Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy annyira nem lesz jó buli mert egy vitafórum lesz ami az MSZ ISO 5667-11 útmutató felszin alatti vizek mintavételéhez c. szabvány anomáliáit foglalja össze és ezeket vitatjuk majd meg. Szóval annyira nem fogom élvezni😊
de sajna mennem kell😞
pedig nem sok kedvem van ennyit autózni, megyek e nélkül is eleget😞
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
15:14 Nagy Krapekk <124>124>: szia
15:14 Knight Of Lord Benjamin <62>62>: OMG
15:14 Knight Of Lord Benjamin <62>62>: xd
15:14 Knight Of Lord Benjamin <62>62>: ho
15:14 Knight Of Lord Benjamin <62>62>: van valami dogaid?
15:15 Knight Of Lord Benjamin <62>62>: dolgaid?
15:15 Nagy Krapekk <124>124>: nincs
15:15 Knight Of Lord Benjamin <62>62>: -.-
Hat megint kezdodik...
milyen lenne már ha egy lepukkant bobberrel találkoztál volna😊
mondjuk elõtte a fehérvári utra is ki kell ugranom ha már arra járok.
Hogy meddig leszek?
Hát ez egy jó kérdés nem tudom meddig tart a buli😊
Keleti Károly utca az uticélom😊
[/spam]™
Úgyhogy ismétlem, könnyül a játék!
Megjegyzés: gyógyítás instant varázslattal ezentúl is csak egy (vagy kettõ) lehet egy körben, az nem úgy hajtódik végre, ahogy nyomogatod.
[/spam]™
[/spam]™
[/spam]™
Ekkor volt bennem az az érzés, hogy na most tuti én jövök és nem lesz olyan, hogy esetleg átáll rólam..
Most kergetõzés lesz, keményen. 😄
Elkezdtem rohanni körbe-körbe.. egyszer csak iszonyatosan felnevettem.
Aszongya Fagyi.. tehát az inq quest nem az a kétszemélyes quest. 😄
Kiemelem, hogy annyi könnyítés van a játékban, hogy amikor elkezded nyomkodni a potion ivását, akkor az azonnal hat, nincsenek körök. Így azért könnyû volt gyógyulnom a spirit potionnal.. bár nyomtam én ott mindent. 😄 És szerencsére nem az utani hurt.. hm, bár az sem lett volna rossz. 😄
Amúgy a jugger körülbelül olyan gyors mint a behemót. Ha nem hastel, akkor egész jól el lehet lenni vele (lvl 150en, boh és haste nélkül), de ha nyom egy haste-t, és csak egyet lépsz odébb, akkor megkapod a 'most sárgában vagy' érzést.
Állok a döglött juggernaut felett, mire Fagyi megszólal, hogy jöjjek ki. Én már indultam volna tovább, hátha találkozom egybe-négy juggerrel, ami a biztos halált jelentette volna és azonnali teleportálást valamelyik békés templomba. Az elõttünk lévõ szint tele van hellfire fighterekkel és massive fire elementalokkal. Hát akkor elindultam vissza. És elkezdtem ölni õket, egyesével. Jól megfogyatkozott potion-készletem volt már akkorra. Már hármat kinyírtam, miután kettõ jött egyszerre. Mivel a jugger elõl jól menekültem lefelé, így gondoltam, hogy akkor a fire lények elõl majd jól meghúzódom fent a jugger szintjén.
Na, akkor dragon necklace (fire ellen), time ring (egy kis haste), boh aztán futás kifelé. Útközben volt a képernyõn egyszerre öt lény, melyekbõl biztos, hogy legalább három hff. Azt tudom, hogy leginkább akkor nyomtam a gyógyit, amikor full zöld voltam. 😄 Jé, már itt is van a lejárat (no meg egy hulla).. és bent voltam az inq quest gyülekezõ arénájában.
A vamp shield questhez kivezetõ részen egy darab hff nem volt. Éppen elõttem ment ki egy csóka.
Amúgy megváltoztatták ide a hff-k közé való beesést, nincsenek lvl ajtók, egyszerre három irányból három karakter nekieshet a TP-nek.
[/spam]™
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Gondoltuk Fagyival végigszaladunk.. a HFF-ken átverekedtük magunkat, majd a felsõ szinten mentünk.. indultunk tovább. Erre egy jugger.. ok futi.. elõször azért jó sokat karcoltuk együtt Fagyival.. aztán Fagyi lefeküdt.. Maradtam egyedül. De szerencsém volt, mert nem jött mellé semmi, meg néha - bár elõször véletlen - leesem a lépcsõn, elõször azt hittem lesz vagy 3 hff, de nem volt lent senki. És így néha volt idõm gyógyizni, bár annyira nem lett volna szükségem rá. De amíg nem jön lent a nép, addig miért ne. Már nagyon sok kört róttam a 2x2-es lépcsõnél, amikor nagyon meguntam és megálltam, így a maradék 20 kört blokkolva ütöttem/lõttem/karmoltam/haraptam. Köeülbelül minden kör egy gyógyítás volt meg egy spirit lötty ivás. És meglett. Jó, ha jön mellé a barátja, akkor kinyúlok. Talán akkor is ha lent HFF felhõk kerekednek. De a resp nagyon gyenge TS-en. 😊
Most blokkoltam állva 3 demont. De Fagyi is lõtte õket. Tulajdonképpen ez a minimum, hiszen ez annira is kéne.
[/spam]™
hogyan lehet juggert szólózni?
tudod futtatni?
nem respel közben rád minden szar?
Thou art a very pleasant little rabbit.
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
igen - csak ami nálad van, meg a travorai depoban, fix 1k limittel
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Szerintem ez a sziget csak a world utazásra van, csak azért van ott egy NPC és csókolom.
// Ott még nem voltam.
[/spam]™
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"In the future, we are going to further expand the war system by adding more features like a duel mode, war highscores and guild accounts."
mi a manó az a guild account vagy mire lesz jó ?!?<#confused>#confused>
Egy negyed másodpercre van azaz érzés, amikor egy házba például nem tudsz bemenni, de utána simán egymásra/egymás alá lehet lépni. 😊
[/spam]™
amúgy tök jó, most már belehet majd menni a depokba, hiába állja el az utat a sok noob polák 😊
Ház miért ne maradhatna másik karakter nevén?
[/spam]™
[/spam]™
19:27 Craban ❤️33>333>: Unfortunately, starting guildwars and doing character transfers has not worked now because the testsystem was not fully configured correctly. We will have to do another reboot right now. Hope that it will work then.
19:28 Craban ❤️33>333>: If you want to prepare a few more guilds for wars, do that now quickly
19:28 GM Tentacle <2>2>: Do we have to restart world transfers on the website?
[/spam]™
És mi lesz a tibia.hu-val?
Lesz egy Karakterke a secura meg a guardia szerveren is?
Vagy csak simán átíródik a szerver?
[/spam]™
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Ja, és nem engedünk be senkit! 😄
Na jó, magyarokat. De csak normálist!
[/spam]™
Infernán mindjárt benne lennék a top 10-ben (level).
Distben ofkorz az elsõ.
És ha mondjuk 10 aktív játékos azt mondja, menjünk infernára, mondjuk securáról, olyan jól megtermett lvl 200 körüliek..
És ott még xp-t is kapnak az ölésért.
Az ok, hogy (nekem például) cseppnyi tapasztalatom nincs a PvP-s világokról.. de ha valakinek van, ha team, ha lvl 200asok, akkor igazán leteremtik az egész szervert.
[/spam]™