Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/spam]™
amugy nem tudom miért gond az a 3 óra😊
nekünk még közel 10 óra volt mire lenyomtuk és már a vágán azt se tudtuk hol vagyunk😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
De hátra is kell hagyni jó pár embert, hogy ne legyen resp (a sealben) és a main hallban.
[/spam]™
Ezek közül ilyeneket már öltem:
Phantasms, Betrayed Wraiths, Plaguesmiths
Mondjuk POI közben a Handot is, de hát az azért nem számít.
[/spam]™
A fõterembe kell legalább 5 respblokkoló - nem is tudom, mi jöhet ott.
[/spam]™
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
vagy a saját lábán vagy zsákban amit a templomban tesznek le😊
szóval a csapat lényeges😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
A többi guildben is vannak (magyarok)akiknek kellene a quest vagy csak szimpla jófejségbõl jönnének (esetleg hoznának izmos karokat és segítõ healt hányó druidákat). persze akinek a questet csináljuk téríti a költségeket (ésszerû határokon belül) 😊
POI
kellene itt pár playernek. pl. nekem is.
a gondom az hogy olyan idõpontokban van amikor nem tudok 3+ órát itt ülni a gép elõtt.
Fagyi felvetette h. mi lenne ha pán-kárpátmedencei poi lenne?
szóval én szivesebben fizetek magyaroknak annyi pénzt a questért!
valahol láttam egy topicot amiben arról írtak h. ha disconnect van akkor a karinak át kellene váltania autoattack-ra. Érdekes gondolat. Talán tényleg megmentene a kick-tõl néhány alkalommal (pntosabban a kick okozta cselekvésképtelenségbõl fakadó haláltól). Föleg arra gondolok mikor pl. slime öl meg lvl234-en 😊)
Azt spec.nem tudom hogyan mûködik az h. felismerik h. leszakadtál!?
Thou art a very pleasant little rabbit.
demonnál, dl-nél, dragonnál, warlocknál, infernalistnál, mindenféle egyéb tüzes lénynél 5 körön át égsz, ami ilyen lényeknél azért nagy valószínûséggel halál, de felmerül a kérdés, hogy mi van, ha az 5 kör alatt megint kapsz magad alá tüzet 😛
mérgezés: ez talán még tovább tart, AS-nél pl. kifejezetten sokáig, ott 15-rõl indul talán
energia: hát erre már nem emlékszem 😄
Thou art a very pleasant little rabbit.
Ezzel mentünk a hétvégén: Audi RS4 4.2L-es V8-as 450 LE. Egy van az országban. Nagyon király volt, nincs ellenfele :D
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
21:27 Silbor <93>93>: köszi😊 és viszont kívánom 😊)
Ez se rossz... 😊
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
pontosan 1 perc volt mind a ketõ 😊
[/spam]™
vagy az sem rossz hogy kiabálja hogy "egy egy nulla egy nulla nulla..."
18:28 Husosfagyi <154>154>: gyanítom hogy most nem optikán furikáznak a bitek hanem telefonos operátor kiabálja hogy "jobbra" "balra" "most lõj" "gyógyíts"
😄DDDDDDDDDD
[/spam]™
http://hu.tibia.hu/news/138/compensation
De nem vagyok köztük.
Furcsa, hogy így bonyolítják.
Így szokott ez eddig menni:
• +1 nap prém mindenkinek // hát ez sem lenne túl fer megoldás
• server reset // na emiatt is bosszankodnának páran
[/spam]™
ha szintet lépsz lefele, akkor a halálod azonnal kikerül, felfele lépéskor pedig órás késések is simán elõfordulnak - ha közben meghalsz mégegyszer, akkor pedig már kavarodik az egész a tibiahun.
mostanság igyekszem ez ellen tenni, ha friss ilyet talál valaki, szóljon minnél hamarabb, amíg megvannak a részletes logok
http://hu.tibia.hu/hu/character/archereek_hunter
[/spam]™
\"Nem iszok nem dohányzok!\" \"Túl töltöttem :D\"