan vannak, gyorsan elviszik a manát, a lootot pedig nem tudja hova rakni egy spellcaster
szóval dragon/necro/hero/vamp és hasonló lények jönnek szóba, de azoknál meg tuti hal kicknél 😛