Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

00:09 Jocoka <76>: meg kiket ismersz a magyarok kozul 😛
00:09 Igyekszem ❤️4>: most akartam kérdezni😊
00:09 Jocoka <76>: :d
00:11 Igyekszem ❤️4>: cattibia,night waze,endless dragon,husosfagyi,kicsi tibi,kles shaman,kiscipi,lexike,nagykrapekk
00:12 Jocoka <76>: Endleszt, shamant azokat en nem
00:12 Jocoka <76>: de a tobbivel nagyabol egy guidben vagyok 😊
00:14 Igyekszem ❤️4>: az mire jó
00:14 Jocoka <76>: micsoda
00:14 Jocoka <76>: ?
00:14 Igyekszem ❤️4>: a guild
00:15 Jocoka <76>: egy csoport es chanel hol lehet beszelgetni, segitenek questeknel meg minden egy nagyon faxa barati kozosseg
00:15 Jocoka <76>: 😄
ehehe 😛

maerlyn
õs-tibiahun fennlevõ cikkek megvannak valahol?

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

maerlyn
blokkerrel simán

CattiBrie
"reinkarnálódott lengyeltudással"

LOL 😄

[/spam]&#8482;

"hetes"-nek olvastam elsõre 😊

21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????

de, az volt, de meghackelték.

Utána reinkarnálódott lengyeltudással.
Ma megint hackelték, már reportolták páran hackelésért...

Bexter
Nálam ignorálva van, már nem rémlik miért

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Character Information
Name: Roszfej
Sex: male
Profession: Paladin
Level: 63
World: Secura
Residence: Thais
Last login: Oct 10 2009, 16:07:05 CEST
Comment: .
Account Status: Free Account

Ez nem magyar?
Mert hack-mail-t küldözget százezreknek
Son Ice
Tizenhármat.

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

CattiBrie
Akkor jó.
De lvl 30on DL-t?

lvl 30 on csak 3 dlt kell megölni a szintlépéshez? 😄

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Nincs, 15:55-kor jött az ötlet. 😄

[/spam]&#8482;

Son Ice
...kis kiegészítés. Lovag létemre óránként 140.000 XP-t összeszedek.

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

Son Ice
lvl 30 -> lvl 31: 40.700 XP kell.
Ha tegyük fel van bónuszideje és DL-t öl, akkor ugye 1 DL 3.150 XP-t ad. Vagyis összesen 13 DL-t kell megölnie a szintlépéshez. 4,6 perce van megölni 1-1 DL-t. Szerintem simán kivitelezhetõ.

maerlyn
egyéb ismert részletek?

CattiBrie
Budapest

[/spam]&#8482;

Bexter
helyszín melyik város?

Shiwo
heles 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

lol.. *gyorsan kitépkedi* <#idiota>
CattiBrie
Tervezek egy Tibia talit január közepére! 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Gyere, itt a hátam.. 😄

[/spam]&#8482;

Van valakinek 70db csirke tolla?
CattiBrie
ezekre az adatokra is lehetne szûrni

kaszt: none
elõször ekkor láttam: (tegnap)

na, nézzük milyen nevek születtek .)

[/spam]&#8482;

maerlyn
kicsit bõvebben kifejtve, hogy hogy gondolod? 😊

maerlyn
szerintem simán: ha megnézed, kicsit késõbb meglett a 32-je is

Matias con Toth
jah volthogy kettõt kellet érte blockolni😄

\"Nem iszok nem dohányzok!\" \"Túl töltöttem :D\"

jól hangzik! 😊

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Matias con Toth
Demon hunt:
2 g legs
1 mms
1 demon sheild
1 giant sword
1 demon trophy
2 demon dust

Time: 45 perc

\"Nem iszok nem dohányzok!\" \"Túl töltöttem :D\"

CattiBrie
23:21 You see Fellke (Level 32). She is an elder druid.

Tele, ez a gyerek hogy lépett lvl 30-on egy óra alatt szintet?

http://hu.tibia.hu/character/fellke

Vagy ez is valami bibi?

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Ja, és az ilyen kis csoportokra oszlásnak nincs köze személyes ellentétekhez.. anélkül is kialakul.

Iskolában is azzal mész el délután moziba, akit már jobban ismersz. És nem ismerheted egyformán a 30 fõs osztályt.

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Ha már 10+ ember egy füttyére ugrál, azt úgy hívják katonaság. Itt semmi nem kötelezõ és nem genya valaki, mert nem ér rá. Nem lehet, azaz nagyon nehéz egyszerre szervezni. Egy sima Tibia tali is mennyivel elõbb elkezd szervezõdni. És olyan még nem volt, hogy mindenki ott volt. Elkerülhetetlen a kisebb csapatokra oszlás. Tök természetes dolog.

[/spam]&#8482;

Bexter
Nem tévedsz ez így van. Írásod elsõ fele kísértetiesen hasonlít ami nálunk történt anno 😊

Shiwo
javítsatok ki, ha tévedek, de lényegében mindenhol az van, hogy minél nagyobb egy csoport, annál jobban megindul a klikkesedés, a kisebb baráti csoportokra bomlás..mert hát jó, jó, jóban van mondjuk mindenki mindenkivel, de mégis pár emberrel szorosabb barátság alakul ki, velük többet lóg az ember.. a gondok ott kezdõdnek, mikor már túl sokan vannak, és jóformán lehetetlen olyan idõpontokat találni közös banzájra, ami mindenkinek jó lenne..ez a kisebbik gond..a nagyobbik, hogy kialakulnak személyes ellentétek...elég, ha csak két kisebb csoport 1-1 embere közt van ellentét, az már rányomja valamennyire a bélyegét a két csoport kapcsolatára..lehet, hogy a két csoport tagjai jóban vannak egymással, de közös banzájra, gyakásra mégiscsak a saját csoportuk tagjával mennek, s nem szívesen mennek el a másik csapattal úgy, hogy a saját tagjuk kimarad, mert a másik csoportban neki ellenszenves illetõ akad.. én úgy érzem, ez a legfõbb probléma, de nem az a megoldás, ha gátat vetnek a közös csoport (közösség) bõvülésének
(persze megkell válogatni, hogy kit fogad be a közösség).. amúgy az ilyen "azért nem mert XY ott van" már a shiwo-chanelen is annó erõsen befigyelt.. egyedüli megoldás szerintem a tolerancia, az ellentétek félretevése egy rövid idõre a csoport érdekében..én se vagyok kimondott puszipajtás már Bexel, de elviseljük egymást mini-talikon és szóba állunk..valszeg ha nagy tali lenne, és jönne Levendula (Sólyom), még õt is elviselném nagyduzzogva, ha a többieknek az a vágya, hogy mindketten jelen legyünk..persze ez megint egy olyan dolog, hogy embere válogatja, van aki könnyebben elviseli azt, akit amúgy elküldene legszívesebben a sunyiba, van aki nem..meg ha el is viseli, valszeg visszafogottabb lesz, mintha az illetõ nem lenne ott..szóval ördögi kör, nehezebb mint a gravitáció

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Ideje lenne megnyomni a "STOP" gombot nem?

Care-O-Meter : Not-Care <.|.........> Care
Igen, az újrakezdés lehetne megoldás.
De mégis, ki adja ezt az új esélyt?
Ki kapja ezt az új esélyt?
Kinek van szüksége rá?

Vannak itt jó ötletek, de félek, hogy személyes dolgok miatt egyre kisebb esély van erre.
Ez túlmutat esetenként a játék keretein kívülre - ez a rész viszont mindenkinek a magánügye, amit, ugye, tiszteletben kellene tartani.
Ez egy szerepjáték, de nem tartom valószínûnek, hogy azok, akik játékon kívül jobb esetben csak nem állnak szóba egymással, rosszabb esetben egymást gyilkolnák, együtt menjenek hentelni, questekre, stbstb.

Kis részletekben viszont nem látom értelmét megvalósítani.

Sajnos, csak forgácsolódunk, egyre kisebb és kisebb guildekre/csoportokra/klikkekre.

Bexter
A leírt ötlet szép és jó, de megvalósíthatatlan. Klikkesedés van meg személyes ellentétek. Én pl rühellek téged, nem emlékszem miért de tuti megvan rá az okom 😊 A másik gond az írásoddal h te artad lentebb leirtam már hogy miért.
Nemhiszem hogy jelenleg ilyen drasztikus megoldást kéne kezdeményezni inkább hagyni had folyanak a dolgok még tovább, idõvel kialakul egy új mag.

Jólvan ez kivákta a biztosítékot, most már eza a Care-O-Meter státuszom :

Not-Care <|..........> Care
Na jó ez egy ilyen spontán dolog volt, nem gondoltam komolyan.
Bexter
Figyu, nem is oly régen szidtál itt mindenkit aki PG-ben volt, most meg játszod itt a jófiut meg nyalsz mint atom. Szánalmas és idegesítõ.

CattiBrie
Hogy akarsz valaki barátja lenni, ha közben lebuzizod a barátját?

Vagy hetente egyszer bocsássunk meg Neked, bármit teszel?

[/spam]&#8482;

Naaa ne légy ennyire negatív.
Én benne lennék ebben a dologban, van rá önkéntes? xD
Bexter
Részemrõl nem tudnék ugy játszani mint elötte, bizalmam elszált...

Kihagytam a 13. pontot, azaz

Választassanak 4 havonta vezetõt, a Magyar Guild élére, amelyet a saját közössége szavaz meg!
CattiBrie
És bocsássd meg a mi vétkeinket,
miként mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezõknek.
És ne vígy minket a kísértésbe,
de szabadíts meg a gonosztól.

[/spam]&#8482;

Szerintem az lenne a legjobb döntés, hogy ha az egészet mindenki újra kezdené.

Nem folytatni ezt a kirekesztõ gondolkodás módot.

Ami kellene az, hogy legalább mi, magyarok tartsunk össze, hogy ha már mások nem képesek erre, de hiszem, hogy mi erre képesek lennénk.

Szerintem, én hajlanék egy paktum felé.

Nem tom ez csak egy ötlet, úgy sincs mit csinálnom most leírom ezeket.

Van most eza PG szitu, hogy halott, meg mi más izé, van eza SH vs PG dolog is, nem tom a részleteket, de mindegy, van az én dolgom is.

Ez valami "12 pont" lessz vagy valami hasonló,

Mit kiván a Magyar Tibia Közösség.

Legyen béke, szabadság és egyetértés.

1. Egy nyitott magyar guild létrejöttét létrehozni amely a régi "Magyar vagy meghívlak és együtt vagyunk." alapon mûködik.

2. Felelõs embereket egy közös magyar guild-ba.

3. Éves Tibia tali Buda-Pesten.

4. Pannon Guardians elõtti egyenlõséget polgári és személyi tekintetben.

5. Nemzeti egyenlõség.

6. Közös teherviselés.

7. Ellenséges viszonyok megszüntetése.

8. Esküdtszék, magyar konzulátus létrejötte.

9. Nemzeti együttértés.

10. A' a külömbözõ problémák, és egyébb guildon belüli problémák azonnali problémamegoldását.

11. A' korábbi ellenségek békét bocsáttassanak.

12. Magyar Guild Unio.

Egyenlõség, szabadság, testvériség!
Bexter
Nem is baj a vérfrisités nem is azzal volt a gond szerintem. Hanem hogy a régiek befordultak egy idõ után az ujak miatt.

CattiBrie
Én csak fogom a fejem, amikor Fagyi egy újabb nyúbit hív a guildbe..

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Szerintem Bex édespofa.. megtartjuk. 😊

[/spam]&#8482;

Bexter
Kikívánkozik belõlem pár dolog.
Most hogy jót wc-ztem lényegre térnék 😊

Régi PG vs Új PG kapcsán én valószínüleg a sok hiányzásom miatt már nem tartom olyan otthonosnak barátninak mint amilyen anno volt amikor belecsöppentem. Más idõk jártak akkor, nem voltak olyan durva játékosok amilyenek manapság mászkálnak tibiában. A magyarok között jo volt az összetartás, fõleg azok között akik egy idõben kezdték és sok közös huntra mentek. Akik kicsit késöbb jöttek azok se érezték elhanyagolva magukat mert az idõsebbek sokat tanítottak. Emlékszem lvl 30-35 körül jártam amikor már több kezdõ cuccot osztottam ki magyaroknak. Mert én is ezt láttam a többiektõl, hogy segítenek amiben tudnak. Aztán magyarok között is megjelentek az ingyen élõk a kis noobok. Ott történt szerintem változás. Kezdett a PG bezárkózni az ilyenek miatt, ami eddig nyitott volt kezdett bezárulni, bizalmatlanság alakult ki. Én ott csalodtam ugymond a PG-ben amikor a PG-s gh szobámat kipakolták. Az ajtó nyitva volt megbiztam az összes tagban, sokukat ismertem és megbíztam a vezetõk által meghívottakban is. Azóta csak azokban bízok akiket személyesen ismerek meg azokban akik elöttem kezdtál el a gamet. A mostani társaság is biztos van annyira jo mint régen volt, de az már nem az enyém.

18:52 Husosfagyi <154>: olyat írj hogy ne kelljen Zakkal visszatöröltetni 😊
18:52 Bexterke <86>: oks
18:52 Bexterke <86>: értelmeset probálok irni
18:52 Catti-bia <150>: 😊)

remélem olyat írtam és értelmes is lett 😄

CattiBrie
Adott egy guild, ahova ha nem is be szeretnék kerülni, de a tagjaival jóban lenni.. Mikor gondolom azt, hogy jó ötlet az egyik tagot fikázni nem gyenge sértésekkel ráadásul egy harmadik személynek?

Bár lehet, hogy Te máshogy gondolkodsz errõl.

[/spam]&#8482;