124119
-
Xing #9440 lol Kösz -
Noodlee #9439 De az én aláírásomban is benne van a magyar oldal címe :)) -
#9438 Click a WORLD OF TIBIA képre fenn :)) -
Xing #9437 A magyart -
#9436 Melyik Tibiás oldalt? -
Noodlee #9435 "Hol is lehet elérni a Tibiás oldalt?" -
Xing #9434 Mit melyiket??? -
#9433 Melyiket? :DD -
Xing #9432 SD-t szeretnék hazsnálni általában, DE nincs aki segitene nekem. Egyébként attól függ hová megyek. Ha meg csak békésen cirkálok akkor 2-3 hmm 1-2 gfb +pár SD. (sose lehet tudni) -
Xing #9431 Hol is lehet elérni a Tibiás oldalt? -
#9430 Te álltalában milyen rúnákat hasunálsz? Miből mennyi van nálad? -
Xing #9429 Jó reggelt Zak! -
Noodlee #9428 Hi Godem! -
Noodlee #9427 Ja. Akkora méret kell. -
Xing #9426 Csak beköszöntem. :) Egyébként édesanyám netezett csak lehuppantam a gép elé amig vacsizott. Utánna elzavart. -
#9425 Thx :)
Majd csinálok képet, de a ti dolgotok lesz megoldani a nevemet :PPP 110 x 110-es kell ugye? -
Noodlee #9424 Na javítva van :))
SRY -
Noodlee #9423 navaz. Akkor kijavítom -
#9422 Thx, csak nem sorci a lelkem, hanem druid :PPP -
#9421 -
Noodlee #9420 Tsá, vaty tsáko, ahogy Bobber szokta mondani :))) -
#9419 Na végre van itt valaki :DDD -
Noodlee #9418 Ja és jó rekkeltet mindenkinek! -
Noodlee #9417 Javítva. -
Noodlee #9416 De. Nem frissítik tul gyakran :( -
#9415 Ezen az oldalon az árak egy kicsit el vannak már avulva, nem? -
#9414 De úgy eltüntél, mint a kámfor. :((
Én meg mikor másodszor mentem vissza beestem 3 roti, meg 3 swamp troll közé, akik majdnem megettek :)) -
#9413 Néhány észrevétel a hómpédzsel kapcsolatban:
1. Kiserik kis 'e' vel írja a nevét (azért fontos, mert így nem találja meg a gép)
2. a második karimnak Vlagyit (lvl 11, druida) kéne berakni, mert vele gyakok inkáb, csak hogy az ő neve nem fog kiférni :)))
kb. ennyi :PPP -
Xing #9412 Tegnap mikor beköszöntem 1. re beengedett -
#9411 Majd ha aktuális lesz akkor segítesz nekem is remélem! -
#9410 Képzeljétek:
Tegnapelőtt este 10 körül próbálkoztam belépni, és 3.-ra beengedett, tegnap este fél 10 körül megint rám jött a gyakhatnék, erre 2.-ra engedett be, majd kis idő múlva kidobott, de utána is beengedett 6.ra :DDD -
#9409 Minden nap vagy +8 hozzászólás csak az, hogy mindenki beszpe.. bemond egy jó reggeltet! :) -
#9408 Jó reggelt! :) -
#9407 Reggeltet :)) -
Xing #9406 Én is elő szeretnék fizetni és Gyudrontól kértem segitséget de sajna ő nem tudja kártyával hogyan kell, én pedig nem tudok annyira angolul hogy meg merjem próbálni egyedül elintézni. Hálás lennék ha segitenél. -
Xing #9405 Jó reggelt! -
#9404 rekkeltetö!4 -
#9403 Hümmm már én sem tudok írni,szal:
"reklamáslás sikjertlene " = reklamálás sikertelen -
#9402 Gyudron,Noodlee: Egyébként ha tutira akartok menni,akkor kredit kártyával fizettek. ha nincs nektek,akkor átutaltok nekem lóvét,én meg kifizetem nektek. Ez így még mindig gyorsabb. banki transzfer 1-2 nap,illetve ha credit card-ról fizetek,akkor kb. 1 nap és meg van a premi account.
Ez sokkal gyorsabb és biztosabb,mint a csekk (lásd Bobber példája,akinek nagy eséllyel a posta vagy valaki elkavarta a lóvéját). Bobbernek is,hogy ha a reklamáslás sikjertlene lesz,akkor így oldjuk meg. -
#9401 Most írtam egy baromi hosszú kommentet,amiben a számolásom ecseteltem,de végül kitöröltem az egészet,mert igazad van,s visszaeshetett 43-asra.