124119
-
#8638 Nekem nincs rossz kedvem!:-pp
(akkor én kilógok a sorból?) -
#8637 én három!!!44
De most nem ius szándékozom jó darabig!!44 Kell a méregtelenítés,mert az augusztus húzós volt!:-(( -
#8636 grrrrrrrrrrrrr!!!4444
Nem pocskondiázni!!!44 -
#8635 áz tuti:-ppp -
#8634 Hi Grimbi! Azt hittem már elvesztél :PP -
Noodlee #8633 Hi.
Bye.
Megyek is aludni. -
#8632 Heló bébi! :) -
#8631 hi mindenki :)) most hogy már éjjel nappal dolgozom alig tudok ide jönni, na most van időm felnézni ide :( de azt az 1000 valahány hozzászólást most tuti nem olvasom el ... de látom legalább van hangulat :) néha - néha.
Szal nemsokára jövök de még nem tudok jönni sajna le kell adni holnapig 18 szám.gépet. úgy hogy minden alkatrészét ki kell tesztelni még a speakert és nyomtatót stb is. Szal van munka dögivel. Gondolom nem hiányzom nagyon :)))) vagy mégis :)
Nood nekem is! előre van haladva több mint 1éve :) szal kezetfoghatunk hehehhehehehheheeee.
A találkozónak én is örülnék!!!
na by jó éjt pihit mindenkinek -
#8630 Na bye mindenkinek -
#8629 9. hely. Grat mindeninek
Most már nekem is szar hangulatom van :(( -
#8628 Szétunom magam. Végre végeztem az egész napos melóval, erre itt sincs senki, meg az egész SG úgy kihalt, ahogy van :( Megyek is haza! -
#8627 Nem is vagyok. Már 2 napja nem ittam :PP -
Noodlee #8626 Hát így bepiálva nem csodálom :) -
#8625 most látom, hogy még ezt is elbaftam :(( -
#8624 A booorsodi fazsagyerekek... lá-lálá-lá
[most énekel] :DDD -
Noodlee #8623 Kiváncsi lennék már rátok élőben is :) -
#8622 LOL:) De rég részegeskedtem ezzel :) -
Noodlee #8621 Egy kis gyakorlás -
Noodlee #8620 Hát ha azt veszem alapul, hogy Shámi hozzászólásainak 50%-a a piálásról szól, Bobbernek meg elég csak az aláírását megnézni... -
#8619 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :(((
Már csak 4.-ek vagyunk. Még az a nyűves L2 is megelőz minket. Szpemre fel!!! :)) -
#8618 Csak attól félek, ha vonattal mennék, és esetleg Shámiék is jönnének, akkor már Hatvannál lenne egy kis , és Pesten már csak lenne :DDD -
#8617 Kicsit több, mint Bobberéknek :D (ők Miskolciak, én meg majdnem :PP )
Amúgy ilyenek nekem nem nagyon számítanak, ha buliról van szó :)) -
Noodlee #8616 Neked mennyi lenne időben, Km-ben, és pénzben feljönni pestre(oda-vissza)? -
Noodlee #8615 Hát valahol itt Pesten kéne megejteni, vagy -
Noodlee #8614 Már legalább egy éve nem , szal nem tom... -
#8613 Végre egy épkézláb ötlet :)))
Mikor, hol? -
#8612 Vazzeee... Már kezd nekem is szar hangulatom lenni. Le tudjátok hangolni az embert szó se róla :(
Tessék már egy kicsit pozitívabban állni a dolgokhoz, és szpemmelni egy kicsikét!!! :) -
Noodlee #8611 Kéne egy Tibiás találkozót szervezni... -
Noodlee #8610 Hátö. Ja. -
#8609 Erre van egy rövid távú (nem) megoldás:
-
#8608 Akkor fussál!!! A nem evéstől nem lehet normálisan fogyni. (tapasztalat. Most fogytam 15 kilócskát :DDD ) -
Noodlee #8607 És éhes is vagyok, de nem akarok enni, mert le kéne adni pár kilót pocakból. -
Noodlee #8606 Gyorsan bővítettem is a galériámat :)) -
Noodlee #8605 Asszem előrehaladott nőhiányom van. -
#8604 Na mán meg neked is!? Mondjad mi a baj? -
Noodlee #8603 Én itt vagyok, csak baromi szar kedvem van. -
#8602 Nahááát! Hoty senki sincsen itt! :( -
#8601 Az ugyan az. HA nem eszel, nem viszel be tápanyagot, ergo fogyni fogsz, tehát fogyókúrázol. Csak nehogy kisidőmulva ez legyen:
-
#8600 Túrórudival fogyókúra?
Elég veszélyes vagyok én magam. :)
Nem fogyózom, csak egyszerűen nem eszem. -
#8599 Az nagyon kevés. A túlzott fogyókúra veszélyeket rejt magában.