124119
  • Myrkul
    Meg van játszunk :))
  • Noodlee
    Wulfi hun. Üzenj neki, de mond meg neki azt is, hogy hogyan tud neked visszaírni :)
  • Bobber
    ugyhogy megyek is es tibiazok egyet addig amig nincs meg az ujj gep mert ha az megvan tuti nekiulok en is egy ket ujj gamenak:)
  • Bobber
    amugy most hepi vagyok mert ugye MEGVAN A FELEVEM
    na meg tegnap osszeallitottam egy gepet magamnak amit venni akarok es ha minden igaz akkor mar ma meg is veszi haver es jovoheten amikor jon le pestrol le is hozza:):)
    szal jovohettol lesz egy eleg izom gepem:):):):)
  • Xing
  • Bobber
    Bakker en is alig tudtam belepni a forumra mert mar egint osszeszedtem avalmi jo kis trojait es amikor idede akarok jonni engem is atdobalt egy masik oldalra:(:(
    de egyszer en voltam a gyorsabb es sikerult meg idoben lestoppolni szal most itt vagyok:):)
  • Xing
    ok de szolj ha van valami probléma
  • Noodlee
    Tsáko!
  • Noodlee
    Még nem volt időm megnézni bocs :(
  • Bobber
    na szep jo napoit mindenkinek:):)
  • Xing
    Zak megvan a kép stimmel minden???
  • Noodlee
    Ha Grimbi bent van, akkor tudnak dumálni!
  • Xing
    Engem csak szivattak a suliban. Mondjuk az általános az hiányzik. Az jó volt.
  • Myrkul
    egy pill és visszatérek!
  • Myrkul
    Wulfi hun a karatkter nevem és most már a templomban vagyok!
  • Noodlee
    A kari van meg, vagy a #9500???
  • Myrkul
    Nekem annyira hiányoznak a földrajz, fizika, történelem, kémia órák :(( Meg a tanárok is, akár hányszor hívtak ki felelni mindig ötös voltam és a többiek irigykedtem rám :)))))))))))))))))))))))))
  • kiserik
    Gratula :)
  • Noodlee
    Mi a karid neve???
  • kiserik
    Nekem igen...
  • Myrkul
    Megvan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • kiserik
    Írjál: Wulfi hun, vagy Wulfihun, vagy Wulfii, vagy ...
  • Myrkul
    This name has no valid format. Please choose another name --most ezzel fáraszt.
  • Xing
    Nekem nem. :)
  • Noodlee
    Próbáld a : WulfiHun-t vagy valami hasonlót. Írásjeleket nem nagyon fogad el...
  • Myrkul
    Nekem hiányzik az iskola nektek nem???
  • Myrkul
    Nem-nem mert akkor mást ir ki! lásd.#9492
  • kiserik
    szvsz a név amit beírtál már használt. Találj ki egy másik nevet

Egyébként most Grimbi is bennt van :))
  • Myrkul
    Ha simán az irom névnek hogy Wulfi akkor kiirja hogy már van ilyen karakter, de ha Wulfi (HUN) irok akkor meg az előbb emlitett szveget irja.
  • Myrkul
    ezt mind-mind megtettem de mégis szemétkedik pedig tudja hogy én vagyok az erősebb.
  • Myrkul
    Héé nem volt arról szó hogy itt olvani is kell én csak gyakni akarok :))) Sőtt most még ha azzal is jöttök, hogy nem ártana ha egy kicsit beszélnék angolul akkor biztos a pók után futok a falra :))))

u.i. Egy pill csak végig olvasom, bár még csak a k betüig tanultunk az iskolában.
  • Noodlee
    Választasz szervert (Secura)
    Kiválasztod a nemet(mármint hogy nő, vagy férfi)
    Majd beírod a kari nevet
    Majd OK
  • Myrkul
    Beírom a karakternevét amit kiválasztottam és ezt írja rá mikor le okézom: Please enter a name for your character. Most lehet hogy nem értem, de hát én begépeltem a nevet!! Bár én most nem nevet-ek :)) Most igen, most nem, most félig, most nem, most igen.
  • kiserik
    Mek hasznos is :)
  • Noodlee
    Bizonyhoty. Azt olvasd el! Uccse olvassa el senki
  • kiserik
    Vagy inkább nézd meg, hoty kaptál e emilkét, és indíccsál ety kari a Securán, de ezek előtt olvasd el a magyar tibiás oldalon a kazdőknek szóló kis eposzt!!! :DD
  • Noodlee
    Szuper!
    Na valami ilyesmiket irogathacc máskor is!
    (csakhogy a toppon legyünk mindíg :))
  • Myrkul
    Most éppen a szalonnás rántotta szezget velem de azt hisze nem fogok elbirni veled, az ő tévedése egyben a végzete is lesz :)) Hozzá pedig Pepsi light twist-et iszok ami mindig enegriával és jó kedvel tölt fel, Mindig ezzel kezdema napom :) Ez itt a reklám helye!
  • Noodlee
    A #9477 üzit Xingnek írtam.
    Neked má vagy 3 napja írtam a privit :D
  • Xing
    Megkaptam