124119
-
#7157 Ne tedd, bár mind1. Már elhagytál minket megint, és mi semmit se tehetünk -
#7156 Én a saját karimat akartam segíteni az UH rúnákkal [most gonosz], de ha mekteccik a medzsik, akkor szidni fogom magamat, mert nem fogok tudni SD-zni -
#7155 én nem dönthetek helyetted és núbli sem :D
elkell döntened hogy 1személyes nehéztüzérség szeretnél lenni vagy pedig a csapatot segitő hiler aki azért tud 1 pár "bánto" varázslatot is -
#7154 Ja...
Béna is vagyok...
El is megyek... :( -
#7153 Nem is neked szólt
"Válasz 'Shaman' üzenetére (#7143)" -
#7152 Köszike. Sokat segítettél :(
[most már az öngyilkosságon gondolkodik, mer nem tuggya, hogy mi legyen, és senki se segít neki] -
#7151 Nem is vagyok szpemmer... :/ -
#7150 Csáó Házigazdi! :) -
#7149 Mi nah? :) -
#7148 Naon jó vagy! :D -
Noodlee #7147 Hali szpemmerkém :) -
#7146 Én semmit nem tudok! -
Noodlee #7145 Hát ahogy gondolod. -
#7144 És megvárjam-e vele a premit, vagy mindegy? -
#7143 nah -
#7142 Akkó szerinted druidként lépjek Thais mezejére? -
Noodlee #7141 Hát SD-t tud gyártani Godem, meg majd remélem én is a sorcimmal (esetleg Bebbye is ha gondolja). Az UH szerintem azért fontosabb, mint az SD... -
Noodlee #7140 Az SD-hez Magic lvl 15 kell, és Zaknak még a 6 is messze van, pláne a 15 :(( -
#7139 Na bazzz. Azé csinálom a varit, hogy csináljak magamnak UH-t, de mi van, ha megtetszik, mint kari, és azzal folytatom a mókát. Akkor druidként elesek az SD-től :((
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
[most mérges] -
Noodlee #7138 Húú de megy nekem a szpemmelés! :D -
Noodlee #7137 UH runát meg majd csinál Xilli, és Teccik. Mondjuk az SD runát csak a Spellcasterek tudják majd használni, meg majd a Paladinok, de nekem ez nem probléma. Zak sajna soha nem fog SD-t használni :(( -
Noodlee #7136 Ezért csináltam Sorcit. SD gyáros leszek vele, csak ugye fel kéne tornáznom a Magicet lvl 25-re :((
Most van 8 :( -
Noodlee #7135 SD = Sudden Death Rune (nagyon kemény támadó varázslat)
UH = Ultimate Healing Rune ( ezt mindenki tudja mi :))) -
Noodlee #7134 Régebben a Sorci gyorsabban lépett Magic lvl szintet (kevesebb mana kelett neki a szintlépéshez), de má egyformán lépnek. A sorci tud csak csinálni SD-t, UH-t meg csak a Druid. Kb ennyi. -
#7133 A sorci meg a druid között mi a különbség? -
#7132 Pedig az ütős -
Noodlee #7131 Na akkor a Shrekket is megnézzük, mert én sem láttam :( -
#7130 Én két 7-el ezelőtt néztem végig mind a 3-at egymás után, közte egy cigiszünettel. Hajnali 1-kor már alig éltem :)) -
#7129 Nem tom. :( Még a Srekk 2-t sem láttam. Tulképp idén csak úgy 2ccer voltam múviban (és már asse tom mit néztem) :( -
Noodlee #7128 Akkor a második részt gyorsan pótolni kell! Mikor nézzük meg? :) -
#7127 A Gyűrű kúrából... -
-
Noodlee #7125 ööö. A Potterből, vagy a Gyűrűkből?? :)) -
#7124 Én csak az I.-et és a III.-at láttam. :) -
Noodlee #7123 Szerintem itt mindenki látta a Gyűrűk Urát, bár Catti inkább Potteres :)) -
#7122 Szvsz egyik se PvP, bár a Xanteran nem írja :( -
#7121 ...
ok -
Noodlee #7120 Próbálj csinálni uj karaktert, és ott kiírja, hogy melyik PvP.
Akkor is megtudod. Nem kell a karaktert megcsinálni, csak eljutni a világ kiválasztásáig, majd Cancel!!
-
#7119 Naaaa. Ponthogy a meglévőket akarom megtudni, hogy hol vanak. Mert, ha egyik PvP, akkor lehet, hogy elkezdek vele game... :) -
Noodlee #7118 Próbálj csinálni uj karaktert, és ott kiírja, hogy melyik PvP.