124119
-
Noodlee #8678 Tudtamö. Csak +1 armort ad. -
#8677 Noodlee tudtad?
Scarf - It has no special effect but increases the armor slightly (+arm: 1). -
#8676 Innen:
-
#8675 Wolves Teeth Chain Weight: 3.3 Effect: Decoration. -
Xing #8674 Honnan szeded ezeket a kpeket??? -
#8673 Ez is valami nyú: -
Xing #8672 Gyud irtam neked emailt nézd meg plx és reagálj! :D -
#8671 Ez jó: - Mace of fury (Club Weapon) -
#8670 Ölülök, hogy teccik! :) -
#8669 Ha megfurdalnám az oldaladat (mint a kíváncsiság), biztos szmájliznál! :) -
Noodlee #8668 Ez Jóóó! -
Noodlee #8667 Ehe. -
#8666 Nem valami jó, de azért jó lesz ez ide:
-
#8665 Éppen ezt akartam írni, csak előtte frissítettem: "Gyud! Lökdösd már meg a kollégádat, hogy írjon már ő is!" -
#8664 Egésségedre! :D -
Noodlee #8663 Rüh mindenkibe! -
#8662 Szijó!
na igen, ki hogy nevezi:
server reset vagy
server save :)
-
Gyudron #8661 Sőt a ledobott lootbagek is ott maradnak a földön, akár több napig is. Ilyenkor szerintem (meg Zak szerint is) csak a karaktereket mentik el, és a respawnt visszaállítják a megfelelő helyre (nem lesz gs törpe hídnál) .) -
Xing #8660 lol! -
#8659 Szerintem lámpa reset (mind világít), növény reset (Thais mellett virágok a földön)... meg még nem tommik. Meg ilyenkor szedik ki Lukar alól a parceleket. :) -
#8658 :D -
Xing #8657 Tulajdonképpen mi történik restartkor??? Mert sztem semmi változás. Ugyanugy itt rohadnak a farkas hullák. -
#8656 Sok a nulla :)) -
Xing #8655 (már elértuk a 10. helyet)
:) -
Xing #8654 Most sürögnek-forognak a GM-ek a Tibiában. Ugy nézhet ki mint az a sok Smith a mátrixban. Aki meg nem lép ki lemásolják és GM lezs belőle. :) -
#8653 Hááát, én néha irkáltam, de az volt a gond, hogy egész nap majd bele szakadtam a munkába, és ehhez nem vagyok hozzászokva :PP -
#8652 Hát mint tudjuk a szerver reset közben az enemik összegyűlenk és zsugáznak. :) -
#8651 Tegnap senki nem volt aktív. Amikor nem ír senki, akkor arra nem tudok szpe.. válaszolni. :) -
#8650 Tennap nem voltál valami aktív :(
Jobban vagy már? -
Xing #8649 Tudja valaki a pontos cimet hová kell kuldeni az előfizetős csekket. Én tudom de azért kiváncsi lennék mit montok mert már hallottam több variációt is. Szegény Gyudot is kikészitem már ezzel az előfizetésemmel. -
#8648 JA :(
Kidobott, miközben gyaktak a farkasok :( lvl7-en ez nem olyan vicces :( remélem nem lesz belőle galiba, meg halálozás :) -
#8647 Hehe, server reset... lassan gyűnek a szpemmelők... -
#8646 Ló leggelt! -
Xing #8645 Jó reggelt! -
#8644 A tegnapi szpem elég silány volt :( Ki is estünk a top10-ből. Kezdem azt hinni, hogy Sámánnak lesz igaza, mert közeledünk a 10000 felé :(( -
#8643 Méregtelenítésre legjobb a sör. Átmossa az emberi szervezetet. Utána meg vörösbort kell inni, mert az vérré válik, színtiszta vérré, ami ugyan csak méregtelenít :PPP -
#8642 Jó reggelt! -
#8641 Nem olyan fábol vagyok én faragva ;) -
#8640 cia Drága :) -
#8639 Egyébként rátérve egy meetingre sztem jó 5let.
Faternak van fennt lakása abban 4 ember el tud aludni (monnyuk Kiserik,bobber meg én,meg a frász sem tudja ,hogy ki nem Pesti itt).
Illetve több is elfér,de ágy csak 4 embernek vanö.
Monnyuk mind1,mert havernál is alhatunk,meg van még vagy 1000 rokon Pesten szal azzal nem lenne gond.
Inkább azzal lesz gond,hogy mindenki ráérjen sztem.