124119
-
#112464 Köszönöm:) -
taj #112463 gratula! -
taj #112462 a hotkeyeket csak azért rakták be, hogy ne legyen értelme ezért botot használni, minden hasonló céllal megcsinált update csak rontott a játékon eddig :P ez olyan, mintha egy fps játékban 100% auto-aimet vezetnének be, mert sokan csaltak egyébként is...nem véletlen, hogy ilyen fps játék nem tudna piacképes maradni, a tibia is csak a játékosok szorosabb egymáshoz kötődése miatt él túl minden updatet :P -
A Joco #112461 :) meg bele kell nojek -
-
#112459 16:59 You see a blessed steak.
It weighs 9.50 oz.
It's nicely decorated with plums and pumpkin.
Ez a kaja tölti fel fullra a manát. -
#112458 De azért hotkey-el se rossz a játék. -
taj #112457 én speciel úgy mentem be, hogy akkor is ki akarok jönni, ha mindenki meghal mögöttem, így volt nálam vagy 40 bp uh, 2 bp ring stb. :D a korábbi anni questeken elég nagy volt a halálozási arány, csak elrontották nekünk a nagy kihívást a hotkeyes rendszerrel :P azért vártunk eddig a szintig, mert erre mondták, hogy meg lehet csinálni hagyományos kézi uh-zással, erre berakták a hotkeyeket, és piskóta volt a dolog, csak szarakodott a upc chello (laggoltunk még a quest ajtaja előtt is), Ram azért halt meg
emlékszem, hogy régen az volt a normál, hogy elkezdtek próbálkozni lev 110 körül, aztán vagy negyedikre átugrották a lécet lev 130-on :P lovagok burts arrow-val, palák power bolttal/burst arrow-val, kis sebzések, kézi uh-zás stb. jó hosszúnak tűnt minden anni quest, tiszta last man standing játékmód volt, ahol általában a demonok győztek, mert elég volt egyszer elrontani, hogy utána már ne legyen idő gyógyítani az egérrel :D -
taj #112456 milyen kaják töltik fel fullra a manát?
ott cseszték el az annit, hogy berakták a hotkeyeket a játékba, csak addig volt kihívás, amíg ilyesmi nem volt :P -
#112455 Én nem csináltam semmi ilyesmit, 2 ringet pakoltam be menet közben és az amut meg ki se cseréltem. Hotkeyeket se állítottam át, csak utani hur helyett beraktam utamo vitát, ha esetleg lejárna a manashield legyen mit nyomni. És laptop billentyűzeten voltam, kis apró gombokkal. Bár ez nekem már mindegy, mert megszoktam. Amúgy palának is egyszerűbb szerintem ha benyomja a manashieldet és spirit potit iszik. Akkor ő is csak 1 hotkey-el tölt, mint a többiek és sokkal nehezebb elrontani. Sőt, így még nem is kell olyan nagy szint.
Bobber is mehetne már, ezekkel a kajákkal amik fullra feltöltik a manát, már nem valami nagy kihívás anni. :) -
#112454 De függ tőle. -
A Joco #112453 sok siktert nektem :) -
#112452 Holnap mi is le kellene toljuk:D -
taj #112451 részvétem Catti, bár elég fura, hogy nem vetted észre, viszont ebből látszik, hogy milyen könnyű az anni ezen a szinten, mert sokáig túlélted exana pox-szal is :D
azért megnéztem volna a régi uh-s rendszerben (hotkeyek nélkül), hogy mit alkotsz :P Mati és te is túléltétek volna elsőre, ha megkérdezitek a fórumon, hogy mire kell figyelni :P a következő, akire kíváncsi leszek, az Bobber :P
egyébként egy tipp: én úgy mentem az anni szobába, hogy F1-től F ki tudja meddig ugyanaz volt az összes hotkeyem, hogy ha mellényomnék, akkor se legyen gond, a billentyűzetre rátenyerelve is túléljek :P hagytam néhány biztonsági hotkeyt, de a reward roomban bőven ráérsz visszaállítani az eredetire a hotkeyeket, szóval nyugodtan variáld át a legegyszerűbbre, a legpraktikusabbra legközelebb, hülyeség meghagyni az eredeti beállítást :P értem én, hogy te több hotkeyt használsz odabent is, de az exana pox biztosan fölösleges :P
remélem mindenféle védelmi cumó is volt rajtatok, elven ammy, might ring stb. (vagy ha azóta vannak jobb cuccok a demonok ellen, akkor azok, és úgy bepakolva a tatyóba, hogy ha egyedül maradsz odabent, akkor ne zavarjon be, hogy az első item egy bp, hanem fordított sorrendben legyen minden berakva, hogy véletlenül se egy bp-et akarj behúzni a gyűrű helyére, de ha van helyed, akkor érdemes több bp-et is nyitva tartani azonos itemekkel :P)
stb. (képzelj ide egy rakat bölcsességet még, amit a számos anni kísérletemből fakadóan tudnék még naphosszat mondani) -
#112450 azon filozgattam, hogy a knight támado varázslatok sebzése miért nem támado skill függő... -
#112449 Ha bírod hp-val akkor igen. -
#112448 Jobb nightmaret ölni mind Dl-t vagyis megérősebb? -
#112447 Egyedül több xp :) -
#112446 van* -
#112445 Ezért jó (nekem) akkor menni, ha ott vagy Cipi. -
#112444 Itt tényleg figyelni kell...
-
kiscipi #112443 rossz hotkey-t nyomott...
Hát én mentem kifele ahogy csak tudtam :)
-
A Joco #112442 :) -
Kb 2 óra hunt a war golemeknél:) meg 10 perc hellspawn. -
#112440 Cattinek exura san helyett exana pox volt betéve vagy rossz hotkeyt nyomottde következőkor sikerülni fog. -
#112439 huh...Cattival mi történt ? Saihoz képest sokkal dúrvábban ment le a hp-ja... nem tett fel valami védőcumót vagy mi ?
Cipi, tök rendes voltál..elfogyott a démon, és rohantál ki, nem segítetted lecsapni az FE-t
(jóvanna, tudom, a stressz és Catti halála..)
amúgy még1szer grat
-
kiscipi #112438
-
kiscipi #112437 gondoltam az 1:30 1 anni esetében egyértelmű -
Noodlee #112436 Az anit vetted fel, ami 1 óra, és 30 perc?
Biztos nem annyit töltöttetek el a demonoknál, mert annyi potit el sem bírsz :D -
kiscipi #112435 még élsz az elején -
#112434 Azt hiszem, ennek csak örülök. -
kiscipi #112433 az eleje hiányzik, mert menet közbe indítottam :) a nagy izgalmak közepette, de ami megvan ~1:30 az 1,65 giga szóval a minőség fasza :D -
kiscipi #112432 Rajta vagyok, kész is csak kikell szednem még avi-ba mert csak wav és sfk még csak, de most megyek suliba, elméletileg estére kész... -
olattila #112431 lessz csak meg dolgozik rajta remelhetoleg -
taj #112430 cam lesz? vagy youtube? -
taj #112429 gratulálok!
-
A Joco #112428 grat nektek Catti -
olattila #112427 Cipi,Catti "meghalt :((((", Saiax ,Krapi -
olattila #112426 Cipi,Catti "meghalt :((((" ,Krapi -
#112425 Grat a csapatnak és sajnálom az áldozatot. Legközelebb sikerülni fog neki is!