Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.


Ezért érzem, hogy legjobb lesz egy új karakter és a Dawnportot bejárni.. már a névválasztásnál tartok. 😊 😊
Ahhoz meg már csak idő kell. 😊
[/spam]™
Gray Beach (vagy quirefang) szerintem level 80-asan is mappolható. Nem nyulak vannak rajta, de nem kéne, hogy gondot okozzon.
Oramondhoz se kell túl nagy szint, szerintem 150 körül be lehet járni egyedül, de ez egyéntől függ, mert meg lehet halni 200-asan is, de láttam 82-es druidot is.
Roshamuulon csapat nélkül kb 5 métert lehet mappolni, mert az kb olyan mutatvány, mint battlefielden mászkálni. Vagy nehezebb.
ha kéred idegenvezetést vállalok 😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Roshamuul elvileg durva, de a többi a többiek szerint annyira nem vészes 😊
Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)
vagy megint öt orás kveszt meg level kell heljuzhass uj helyre?
esetleg elég felülni egy hajora? :-)
[/spam]™
Nézegettem egy kicsit a statisztikákat ez a dev onica csóka iszonyat hogy hogy hentelhet meg miylen csapata ill anyagi tartalékai lehetnek. A nap irekordja 100kk exp. El se tudom képzelni hogy hogy tudott ilyet hentelni miket ölhetett hogy csinálhatta stb. ha folyamatosan ül a gép előtt akkor nem tűnik soknak mert percenként csak 1000 expet kell csinálni ami lássuk be nem egy nagy feladat na de 24 órán keresztül? 😊
tudom sokkal keményebb lényeket ölt és azért kapta ezt a rengeteg expet és feltételezem hogy nem szánt rá többet mondjuk 5-6 óránál és bonusz meg voucher meg minden szar volt de akkor is 😊
ha én most ennyi expet nyomnék egy nap alatt akkor kb 65-70 szintet lépnék 😊 nem lenne rossz dolog egy nap alatt 😊
kíváncsi lennék hogyha nem lenne gond a pénz és esetleg még egy lovagot ill druidokat is tudnéák fizetni hogy csak blokkoljanak nekem meg gyógyizzanak és folyamatosan hoznák a lényeket amiket ölnöm kéne akkor menyit tudnék egy nap alatt fejlődni 😊 illetve természetesen arra is kíváncsi lennék mibe fájna ez nekem 😊 mi lenne a célpont stb stb 😊
13:16: Your last visit in Tibia: 11. Dec 2014 20:46:41 CET.
13:16: A ghost ship has been sighted near the Thaian lighthouse!
13:17: Many aggressive beasts are roaming south of Ab'Dendriel! Take care!
[/spam]™
Utoljára szerkesztette: TZson, 2014.12.18. 22:44:34
Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)
Mindenki be van hívva, aki tagja a PG-nek!
bár nem tűnik a legkifizetődőbbnek de azért haladós a dolog 😊 viszont a lagjaim miatt lehet hogy mégse lenne olyan jó ötlet 😊
Utoljára szerkesztette: A Joco, 2014.12.17. 17:10:38
De az tény, hogy minden mappolás veszélyes. Ahogy mondtad, ott van a carlini GS, vagy poh, de a swamp trolloknál is lehet ghoult találni, a rotiknál beholdert, vagy venore és kaz között witchet. Vagy ha már kaz, akkor bármelyik hole-ban lehet 3-4 guard.
A legjobb tényleg az, ha legalább 2 ember összefog mappolni. Bízok benne, hogy szaporodik még a létszám és akár 2-3 csapatra elég emberünk lesz 😊
kb úgy képzelem el mint amikor kaz és venor között az ember vélelenül elindult poh irányába. ha mázlija volt egész sokáig be tudott sétálni minden gond nélkül 😊 Viszont ha jött a gs akkor nagy futás és régen még ki se pukkant 😊 Szóval vagy halt az ember vagy elfutott valameik létráig és imádkozott hogy ne bannolják lure-olásért 😊
amugy az is vicces volt még amikor Shamannal elmentünk labírt felfedezni 😊
lehettünk olyan 15ös szintűek 😊 (akkor még az 50-60as karakterek már istennek számítottak 😊) és a lépcső tetején tanakodtunk hogy le merjünk e lépni vagy sem 😊 Shaman beválalta hogy lelép 😊 lement a rostély mögötte és talán gs jött ellene 😊 nem sokat élt 😊
szóval szerintem én egyedül még nem megyek el arra mappolgatni nehogy gond legyen mert akkor sose érlek utol titeket 😊
De azért van sok amit 150 alatt is lehet mappolni 😊
Utoljára szerkesztette: rroolli, 2014.12.17. 14:25:03
A te szinteden ez a két sziget simán mappolható.
Mondjuk annyi új terület van, hogy mire körbe járom rengeteg xp jöhet 😊

farminen most átlagban a dl-frost kombó amit nyomok ha egyedül vagyok olyan 240-300k/h között hoz. Szóval egy szinthez kell kb 4 bónuszidős óra. nem azt mondom hogy lehetetlen naponta egy szintet lépni de ahhoz azért gyakni kell rendesen 😊
és sajnos pont az egyedüllét miatt unalmas 😊 csak megy körbe körbe az ember. és sokadik nap már kezd ráunni 😊 Ilyenkor kéne elmenni questelni vagy nem tudom 😊
De rajtam ne múljon nyomatom majd a szinteket ahogy tudom 😊
Meg nem monoton a hunt, mint egyedül, így gyorsan eltelik 2 óra is.
Amúgy én se játszok sokat, max 1.5-2 órákat. De farmine-on, vagy oramondon fél óra is sokat számít. Belépés után kb 20 másodperccel már lehet is lőni a lényeket, mert olyan gyors az utazás. Ha egyszer elkezdtem, akkor meg úgyis belelendülök.
Számolgattam, hogy ha napi fél órát huntolnál, akkor meglenne havi 10 szint és tavaszra már 200-as lennél 😄

Csak mert ezért tűnt nekem folyamatosnak a lényutánpótlás és ezért is necces szeirntem ide bejutni és innen kijutni mert rossz lépés eés egy lény már rajtad is van 😊
de mondom nincs tapasztalat 😊
És ha ti is azt mondjátok hogy húzós a rész akkor nem erőltetem 😊
De ha mégis úgy gondoljátok hogy érdemes próbálkozgatni akkor szívesen megyek ide gyakni 😊valahogy jó lenne azt a 20 szintet feltolni a karakteremre hogy tudjak veletek menni😊 Viszont ha elkezdtek ide járni akkor reménytelen a küzdelmem mert egyedül a büdös életbe nem érlek titeket utol 😞 Nem tudom hogy hogy lehetne meggyorsítani a folyamatot hogy utolérjelek titeket 😊
(tudom sokat kell hentelni 😊 ) de sajnos tegnap is csak este 10re értem haza 😞
Tök jó lenne ha ismét meglenne a gránit gh 😊

A lovag tartja a lényeket 2 dudu healel és öl közben ill egy pala szalad folyamatosan közel és hozza a lényeket hogy legyen utánpótlás 😊 szinte elképzelhetetlen volt amik a videókban voltak.
Mondjuk volt a másik verzió is ami annyira nem tetszett hogy pl pvp világban itt imádnak pk-zni mert összelurolnak lényeket beszorítanak és mehet a móka. ja és akitöl ilyen pk videót láttam nem sokkal volt szeirntem nagyobb mint most nekem beb. max 10 szint. és lazán szaladgált és lurolt.
érdemes meglesni 😊