124119
  • Arcor
    http://iaro.3dmax.hu/kep/1photo.jpg

http://iaro.3dmax.hu/kep/photo_(1).jpg

http://iaro.3dmax.hu/kep/photo_(2).jpg

• rroolli
    Ez miért lenne jó? Azt nem lehetne inkább, hogy aki egyszer már bannolva volt, annak egy piros koponyát rakni a neve mellé, ha pl guildtagok listáját nézzük? És a bot/sharer listán szűrés, hogy pl 80 vagy 100 felettieket mutassa.
  • rroolli
    Nokia n95 8gb-on, dosbox alól indítanak egy windows-t :D Video
  • maerlyn
    felvetés, véleményeket várok:

akit elkapott a tibiahu, hogy bannolták botolásért vagy acctradeért, annak onnantól ne figyelje a levelváltozásait, esetleg törölje az addigiakat is
    persze kiírva, hogy az adott adatlap miért üres/nem frissül
  • Bexter
    Tökéletes. Üdv a klubban :)
  • maerlyn
    securán várunk
  • REPS0L
    lassan az összes barátomat elvesztettem a barátnőm miatt, és lassan a barátnőmet is elvesztem, tökéletes pillanat egy MMO újrakezdéséhez, nemde?
  • Bexter
    szerintem igen
  • maerlyn
    elég ennyi magyarázat a chatlog statisztikához?
  • Shiwo
    amúgy elvileg megoldható a tréning a telón.. láttam már olyan videót, ahol tán VNC vagy hasonló megoldással látta a csávó telón a futó windózt a kis kütyün, s tapival irányította az egeret...szal ha otthon megy a géped, s a telóddal neten keresztül rácsatlakozol, akkor elvileg tudod irányítani..másnem annyit, hogy ne dobjon ki..gyakni mondjuk tényleg nem kéne elmenni vele..
  • CattiBrie
    Igen, vajon mikor lesz már ilyen game? :)
  • Bexter
    összetörne a ketyere
  • Son Ice
    Szerintem a legjobb megoldás egy speciális boxzsák lenne speciális boxkesztyűvel... azt lehetne IRL csapkodni és az ütés erősségét mutatná a dummy-n és ennek megfelelően fejlődne a karakter.
  • Son Ice
    Nem vagyok a képen :( :( :(
  • Son Ice
    16:18 Like a swarm of locusts the dreaded lancer beetles are pouring over the fertile parts of Zao.
  • kiscipi
    securán
  • REPS0L
    melyik worldbe vagytok? :o
  • Arcor
    így is fel lehet fogni :)
  • CattiBrie
    Az jó. Akkor ötből csak egyszer halál. :P
  • Arcor
    Nem kell egy ujjal böködni, minimum kettővel már simán kényelmes, mert játékk közben nem úgy fogod ahogy ezeken a képeken hanem kb így :)

Egyébként a felület méretével kapcsolatban, hihetetlen milyen kifinomult az érintőkijelzője ha megtanulod használni. Sg-n a bejelentkezés gombot pl 5ből négyszer tuti eltalálom nagyujjal zoomolás nélkül pedig, pedig az ujjam kb akkora a "Bejelentkezéshez" képest mintha a monitorodon az egész tenyereddel akarnál pontosan rányomni :)
  • CattiBrie
    Hát ja.. alapból nem nekem, azaz nem afk-ra van kitalálva a játék. :))
  • CattiBrie
    A multitáccs funkciók egy ekkorka felületen pont nem jönnek ki. Főleg, ha valakinek bazinagy ujjai vannak.
    És szerintem nem említettem olyat, hogy nem ez volna a multitáccs lényege.
  • rroolli
    Mondom... Nem lenne egy életbiztosítás a gyakás, de trén, chat, sőt még soulozás is simán megoldható. Az másik dolog hogy véleményem szerint Cip nem fog egy iyen nagyságú dologba belefogni, hogy aztán csak az afkerek tudják élvezni.
  • Shiwo
    a multitouch pont arról szól, hogy nem egy ujjal birizgálod..
  • CattiBrie
    Akkor sem egy ujjal, telefonon.. akkor már valami normál méretű képernyőn tapizni. (vállfájás, hátfájás) :)
  • CattiBrie
    Nem vagyok otthon benne, nem kell kinevetni. :S
  • CattiBrie
    "rosszul kell éreznem miatta"
    Nem. Nem muszáj. :)

"én alapvetően olyan típus vagyok aki senkire nem mond semmi rosszat"
    Én is így tudtam, ezért nem tudtam hova tenni. :)
  • Aquir
    sok mindenre használható az a multitouch :)
  • rroolli
    Vegyük példának a classic controlt. Jobb klikket használok mindenre... kötélre, evésre, támadásra, létrára, stb. Bal gomb arra jó, hogy mozgassam az itemeket. Iphone-on ez úgy működhetne pl, hogy egytap = a classic control jobbklikkjével, tapvatartal lehet itemeket mozgatni, duplatappal pedig lejönne egy helyi menü, amibe lehet lookolni, ignorolni, stb. Szóval nem egy nagy kihívás. Inkább az, hogy hogy a picsbe fér el annyi minden arra a 320x480 pixeles kijelzőre. A game ablak önmagában elférne, de a nevek elolvasása még úgy is kihívás lenne. És akkor a skillek, chat, vip, eq, backpack stb menüből nyitható.
    Fenn kéne még tartani helyet a főmenünek(eq, skill, logout stb) és a tapihotkeyeknek.

Akkor így nézne ki a dummy trén(lent menü, fent hotkeyek):

Az írás pedig így:

De hogy telefonon lehessen hentelni, ahhoz még várni kell :D
  • rroolli
    Hát hogy a viharba ne kezelne :DD
  • Aquir
    b*sszus
    ez az egyetlen alkalom amikor kitör belőlem valami ilyesmi, és ezért is rosszul kell éreznem miatta
    mert ez nekem sem tetszett amilyen érzékenyen érintett téged :(
    bocs de én alapvetően olyan típus vagyok aki senkire nem mond semmi rosszat egyáltalán, ami nem egy egyensúlyi állapot, és szerintem ezzel akartam kompenzálni, mégegyszer bocs :|
  • CattiBrie
    Én nem tudom, hogy tapvatartot kezel-e a tapiképernyő.
  • CattiBrie
    "egytap" :))
  • Arcor
    A lehetosegek szama vegtelen :)
    Pl use egytap, look tapva tart. Lenyeket ertelemszeruen nem tudod useolni a targyakat meg megtamadni.
    Egyebkent tok jo megoldasok vannak a jatekokban a kezelhetosegre es szerintem nem zavaro a kis kijelzo, persze kinek mi.
  • CattiBrie
    Nekem a trénhez is kell vásárolni.. de kiba nehéz volna ezt is véghezvinni. :D
  • Bexter
    trénhez fasza
  • rroolli
    Én már annak is örülni fogok, ha végre befejezik a flash clientet.
  • CattiBrie
    Határozottan felizgattál. De fátylat rá.

Szalö. Bárki bármit mond, nekem tapimód nem volna kényelmes Tibiázni. Nem tudom elképzelni. Ekkorkába meg amúgy sem, de még nagy képernyőn sem érzem, hogy jó volna.

Egy kattintás még oké, két kattintás még oké, a hotkey-ek lehetnének felül.. de azt, hogy most use (ctrl) vagy attack (alt) vagy look (shift) az egy kattintásból nem nagyon derül ki.
  • Ram Abbalah
    Boldog szülinapot a szülinaposoknak:)
  • Bexter
    BSZ és sok csajt a farkadra :D