Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
Már azt hittem, hülyén fogalmazom. De a "tovább öli" nálam azt jelenti, hogy elõtte is ölte. 😊

[/spam]™

CattiBrie
Én még mindig úgy gondolom, hogy 8 óra alatt nincs meg.

[/spam]™

maerlyn
ha kijelölted attakkra, igen - mert azt a szerver intézi 😊

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

Bobber
hát ahogy Catti is irta elég kemény csapat kell😊
amugy nem tudom miért gond az a 3 óra😊
nekünk még közel 10 óra volt mire lenyomtuk és már a vágán azt se tudtuk hol vagyunk😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

CattiBrie
amúgy a maze részt szívesen bevállalnám

[/spam]™

CattiBrie
Legalább 2 lovag kéne 150+, de inkább 200 körül, akik elöl mennek és blokkolnak.. ezek mögé kell egy hunt team. 150 körüliekbõl álló távolharcosok minél többen..

De hátra is kell hagyni jó pár embert, hogy ne legyen resp (a sealben) és a main hallban.

[/spam]™

CattiBrie
"You will enter a room with some Phantasms, Betrayed Wraiths, Plaguesmiths, Blightwalkers and a Hand of Cursed Fate."

Ezek közül ilyeneket már öltem:
Phantasms, Betrayed Wraiths, Plaguesmiths

Mondjuk POI közben a Handot is, de hát az azért nem számít.

[/spam]™

CattiBrie
legalább 20 fõs gyakó team szokott lenni, meg jópár resp blokkoló

A fõterembe kell legalább 5 respblokkoló - nem is tudom, mi jöhet ott.

[/spam]™

Van valaki, aki tud prémet befizetni?

a kérdés: milyen csapat kell? mennyien, milyen összeállításban? és h. van-e reális esély arra h. meg tudjuk csinálni és nem pedig 3 óra hentelés után kihalacsapat. mert bár fun run lenne de azért "time is money, fuck is funny"

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Bobber
Szerintem aki poi-ra bemegy az kénytelen megbízni a csapatában mert onnan csak két módon juthat ki😊
vagy a saját lábán vagy zsákban amit a templomban tesznek le😊
szóval a csapat lényeges😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

akire azt mondjátok h. megbíztok benne... az persze.

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

CattiBrie
És jófej-normális-megbízható külföldiek is jöhetnek? 😊

[/spam]™

Fagyi felvetette h. nem steril PG menne...
A többi guildben is vannak (magyarok)akiknek kellene a quest vagy csak szimpla jófejségbõl jönnének (esetleg hoznának izmos karokat és segítõ healt hányó druidákat). persze akinek a questet csináljuk téríti a költségeket (ésszerû határokon belül) 😊

persze nem arra gondoltam h. beugrasz 10 demon közé és kihúzod a netet majd átfordusz a tv felé h. megnézd a Dr. House 1 évadot! 😊)

CattiBrie
Az jó.. szerintem jó kevesen vagyunk hozzá.

[/spam]™

CattiBrie
Vagy mondjuk 10. 😊

[/spam]™

Tele: én is Boldog Szülinapot kívánok! <#pias>

ez igaz.de mi van ha 2 lény van ott?

most pedig vessünk fel egy témát!

POI

kellene itt pár playernek. pl. nekem is.
a gondom az hogy olyan idõpontokban van amikor nem tudok 3+ órát itt ülni a gép elõtt.
Fagyi felvetette h. mi lenne ha pán-kárpátmedencei poi lenne?
szóval én szivesebben fizetek magyaroknak annyi pénzt a questért!

CattiBrie
Boldog Szülinapot! <#wave>

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Én azt állítom, hogy ha kick van, utána tovább öli a karakter a lényt.

[/spam]&#8482;

persze persze a debuff ok érthetõ.
valahol láttam egy topicot amiben arról írtak h. ha disconnect van akkor a karinak át kellene váltania autoattack-ra. Érdekes gondolat. Talán tényleg megmentene a kick-tõl néhány alkalommal (pntosabban a kick okozta cselekvésképtelenségbõl fakadó haláltól). Föleg arra gondolok mikor pl. slime öl meg lvl234-en 😊)
Azt spec.nem tudom hogyan mûködik az h. felismerik h. leszakadtál!?

CattiBrie
Az enyém magas.. én szeretem a férfiakat. 😊

[/spam]&#8482;

ebbõl is látszik, hogy a lovagok a legtisztábbak, nekik kicsi a gay indexük (=magic level) 😛

Thou art a very pleasant little rabbit.

azért a debuff is elég sokáig bent tudna tartani

demonnál, dl-nél, dragonnál, warlocknál, infernalistnál, mindenféle egyéb tüzes lénynél 5 körön át égsz, ami ilyen lényeknél azért nagy valószínûséggel halál, de felmerül a kérdés, hogy mi van, ha az 5 kör alatt megint kapsz magad alá tüzet 😛

mérgezés: ez talán még tovább tart, AS-nél pl. kifejezetten sokáig, ott 15-rõl indul talán

energia: hát erre már nem emlékszem 😄

Thou art a very pleasant little rabbit.

CattiBrie
napot

[/spam]&#8482;

Bexter
reggelit!

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Reggelt

Doa
Estét

Ezzel mentünk a hétvégén: Audi RS4 4.2L-es V8-as 450 LE. Egy van az országban. Nagyon király volt, nincs ellenfele :D

hehe vizuális típus vagyok

azon meg nem mérem az biztos. dögöljön meg az egerem ha oda beteszem a lábam!

maerlyn
vagy feláll - egy, gugol - nulla, és látótávolságban állnak az emberek innen Regesburgig

CattiBrie
Lehet, hogy pvp-n még több.

[/spam]&#8482;

ugyan... nincs mit... 2 perces meló volt csak 😊

CattiBrie
Köszönjük! <#worship>

[/spam]&#8482;

tudom hogy ez az csata jelzõ fontos a pvp szervereken (nehogy má kilépjen a kispisti mikor 6-an üldözzük. De itt non pvp-n lehetne olyan mint más mmorpg-ben h. amint leszakad rólad a mob kiesel csatából. Rühellem h. mindig várni kell. Az oké lenne hogy ha debuff van rajtad vagy mérgezés akkor míg el nem múlik maradsz csatában. Na mind1.

21:27 Husosfagyi <154>: gratt 93 😊
21:27 Silbor <93>: köszi😊 és viszont kívánom 😊)

Ez se rossz... 😊

21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????

+t 😊

2 mérés:
pontosan 1 perc volt mind a ketõ 😊

CattiBrie
Nincs valakinek kedve tesztelni, hogy pontosan mennyi másodperc alatt múlik el az utolsó támadás óta a megvagytámadva ikon?

[/spam]&#8482;

<#vigyor>
vagy az sem rossz hogy kiabálja hogy "egy egy nulla egy nulla nulla..."

CattiBrie
18:28 Husosfagyi <154>: volt egy 10 seces akadásom, azóta fél sec körüli állandó lagom van
18:28 Husosfagyi <154>: gyanítom hogy most nem optikán furikáznak a bitek hanem telefonos operátor kiabálja hogy "jobbra" "balra" "most lõj" "gyógyíts"

😄DDDDDDDDDD

[/spam]&#8482;

maerlyn
olyat, hogy felborul egymáshoz közeli lvup/lvldown sorrendje, és látszólag a lvlupnál van indok, a halálnál meg nincs

CattiBrie
Ez nem rossz hír. 😄

http://hu.tibia.hu/news/138/compensation

De nem vagyok köztük.
Furcsa, hogy így bonyolítják.

Így szokott ez eddig menni:
• +1 nap prém mindenkinek // hát ez sem lenne túl fer megoldás
• server reset // na emiatt is bosszankodnának páran

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Tehát olyat, ha valaki kétszer hal? Vagy ha "hülyeség" van a .hu-n?

[/spam]&#8482;

maerlyn
nem írt, ez egy remek példa arra, milyen szar a tibia.com

ha szintet lépsz lefele, akkor a halálod azonnal kikerül, felfele lépéskor pedig órás késések is simán elõfordulnak - ha közben meghalsz mégegyszer, akkor pedig már kavarodik az egész a tibiahun.
mostanság igyekszem ez ellen tenni, ha friss ilyet talál valaki, szóljon minnél hamarabb, amíg megvannak a részletes logok

CattiBrie
Õ írt a Tibia.hu-ra? Mármint infót, hogy min lépett szintet. Vagy valamit félrelátok?

http://hu.tibia.hu/hu/character/archereek_hunter

[/spam]&#8482;

Matias con Toth
Ennek a questnek az utolsó része kiknek kéne? Mert a SH-ból is van pár ember akinek még nincs meg és fogunk menni.

\"Nem iszok nem dohányzok!\" \"Túl töltöttem :D\"

maerlyn
változó, a pontot pont figyelembe veszi, és jelentése is van, kb. a whitespace-t jelenti, azaz a "tibia.com" durván annyi, mint a ""tibia com"" (figyeld a dupla idézõjelet! 😊 )